2019-04-07
呢間cafe環境感覺幾舒服,有一d植物小擺設,配搭木製檯椅。我地叫左兩款食物,分別係蘑菇芝士漢堡和煙三文魚蜆肉扁意大利面。始終係第一次黎到呢間餐廳,怕叫得太貴,唔好吃既話就蝕本了 (雖然openrice上既好評好多)。先講下蘑菇芝士漢堡,重點當然係肉,肉汁保留得好,咬落去軟硬適中,配料方面不過不失,整體感覺好好,值回票值。薯條係扁長個種,出面比較少食,配埋茄汁都幾好食! 煙三文魚蜆肉意粉味道不錯,但同漢堡比較起來差左少少,但我對它的評價都係幾好。不過如果我下次要再黎食,為既都只會係漢堡,而唔係意粉了。餐飲質素良好,服務態度亦佳,以每人一百蚊既水準黎講,絕對有下一次。店內位置唔多,但坐得都幾舒服。餐廳有all you can eat既選擇,但有相應限制,只適合大胃王,因為其實每份餐既份量也足,all you can eat就唔需要了。