2024-05-28 374 views
今晚一試,正宗日本料理,叫咗拉麵、牛肉飯同埋支豆。拉麵麵質爽滑,湯底鮮甜濃郁,日式义燒肉質柔軟又肉汁,一定要飲哂湯底😍牛肉飯嘅牛肉鮮甜,配上肉汁,一絕👍🏻暖暖嘅枝豆係另一個亮點。服務好,期待再吃😍
2024-05-21 324 views
企喺門口短頭髮大年紀女侍應超級冇禮貌叫佢落order斟杯熱茶都黑口黑面👎🏻👎🏻👎🏻唔知以為佢喺老闆👎🏻👎🏻👎🏻超級趕客👎🏻👎🏻👎🏻就算食物有幾好食都冇用👎🏻👎🏻👎🏻下次不會再幫襯👎🏻👎🏻👎🏻
企喺門口短頭髮大年紀女侍應超級冇禮貌
2024-05-21
Tea
2024-05-11 2370 views
呢日下晝同事話好耐冇食日本嘢 所以佢就建議咗嚟呢間日本餐廳食個lunch 我哋叫咗一人一個午市套餐 再加配咗兩份小食🥰九品壽司盛配油揚稻庭烏冬定食呢個係新推出嘅套餐 有齊晒壽司同埋稻庭烏冬 仲有一片油揚喺稻庭烏冬嘅面 甜甜地但同口感煙韌嘅稻庭烏冬好夾🍜 九品壽司包括有 三文魚 油甘魚 吞拿魚 劍魚 赤蝦 鰻魚 吞拿魚腩蓉軍艦 三文魚子軍艦 同海膽軍艦 全部都整得好靚 同埋用料幾新鮮🍣 一份定食仲包括麵豉湯 櫻花蝦沙律 茶碗蒸角切刺身丼定食望落好豐富✌🏻 三文魚粒 吞拿魚粒 劍魚粒 八爪魚粒 青瓜同埋玉子 一個丼飯滿足到好多個願望 定食同樣包括麵豉湯 櫻花蝦沙律及茶碗蒸 茶碗蒸入面有原隻蝦仁 蟹柳 白果 同埋菇 真係好有日本原創嘅風味🫢黃金軟殻蟹呢個非常推介大家嗌🦀 軟殼蟹加埋鹹蛋黃真係好邪惡呀😝 厚肉嘅軟殻蟹外層炸得好脆 側邊仲有紫菜包裹住一齊食 更加特別唐揚雞軟骨粒一碟嘅份量都幾多 送酒一流😂 入面唔會炸得太乾身 濟埋檸檬汁同點埋蛋黃醬就更可以減低油膩感🐥呢度嘅午市套餐免收加一服務費 所以性價比都幾唔錯 抵食得嚟味道都幾好👍🏻

九品壽司盛配油揚稻庭烏冬定食

黃金軟殻蟹
黃金軟殼蟹

Lunch
2024-05-06 343 views
公司聚餐。難得老闆出錢梗係要食好啲。又估唔到咁抵食。推薦:同事推介明太子長芋,無影相,但真係好好食。坊間都好少見。清酒,三粒米。唔知係推廣價定點,四百幾蚊有支720ml, 好易入口好順滑,店員推介話係女士酒,有啲似香檳。刺身,嗌咗粒貝,海膽,北寄貝,拖羅,牡丹蝦。樣樣都好新鮮👍🏻價錢唔清楚冇特別睇。仲有啲黑板上寫住嘅當日推薦濱燒 - 燒蠔同燒大蝦。睇價錢,估唔到係咁大隻,賣相似$88🤣竟然只係$38一隻。
公司聚餐。難得老闆出錢梗係要食好啲。
又估唔到咁抵食。

推薦:
同事推介明太子長芋,無影相,但真係好好食。坊間都好少見。

2024-04-29
$600 (Dinner)
  • 明太子長芋
  • 黃金軟殼蟹
  • 燒牛舌
帶左小朋友黎v walk玩,玩到肚餓搵嘢食一見到日本嘢個女即刻扯我入去坐低😂😂抱住試伏嘅心態,點知食完又有驚喜喎🙂商場門口轉左就係南昌站非常方便——————————————————-呢間日本餐廳除咗有壽司刺身,有齊晒日式餐廳要有嘅食物種類有鍋物、串燒、沙律、小食、一品料理、燒海鮮、炒飯、卷物、有埋拉麵係加分位🤩岩哂我呢啲咁貪心既人🤩仲要定價都幾合理 話哂都開係v walk ———————————————————-帶子三文魚親子丼 $158 帶子鮮甜、三文魚都好新鮮、厚肉飽滿!每一啖都可以刺生+飯咁食完全唔驚唔夠刺身送飯濃厚醬油雞白湯拉麵配特盛豚腩叉燒 $108呢個大推!!!🌟🌟🌟🌟🌟第一啖飲咗啖湯超有驚喜!飲到燒叉燒嘅炭香味叉燒輕輕燒過,所以有一鼓炭燒香味入口即溶,肉質口感鮮嫩最犀利係陣叉燒炭燒香味融入咗個湯底🤩估佢唔到,除咗壽司刺身連拉麵都做得咁出色免治雞肉串配生蛋黃 $58呢個係將啲雞軟骨絞碎,再整成一條雞肉棒 每一啖都保留到雞軟骨嘅咬口點埋生蛋黃 又濕潤又滑海蝦天婦羅3件 $68隻隻蝦都又大隻又彈牙!炸粉唔係勁厚個啲 好啱我心意🫶🏻燒蠔 $38(做緊特價)飲左啖汁好鮮甜😭隻蠔燒得
帶左小朋友黎v walk玩,玩到肚餓搵嘢食
一見到日本嘢個女即刻扯我入去坐低😂😂
抱住試伏嘅心態,點知食完又有驚喜喎🙂
商場門口轉左就係南昌站非常方便
——————————————————-
呢間日本餐廳除咗有壽司刺身
有齊晒日式餐廳要有嘅食物種類
岩哂我呢啲咁貪心既人🤩
仲要定價都幾合理 話哂都開係v walk
———————————————————-

帶子三文魚親子丼 $158
帶子鮮甜、三文魚都好新鮮、厚肉飽滿!
每一啖都可以刺生+飯咁食
完全唔驚唔夠刺身送飯
帶子三文魚親子丼

濃厚醬油雞白湯拉麵配特盛豚腩叉燒 $108
呢個大推!!!🌟🌟🌟🌟🌟
第一啖飲咗啖湯超有驚喜!
飲到燒叉燒嘅炭香味
叉燒輕輕燒過,所以有一鼓炭燒香味
入口即溶,肉質口感鮮嫩
最犀利係陣叉燒炭燒香味融入咗個湯底🤩
估佢唔到,除咗壽司刺身連拉麵都做得咁出色
濃厚醬油雞白湯拉麵

免治雞肉串配生蛋黃 $58
呢個係將啲雞軟骨絞碎,
再整成一條雞肉棒
每一啖都保留到雞軟骨嘅咬口
點埋生蛋黃 又濕潤又滑
免治雞肉串

海蝦天婦羅3件 $68
隻隻蝦都又大隻又彈牙!
炸粉唔係勁厚個啲 好啱我心意🫶🏻
炸蝦天婦羅

燒蠔 $38(做緊特價)
飲左啖汁好鮮甜😭
隻蠔燒得啱啱好,好滑又鮮甜
燒日本蠔

油甘魚壽司 $24/件
油甘魚壽司

火炙鵝肝壽司 $48/件
呢個又係大推🌟🌟🌟🌟🌟
真係超好食塊鵝肝又大塊又燒到勁香😍
火炙鵝肝壽司

火炙平目魚邊壽司 $26/件
我都係鍾意火炙壽司多啲,
尤其好似呢種(好似左口魚個啲)
燒完之後嗰浸油香,香到不得了
係個口到爆發🤩
火炙平目魚邊壽司

賣單 $636 連加一
飽到大家🤰🏽🤰🏽🤰🏽
  • 濃厚醬油雞白湯和牛拉麵
公司慶公活動有budget 食好啲~有朋友介紹呢道預訂刺身海膽 夠哂新鮮真係新鮮日本直送架!早一星期訂位 三日前店員通知我地有咩時令刺身可以訂我地訂左海北海道海膽 粒貝 深海池魚 等等刺身  新鮮好食!海膽真係不得了!環境幾好 我地成十個人坐左係Bar 枱側邊一個area  都幾有privacy 店長推介左支辛口清酒 山田錦 純米大吟釀 唔錯 除左訂左既刺身、海膽好味之外 其他熱食都做得唔錯 好多食左唔記得影相添推介:  燒虎蝦 燒明太子長芋 燒牛舌 大蝦天婦羅手掌咁太隻燒虎蝦都係$38! 超抵! 同埋都燒得幾好食整體感覺良好! 見佢地做緊十道風味$208 仲有得任飲 下次會黎試試
真係新鮮日本直送架!
早一星期訂位
三日前店員通知我地有咩時令刺身可以訂
我地訂左海北海道海膽 粒貝 深海池魚 等等刺身
新鮮好食!
海膽真係不得了!
店長推介左支辛口清酒 山田錦 純米大吟釀 唔錯

山田錦 兩人對酌
燒明太子長芋
  • 燒牛舌
2024-04-27 220 views
同朋友聚會,見klook pre paid 有優惠,唔pre paid,$208得8道,$263得10道;pre paid就$238有13道。13道風味清酒任飲90分鐘, 包括: 清酒 、檸檬綠茶、各款汽水。漁釧13道風味包括:日本直送醃物、魚生他沙律、三色刺身(鮭魚, 吞拿魚,八爪魚)、三點壽司(海膽,墨魚,油甘魚)、蔬菜串燒、雜錦海蝦天婦羅、浜燒日本室津蠔、燒熊本和牛、櫻花蝦唐揚炸雞、海鮮茶碗蒸、蜆貝面豉湯和日本直送甜點。日本直送醃物:酸甜程度剛剛好,開胃魚生他沙律、三色刺身(鮭魚, 吞拿魚,八爪魚)、三點壽司(海膽,墨魚,油甘魚):刺身新鮮美味,肉质细腻甘甜浜燒日本室津蠔:算大隻,燒烤過後保留了其鮮嫩的質感和原汁原味櫻花蝦唐揚炸雞:熱辣辣的美味享受,滿滿的櫻花蝦風味完美地融合在其中雖然每道菜都好精緻,但大家在享用到一半時已感到飽足。不過,這家餐廳的性價比極高,每道菜都味道出眾,唯獨雜錦海蝦天婦羅的蝦稍嫌失色且不新鮮。最後既甜點係日本蛋糕,如果係雪糕就好了(因為其他客人有雪糕,可能不是使用相同的menu 吧)。值得一讚係服務態度,我朋友要求侍應幫忙拍橫向合照和直向照片,侍應員都非常
日本直送醃物:酸甜程度剛剛好,開胃

值得一讚係服務態度,我朋友要求侍應幫忙拍橫向合照和直向照片,侍應員都非常樂意地配合。另外,令人印象深刻係,侍應留意到我地喜歡選擇檸檬綠茶,中途特意問我地是否需要餐廳的最後一杯。雖然餐廳宣稱就餐時間為90分鐘,但最終我地坐到了10:10,後來發現餐廳實際關門時間是10:00,都想喺度多謝返侍應無趕我地走。
魚生他沙律
日本直送醃物
三色刺身(鮭魚, 吞拿魚,八爪魚)
三點壽司(海膽,墨魚,油甘魚)
蔬菜串燒
日本直送甜點
Dining Offer
Group-buy
2024-04-07 320 views
今日去VWalk 逛街睇戲前覓食,見到地下有間日式料理店「漁釧」……..記得之前看過評語ok…….於是就跟朋友入去坐低🤭⋯⋯ 「漁釧」環境不錯,像日本居酒屋🤭🤭Lunch Set 都多選擇,有沙律🥗,麵豉湯和茶碗蒸…. 茶碗蒸蛋香滑,不錯!特盛叉燒雞白濃湯拉麵🍜,叉燒有4大塊,湯底好濃,拉麵🍜味道都唔錯!火炙壽司盛,配油揚稻庭烏冬定食…有八件壽司,每款兩件有帶子三文魚,味道唔錯.. 幾抵食$138

食物味道係冇問題嘅。但係份量真係少得可憐👎🏻👎🏻!!!2舊水一個海鮮鍋物,得兩條迷你蟹腳同兩粒蠔仔,其餘都係雜菜,壽司就係又貴又細舊。總之佢所有野食都係好細份,出餐非常慢,仲要限時90分鐘,不過都係既,咁既份量唔洗半個鐘都食晒啦😹😹兩個正常食量既人埋單7百幾係可以食唔飽,加上一位女侍應態度勁差,麻煩佢幫手裝水同俾份餐具,完全唔俾反應,俾人感覺好似阻住佢咁,之後大力放低隻杯又黑口黑面。體驗極差,不會有下次😕😕

2024-03-22
Dinner
今日約咗幾個月無見嘅好朋友仔出黎食飯🤩佢想食日本野,我揀咗喺VWalk嘅「漁釧」,我就係衝住店家嘅10道風味套餐而黎😋因為套餐包括清酒飲飲同十道菜色,價錢只係$208位,性價比極高👍🏻一邊飲住清酒一邊傾偈,人生一大樂事😌餐廳裝修富有日本居酒屋特色,牆身上擺滿各種各樣嘅清酒,恍如置身日本居酒屋嘅環境😊日本漬物店員先送上兩款漬物,有蘿蔔漬同牛蒡漬,漬物爽脆可口,牛蒡漬上加上芝麻特別香口,配搭清酒無得頂魚生他他沙律角切三文魚同帆立貝配上新鮮嘅沙律菜,加入酸汁作調味,開胃又清新三色刺身包括三文魚、吞拿魚同赤海蝦,店家用上三文魚腩入口非常肥美,赤身油脂較少魚味較濃,赤海蝦味道鮮甜,爽口彈牙三點壽司套餐包括三款壽司,有海膽、墨魚、油甘魚,海膽份量十足,味道鮮甜完全冇腥味👍🏻墨魚口感Q彈煙靭,油甘魚上加上柚子漬更加能魚嘅鮮味,充分帶出魚嘅油香海鮮茶碗蒸茶碗蒸充滿蛋香又滑身,滑捋捋嘅蒸蛋上加上蝦仁白果,上枱時仲係熱氣騰騰,超讚帆立貝明太子海苔天婦羅推介👍🏻天婦羅即叫即炸,入口酥脆,裏面包裹住紫菜、帆立貝同明太子,除咗咸咸香香嘅味道,更帶有一份鮮味櫻花蝦唐揚炸雞必食👍🏻炸雞外面裹滿脆卜卜嘅櫻花蝦,裏面雞

日本漬物

三色刺身

三點壽司

櫻花蝦唐揚炸雞
必食👍🏻炸雞外面裹滿脆卜卜嘅櫻花蝦,裏面雞肉juicy,咬落仲充滿肉汁,口感非常豐富

扇貝麵豉湯
用茶壺裝入麵豉湯,裡面加入大大粒肥美嘅扇貝、豆腐同海帶,扇貝肉令湯底更加鮮甜

追加:
燒日本魷魚
唐揚雞軟骨粒
我地追加咗兩款小食,送酒一流🍶👍🏻魷魚香口彈牙,雞軟骨粒裹上薄薄嘅炸粉,一啖一粒,越食越過癮

甜品
店員最後會送上甜品,紅豆忌廉蛋捲,鬆軟嘅蛋糕中間加入奶油忌廉,甜度剛剛好,超級滿足嘅晚餐😋

📍漁釧 (V Walk) (深水埗)
深水埗深旺道28號V Walk地下G-19號舖

人均消費:$200-300
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
海膽酒盜芝士 $68一口海膽加芝士好香口鐵板牛舌 $68厚切牛舌係鐵板上上別有一番風味熟度岩岩好 好有咬口又唔會韌鹽燒黑豚腩串 $28黑豚腩厚度適中,皮頭灑上適中鹽份提升肉味網燒牛肉椰菜沙律 $148沙律菜份量好足夠,可以食足成餐飯!網燒牛肉燒得好靚,切開中間仍可見紅色,唔會全熟晒,牛肉表面網燒過好香松葉蟹海鮮鍋 $178大大一鍋滿滿海鮮,一直滾好驚滿瀉,熱辣辣食落肚好滿足漁釧 (V Walk) (深水埗)深水埗深旺道28號V Walk地下G-19號舖
海膽酒盜芝士 $68
一口海膽加芝士好香口

鐵板牛舌 $68
厚切牛舌係鐵板上上別有一番風味
熟度岩岩好 好有咬口又唔會韌

鹽燒黑豚腩串 $28
黑豚腩厚度適中,皮頭灑上適中鹽份提升肉味

網燒牛肉椰菜沙律 $148
沙律菜份量好足夠,可以食足成餐飯!

松葉蟹海鮮鍋 $178
大大一鍋滿滿海鮮,一直滾好驚滿瀉,熱辣辣食落肚好滿足

漁釧 (V Walk) (深水埗)
深水埗深旺道28號V Walk地下G-19號舖
適逢新年又多左聚會最啱搵啲可以飲酒🍻既地方同朋友一齊食飯傾吓偈!~今次黎左朋友屋企附近既一間屋酒屋發現左有任飲既set !(ノ´ヮ´)ノ*: ・゚佢寫左係6時起開始供應,同埋全枱都需一同選擇 「任飲一人前」套餐。於是就選擇左八道風味餐同十道風味餐各一跟住就share黎食飲品方面佢提供清酒🍶、檸檬綠茶同各款氣水比大家暢飲。無限任飲一人前:8道風味 日本直送漬物魚生他他沙律三色刺身(三文魚、吞拿魚、赤海蝦)三點壽司(吞拿魚蓉、墨魚、油甘魚)海鮮茶碗蒸帆立貝明太子海苔天婦羅日本直送甜品無限任飲一人前:10道風味 日本直送漬物魚生他他沙律三色刺身(三文魚、吞拿魚、赤海蝦)三點壽司(海膽、墨魚、油甘魚)海鮮茶碗蒸帆立貝明太子海苔天婦羅櫻花蝦唐揚炸雞蜆貝麵豉湯日本直送甜品日本直送漬物用左精致小碟裝住,有牛蒡/蘿蔔等等,同魚生他他沙律一樣清新又開胃(・`ω´・)令人驚喜既係佢地既刺身同壽司🍣全部都十分高質同埋好出色,佢地既赤海蝦同海膽真係好鮮甜美味,而帆立貝明太子海苔天婦羅同櫻花蝦唐揚炸雞都係好特色嘅菜色,加左唔小創新既材料落去,好味道之餘又可以帶出漁釧既特色!下次一定會再同朋友去食返呢個餐!!
適逢新年又多左聚會
最啱搵啲可以飲酒🍻既地方同朋友一齊食飯

飲品方面佢提供清酒🍶、檸檬綠茶同各款氣水比大家暢飲。

無限任飲一人前:8道風味
日本直送漬物
魚生他他沙律
三色刺身(三文魚、吞拿魚、赤海蝦)
三點壽司(吞拿魚蓉、墨魚、油甘魚)
日本直送甜品

無限任飲一人前:10道風味
日本直送漬物
魚生他他沙律
三色刺身(三文魚、吞拿魚、赤海蝦)
三點壽司(海膽、墨魚、油甘魚)
蜆貝麵豉湯
日本直送甜品

日本直送漬物用左精致小碟裝住,有牛蒡/蘿蔔等等,同魚生他他沙律一樣清新又開胃(・`ω´・)令人驚喜既係佢地既刺身壽司🍣

-漁釧-📍深水埗.平時揸車食飯都幾鍾意泊入V Walk,因為泊車優惠都算容易攞到。今次就試咗呢間漁釧日式料理。.餐廳裝修以木為主,加上偏昏暗嘅燈光,每張枱嘅空間都好夠,令食客坐得好舒服。.秋田美人鍋($108)輕盈的日式高湯湯底,加上多種新鮮蔬菜和嫩滑雞肉,湯底吸收了蔬菜同雞肉嘅鮮味,味道好清甜。.配菜有好多,有娃娃菜、小棠菜、嫩滑豆腐和金菇等。因為食材好多,所以侍應會幫手將食材翻到湯底內。.雞件用嘅係雞皮好白嘅雞全翼同雞鎚,起初以為味道會好淡,但係食落都好香雞肉嘅鮮味。而且雞肉肉質好嫩滑,清甜嘅湯底更突出雞肉嘅鮮味。.鐵板牛油焗帶子($78)好香牛油味嘅焗帶子,用鐵板上菜令到帶子嘅外層帶點焦香,加上脆蒜粒嘅提味, 非常惹味。.鐵板牛舌 ($68)牛舌切成薄片,用洋蔥炒香,加點黑椒同香蔥更帶出香味。.鹽燒雞中翼($28)雞中翼燒到外層香脆,咬落仲保持肉汁,令肉質嫩滑。.鹽燒黑豚腩串 ($28)黑豚肉嘅油脂部份燒得香脆,食落唔會好油膩,簡單用鹽同黑椒提味已經好夠。.極上四色刺身丼 ($138)用了豐富嘅刺身飯,有三文魚粒、吞拿魚蓉、帆立貝及虎蝦。.刺身都好新鮮,夠鮮甜。.
-漁釧-
📍深水埗
秋田美人鍋($108)
鐵板牛油焗帶子($78)
鐵板牛舌 ($68)
牛舌切成薄片,用洋蔥炒香,加點黑椒同香蔥更帶出香味。
鹽燒雞中翼($28)
雞中翼燒到外層香脆,咬落仲保持肉汁,令肉質嫩滑。
鹽燒黑豚腩串 ($28)
極上四色刺身丼 ($138)
用了豐富嘅刺身飯,有三文魚粒、吞拿魚蓉、帆立貝及虎蝦。
刺身都好新鮮,夠鮮甜。
2024-01-17 270 views
黎到V walk 想食 日本野一定黎試下試佢無限任飲一人前10道風味幾抵先黎一個漬物 同魚生他他沙律前菜食完令人好開胃 再飲返杯檸檬綠茶同清酒之後黎三色刺身 (三文魚、吞拿魚、八爪魚)個八爪魚好爽口呀 超好食!三文魚係腩位厚身肥肉之後三點壽司 (海膽、墨魚、油甘魚)海膽鮮甜連紫菜都係脆口墨魚外觀好迷你 食落都係爽甜雜錦海蝦天婦羅炸得好香口外脆內軟 超好食櫻花蝦唐揚炸雞勁好食 整到岩岩好 蜆貝麵豉湯 好特別用茶壺放湯最後嚟咗個蛋糕仔做甜品食到超級飽又滿足
黎到V walk 想食 日本野一定黎試下
試佢無限任飲一人前10道風味幾抵
先黎一個漬物 同魚生他他沙律
前菜食完令人好開胃 再飲返杯檸檬綠茶同清酒
之後黎三色刺身 (三文魚、吞拿魚、八爪魚)
個八爪魚好爽口呀 超好食!
三文魚係腩位厚身肥肉
之後三點壽司 (海膽、墨魚、油甘魚)
海膽鮮甜連紫菜都係脆口
蜆貝麵豉湯 好特別用茶壺放湯
最後嚟咗個蛋糕仔做甜品
食到超級飽又滿足

2023-12-14
$250 (Dinner)
2024-01-11 149 views
平時啲居酒屋都好貴嗰日經過見到做緊兩百幾蚊一個餐咁多嘢食,仲有嘢飲任飲我就俾佢吸引咗入去啦佢個Menu有10道菜,跟住仲有清酒同埋其他嘢飲任飲魚生他他沙律- 🌕🌕🌕🌖🌑這家餐廳的魚生他他沙律魚肉鮮嫩,搭配他他醬的酸甜味道,令人胃口大開!三色刺身有三文魚、吞拿魚和八爪魚,每一種都新鮮又美味,特別係三文魚。三點壽司(海膽、墨魚和油甘魚)- 🌕🌕🌕🌑🌑海膽新鮮無苦味,墨魚同油甘魚都出色,食得出都算新鮮。海鮮茶碗蒸-🌕🌕🌕🌖🌑海鮮茶碗蒸是入面海鮮種類同材料都多,食落口啖啖肉,同個蛋融合一起,食落好夾。雜錦海蝦天婦羅和櫻花蝦唐揚炸難-🌕🌕🌕🌕🌑居酒炸物就好緊要啦,因為要送酒呀嘛,兩道炸物料理都炸得金黃酥脆,海蝦和櫻花蝦的口感鮮美,爽口彈牙。蜆貝麵豉湯-🌕🌕🌕🌗🌑最後,蜆貝麵豉湯是一道溫暖又濃郁的湯品,蜆貝的鮮美口感配上麵豉湯的香濃湯底,吃起來超舒服超滿足的。總體而言,食物質素唔錯,份量岩岩好,食完都夠飽。食物會逐份上,有清酒任飲,係同朋友聚一聚,傾下計既好地方。
平時啲居酒屋都好貴

佢個Menu有10道菜,跟住仲有清酒同埋其他嘢飲任飲

魚生他他沙律- 🌕🌕🌕🌖🌑

三點壽司(海膽、墨魚和油甘魚)- 🌕🌕🌕🌑🌑

海膽新鮮無苦味,墨魚同油甘魚都出色,食得出都算新鮮。

海鮮茶碗蒸-🌕🌕🌕🌖🌑

雜錦海蝦天婦羅和櫻花蝦唐揚炸難-🌕🌕🌕🌕🌑