2007-10-07
4個point講晒.a) Order紙上清楚列明:1-3個人去,每次只可以order六款,每款一至二件4-5個人去,每次只可以order八款,每款一至二件6人以上,每次只可以order十二款,每款一至三件b) 叫佐好耐只係來一、兩碟,再加野又唔比人落單(話落得太快!!). 要等張單來到咁上下先可以再落! 一張單turnaround time大約十至二十分鐘不等.c) 最多食兩個鐘頭,食到一個半小時後,居然叫你落last order!!!!!! 唔係掛!d) 極度浪費紙張- 如果你只係想食三文魚刺身一款,你都要填一張A4大既紙,張紙只用一次. 佢入完你既order後,會在電腦又print一張細細張你落過既order! 我從來未見過一間食店會如此浪費紙張.總結:試問如果你只係想食三文魚、吞拿魚等刺身,每次每款限你order二件,來齊先可以再落下一次order. 你估你兩小時可以食到幾多?? 這種限制性既所謂任食係唔係真係任食呢? 咁樣食法有癮嗎?食品方面,自問自己唔係食家,唔想多評! 不過三文魚刺身就好肯定連Jusco都好過佢!
a) Order紙上清楚列明:
1-3個人去,每次只可以order六款,每款一至二件