2025-03-09
平靚正韓國菜🍗.ᐟ.ᐟ▶️蜂蜜牛油炸雞(半隻) $98 原來半份都幾多,有8-10舊雞!即叫即炸,炸得十分穌脆🥹入面雞汁好多!又好有雞味好滑😋蜂蜜牛油粉 味道吾算好突出,建議叫其他袖子、甜辣味雖然好食,但可以食少一半炸皮,減低脂肪攝取😝口水指數: 4.5/5🩷▶️安東雞鍋配飯 $88 估吾到入面有薯粉😍雞粒都有一手掌份量都幾濃味,加埋泡菜(無限任fill!)十分送飯🥹整體係甜豉油味道~不過不失啦😋口水指數:3.5/5🩷▶️辣肥牛嫩豆腐湯配飯 $98幾正宗的味道🌶️豆腐真係超級無敵滑!!肥牛都好有牛味,但係份量只有5-6舊🥹湯底唔會太鹹,做湯飯都好好食😋仲有流心蛋 、翠玉瓜、金菇、洋蔥整體好惹味,果然食辣嘢先有食韓國菜感覺🤣口水指數:4/5🩷📌PS 好搞笑!次次去都有人生日,然後全部店員就會放低手上工作,一齊舉牌播生日歌🤣食客都會一齊拍手!整體幾好氣氛😍店員仲係韓國人,不過吾見有靚仔oppa 🤣📍海陸空 尖沙咀金馬倫道33號The Cameron地舖🕒Mon-Sun 11:30-22:30—୨୧ —୨୧ — ୨୧ — ୨୧ — ୨୧ —୨୧ —୨୧ — ୨୧ — ୨୧ —
▶️蜂蜜牛油炸雞(半隻) $98
原來半份都幾多,有8-10舊雞!即叫即炸,炸得十分穌脆🥹
入面雞汁好多!又好有雞味好滑😋
蜂蜜牛油粉 味道吾算好突出,建議叫其他袖子、甜辣味
雖然好食,但可以食少一半炸皮,減低脂肪攝取😝
口水指數: 4.5/5🩷
▶️安東雞鍋配飯 $88
估吾到入面有薯粉😍雞粒都有一手掌份量
都幾濃味,加埋泡菜(無限任fill!)十分送飯🥹
整體係甜豉油味道~不過不失啦😋
口水指數:3.5/5🩷
▶️辣肥牛嫩豆腐湯配飯 $98
幾正宗的味道🌶️豆腐真係超級無敵滑!!
肥牛都好有牛味,但係份量只有5-6舊🥹
湯底唔會太鹹,做湯飯都好好食😋
仲有流心蛋 、翠玉瓜、金菇、洋蔥
整體好惹味,果然食辣嘢先有食韓國菜感覺🤣
口水指數:4/5🩷
📍海陸空