2019-08-29 1602 views
喜歡去這裏因為比較少人 多數區的人都是舉辦婚宴等等活動 飲茶和吃晚飯的時候不會太多人就算再加入也很容易搵到位 職員態度也不錯 炸豪很好吃 還有那個蒸魚非常足料 今期的推介是扁皮鴨 還可加$48製兩味超級抵吃
2019-08-29
$150 (Dinner)
2018-08-16 2561 views
今日親戚生日去食晚飯,第一次去帝盛酒店,房間都幾大唔錯唔太迫,砌好蛋糕後準備上菜啦!乳豬全體,隻乳豬皮脆肉嫩,好小見到原隻上後再切細佢!好有新鮮感!翠肉瓜同蝦仲有螺肉依味都唔知咩名堂,但好有趣,外面係炸左似米粉內係一舊蝦滑,要淋芒果汁一齊食!都好特別既一味餸!有菇混合埋汁再撈小棠菜!花膠雞湯 幾足料架,好清甜野味!湯的材料,好足料!條魚失左手,肉老左小小!花膠冬菇同生菜!炸子雞整到剛剛好,幾好味!又唔太覺有雪藏味!炒飯好足料,有細細粒帆立貝同蝦、啖啖飯都有粒係口內!伊麵都唔錯!最後就係壽飽了!
翠肉瓜同蝦仲有螺肉
有菇混合埋汁再撈小棠菜!
花膠雞湯 幾足料架,好清甜野味!
湯的材料,好足料!
條魚失左手,肉老左小小!
花膠冬菇同生菜!
炸子雞整到剛剛好,幾好味!又唔太覺有雪藏味!
炒飯好足料,有細細粒帆立貝同蝦、啖啖飯都有粒係口內!
伊麵都唔錯!
最後就係壽飽了!
2018-07-17 1531 views
未見過咁差既服務態度十問九唔應, 態度極度惡劣問多條問題,啲職員就黑面明明有大枱空出黎,就因為等位既人大多數都係5-6個人而唔安排入坐新裝修完 變化不大 打通左2個廳 換埋地氈但餐具都係舊既 食物價格上升 但又唔見佢質素有提升 只有越黎越差入到去, 職員人數少 ,叫左幾次先有人黎開茶 叫加水又要等好耐 啲食物上枱已經唔熱本身一家人黎飲茶,family day係為左開開心心 ,見到啲職員一個二個都黑口黑面咁,睇見到唔開胃。以後唔會再幫襯依間!
未見過咁差既服務態度
十問九唔應, 態度極度惡劣
問多條問題,啲職員就黑面

新裝修完 變化不大 打通左2個廳 換埋地氈
但餐具都係舊既

食物價格上升 但又唔見佢質素有提升 只有越黎越差

2018-01-07 1918 views
12月25日親戚係度擺酒個廳係大既。不過服務差已經蓋過好處。1。員工不小心將一大堆魚汁到瀉落親戚外套上,一開始沒有道歉還呆了一樣。叫左幾次個女員工先有反應。2。酒樓沒有濕毛巾提供清潔外套。只有濕紙巾。未能清潔外套。。。3。酒樓音響好差,新人唱歌時音響好拆。。。音質好差。。4。經理處理員到瀉魚汁手法差。理應一開始要賠償洗衣費用,事件來來回回要講成十分鐘以上先肯賠償。比較失望既處理手法。雖然佢有一個大既台供新人拍照,個廳都算大。。。但今次係一次好失望,好失敗既婚禮。好難忘。。。
12月25日親戚係度擺酒
個廳係大既。不過服務差已經蓋過好處。
3。酒樓音響好差,新人唱歌時音響好拆。。。音質好差。。
雖然佢有一個大既台供新人拍照,個廳都算大。。。
但今次係一次好失望,好失敗既婚禮。好難忘。。。
2017-12-25
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
2017-12-24 1485 views
很少寫食评但这次真的是不吐不快!十六人昨晚去食中餐连啤酒(套餐一只烧鹅)乳豬燒鹅頭大身细,一看便知道是中间的肉被拿走做乳豬燒鹅反!龍蝦頭大身细肉少得可憐!我和太太食的頭一塊肉也没有每人每位花四百块(十六人花上六千多一席)一啖龍蝦肉到食不到!不值!不值,真的不值!还有条鱼斤半多点,细得太可憐!(第一次叫十二人套餐可以上条纳米鱼啊!👍👍)已经不是第一次耒这里聚餐,但一次比一次差!唉!無语!再者这里的交通又不方便地铁过来要走半小时才到!
已经不是第一次耒这里聚餐,但一次比一次差!唉!無语!
再者这里的交通又不方便地铁过来要走半小时才到!
2017-12-23
2017-12-18 1024 views
一家人終於約到一日全部人有空,找到這間地點極不方便的酒樓,因為早訂有得平些,所以遷就一下。之前已下訂預約今天食冬至飯,點知去到他們發現他們記錄了19號,幸好訂金單上寫對了日期,才有得食。叫了一圍標準冬至飯宴,份量大大碟,但魚蒸過時,好鞋。鵝還好,其他菜式一般,最差是壽包,硬硬的,似返蒸再返蒸,同個經同個經理講佢,居然呢就話我唔知呀,要不要同你反蒸啊?我哋話返蒸都冇用啦!佢就話啊唔知喎,佢冇食過喎,跟住就行咗去招呼啲大陸客啦!態度極差,不負責任!

2017-12-18
$300 (Dinner)
Celebration
Chinese New Year
2017-10-07 678 views
適逢中秋佳節,就去到百樂門食中秋節套餐。由於我們提早落訂,所以套餐可以減$500 ,都幾低食。乳豬全體:都算幾大隻,啲皮燒得鬆脆:魚翅唔錯,味道OK:花枝螺片炒得有鑊氣:百花蝦條: 份量算足,幾鬆脆瑤柱扒雙蔬:蔬菜算新鮮,瑤柱份量足夠金錢包螺片:東菇幾大隻,味道OK過節當然唔少得壽包👍

乳豬全體:都算幾大隻,啲皮燒得鬆脆:

魚翅唔錯,味道OK:

花枝螺片炒得有鑊氣:

百花蝦條: 份量算足,幾鬆脆

瑤柱扒雙蔬:蔬菜算新鮮,瑤柱份量足夠

金錢包螺片:東菇幾大隻,味道OK

過節當然唔少得壽包👍
2017-02-18 2002 views
每逢假期都會陪下老人家飲茶 呢間酒家夠大 兼枱與枱之間有距離感 而且一定有位添 食物質素都唔差 推介點心同三寶抵食餐 其他點心選擇多 椒鹽豆腐粒粒都不妨試試 外脆內嫩雪山叉燒包 鬆軟有滿滿叉燒餡添 沙律明蝦角 外脆內滿爽脆大蝦 鹽焗沙薑雞腳 好惹味~~ 熱辣辣三寶抵食 $288 有半隻極品香燒雞 + 魚腐浸時蔬 + 芝士大蝦伊麵 雞皮脆脆肉嫩 芝士汁好多沾滿每條伊麵大蝦爽口彈牙 味道不錯 性價比高 魚腐都好味 魚湯鮮甜 白菜仔夠淋滑Sorry 掛住食d 相影得唔太完美兼甩漏

雪山叉燒包

2017-02-18
Type of Meal
Lunch
2016-10-09 1630 views
第一次寫食評,叫了菠蘿生炒骨,燒味拼盆,佛跳牆,生炒骨到職員一放低出現一條非常明顯看似頭髮,他立即拿走說轉過其他菜,就轉了士多啤梨骨,燒味拼盆食到一半,牛邊位是血,未熟咁看到已經不想再食,埋單一共$466,問職員牛邊是什麼,她立即拿走,若無奇事回來收錢,再追問先說是醬汁,心想不用你取消但茶錢也不減,只說送糖水,想起血邊已經覺嘔心更加食唔落,再問一個經理,回覆更好笑說是鹵水醬汁
第一次寫食評,
叫了菠蘿生炒骨,
Type of Meal
Dinner
2016-08-21 1302 views
好少寫食評 但今次唔寫唔得呢間其實有食開但水平不斷跌今日去食 佢比左d花生小食食食下有隻好細蟑螂係碗出面行救命算換左佢之後泥點心今次在加料比我地係籠流沙包 入面個包底有隻烏蠅😡😡😡😡😡😡真係差在冇影相 即刻比佢拎走左埋單問佢可唔可以免左個茶錢當補償佢話唔得😡😡😡早知影相去食環投訴佢一定冇下次!!
好少寫食評 但今次唔寫唔得
佢話唔得😡😡😡
早知影相去食環投訴佢
一定冇下次!!
2015-12-11 2293 views
..........推介😚:彈彈 Cheese Ball 芝士波 👍👍👍👍👍(5分滿分).........@Foodieyanyan試食 第二次被人邀請 萬分高興😚😚😚#Cheese#Ball#芝士波 :大愛#芝士 🍕🍕#cheese 控食左好多粒🙈一點都吾仔外皮的丸好彈牙😉彈阿彈入面的#Mozzarellacheese 咸度岩岩好 一口一粒 食吾停😂吾會話好似其他芝士咁過咸同無味 選得很好.........被逼分離 Filler Calamari 脆炸墨魚仔👍👍 (5分滿分).........#Filler#Calamari #脆炸墨魚仔 :#墨魚 :好彈牙 食落彈下彈下嫁🙈而且好易咬 婆婆都食到嫁😚可惜就有點太油 😯 同放得太耐 有皮同魚仔分離的情況 好慘阿佢地😢 被逼分開😂明明幾好食應該有4分 但因為有點太油 所以得2分😤努力建議:前菜太多油炸物 應該提供更多種類食物🙈口龍痛既客人米吾食得囉😣..........推介😚:彈彈 Golden Shrimp Ball 黃金蝦球 👍👍👍👍(5分滿分).........#Golden#Shrimp#Ball #黃金蝦球 :#蝦 🍤好彈牙哦

#Cheese#Ball#芝士波 :
大愛#芝士 🍕🍕#cheese 控食左好多粒🙈一點都吾仔
外皮的丸好彈牙😉彈阿彈

#Filler#Calamari #脆炸墨魚仔 :
明明幾好食應該有4分 但因為有點太油 所以得2分😤努力

#Golden#Shrimp#Ball #黃金蝦球 :
#蝦 🍤好彈牙哦 我發覺#帝盛 的食物水準吾錯 都好#彈牙 辛苦晒所有#廚師 了😊
建議:可以比番醬汁客人點黎食🙈例如甜酸醬 雖然我係食聖誕大餐 吾係食泰國菜😂

..........
推介😚: 扒美國特級肉眼扒👍👍👍👍💓 (5分滿分)
.........

#US#Beef of #RibEye#1855 Served with #BeefJus
#扒美國特級肉眼扒配牛肉濃汁 :
其實我都中意耐吾耐去食下#扒仔
雖然我係#澱粉 愛好者🙈
#肉眼扒 真心好食 肉質好淋😈熟得岩岩好 而牛排汁同扒好夾 大加分👍💓 原先叫waiter 幫手切 但切得吾斷🙈但服務員哥哥人手不足 見佢地好辛苦 希望會增加人手啦 佢地服務好好嫁😙

..........
扒大蝦及燒三文魚柳配黑松露汁👍👍👍👍💓 (5分滿分)
.........
#King#Prawn & #Fillet#Salmon Served with #BlackTruffle Sauce
#扒大蝦及燒三文魚柳配黑松露汁 :
#大蝦 :入味😊🍤吾洗點汁都夠味😊開埋邊 極方便客人進食🙈因為我對於met蝦真係無乜概念🙈 但外殼就夠大啦 蝦肉就太細😶
#三文魚 :好大一條哦😚但我見到每個客人既size有好大分別 我期盼希望比我條係大魚😂
好入味😚但就食吾出係#黑松露 我以前番工成日食#blacktruffle 正常d味濃到好易食到🙈
建議: 廚師叔叔 切三文魚可以大小平均dd😝 黑松露可以落多小小 若果怕客人吾食 可以放醬另上😎

..........
聖誕火雞及蜜糖燒火腿配金巴利汁👍 (5分滿分)
.........
#Christmas#Turkey & #Honey#Glazed#Ham#聖誕火雞 及 蜜糖燒火腿 配金巴利汁 :
#火雞 :第一次食 原來係種一點味都無既食物😂😂😂😂吾怪得知媽媽一早叫我吾好期待火雞會好食
#火腿 :燒得好好食 好淋身😉甜甜地又入味good 同火雞好大對比 雖然都有個火字😂😃 建議 :火雞的醬可以再多d濃d都吾怕 真心無味😢

..........
燒美國野雞及燒帶子配香草蒜蓉汁 👍👍👍(5分滿分)
.........
#US#Game#Hen & #Roasted#Scallop Served with #GarlicHerbs Sauce
#燒美國野雞及燒帶子配香草蒜蓉汁 :
#燒雞 :有點像我學校@hkpolyu#polyu#理工學校 的#燒春雞 😂不過當然比較好吃啦
燒到外皮有小小chou係最正既😊 若有蜜糖更好
#帶子 :都幾大粒 好夠味👍😝算鮮甜 不錯

..........
推介😚: 保雲穌?! 燒澳洲特級羊架 👍👍👍👍👍💓 (5分滿分)
.........
#Australian#Rack of #Lamb#Provencal Style
#燒澳洲特級羊架#保雲酥 :
到底保雲穌係乜東東?!
教教大家 原來係#面包糠 的一種😚🙈
係米好醒呢 其實都係上網check 😛
#面包控 大愛有#麵包 既野😂💓
我覺得好好食 而且好熱 一點也不酥😈
不過我就吾怕穌既 肉質好淋😊燒得岩岩好 非常好

..........
推介😚: 聖誕果子麵包 👍👍👍👍😛(5分滿分)
#Christmas#Stollen
#聖誕果子麵包 :
啦 你可能覺得 #麵包 都係甜品咩?
外國人既世界就係咁特別嫁啦🙈
其實米姐係中國#壽包 係甜品咁😏
#果子麵包#bread :
甜甜地 #面包控 覺得幾好食👍食了4塊😃😄 外國的聖誕大餐甜品類都係比較飽肚嫁!細食朋友要注意 對於我大胃王就無乜問題啦當然😎
建議: 大部分為飽足感重的甜品 可以增加其他#蛋糕 類型😇但都好好食

..........
激硬激硬 聖誕硬蛋糕👍👍👍(5分滿分)
#Christmascake #蛋糕 :
依個#蛋糕 我都吾知係乜東東#cake 😢
我係menu揾吾番個名😢😂 真心#激硬 既 蛋糕😂😂
有個婆婆大叫 咁硬既😂😂😂我笑了
其實我覺得味道吾錯嫁🙈👍因為我硬軟都中意食 吾同蛋糕吾同食法媽😙😝 上層有小小#白朱古力 令成個蛋糕無咁乾
下層的激硬蛋糕 好多味 勁硬身及厚重感🙈
我都幾中意食完會飽既甜品 好過食風阿😂

..........
教大家歷史 聖誕乾果蛋糕 👍👍👍👍 (5分滿分)
#Christmas#Stollen
#聖誕果子麵包 :
啦啦啦 教大家 依個#面包 係#外國人#聖誕大餐 中必食的甜品🙈我幾博學😂
源於#德國#German 的南部
吾知係米因為當地極凍 加上依個蛋糕係聖誕前各家各戶都會一早整定 可以排過期都無事個d黎😂所以此蛋糕係激硬兼飽肚嫁
其實我就幾中意既 不過大部分香港人吾欣賞🙈
果子勁多 增加口感加甜度
蛋糕位於#蛋糕#餅乾#麵包 三者之中 你地真係要試下😝

..........
推介😚: 心心眼 聖誕曲奇 👍👍👍👍👍😍 (5分滿分)
#Christmas#Cookie#聖誕曲奇 :
女仔食甜品有2個胃係岩嫁😊😝
一個人每種類型各ko 3件 共12塊😂
全部爆好食 好鬆化阿!!! 1.#聖誕樹#Christmastree :👍👍👍👍👍💓
#抹茶 曲奇 適中濃味 我認為可以再多d#綠茶 粉
2.#薑餅人#gingerman :👍👍👍👍👍💓
#coffee 曲奇 好濃#咖啡 味 不錯
3.#月亮#moon :👍👍👍👍
食吾出乜味😂
4.#星星#star :👍👍👍👍👍😍
應該係#薑餅 啦掛 好香薑味 上面有小小#白朱古力 中和下吾中意薑既人 好好食阿😍

..........
推介😚: 聖誕樹頭蛋糕 👍👍👍👍😚(5分滿分)
#Christmas#Yule#LogCake
#聖誕樹頭蛋糕 :
簡單黎講 #樹頭蛋糕 = #朱古力瑞士卷 🙈
依個甜品得到最多好評👍
#chocolate#朱古力 :用上極濃 黑朱古力 正正子😍心心眼 一個人ko左6件😂😂反正有靜 我吾太晒嫁
#瑞士卷 :勁鬆軟 😛👍一般聖誕大餐既傳統#甜品#蛋糕 都係比較硬既 依個就岩婆婆小朋友食
#馬卡龍 :只有2小粒 好搶眼的顏色😛我食左藍色 不過已淋😢但甜度適中

2015-12-01
Celebration
Christmas
2015-12-01 1674 views
是夜是朋友和我預祝生日,買了團購來吃,感謝朋友一番心意,相約放工後便在地鐵站集合,然後步行到酒店。這酒店位置有點不太方便,離地鐵鐵都要走20分鐘才到。是夜自助餐不是在地下的cafe店,要坐電梯上1樓的中菜廳之內。食物選擇確實不算多,但都有蟹腳,魚生,每一位還送龍蝦半隻,再有冷盤熱盤和甜品,都很足夠了。講回酒店的食物,味道確實一般,食物沒有了,也不常添加。刺身海鮮也需要問服務員才會取一點點出來,否則也不會添加,酒店這樣提供的自助餐確實有點讓人失望。**************************這裏有魚生刺生三文魚和吞拿魚,還有海鮮提供。刺身每次只給很少份量,還沒有人隨時站著,還會把刺身收起,要叫服務員才會取出來。海鮮有蟹腳、青口和螺,可惜是不常添加,要叫服務員才會添加食物。沙律吧。麵包。燒味。提供多款的涼菜小吃。熱盤食物也不是很多,還有湯和甜水。熱盤的食物都是飽肚食物多,如飯粉、魚、粟米和薯條。還有酸辣麵根,菜和腸仔。還有些炒瓜、青口。糖水是紅豆沙。甜品有中式蒸包糕點。還有西式蛋糕、餅、布甸和糕點。最後雪糕都有,牛奶公司的,有雲呢拿和芝麻味。飲品任飲。還有橙汁和蘋果汁。和朋友一起取

**************************

這裏有魚生刺生三文魚和吞拿魚,還有海鮮提供。
沙律吧。
麵包。
燒味。
提供多款的涼菜小吃。
熱盤食物也不是很多,還有湯和甜水。
熱盤的食物都是飽肚食物多,如飯粉、魚、粟米和薯條。
還有酸辣麵根,菜和腸仔。
還有些炒瓜、青口。糖水是紅豆沙。
甜品有中式蒸包糕點。
還有西式蛋糕、餅、布甸和糕點。
最後雪糕都有,牛奶公司的,有雲呢拿和芝麻味。
飲品任飲。
還有橙汁和蘋果汁。
和朋友一起取了可樂和+C飲品。
還取了一杯橙汁,果汁先生的味道。
然後每人送半隻龍蝦,都幾好味,可能是中式酒樓所煮吧。
然後點點魚生,蟹腳和沙律。
三文魚還是帶點冰凍多,沒什麼魚甜味,但吞拿魚確實不好吃。
蟹腳還可以,沙律的菜也新鮮。
取了點熱盤,酸辣麵根,腸仔,瓜,魚和薯條。味道都是不過不失,不是很難吃,但又不算好好味。
其實熱盤都沒什麼可以選擇,不想吃飽肚的飯粉或蒸飽類,所以都不吃太多了。
甜品,愛吃芝士的我便取了2件芝士餅,但芝士餅很乾身,沒什麼芝士味。

桂花糕清品,芒果布甸都可以。
另外的蛋糕和Tat就一般。
糖水有紅豆沙,略甜不起沙的紅豆沙,還可以吧。
楊技金露,很普通,只有甜品較多,不香芒果味。
雪糕只取了芝麻味,便沒再吃了。
雖然這裏的食物質素和味道一般,但真的很感謝朋友一份心意請我食飯,所以食物已不再重要,最重要是心意。
Dining Offer
Group-buy
2015-11-15 932 views
..........推介😚:扮斯文 Fish Cutlet 一口吉列魚柳 👍👍👍👍(5分滿分)......... #Appetizers#前菜 第1款 :#Fish#Cutlet #一口吉列魚柳 :#魚柳 係我愛食的小食😚好吃 好鬆軟這個凍左一點也不油😚非常好阿魚切成細細塊 到於想扮斯文食野的我 非常好🙈建議: 可以比番#沙律醬 就咁食有點dry 雖然夠味..........推介😚: Shrimp Toasted 蝦多士👍👍👍👍 (5分滿分).........#Appetizers#前菜 第2款 :#Shrimp#Toasted #蝦多士 :蝦多士應該係好多人愛好之一🙈因為真心好食我有#聽書 嫁 廚師話係全#人手造 所以特別彈牙加上多一多既#芝麻 真係好多 勁愛芝麻😂可惜又係凍左 所以好多油飛左出黎😢建議:下次一整好就比客人食/整d熱野係下面熱住 留一碟比客人慢慢影就好啦😚..........推介😚:新奇Crab Meat Tartelle 迷你蟹肉撻 👍👍👍👍(5分滿分)......... #Appetizers#前菜 第3款 :#Crab#Meat#Tartelle #迷你蟹肉撻

#Appetizers#前菜 第1款 :

#Appetizers#前菜 第3款 :
#Crab#Meat#Tartelle #迷你蟹肉撻 :
有點令我感到#amazing 的#小食😂
一開始以為係#燕窩蛋撻 🍮
食落#有點咸又有點甜 明明#蟹 係咸 #撻 係甜 夾埋一齊幾奇妙的感覺🙈
幾好吃 推介😚
我有#聽書 嫁 廚師用#澳洲#蟹肉 所以特別鮮甜嫁 😁必食
2015-11-11 454 views
同公公婆婆同埋佢D老友記去食晚飯。侍應態度差,收碟動作粗魯,好大聲。由於係星期一至五,客人吾多,但我地叫左加水,遲遲都未加。部分菜式太咸,感覺吾太健康。佢地好似吾憂做,吾太重視正常客人。公公話,個場主打擺酒,做婚宴一圍好過做十枱晚飯客。個場真係好靚,高高的天花,好多水晶燈。但服務真係好差,晚飯客都係客呀。
部分菜式太咸,感覺吾太健康。
$110 (Dinner)
2014-07-14 2035 views
人從beecrazy購買了13張Joy Cuisine環球海鮮自助晚餐, 於6月29日滿有期待. 可惜貨不對辦, 每位185雖然是比外邊dinner buffet平, 都唔可以甘過份. 完全對貴酒店大打折扣.我已去信消費者委員會,你們作為一間酒店管理十分差,要求酒店作出賠償.到場兌現,簡直嚇了大家,中式佈局, 一張圓形卓上吃西式自助餐。新興的嗎???何謂"環球海鮮自助晚餐"????- 刺身三文魚是交來貨, 不新鮮- 所謂羊排,牛排,雞排 ---- 只是用家庭式煎pan來煮, 每個品種只出一次 ???- 酒店送既波士頓龍蝦無鮮味,d肉仲要係梅架- 蟹脚很細, 發育不良, 從未見過甘細既....- 芝士餅是交來的己切成小件的貨式, 沒有芝士味-熱壎試了幾款食物,唔熱,只是極細暖和,有怪味.-紅豆糖水, 好苦- 翡翠螺還可以當晚食物質數, 1星都不如. 比自己在家煮個公仔面還好吃百倍.當晚飲得最多 -- 果汁先生橙汁, 因無野好食結帳時問題出現了, 付$500元小費, 給了酒店金牛一張, 職員對我說不收1000紙幣, 酒店不收金牛, 有無攪錯. 我是否去了街市買東西. 最後酒店都給我處理.
人從beecrazy購買了13張Joy Cuisine[荃灣帝盛酒店]環球海鮮自助晚餐, 於6月29日滿有期待. 可惜貨不對辦, 每位185雖然是比外邊dinner buffet平, 都唔可以甘過份. 完全對貴酒店大打折扣.我已去信消費者委員會,你們作為一間酒店管理十分差,要求酒店作出賠償.到場兌現,簡直嚇了大家,中式佈局, 一張圓形卓上吃西式自助餐。新興的嗎???
何謂"環球海鮮自助晚餐"????
- 刺身三文魚是交來貨, 不新鮮
- 酒店送既波士頓龍蝦無鮮味,d肉仲要係梅架
- 蟹脚很細, 發育不良, 從未見過甘細既....
- 芝士餅是交來的己切成小件的貨式, 沒有芝士味
-熱壎試了幾款食物,唔熱,只是極細暖和,有怪味.
-紅豆糖水, 好苦
- 翡翠螺還可以

當晚飲得最多 -- 果汁先生橙汁, 因無野好食
Other Info. : Send email to Hotel complain, 回覆話 Joy Cuisine 並非酒店其下的餐廳或酒店管理的餐廳。而荃灣帝盛酒店與Joy Cuisine的關係,亦只限於業主與租客的關係。對於閣下對Joy Cuisine之服務及食品的不滿,我們定必將閣下的投訴轉交Joy Cuisine 負責人,以作回覆。 即係唔會覆.
2014-06-29
$185 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy