2012-10-22
已經幫襯過好好次,因為覺得佢啲魚生好新鮮、成份set lunch令到人好滿足!Lunch set 有好多選擇,熱食約HK$55-60/set,都幾大份,上次同事食咗個鯖魚定食,有半條鯖魚,熱辣辣,好香好好味。我通常都係食魚生定食,HK$90/set 包一份魚生及烏冬或蕎麥麵(冷或熱)隨餐附送麵豉湯同美味嘅雪糕。 自選三色魚生飯: 好似係最近先推出,我揀咗海膽、吞拿魚蓉及蝦蓉,份量好多,好好味!雜錦切粒魚生飯: 好多唔同種類嘅魚生,有成8至10款,大大粒,又新鮮,係我嘅首選! 熱湯烏冬: 可以揀魚湯或者豉油湯,之前食過魚湯覺得太濃,所以今次揀豉油,清清地,都OK 冷烏冬: 之前食過好彈牙,但係今次食好似冇咁好食,有啲硬,我諗次次唔同,都OK呢間餐廳好細,最好訂枱先嚟,門面唔係好光鮮,不過食物唔錯,值得一試!第一次惠顧後送會員咭,之後可以免加一。
隨餐附送麵豉湯同美味嘅雪糕。
自選三色魚生飯: 好似係最近先推出,我揀咗海膽、吞拿魚蓉及蝦蓉,份量好多,好好味! 雜錦切粒魚生飯: 好多唔同種類嘅魚生,有成8至10款,大大粒,又新鮮,係我嘅首選! 熱湯烏冬: 可以揀魚湯或者豉油湯,之前食過魚湯覺得太濃,所以今次揀豉油,清清地,都OK 冷烏冬: 之前食過好彈牙,但係今次食好似冇咁好食,有啲硬,我諗次次唔同,都OK 呢間餐廳好細,最好訂枱先嚟,門面唔係好光鮮,不過食物唔錯,值得一試!
第一次惠顧後送會員咭,之後可以免加一。