2023-12-11
5號見KKday有快閃優惠半價咁就試下個任食120分鐘澳洲和牛放題送蟹腳,宮崎和牛,生蠔,到左琴晚去食,卜左6點去到得1-2枱客,冇耐就full晒坐低同職員講係KKday買左飛,佢就問我買左咩餐,幾錢由於星期五,六,日需要加$20,係KKday揀日期果時已經計埋,去到只需要俾正價加一,但啲職員全部都唔知,話要加$20重已經加左係單度,唔理佢住喇埋單再講,俾左個code我地落單但入到去係白畫面load唔倒,之後幫我換過張(張單顯示正價5百幾/位)應該係佢電腦出唔倒優惠個code,有啲亂擾攘一輪終於落到單,送既盤:宮崎和牛真係好好食,生蠔都有啲蠔味,鮑魚係熟既冇乜味,元貝都大隻,蟹腳一般,魚好滑,自己落單既:一口牛唔錯,蝦得個身急凍既,醬油漬魷魚鬚幾彈牙但好咸,芝士雞唔錯,其他就一般般,總括黎講如果正價我唔會去食