2008-06-13 53 views
例牌雲吞面+菜, 已經好飽, 亦試過其他丸同餃, 但就覺得無乜特別.這裡的鮮蝦雲吞真係好好食, 粒粒雲吞d蝦都好大隻架.每次午飯時間經過這裡, 都會見到一條長長的人龍, 但肯排隊都未必有得食架.有好幾晚收工走來食, 點知d雲吞都已經賣哂...
這裡的鮮蝦雲吞真係好好食, 粒粒雲吞d蝦都好大隻架.
有好幾晚收工走來食, 點知d雲吞都已經賣哂...
  • 鮮蝦雲吞
2008-01-07 49 views
2007年12月21日,權記第一次來,每次經過通常都見到人龍。今天叫了基本的:雲吞麵(11元):雲吞裏D蝦就唔只係雪蝦,但D豬肉就都新鮮,D麵都好一般,不太差也不算好。OK啦,11元!菜芯(5元),雖然叫了全走,但D菜都是油油的,不過D菜都唔會太腍。門口雖然大字寫10元,但其實已經是賣11元一碗的了。
2007年12月21日,權記

第一次來,每次經過通常都見到人龍。今天叫了基本的:

門口雖然大字寫10元,但其實已經是賣11元一碗的了。