2023-12-19
我鮮少在OpenRice 留言,但我好感激各個在店內工作的職員,特別想多謝一位叫呀靜的親切姨姨。🙇🏻♀️🙏🏼🙏🏼🙏🏼妹妹身體不適,又想吃日本菜,又想吃粥,憶起這間居酒屋的茶泡飯特別好食,便想著快快吃飯快快回家,誰知妹妹未吃飯已經開始想嘔,好彩呀靜路過主動幫妹妹倒左杯熱水,又比膠袋,又帶我妹妹去廁所,貼心!其他職員都好熱心,有一位小哥遞左一盒紙巾,一個日本人小哥就不停送熱水,我超級唔好意思,(後來呀妹嘔完就無野-.-應該lunch 食錯野)都驚其他食客誤會以為係食完店家既野食嘔,其實唔係!😭D 野食迫於無奈打包了回家,幸好味道依舊很好,很地道的日本味道,100分好味!我相信好多人都讚過,我無唯多講,我一定會再到呢間居酒屋🏮!提外話,酒非常好飲!我好甜酒:晴王葡萄酒,自家製梅酒和荔枝酒毁滅性好飲!(未試其他)