2020-12-21
🎄Lady M 季節限定‼️🎅🏼.1️⃣紅絲絨蛋糕 ($68)呢款蛋糕係🎅🏼🧑🏻🎄聖誕限定架🥳紅🔴同白⚪️嘅蛋糕一睇已經覺得好有聖誕氣氛🤩好實淨,海綿蛋糕中間係忌廉芝士,唔會好濟/好甜🤗.2️⃣威士忌黑朱古力慕絲蛋糕($68)唔中意太甜嘅朋友就啱啦,依個蛋糕係用The Macallan Double Cask 12年whiskey 製作而成,有好重嘅酒香🥃黑朱古力鏡面上面有乾橙片,入面有黑朱古力慕絲、威士忌橙皮啫喱、牛奶朱古力威士忌慕絲,仲有朱古力海綿蛋糕同黑朱古力脆皮做餅底,好有層次,亦都唔會好甜🤩👍🏽.3️⃣芋頭千層蛋糕($75)食得出入面有啲芋頭粒,啲芋頭忌廉好細膩,一層層嘅班戟好有層次感,出面仲有開心果碎做裝飾添✨喜歡芋頭嘅朋友一定中意🙂.有興趣可以試埋佢嘅Dalgona Coffee焦糖奶蓋咖啡($58),即係近黎好hit嘅「400次咖啡」,好濃郁好香,而且好適合打卡📸
1️⃣紅絲絨蛋糕 ($68)
2️⃣威士忌黑朱古力慕絲蛋糕($68)
3️⃣芋頭千層蛋糕($75)