2021-06-03
Lemon Grass By Fast Gourmet❤️🔄位於堅尼地城海邊附近的一間fusion餐廳,超有格調裝修,環境好舒適樓底高,好適合坐低傾計談心,店員服務態度好好,不自覺就坐一個下午了~💡設有加一服務費◾️龍蝦湯流心牛角包 +$28"午餐黎食淨係加$28咋超抵食 上菜時仲係熱辣辣 入面濃郁的龍蝦湯味道夾"◾️泰汁燒美國生蠔 +$48"幾得意既食法 生蠔配泰汁 酸酸辣辣夠哂開胃"◾️明太子伴泰式酸辣青瓜絲扁意粉 $128"青瓜超多 食落感覺好fresh 仲有魚粒一齊食 醬汁酸酸辣辣都幾開胃"◾️龍蝦汁蟹肉伊麵 $138"龍蝦汁濃郁 完全滲入伊麵入面 加埋食落啖啖肉的蟹肉同魚子一齊食 好滿足"◾️泰式奶茶流心牛角包 +$28"同樣超抵食 中意食甜點的千祈唔好錯過 甜甜的泰式奶茶同香濃牛油味加起來 感覺新鮮"◾️泰式奶茶 - 凍/熱 +$15"正宗泰式手標奶茶香味 茶香奶滑 凍熱一樣咁好飲 不過我還是偏愛凍飲吧"
💡設有加一服務費
◾️龍蝦湯流心牛角包 +$28
◾️泰汁燒美國生蠔 +$48
"幾得意既食法 生蠔配泰汁 酸酸辣辣夠哂開胃"
◾️明太子伴泰式酸辣青瓜絲扁意粉 $128
◾️龍蝦汁蟹肉伊麵 $138