2015-07-29
今日食晏,都會近近地搵食市,本來是想食車仔麵,但經過這間,所以入去試一下,地方超細,當然,香港租金貴,唔會嫌棄他們地方,只要好食就得喇~我坐係一張極細枱,兩邊夾著人,感覺香港真係超難搵食。我點了一份下午茶餐,有酸辣湯及鍋貼。沒有影相,而且賣相沒什麼特別。一飲就知平野無好,和街邊碗仔翅無分別 哎,唯有食鍋貼安慰下。鍋貼都算幾好食,所以我點多2隻,但因為套餐,唔知跟餐鍋貼味道是哪款,所以問侍應是什麼口味,哪個唔喊淡的侍應又問番我咩味,我一頭冒水,我再講一次,是之前跟餐的口味,她的惡劣態度就出來了,有3隻味,你食咩味。我已經覺得同佢溝通唔到,就叫佢比2隻我,之後2隻鍋貼,佢又拋的放係我面前,我都忍了,再問佢呢款咩味。佢就好不耐煩咁話,哎頭先咪問你咩味囉,(我覺得我與外星人對話中),之後用外星人凌厲眼神同我講呢款係「腎之肉」。。。其實我好想介紹,咁樣,我都介紹唔到比大家,這款還不錯的鍋貼,是咩味。唯有大家估下啦。總括黎講,食物再好,服務差到咁,以後不會再黎。5分
總括黎講,食物再好,服務差到咁,以後不會再黎。
5分