2015-06-26
放工一個人唔駛等位最鍾意新嘗試 最近見到龍蝦寶寶幾多promotion,即管俾次機會!現在新張期內,試食價收費合理!服務也很好,希望日後能保持下去!食物1:Small size 龍蝦碗仔翅由於我一個人食唔到咁多野,但又唔想一場來到只叫單點,所以老闆Eddy好好人,特別整得細碗D,又收返我平D,$38,等我可以叫多碗麵! 這碗碗仔翅是沒有味精的,龍蝦味沒有被湯味搶去!不錯!食物2:龍蝦叻沙無味精,超級抵讚!湯味仍然香濃而且不油膩,沒有過辣,麵軟硬適中!落了新鮮蘑菇,甜甜的粟米粒,還有完全索哂湯汁的豆卜!正,湯都飲哂!有5粒龍蝦肉,龍蝦味沒有被湯味搶去!Yummy調味料:芫茜葱、蝦干蒜片、蝦籽依架食材成本咁貴,平時去街市買菜叫多十幾聲靚女都R唔到一棵葱,但老闆Eddy卻不計成本,任你加,仲有佢親自炒的蝦干蒜片!抵讚!而最意外的是老闆在每張枱都放了一瓶蝦籽,任客人自己添同調味!嘩! 老闆真係慷慨!埋單!原本一碗麵$98(左)單,後來加了老闆特別整一碗細size的龍蝦碗仔翅,只要加多$38咋!(右)老闆真識do,case by case彈性處理,佢又賺到我錢時我又食得落唔駛做大嘥鬼 最後
一個人
唔駛等位
最鍾意新嘗試
食物1:Small size 龍蝦碗仔翅
食物2:龍蝦叻沙
調味料:芫茜葱、蝦干蒜片、蝦籽 依架食材成本咁貴,平時去街市買菜叫多十幾聲靚女都R唔到一棵葱,但老闆Eddy卻不計成本,任你加,仲有佢親自炒的蝦干蒜片!抵讚!而最意外的是老闆在每張枱都放了一瓶蝦籽,任客人自己添同調味!嘩! 老闆真係慷慨!
埋單! 原本一碗麵$98(左)單,後來加了老闆特別整一碗細size的龍蝦碗仔翅,只要加多$38咋!(右)老闆真識do,case by case彈性處理,佢又賺到我錢時我又食得落唔駛做大嘥鬼
最後,給大家參考下龍蝦寶寶的menu。