2020-12-05 11 views
之前經過嘅時候一直都好想黎試吓,今日終於抽倒時間過嚟,而且唔算好多人流。入邊玩味十足,超多打卡位,有霓虹燈嘅位,迷彩樓梯等等,過嚟打卡一流。係食lunch前過嚟呢度食少少野都係一個唔錯嘅選擇!叫咗一個brownie同埋蕃茄味既bagel ,平時好怕brownie會好甜,但呢度嘅甜度剛好,而且仲有啲杏仁。brownie 口感比較鬆軟,好濃朱古力味。平時食bagel都好少有蕃茄味,感覺好健康,而且唔會好硬好乾。另外,叫左杯latte同埋 越南滴滴咖啡。平時唔飲咖啡嘅朋友,都可以飲到越南咖啡,因為底部有煉奶,入口唔會太苦。latte既拉花都好靚好有心。嚟呢度啱晒同朋友打卡,係一個消遣好地方!
2020-12-04 14 views
今日看完醫生之後,想食少少野,見到附近有間外牆幾特別的店舖,行近才發現原來係 Mamaday 新店,但此店係純咖啡小食,無主食供應,亦係全自動形式。此鋪係在舊式前鋪後居的唐根中,點完嘢食之後,穿過後卷之後再用入樓梯上2樓,整個感受好似去咗特別的時光隧道,牆身及樓梯佈滿特色畫及擺設,大致上都沿用佢哋其他鋪的風格。樓上唔算好多位,但有露台位置,只有唐樓才可以有此安排,下午茶時段,人唔算多,可以輕鬆慢慢坐享受一下。豆腐豆腐咖啡好似其他分店都有,豆腐雪糕加豆腐,味道特別。辣肉批,唔算好辣,整體幾夾,更醒胃。慕絲蛋糕亦有水準。

豆腐豆腐咖啡好似其他分店都有,豆腐雪糕加豆腐,味道特別。

辣肉批,唔算好辣,整體幾夾,更醒胃。

慕絲蛋糕亦有水準。
2020-12-02
$60 (Tea)
Mamaday 一向係我好鍾意食嘅Cafe之一,今次嚟到新開嘅分店Mamaday Studio,樓高三層,行入舖頭,由行樓梯到每一個角落同細節都玩味十足,充滿心思。除左活化成棟唐樓之外,入到泥好似參觀緊一個藝術展覽咁。So Dirty (Espresso + Cold Milk)Espresso同奶配合得啱啱好,飲落好嫩滑,奶味亦唔會搶咗Espresso本身嘅味道,都幾唔錯。Oreo白朱古力鹹蛋黃忌廉蛋糕蛋糕嘅賣相好似冇乜特別咁,切開之後,名副其實係一個鹹蛋黃造型嘅蛋糕。外面果層係Oreo餅乾碎,中間嗰層係白朱古力忌廉,而最入面嘅蛋黃帶有少少鹹蛋嘅味道同時又有忌廉嗰種軟滑嘅口感,係幾有驚喜嘅一件蛋糕。Hot Chocolate 天氣涼涼地,飲杯暖笠笠既熱朱古力就岩哂。朱古力味濃郁得來唔會甜得好緊要。芒果慕絲蛋糕甜度啱啱好唔會好膩,慕絲香滑軟綿,餅底為蛋糕增添更豐富嘅口感,簡單得泥又幾好食。

Hot Chocolate

芒果慕絲蛋糕

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Lunch
  • Oreo白朱古力鹹蛋黃忌廉蛋糕
2020-12-03 798 views
一直都係mamaday嘅小粉絲即使身為係新界牛 都成日出銅鑼灣食之後尖沙咀開左 方便太多了點知愈來愈紅 排嘅隊都愈黎愈長🥲但!今日又黎捧場喇 係最新嘅佐敦鋪地鐵站一出行2分鐘 離遠已經搵到mamaday 招牌logo裝修依然保持獨特風格-好玩、開心自助點餐後 再自己上樓搵位置係久仰大名嘅彩色樓梯😂轉入去一樓係懷舊風多少少家具控表示藤製椅子們都很可愛🥰今日人好少 天氣好好 決定同朋友坐戶外露台73.5%朱古力+ Orea白朱古力鹹蛋黃忌廉蛋糕明明係朱古力 但我會諗起咖啡嘅感覺入口順滑馥郁 微甜 蛋糕外型明明係皮蛋😂黑色Oreo碎包裹住但食落係咸蛋 鹹甜交集 好新好味 必試!Hot latte + cake of the day只怪我影相太耐 精美拉花化開左係來至巴西嘅咖啡豆 nutty and chocolate flavour抹茶白朱古力芝士蛋糕一樣甜度適中 抹茶控 你懂的總結 係一間好有heart嘅鋪頭蛋糕都係自家製 食得出誠意嘅味道當然絕對係打卡嘅好地方好多細節位都會feel到佢哋嘅用心🥺❤️
一直都係mamaday嘅小粉絲
即使身為係新界牛 都成日出銅鑼灣食
之後尖沙咀開左 方便太多了
點知愈來愈紅 排嘅隊都愈黎愈長🥲
但!今日又黎捧場喇 係最新嘅佐敦鋪
地鐵站一出行2分鐘
離遠已經搵到mamaday 招牌logo
裝修依然保持獨特風格-好玩、開心

自助點餐後 再自己上樓搵位置

明明係朱古力 但我會諗起咖啡嘅感覺
入口順滑馥郁 微甜

蛋糕外型明明係皮蛋😂黑色Oreo碎包裹住
但食落係咸蛋
鹹甜交集 好新好味 必試!

Hot latte + cake of the day
只怪我影相太耐 精美拉花化開左

抹茶白朱古力芝士蛋糕
一樣甜度適中 抹茶控 你懂的

總結 係一間好有heart嘅鋪頭
蛋糕都係自家製 食得出誠意嘅味道
當然絕對係打卡嘅好地方
好多細節位都會feel到佢哋嘅用心🥺❤️

相信大家對𝙼𝚊𝚖𝚊𝚍𝚊𝚢一定唔會陌生,依家除左尖沙咀同銅鑼灣之外,連油麻地都可以見到𝙼𝚊𝚖𝚊𝚍𝚊𝚢既蹤影啦~-𝙼𝚊𝚖𝚊𝚍𝚊𝚢 𝚂𝚝𝚞𝚍𝚒𝚘坐落於油麻地壽司郎附近既一幢三層唐樓內,先喺門口點餐,之後就可以上去搵位坐架啦~-而呢間新開無耐既𝙼𝚊𝚖𝚊𝚍𝚊𝚢 𝚂𝚝𝚞𝚍𝚒𝚘同𝙼𝚊𝚖𝚊𝚍𝚊𝚢就有少少分別,以輕食為主🍩☕️,所以呢度每一個角落都更有特色,特別係樓梯,打卡一流ʕ•̀ω•́ʔ✧!好岩平時過嚟坐下𝙷𝚎𝚊下時間~————————————————————𝙾𝚛𝚎𝚘白朱古力鹹蛋黃蛋糕 $𝟺𝟾外層係𝙾𝚎𝚛𝚘 𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 𝙲𝚑𝚘𝚌𝚘 𝙼𝚘𝚞𝚜𝚜𝚎,質感實淨但入口軟滑,𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎味重,入面鹹蛋黃唔會好濃味,所以食落都唔算太膩。-𝚂𝚘 𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢 $𝟹𝟾𝙴𝚡𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘同奶既分層唔算明顯,但奶味好重,入口好香滑。————————————————————

————————————————————
𝙾𝚛𝚎𝚘白朱古力鹹蛋黃蛋糕 $𝟺𝟾

𝚂𝚘 𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢 $𝟹𝟾
𝙴𝚡𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘同奶既分層唔算明顯,
但奶味好重,入口好香滑。
————————————————————
去過Mamaday喺銅鑼灣同尖沙咀嘅餐廳,食物美味、室內裝飾鬼馬又有趣,留有好印象;今日喺佐敦,知道佢有分店,就特登行去試吓😁佐敦店係一間coffee shop,有小食同甜品,位於唐樓一共有三層:地下、一樓、二樓,室內嘅擺設、標語、圖畫都一樣好鬼馬得意😆,仲有好多我鍾意嘅電影海報😁,呢度好似係將唐樓賦予新生命,感覺好正🥰要咗一件泡菜豬肉酥皮批,再加一杯熱朱古力,泡菜豬肉批有少少辣,幾特別幾好味,熱朱古力就幾香濃😋。我仲坐咗喺2樓一張好似辦公枱嘅餐枱旁邊,慢慢享用食物同飲品,背後有個陽台,初冬嘅太陽微微曬入嚟加埋少少涼風,真係kimochiii😆

2020-12-01
Breakfast
2020-11-30 26 views
黎得mamaday,就緊係唔係淨係黎飲咖啡食cake,最少都影返幾張沙龍。食物:1. 抺茶芝士蛋糕-抺茶味加芝士2. 士多啤梨芝士蛋糕-有士多啤梨同芝士飲品:1. Latte-第一次試Latte上面凍奶泡,非常特別,加埋暖暖既咖啡,但又唔會有奶羶味2.是是鬼鬼旦旦-夏日清新特飲,用tonic+earl grey tea+pineapple + yuzi肉,飲落醒神,如果黎做野想精精神神,呢個都岩哂,唔駛黑啡!勁鍾意呢杯野!!!❤️❤️❤️❤️又甜又酸然後同平時嘅黑啡唔一樣😍

食物:
1. 抺茶芝士蛋糕-抺茶味加芝士

2. 士多啤梨芝士蛋糕-有士多啤梨同芝士

飲品:

2020-11-30 17 views
• 海鹽焦糖咖啡☕️ $42海鹽既味道好突出,說白了其實姐係太咸,可能真係咸得滯,察覺唔到焦糖既存在,冰塊溶左之後會易入口啲,但仍然係好咸,總結黎講就係一杯咸既咖啡😹• 豆腐豆腐咖啡☕️ $咖啡配上豆腐雪糕既新穎組合,咖啡既味道太重了,混合一齊食既時候,豆腐主題唔太突出,分開食方能夠感受到豆腐既味道。咖啡入面有啲碎碎豆腐,同樣豆腐味唔明顯,只感覺到有啲一粒粒既口感,但個人認為有少少奇怪🙈• 法式貝殼蛋糕🐚 $黎既時候比較晏,大部分蛋糕都售罄,只剩返依個貝殼蛋糕,亦姐係傳統法式甜點 — 瑪德蓮。蛋糕體比較乾身,帶有少少檸檬既清香,珍珠係白朱古力,味道合格😛咖啡同甜點真係「麻麻地」,試過佢地既分店,主食係唔錯既,追求味道建議去返分店啦。不過如果純以打卡黎講,哩度你一定會滿意🙆🏻‍♀️
• 海鹽焦糖咖啡☕️ $42

• 豆腐豆腐咖啡☕️ $

• 法式貝殼蛋糕🐚 $

2020-11-30 21 views
鬧市中歎杯咖啡 ☕️呢間Mamaday主打輕食,樓高三層大把打咭位,隨意影張都好有feel📸💯呢條樓梯都好特別🌈必影,行上二樓搵個位坐低先☕️天氣冇咁熱可以坐出露台,絕對係鬧市中嘅綠漸,有心思裝修擺設又有植物,望住繁忙車水馬龍,坐個下午都好舒服😌🔸豆腐咖啡☕️ $48估唔到豆腐同咖啡可以咁match, 咖啡易入口,混入咗粒粒豆腐變得有層次口感,配埋香滑豆腐雪糕🍦冷熱交熾!🔸豆腐慕絲蛋糕 🍰 $48豆腐味濃,慕絲香滑溜口,面頭淋上salted caramel 😋好味
鬧市中歎杯咖啡 ☕️

呢條樓梯都好特別🌈必影,行上二樓搵個位坐低先☕️

🔸豆腐咖啡☕️ $48
🔸豆腐慕絲蛋糕 🍰 $48
2020-11-23
Lunch
2020-11-30 589 views
剛開業時餐廳已經非常注目,吸引不少人慕名前往打卡,全因餐廳走著另類cafe風格,裝潢大膽破格,玩味十足。朋友與我在這裡度過一個下午後發覺,原來眼前的「玩味」,其實即是港式風味餐廳為兩層高舊樓,門面鮮艷奪目,已經有別於近期流行的簡樸文青風,以紅白藍為主色,除了有馬戲團的玩樂感外,還是象徵香港的紅白藍袋顏色,加上大門旁邊有趣對聯,點出cafe名字由來同時增加懷舊感,有如中式廟宇有趣而又導出心聲的對聯由門面至室內都可找到,每每對聯都帶出一股港式慵懶感,就此拼湊出cafe的宗旨。在國外cafe,只需放空思想,享受眼前食物與美景,就可擁有一個「Chill day」,但在繁忙、高樓滿怖的香港城市中,再怎樣好像也難以將事情拋諸腦後,不如學識中「慵」之道,帶著慵懶嚐咖啡,我想這就是cafe導出的「港式chill」甫進咖啡店,裝潢花盡心思,裝飾遍怖每一個角落,幾乎處處可打卡拍照,被每一處的裝置吸引至參觀了整座咖啡店後才點餐。點餐處位於地面層,咖啡店只提供咖啡與輕小食,例如貝果與蛋糕,我倆各點了一咖啡與一小食。十分鐘後便可在原處取食物,拿著滿滿的咖啡與食物,只好小心翼翼地踏著每級梯級登上樓上,確實有點驚險

蕃茄貝果圈+拿鐵

蕃茄貝果圈

軟腍麵包帶清幽蕃茄味,搽上旁邊的酸忌廉後,令較乾身及味道單調的貝果增添少許開胃酸及順滑口感
拿鐵

以中式設計的西式茶杯確實獨特,不只茶杯獨特,亦令咖啡店變得標誌性,一看到該茶杯便知到是屬於港式chill cafe 。內裡載著快要滿瀉的拿鐵,咖啡味不算太濃烈,切合拿鐵是牛奶份量較多的原因,整體味道調配得剛好
百利甜酒芝士蛋糕+豆腐豆腐咖啡

百利甜酒芝士蛋糕

有別於一般實在且挺身的芝士蛋糕,質感較軟滑如忌廉狀,入口即軟化,只帶有輕微酒味,加上餅底濃郁的餅乾味及淋在表面淡然的焦糖咸香覆蓋著,這點點的酒氣幾乎無從找到,不喝酒的友人也不知不覺吃了大半件蛋糕
豆腐豆腐咖啡

凍飲上加雪糕不足就奇,但凍拿鐵上加豆腐雪糕確實第一次品嚐。豆腐雪糕帶香濃豆乳味,融合凍咖啡後令咖啡牛奶味更突出同時帶豆品香,比一般雲呢拿雪糕只能提供甜味來說,採用豆腐雪糕更能帶動整杯飲品的味道,喝著喝著還發現咖啡內有粒粒豆腐,質感如奶凍,大小如米粒,令淡淡豆腐味帶進每一口咖啡中

只提供小食與咖啡的地方往往是最能用心感受事物、環境與時間,起碼排除了進來吃個快餐的食客,迎來的會是沉澱心靈的人,若能持有咖啡店中所推崇的慵懶港式chill,那就能夠享受食物同時享受懶漫的時光,作為城市人偶爾慵懶,未嘗不可。
——
整體評語:
食物 - 雖然味道不甚特別,但食物內藏小心意,例如豆腐豆腐咖啡製作方法與配搭,還有期間限定甜品,每次來臨都會有不同的驚喜
環境 - 裝潢獨特,花盡心思的餐廳怖置,幾乎每一個角落也是打卡點,也不忘加入港式風格,那種港式咖啡店有香港也算是獨一無二,環境寧靜也十分適合度過一個休閒的下午
服務 - 咖啡店為全自助式,除點餐外都不會有服務員打擾,亦沒有收餐服務,吃光後需自行收拾餐具,所以難以評價服務,但點餐時服務員也親切有禮,十分樂意解答及推薦食物
衞生 - 由於自助式,大多靠用餐者自律,保持環境清潔衞生,服務員亦不會每次用膳後清潔枱面,但枱面與整體環境整潔企理,餐具及食物器皿大多為即棄,所以衞生妥當
抵食 - 食物價錢為一般cafe定價,但場地頗大,而且自由度甚高,可隨意走動及拍照,沒有時間限制交還枱櫈,亦無最低消費金額,光顧除了享受食物,還可享受時光,抵食度甚高
2020-11-23
$89 (Lunch)
蕃茄貝果圈+拿鐵
拿鐵
百利甜酒芝士蛋糕+豆腐豆腐咖啡
百利甜酒芝士蛋糕
豆腐豆腐咖啡
2020-11-28 30 views
見到IG mamaday又開咗分店,同媽咪食lunch順便打卡😂平日中午去到無乜人,想打卡既建議早d到!因為真係任影唔嬲🤣叫左2個咖啡,2件蛋糕,再加個sundried tomato bagel做lunch!媽咪想試咸蛋黃既蛋糕,切開真係勁似咸蛋黃😂然後食落都真係有咸蛋黃味架!再加埋白色cheesecake真係好驚喜好好食!另外 Greentea cheesecake都好好食! Bagel應該係訂貨既,烘熱左好煙韌!不過加埋creamcheese應該更加好食!🤪
平日中午去到無乜人,想打卡既建議早d到!因為真係任影唔嬲🤣
媽咪想試咸蛋黃既蛋糕,切開真係勁似咸蛋黃😂
另外 Greentea cheesecake都好好食!
2020-11-27 30 views
mamaday.studio一桌一椅都有各自的style可以自由選擇享受日光或是黑暗幽靜只要感覺對,就幸福❤️.食物方面是「suprise」沒有指定food menu他(店員)要你吃什麼都要吃的狀態😂有勇氣來挑戰一下嗎?😎.[泡菜豚肉批]估唔到呢個樣嘅批係咸食🤣仲要係辣但最驚訝嘅係😁佢又幾好食(不過推介咗都未必有用,你來到都係他話事🤪).[蕃茄貝果+cream cheese]好煙韌,幾好食👌🏻如果加埋油浸乾蕃茄應該會仲正😋.飲品就離不開「啡」咖啡香濃,值得來找個角落嘆下而且一杯咖啡,換取幾小時的拍照🤣太值得了吧🤪
mamaday.studio
一桌一椅都有各自的style
可以自由選擇享受日光或是黑暗幽靜
只要感覺對,就幸福❤️
食物方面是「suprise」
沒有指定food menu
他(店員)要你吃什麼都要吃的狀態😂
有勇氣來挑戰一下嗎?😎
[泡菜豚肉批]
估唔到呢個樣嘅批係咸食🤣仲要係辣
但最驚訝嘅係😁佢又幾好食
(不過推介咗都未必有用,你來到都係他話事🤪)
[蕃茄貝果+cream cheese]
好煙韌,幾好食👌🏻如果加埋油浸乾蕃茄應該會仲正😋
飲品就離不開「啡」
咖啡香濃,值得來找個角落嘆下
而且一杯咖啡,換取幾小時的拍照🤣
太值得了吧🤪
2020-11-23 86 views
位於佐敦嘅Mamaday Studio,自己一直都好想去。因為有一次經過咗佐敦嘅時候,見到呢間好矚目耀眼嘅Studio,見佢色彩繽紛,係成條街最突出。今次我就同朋友一齊去呢間studio,睇吓有乜好食同平時啲mamaday 有冇分別😆。 Studio主要分兩層,第一層係點餐區同埋有一排高檯;第二層全層都係座位,另有小騎樓,又靚又chill。而且Studio入面有好多唔同嘅特色、搞笑字句,岩哂大家影靚相。仲有條七彩樓梯😍🌈是日精選鹹食 ($68)睇menu真係唔知咩嚟🤔,問返老闆先知嗰日嘅是日精選係鹹批,原來日日都唔同味。點知嗰日係泡菜炒豬肉批😍,真心好有驚喜。 因為普遍cafe可以都係提供甜批,例如藍莓批咁。泡菜炒豬肉配牛油酥皮,原來係一件好match嘅事👍,又唔怕甜膩膩,酥皮又鬆脆。真心推薦!Oreo鹹蛋忌廉蛋糕 ($55)佢外形成隻鹹蛋咁好得意😀切開一半,原來入面都係一隻鹹蛋咁,有蛋黃同蛋白。 原來蛋白係忌廉芝士加白朱古力慕絲,蛋黃就最為特別,因為我本身以為蛋黃係芒果味或者熱情果味咁,但原來佢都係鹹蛋黃加白朱古力,鹹鹹地,真係 out of my expectation😙。73.5

是日精選鹹食 ($68)
是日精選- 泡菜炒豬肉批

Oreo鹹蛋忌廉蛋糕 ($55)
Oreo鹹蛋忌廉蛋糕

73.5%朱古力 ($38)
同mamaday餐廳一樣,用樽仔裝住。朱古力入面有好多朱古力碎,啖啖朱古力都有粒粒。鐘意朱古力既朋友一定要試。
73.5%朱古力

冰滴咖啡 ($unknown )
冰滴咖啡高質,佢除咗有咖啡味之外,飲完會帶少少咖啡酸味,比較苦。如果你唔鍾意latte,呢款咖啡應該fit you!
2020-11-19
$80 (Lunch)
是日精選- 泡菜炒豬肉批
73.5%朱古力
想去打卡影相,邊個話一定要係地標景點?玩味Cafe一樣比你影餐飽!無論係潮語,森林系,藝術🎨,型格等。。一定有樣野係岩你影!除咗環境夠曬潮流,食物質素都不錯👍🏻🔸抹茶白朱古力芝士蛋糕大概有3層,Top係抹茶Cream,中間係甜絲絲嘅白朱古力同少少Cheese,餅底係Oreo!!食落似慕絲蛋糕,有入口即溶,好幼滑😘🔸牛肉漢堡酥皮批好香牛肉味!我見menu冇寫,但涷櫃有,所以可能係是日精選!呢點都係我喜歡呢間餐廳的原因,因為無時無刻比到新鮮感!!個批一切即碎,證實好脆!牛肉份量充滿成個PIE🥰角落位都有!!😜🔹73.5%朱古力好精準的數字😂有冇73.5%,我就飲吾出,但朱古力奶顏色偏淺,而且奶味好重,可可味都順口,玻璃樽身好可愛,賣相加不少分!♥️🔹Iced LatteStandard Size都算大杯!個杯好有趣😋奶味不算好重,但佢個after taste令人好想再飲!飲到少少果酸味,絕對可喚醒大腦!🤩
想去打卡影相,邊個話一定要係地標景點?

玩味Cafe一樣比你影餐飽!

🔸抹茶白朱古力芝士蛋糕

🔸牛肉漢堡酥皮批

🔹73.5%朱古力
好精準的數字😂有冇73.5%,我就飲吾出,但朱古

🔹Iced Latte
呢期經過Jordon都留意到呢間Mamaday之前去食主食個間已經好impressed 今日同朋友就約黎呢黎試試studio嘅輕食!門面已經夠吸引,menu繼續得意鬼馬作風我地點左兩杯飲品,一份甜品先一杯熱Latte~店員哥哥介紹咖啡豆係有分別黎自Indo同bazail奶味唔算好出,係比較nutty嘅調,輕輕帶點Almond同朱古力味另一杯試左杯好Quirky嘅「是是鬼鬼但但」,平時養生嘅我都比左個凍飲quota佢,想講,係值架飲落真係有種奇妙嘅感覺。呢杯就帶住fruity嘅調,佢有種水果嘅香甜(相信係黎自pineapple同yuzi嘅底) 同花香睇ingredient都覺得得意,有我幾喜歡嘅earl grey, 咦,撞咖啡,再加tonic water都幾有火花,整杯嘅aroma upupupppDessert我地一致都想試舊「鹹蛋cake」太得意,好有香港local情懷,裡外都十分似鹹蛋lol, 食落都好過癮,佢係比較實正嘅mousse, 估唔到同鹹蛋味都幾夾!係啊,佢入面都係有鹹蛋味,誠意十足外面Oreo脆脆,入面微甜嘅mousse, 核心嘅鹹蛋味,好有layer, 好有驚喜夾埋店
呢期經過Jordon都留意到呢間Mamaday
之前去食主食個間已經好impressed
今日同朋友就約黎呢黎試試studio嘅輕食!

門面已經夠吸引,menu繼續得意鬼馬作風

我地點左兩杯飲品,一份甜品

Latte

是是鬼鬼但但

都幾有火花,整杯嘅aroma upupuppp

Oreo白朱古力鹹蛋黃忌廉蛋糕

Dessert我地一致都想試舊「鹹蛋cake」

夾埋店內嘅deco...

看似九唔搭八..但真係充滿住「估你唔到」,呢個用餐experience果然難忘
Latte
是是鬼鬼但但