2023-03-28 306 views
📝MANGO TREE🌳係嚟自泰國嘅高級食府YoHo店名為🔸Mango Tree 「Kitchen」🔹價格較親民主打傳統泰國菜 環境舒服又唔拘謹倆口子鐘意即興 好小book定枱今日行過八點幾見唔駛等位一於試吓🥢燒牛柳沙律牛肉燒至半生熟 🥩肉質軟腍底層是泰式酸辣沙律 🥒🌶️🧅🥗是一道開胃菜 食指大動🥳🥢芒果樹黃咖喱炒大蜆特製黃咖喱蛋味香濃 椰香撲鼻 帶點微辣有別於其他黃咖喱 醬汁比較香滑大蜆鮮嫩多汁🍛配飯或者薄餅一流😋🥢蝦膏肉碎炒寛河粉鑊氣十足咸香嘅蝦膏香味特出🍤惹味之選🚩Mango Tree Kitchen📍形點一期1035舖#元朗美食📌平民版嘅芒果樹值得推薦整體表現比我想像中好各式餐點都頗具水準可惜無意中聽到Yoho &太古城分店只係做到4月頭有d可惜😮‍💨下次想再食就要去elements店喇
📝MANGO TREE🌳係嚟自泰國嘅高級食府

📌平民版嘅芒果樹值得推薦
整體表現比我想像中好
各式餐點都頗具水準
下次想再食就要去elements店喇
$280 (Dinner)
燒牛柳沙律
有食$200減$100 就諗住試試 平日唔洗等位 菜式都快上菜 沙律分量唔多 味道麻麻 咖哩亦好一般 唯有雞叫做分量大 味道可以 味道似當紅炸子雞 醬汁調得幾好 最後埋單490幾 減左兩張$100 就$290~ 可以有更好選擇
2023-02-23 350 views
太掛住泰國,要食泰菜止止痕😂朋友帶左我黎呢間食,點知6點半已經等緊位。餐廳環境舒適,裝潢新設都好有東南亞色彩,好似去左泰國咁☺️#泰式大蝦炒金邊粉 $112💮配有大蝦、豆芽、蛋、豆腐、花生等💮大蝦新鮮爽脆💮金邊粉炒得唔算好濕,好香口💮配埋魚露一齊食,寧舍開胃惹味#芒果樹黃咖喱炒大蜆 $169 👑💮黃咖喱香甜,椰香中帶微辣,好惹味💮大蜆好鮮味,隻隻大蜆都開晒口又無沙粒💮整體齒頰留香,完全無油膩感#蒜蓉包 $36💮面頭塗得滿滿既蒜泥💮法包焗得金黃,外脆內軟💮傳來陣陣蒜蓉焦香包既香味💮香味十分誘人,味道非常惹味#芒果沙冰 $48💮超甜冰震既芒果沙冰💮留有一點果肉,好有口感💮夏天飲會好消暑
餐廳環境舒適,裝潢新設都好有東南亞色彩,好似去左泰國咁☺️

#泰式大蝦炒金邊粉 $112
💮配有大蝦、豆芽、蛋、豆腐、花生等
💮大蝦新鮮爽脆
💮金邊粉炒得唔算好濕,好香口
💮配埋魚露一齊食,寧舍開胃惹味

#芒果樹黃咖喱炒大蜆 $169 👑
💮黃咖喱香甜,椰香中帶微辣,好惹味
💮大蜆好鮮味,隻隻大蜆都開晒口又無沙粒
💮整體齒頰留香,完全無油膩感

#蒜蓉包 $36
💮面頭塗得滿滿既蒜泥
💮法包焗得金黃,外脆內軟
💮傳來陣陣蒜蓉焦香包既香味
💮香味十分誘人,味道非常惹味
蒜蓉包

#芒果沙冰 $48
💮超甜冰震既芒果沙冰
💮留有一點果肉,好有口感
💮夏天飲會好消暑
芒果沙冰

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
蒜蓉包
芒果沙冰
2023-01-26 468 views
▫️🦐泰式大蝦金邊粉$108⭐️⭐️⭐️⭐️呢個首選👍🏼炒得唔係好濕唔會太鹹太酸,味道剛剛好大蝦正常唔係話好新鮮,但亦都唔差▫️🍲泰式雜錦拼盤(4人)$228⭐️⭐️⭐️印象蝦餅同扎肉都炸得比較乾身春卷都一般▫️🦐青木瓜大蝦沙律$88⭐️⭐️一般,伴汁不夠變得抽子比較乾身▫️🐂香濃紅咖喱慢煮安格斯牛肋骨$188⭐️⭐️⭐️呢個值得推介,因為真係煮得好淋👍🏼😝味道都好濃,只係係個份量太少▫️🥭芒果糯米飯$58⭐️⭐️⭐️唔係睇煙靭,正常口感椰汁唔夠多
▫️🦐泰式大蝦金邊粉$108⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個首選👍🏼炒得唔係好濕
唔會太鹹太酸,味道剛剛好
大蝦正常唔係話好新鮮,但亦都唔差

▫️🍲泰式雜錦拼盤(4人)$228⭐️⭐️⭐️
印象蝦餅同扎肉都炸得比較乾身
春卷都一般

▫️🦐青木瓜大蝦沙律$88⭐️⭐️
一般,伴汁不夠變得抽子比較乾身

▫️🐂香濃紅咖喱慢煮安格斯牛肋骨$188⭐️⭐️⭐️
呢個值得推介,因為真係煮得好淋👍🏼😝
味道都好濃,只係係個份量太少

▫️🥭芒果糯米飯$58⭐️⭐️⭐️
唔係睇煙靭,正常口感
椰汁唔夠多
2022-12-30 544 views
泰式雜錦拼盤 $228-素菜春卷好味指數:8/10炸到脆卜卜嘅🌯春卷,入邊包住滿滿嘅🥕蘿蔔絲,🍄冬菇絲,粉絲,木耳絲,配埋泰式辣醬食,非常香口。-泰式炸魚餅好味指數:9/10特別喜歡呢個🐠魚餅,因為佢溝咗青豆粒,所以咬落去非常有😬口感,而且魚餅亦都好香香茅🌱味,好有泰國風味。-泰式炸蝦餅好味指數:8.5/10蝦餅🦐正常發揮,冇乜特別,size 偏大嚿,炸起熱辣辣入邊充滿蝦膠,唔會炸到乾爭爭,用嚟配甜酸醬💦又得,泰式辣醬亦都可以。-燒鴨米紙卷好味指數:9/10呢個小食口感最有層次,煙韌嘅🥙米子卷,入邊包住咗🥬生菜絲,🫒甘荀絲,仲有🦆燒鴨絲,配搭非常創新,燒鴨嘅鴨油再溝埋生菜frash感覺,沾上店舖特調甜酸汁好醒胃。-柚子沙律好味指數:7.5/10大大粒嘅🍊柚子,少少酸酸地好開胃,撈埋洋蔥絲,蘿蔔絲,仲有淡淡🥥椰香味,可以去油膩。冬陰功海鮮湯河$118好味指數:8.5/10湯底酸辣適中,河粉彈牙,仲有兩邊🦐大頭蝦,大頭蝦充滿蝦膏好鮮甜😍,鮮魷爽口,另外仲有大量配菜,如草菇,秀珍菇,芽菜,性價比之選。椰香三色冰$32好味指數:9/10濃濃嘅椰汁🥥冰底,配以唔同顏色🍸嘅條條,類似西米嘅口感,飲

-素菜春卷

冬陰功海鮮湯河
好味指數:8.5/10

椰香三色冰
好味指數:9/10

濃濃嘅椰汁🥥冰底,配以唔同顏色🍸嘅條條,類似西米嘅口感,飲落有啲似飲緊西米露咁有口感,鍾意甜嘢嘅,我非常喜歡。👍🏽
🌯燒鴨米紙捲-吃上去很像片皮鴨 裡面包有蘿蔔、青瓜、粉絲 口感更清爽一點🥗牛排沙律- 沙律菜份量很少 牛排正常水準🍝泰式大蝦炒金邊粉-炒的很香 口味偏甜 不會粘著一坨 好吃🥘芒果樹炒大蜆黃咖喱- 招牌黃咖喱 配飯配薄餅都很下飯🫓香烤薄餅-很大一塊 不過少了點牛油香味 配著黃咖喱吃加分了許多🧋朱古力奶茶/🍹熱情桑格利亞-好抵有買一送一的優惠
🥗牛排沙律- 沙律菜份量很少 牛排正常水準
🍝泰式大蝦炒金邊粉-炒的很香 口味偏甜 不會粘著一坨 好吃
🥘芒果樹炒大蜆黃咖喱- 招牌黃咖喱 配飯配薄餅都很下飯
🧋朱古力奶茶/🍹熱情桑格利亞-好抵有買一送一的優惠
2022-11-24 369 views
以綠色園林為主題,糅合木材及泰國傳統擺設,加上戶外綠色景致,其實俾我感覺係悠閒舒適。款式都算多選擇,但唔好既地方係好多油,以往既食物質素係較好,呢家已經下降緊,之後都未必會再幫襯

2022-11-19 379 views
Mango Tree嘅泰菜一向好評,令人不禁回味泰國旅行時光🇹🇭薄荷荔枝冰($32)講起泰式飲品,除左泰式奶茶,荔枝冰都係代表之一。清涼薄荷配搭甜甜的荔枝冰,清新又解渴😋海鮮柚子沙律海鮮分別有大蝦、魷魚、青口等等,柚子沙律開胃!泰式雜錦拼盤($228)難以選擇小食?雜錦拼盤啱晒眼闊肚窄嘅我😂最愛嘅蝦餅同春卷都有,蝦餅外脆內熱,啖啖蝦糕好滿足😂每款有四件,同朋友share啱啱好。泰式飛天通菜($88)炒通菜都係必點,微辣好惹味。泰式去骨鹵水豬手($98)第一次食泰式豬手,煮得超軟,用叉簡單地切得開,好有驚喜。泰式大蝦炒金邊粉($108)金邊粉又係必點之一,味道不過不失,但份量可以再多少少。椰子雪糕薄餅類似印度薄餅加上朱古力醬,好脆好食!椰子雪糕好香椰子味,夾埋食好有趣😋斑蘭千層糕($38)好重斑蘭味,甜度適中,鐘意斑蘭嘅朋友可以一試!

薄荷荔枝冰($32)
講起泰式飲品,除左泰式奶茶,荔枝冰都係代表之一。
清涼薄荷配搭甜甜的荔枝冰,清新又解渴😋
薄荷荔枝冰

海鮮柚子沙律
海鮮分別有大蝦、魷魚、青口等等,柚子沙律開胃!
柚子三脆沙律

泰式雜錦拼盤($228)
難以選擇小食?雜錦拼盤啱晒眼闊肚窄嘅我😂
最愛嘅蝦餅同春卷都有,蝦餅外脆內熱,啖啖蝦糕好滿足😂
每款有四件,同朋友share啱啱好。
泰式雜錦拼盤

泰式飛天通菜($88)
炒通菜都係必點,微辣好惹味。
泰式飛天通菜

泰式去骨鹵水豬手($98)
第一次食泰式豬手,煮得超軟,用叉簡單地切得開,好有驚喜。
泰式去骨鹵水豬手

泰式大蝦炒金邊粉($108)
金邊粉又係必點之一,味道不過不失,但份量可以再多少少。

椰子雪糕薄餅

斑蘭千層糕($38)
好重斑蘭味,甜度適中,鐘意斑蘭嘅朋友可以一試!
斑蘭千層糕
薄荷荔枝冰
柚子三脆沙律
泰式飛天通菜
泰式去骨鹵水豬手
斑蘭千層糕
2022-10-30 460 views
平日去泰國餐廳一客小食併盤閒閒地都$𝟤𝟢𝟢啦今次私心推介𝑀𝒶𝓃𝑔𝑜 𝒯𝓇𝑒𝑒性價比超高的𝒯𝑒𝒶 𝒮𝑒𝓉 2:30pm開始有得供應假日晏起身悠悠閒閒去食個𝒯𝑒𝒶又或者早起身食靚早餐做運動再整番個𝒯𝑒𝒶時間岩岩好⏰.𝑀𝒶𝓃𝑔𝑜 𝒯𝓇𝑒𝑒 𝓍 𝒢𝓁𝓎𝒸𝑒𝓁水漾滋味泰式下午茶 🇹🇭價錢:$𝟤𝟪𝟪兩位用(另加一服務費)供應時間:每日𝟤:𝟥𝟢-𝟧𝓅𝓂.➖ 鹹點 𝓢𝓪𝓿𝓸𝓾𝓻𝔂➖牛油果柚子沙律、青芒果櫻花蝦沙律好清新特別中意前者🥑幾軟熟而柚子勁鮮甜~胃口大開🤤再加三款串燒炭燒雞全翼、牛柳配青椒紅椒、燒粟米🌽燒雞全翼同牛柳一樣啖啖肉~記得沾泰國酸甜汁!超夾的呢!然後是泰式炸魚餅漢堡🐟𝒪𝑀𝒢魚餅超級𝒿𝓊𝒾𝒸𝓎可謂最出色的鹹點😱勁厚身香脆的一塊炸魚餅~有驚喜的新穎配搭🍔.➖ 麵食 𝓝𝓸𝓸𝓭𝓵𝓮 ➖食呢個下午茶仲豐富過酒店級下午茶點解?餐廳有考慮到以麵食🍜作為過場一步一步由鹹點過渡至甜點真的物超所值💯考慮周到迷你海鮮黃咖喱撈麵記得撈勻先食超濃郁黃咖喱拌油麵一齊食真係滿足了第一個胃了🥹.➖ 甜點 𝓢𝔀𝓮𝓮𝓽➖泰茶及泰啡奶凍質地幾順滑喎🧋班蘭千層糕質地夠哂軟糯彈牙一小口一份🌿份量岩岩好椰汁西米糕勁濃郁椰漿味入面
平日去泰國餐廳
一客小食併盤閒閒地都$𝟤𝟢𝟢啦
今次私心推介𝑀𝒶𝓃𝑔𝑜 𝒯𝓇𝑒𝑒性價比超高的𝒯𝑒𝒶 𝒮𝑒𝓉
2:30pm開始有得供應
假日晏起身悠悠閒閒去食個𝒯𝑒𝒶
又或者早起身食靚早餐做運動再整番個𝒯𝑒𝒶
時間岩岩好⏰
價錢:$𝟤𝟪𝟪兩位用(另加一服務費)
供應時間:每日𝟤:𝟥𝟢-𝟧𝓅𝓂
➖ 鹹點 𝓢𝓪𝓿𝓸𝓾𝓻𝔂➖
牛油果柚子沙律、青芒果櫻花蝦沙律好清新
特別中意前者🥑幾軟熟而柚子勁鮮甜~胃口大開🤤
再加三款串燒
炭燒雞全翼、牛柳配青椒紅椒、燒粟米🌽
燒雞全翼同牛柳一樣啖啖肉~
記得沾泰國酸甜汁!超夾的呢!
然後是泰式炸魚餅漢堡🐟
➖ 飲品 𝓓𝓻𝓲𝓷𝓴𝓼 ➖
有多款冷熱飲品俾你揀
中意經典款式梗係要揀椰香三色冰
養生的話另一款可揀桂圓蓮子茶
後者仲有好多桂圓、薏米、蓮子
當係食埋一份中式糖水😎
➖ 小禮物 Gifts ➖
每份下午茶仲奉送𝒢𝓁𝓎𝒸𝑒𝓁活膚潤肌體驗三件裝
有𝒹𝒶𝓎𝒸𝓇𝑒𝒶𝓂、𝒻𝒶𝒸𝑒 𝒸𝓇𝑒𝒶𝓂、𝓈𝓁𝑒𝑒𝓅𝒾𝓃𝑔 𝓂𝒶𝓈𝓀
仲有優惠價做𝒢𝓁𝓎𝒸𝑒𝓁保濕療程或穴位按摩療程💆‍♀️
最無得彈都係個價錢🥹真心抵到爛👍🏻👍🏻
份量超級足夠~鹹點、甜點、飲品款式有十多款
佢地都算幾低調唔多宣傳
原來一直都有泰式下午茶提供~
好彩有朋友介紹推薦我地先知道💕
除左下午茶我地食飲左𝓈𝒾𝓃𝑔𝒽𝒶生啤🍻爽呀!
2022-10-24 283 views
$288泰式精緻二人下午茶Mango Tree 芒果樹泰國餐廳______________________________趁着星期日黎到元朗Mango Tree 試下香港少有的泰式精緻下午茶~套餐包括鹹點:牛油果柚子沙律 ,青芒果櫻花蝦沙律 ,炭燒雞全翼,牛柳串燒 ,泰式炸魚餅迷你漢堡,牛油燒粟米。(兩份)麵食:迷你海鮮黃咖喱捞麵(兩碗)甜點:泰茶及泰啡奶凍 •椰汁西米糕 • 斑蘭千層糕 •芒果芝士蛋糕 (兩份)椰香三色冰 •柚子熱情果梳打 (各一杯)整體既食物都好好味,無論鹹點定係甜點食物質素都很不錯。最值得試嘅係泰茶奶凍Yummmm😍
$288泰式精緻二人下午茶

Mango Tree 芒果樹泰國餐廳

麵食:迷你海鮮黃咖喱捞麵(兩碗)

椰香三色冰 •柚子熱情果梳打 (各一杯)

聽講mango tree有泰式下午茶,今日就約朋友去yohomall試下。呢個套餐叫水漾滋味泰式下午茶💕鹹點:牛油果🥑柚子沙律、青芒🥭櫻花蝦🦐沙律,味道好清新。炭燒雞全翼、牛柳串燒、泰式炸魚餅迷你漢堡🍔,味道唔錯。甜點:泰茶及泰啡奶凍🍮,味道淡,口感嫩滑。椰汁西米糕、芒果🥭芝士蛋糕🍰,好好味。最特別係有迷你海鮮黃咖哩撈麵,入面有蝦、魚柳同青口,材料豐富❤️飲品:柚子熱情果梳打洛神花椰果特飲2杯都好好飲😍$288/2人,值得一試💖

呢個套餐叫水漾滋味泰式下午茶💕

鹹點:
牛油果🥑柚子沙律、青芒🥭櫻花蝦🦐沙律,味道好清新。
炭燒雞全翼、牛柳串燒、泰式炸魚餅迷你漢堡🍔,味道唔錯。

甜點:
泰茶及泰啡奶凍🍮,味道淡,口感嫩滑。
椰汁西米糕、芒果🥭芝士蛋糕🍰,好好味。

飲品:

牛油果柚子沙律
青芒櫻花蝦沙律
甜點拼盤
2022-10-14
$144 (Tea)
  • 迷你海鮮黃咖哩撈麵
2022-10-06 270 views
好少過元朗嗰邊玩同食嘢,探完friend 之後帶咗我去Yoho 1嘅Mango Tree 食tea, 一入去好有泰國旅遊feel, friend 叫咗個“水漾滋味泰式下午茶餐,我都聽過人講過,上菜時眼前一亮😍,有芒果蝦沙律,兩隻特大雞翼,牛柳串燒,泰式炸魚餅加迷你漢堡,伴菜有個柚子沙律添,仲有個黃咖哩撈麵,甜品又有奶凍,芒果芝士蛋糕椰汁西米糕,千層糕等,嗰日天氣暑熱我地叫咗飲品椰香三色冰,柚子熱情果梳打,柚子蜜等。食甜品前大家坦白不如去盡d,於是叫多咗個午市二人套餐,有五味脆皮雞,雞好食加埋d特製炸蝦片冇得輸,最後好傳統地以一個菠蘿海鲜炒飯埋尾,卒之輪到甜品嗰邊胃啦,仲要叫埋個雪糕薄餅🤭,為假日食嘢畫上完美句號。D waitress 嘅服務態度好細心,主動快速,上菜換碟時間恰到好處,唔洗追嘢放心食,抵讚👍👍👍埋單時至知嗰下午茶餐有小禮物送㗎👏👏👏👏👏

埋單時至知嗰下午茶餐有小禮物送㗎👏👏👏👏👏
  • 水漾滋味泰式下午茶
2022-10-04 227 views
位於元朗形點的餐廳環境一定唔會太差,門口望落去。餐廳燈光是黑黑暗暗,但太久沒有食泰國菜。最後決定選這餐廳。由於我們三成人一小童。我們點了午市二人餐及另加炸蝦餅小食。泰菜多款特色餐飲,我最愛是椰汁冰。🟣泰式沙律🥗第一口食落去,好有身在泰國的感覺,內有柚子、蝦🦐好清新🟣紅咖喱安格斯牛筋骨,酸甜未,牛又煮得剛好。🟣炒金邊粉都多料,味道唔算特別好🟣炸蝦餅唔會覺得多粉。🟣芒果糯米飯,當日芒果酸,不是所有人可接受。整體來說,下次都會回去繼續惠顧
位於元朗形點的餐廳
環境一定唔會太差,門口望落去。
餐廳燈光是黑黑暗暗,但太久沒有食泰國菜。
最後決定選這餐廳。
由於我們三成人一小童。
我們點了午市二人餐及另加炸蝦餅小食。
泰菜多款特色餐飲,我最愛是椰汁冰。
🟣紅咖喱安格斯牛筋骨,酸甜未,牛又煮得剛好。
🟣炒金邊粉都多料,味道唔算特別好
🟣炸蝦餅唔會覺得多粉。
🟣芒果糯米飯,當日芒果酸,不是所有人可接受。

整體來說,下次都會回去繼續惠顧
ᴍᴀɴɢᴏ ᴛʀᴇᴇ今次特別聯乘瑞士護膚品牌ɢʟʏᴄᴇʟ🇨🇭作限定下午茶精美鹹點 sᴀᴠᴏᴜʀʏ ᴄᴀɴᴀᴘᴇ́s牛油果柚子沙律 青芒果櫻花蝦沙律 炭燒雞全翼牛柳串燒 泰式炸魚餅迷你漢堡 牛油燒粟米麵食 ɴᴏᴏᴅʟᴇ迷你海鮮黃咖喱撈麵(兩碗)甜點 sᴡᴇᴇᴛs泰茶及泰啡奶凍椰汁西米糕 斑蘭千層榚 芒果芝士蛋糕飲品🍹柚子熱情果梳打 洛神花椰果特飲賣相有特式, 用竹盤擺設下午茶, 帶點東南亞風味, 鹹甜點水準平均, 迷你海鮮黃咖喱撈麵濃濃的黃咖喱醬令人胃口大開, 每碗都有蝦、青口及魚柳, 配料豐富, 泰式炸魚餅迷你漢堡, 炸魚餅內餡香料十足配上漢堡口感多了層次, 沙律新鮮夠爽脆甜點每款更是大愛, 泰式出名的糕點每款都有, 有驚喜😍🎀 每份下午茶均奉送ɢʟʏᴄᴇʟ活膚濶肌體驗三件裝連現金禮券乙套環境壁畫有特式, 環境寬敞舒適, 服務態度很好, 由帶位到下單, 全程親切又有效率, ᴄᴘ值高, 值得再回顧✨

精美鹹點 sᴀᴠᴏᴜʀʏ ᴄᴀɴᴀᴘᴇ́s
牛油果柚子沙律
青芒果櫻花蝦沙律
炭燒雞全翼
牛柳串燒
泰式炸魚餅迷你漢堡
牛油燒粟米

麵食 ɴᴏᴏᴅʟᴇ
迷你海鮮黃咖喱撈麵(兩碗)

甜點 sᴡᴇᴇᴛs

飲品🍹
柚子熱情果梳打
洛神花椰果特飲

沙律新鮮夠爽脆
甜點每款更是大愛, 泰式出名的糕點每款都有, 有驚喜😍

• Afternoon  Tea  Set
2022-10-01 143 views
落雨天☔️正想係形點搵一些特色小食, 見到mango tree出面的推介、又有得食又有禮物、二話不說就試下呢個下午茶啦!拿左飛都要行多一陣先有位、一坐低已經好餓了、睇睇下menu … 又加多左個蝦餅🤪上菜時見到份量十足🤪、成枱都係食物😝滿滿一盤有咸有甜的、好吸晴😍柚子沙律: 超醒胃,正合我口胃.食完沙律就來個迷你漢堡包,入口滿滿肉汁👍🏻、串燒有D乾、不過有我至愛的蜜汁雞翼、正👍🏻接住落黎既咖喱海鮮麵、每條麵都黏滿咖喱汁、仲有隻蝦、青口同厚切炸魚,已經感到非常滿足😋最後仲有一大盤超邪惡的甜品, 有奶凍、椰汁西米糕、斑蘭千層糕、🤤仲有芝士蛋糕OMG 真係捧住個肚走😝泰滿足🤤 夜晚仲飽緊、都已經唔駛食嘢了😝走嗰陣、差D唔記得有禮物😍

柚子沙律: 超醒胃,正合我口胃.

走嗰陣、差D唔記得有禮物😍