今日唔想出街,就諗住去屋企附近嘅food court是但買啲嘢食🤣之前朋友推介話呢間士林便丼達人味道都唔錯,但係我印象中開業嗰陣食過一次覺得麻麻,就決定再試試佢!!今次係外賣自取嘅,打電話落去等5分鐘就有得食啦!!一共食咗$84~🤎滷肉肉燥拌麵🤎不過不失,因為食過更加好食嘅,所以拌麵都係合格再多少少啦~ 拌麵唔夠彈牙/煙韌,覺得佢好似淋咗少少~滷肉肉燥都幾香口,份量亦都夠撈一個面,整體評分都唔錯,但未去到好好食‼️⬇️值得一讚嘅係隻滷蛋同蘿蔔都好入味😻✨✨🤎 芥末楓糖地瓜薯條🤎估唔到地瓜薯條好好食‼️‼️甜甜地,而且芥末楓糖亦都非常夾隻薯條,辣辣地甜甜地~~美中不足係薯條好淋,如果鍾意食脆薯條嘅就可能會失望啦~總括嚟講,對呢間台灣野嘅印象都大改觀~因為之前等得又耐,又唔好食🤣佢真係好進步~^^推介指數: 喺food court食厭咗兩送飯可以一試~但係價錢都偏貴

🤎滷肉肉燥拌麵🤎

值得一讚嘅係隻滷蛋同蘿蔔都好入味😻✨✨
古早味滷肉肉操拌麵

🤎 芥末楓糖地瓜薯條🤎

美中不足係薯條好淋,如果鍾意食脆薯條嘅就可能會失望啦~
Shake shake 芥末楓糖地瓜薯條

古早味滷肉肉操拌麵
Shake shake 芥末楓糖地瓜薯條
2021-12-10 339 views
三色芋圓口感麻麻地🥲,但配料豐富,有紅豆、綠豆等,仲有美味嘅仙草,對喜歡甜食既人來講都唔錯。腩肉肥瘦均勻,好好食,肉澡算係正常😀香腸很有台式風味,蘿蔔夠軟熟👍,撈烏冬口感煙韌👍👍,但份量較少,如果可以多啲仲正~雞鎚夠香和好味~樽仔咖啡不推介,味道麻麻,無乜咖啡味,偏甜!但奶茶超好喝,值得一試~^o^這個袋子裡的東西很好吃的!😋味道:8/10抵食:7/10衛生:9/10整體:8/10👍
芋圓

滷肉肉燥飯

腩肉肥瘦均勻,好好食,肉澡算係正常😀

香腸蘿白撈烏冬

雞鎚肉燥飯

雞鎚夠香和好味~

樽仔奶茶、咖啡

樽仔咖啡不推介,味道麻麻,無乜咖啡味,偏甜!
但奶茶超好喝,值得一試~^o^

這個袋子裡的東西很好吃的!😋

香腸蘿白撈烏冬
雞鎚肉燥飯
樽仔奶茶、咖啡
2021-11-23 201 views
肉燥滷肉飯半肥半瘦的滷肉加醬油熟蛋,咬落可口台灣味濃。飯粒輭硬適中,感覺十分良好!值得推介。蘿蔔香腸肉燥飯香腸少少辣,要有心理準備,不吃辣的可吃椰菜肉燥和滷水蛋。肉燥雞腿飯值得一讚:雞腿泡製得非常好吃,皮脆肉質够哂juicy. 同樣是滷蛋椰菜伴隨,但感覺另有一番風味,值得再試!芋圓芋圓望落十分吸引,但口感不佳欠缺爽朗,請甜點大厨花多點努力去改善。奶茶不俗,咖啡尚可,只覺甜了一點而已,可以接受。總的來說,個膠袋印的字絕非言過其實,想品嘗台灣口味,士林便丼達人值得大家嘗試。

肉燥滷肉飯

蘿蔔香腸肉燥飯
香腸少少辣,要有心理準備,不吃辣的可吃椰菜肉燥和滷水蛋。

肉燥雞腿飯

芋圓

奶茶不俗,咖啡尚可,只覺甜了一點而已,可以接受。

呢間台灣菜款式多 樣樣都好想試😍叫左好多樣野先200幾蚊 夠3-4個人食😎🍽--✨鹽酥雞古早肉燥飯 便當好大碗好足料 肉燥鋪滿哂係飯上面🤤鹽酥雞炸得好香脆 好香椒鹽味😋-✨蒜香四季豆 炸過既四季豆特別香 仲散發住蒜既香味😍--✨士林必點狂惹雞軟骨份量勁多勁多 一打開嚇親 食落好香脆 亦都好夠味💛-✨台灣腸份量比較少 得5細舊 食完都吾夠喉 味道就不錯 吾會太多肥豬肉🤣🤣🤣-✨滷水烏冬、豬紅、豬大腸自選配餸 好多選擇 豬紅同大腸幾新鮮 份量又多😆但烏冬反而冇咩味 吾太入味-✨大甲鮮貢丸呢個好有驚喜 未試過呢個配搭 又幾夾 芋頭大大粒 加埋貢丸一齊食 更加香😍-✨樽仔奶茶吾會太甜 味道剛好 茶香味好出

✨鹽酥雞古早肉燥飯

✨蒜香四季豆
炸過既四季豆特別香 仲散發住蒜既香味😍

✨士林必點狂惹雞軟骨
份量勁多勁多 一打開嚇親 食落好香脆 亦都好夠味💛

✨台灣腸

✨滷水烏冬、豬紅、豬大腸

✨大甲鮮貢丸

✨樽仔奶茶
吾會太甜 味道剛好 茶香味好出

招牌古早滷肉肉燥便當,肉燥味道好, 送飯一流;香酥排骨肉燥便當,份量大,好味道;士林鹽酥雞輕量版,好味;台灣香腸香蒜味,味好,但$18價錢,得這份量, 是否少得可憐?整餐敗筆在香腸份量! 建議店方可作改善。
招牌古早滷肉肉燥便當,肉燥味道好, 送飯一流;
香酥排骨肉燥便當,份量大,好味道;
士林鹽酥雞輕量版,好味;

整餐敗筆在香腸份量! 建議店方可作改善。
2021-10-02 104 views
放假特意走黎置富搵朋友食飯朋友帶左我去置富個food court食野行左半個圈 我地就決定要食台灣野: 士林.便丼達人兩條友除左主食仲叫埋小食小食(1) 士林鹽酥雞超鐘意鹽酥雞個紙盒佢個插圖好有香港風味縷空設計 唔會焗到d雞淋哂design好有心意呢鹽酥雞個size都幾大 食落香脆得黎又唔會太乾(2) 人氣地瓜薯條第一次見到會有咁多種味道揀 足足有13種咁多而且d味道仲好特別 eg. 炭燒粟米爆谷粉.法式楓糖芥茉粉我就揀左呢個青森甘梅的味道幼身地瓜薯條.加埋甘梅粉.都幾開胃我覺得個shake shake略略甜左 多返幾分酸度就更好了主食(1) 香酥排骨古早肉燥便丼無諗過係會咁大份即叫即炸 炸粉唔厚 排骨食落香脆得黎又唔會好乾身配埋滷蛋.肉燥同椰菜食完真係飽到上心口(2) 台式三杯雞配飯呢個台式三杯雞揀直係一試愛上足料不在話下最重要係雞嫩滑又入味 仲要啖啖肉配料超多用黎送飯食一流野食(1) 士林樽仔鴛鴦港式味道 有奶茶的滑咖啡的香不過有少少甜(2) 士林樽仔檸檬冬瓜露食完咁多炸野 最岩就飲返個冬瓜露 下一下火我自己是很喜歡呢個野飲的冬瓜的甜 加埋檸檬的清香一個字正
放假特意走黎置富搵朋友食飯
我自己是很喜歡呢個野飲的
冬瓜的甜 加埋檸檬的清香
一個字正
2021-08-10 96 views
又係台灣野特輯!呢間其實小編之前已經叫過好多次外賣已成常客了🤪 今次第一次親身去堂食 感覺有啲唔同呢!最推介!絕對係佢地嘅滷水~ 我地叫左 豬紅、大腸、百頁豆腐、高麗菜、滷肉、滷蛋、蘿蔔、支竹、杏鮑菇!差唔多叫哂🤣 因為佢樣樣都好入味 爆汁!份量超級多 如果唔係有大胃小編係到 呢到絕對夠3個人食!我地配左個米線 熱度ok! 不過米線一大餅 唔係太夠汁🤪 鹽酥雞滷肉飯超多鹽酥雞!又大份又夠味🤣~滷肉飯都超夠味🤪👍🏻👍🏻👍🏻 唔會太油膩~ 炸雞軟骨 份量嚇死人🤣🤫 4個人都夠食 不過我覺得炸得有小小乾樽仔奶茶 必叫!入口好香好滑~ 茶味夠! 一人一枝就岩哂!Overall 價錢先大約$50-60 份量好足 性價比超高 知道佢灣仔都有分店 做lunch 一流~ 但個日置富嘅姨姨有d惡haha 價錢:$人均60up 抵食指數:🐷🐷🐷🐷
又係台灣野特輯!
呢間其實小編之前已經叫過好多次外賣已成常客了🤪
今次第一次親身去堂食 感覺有啲唔同呢!

最推介!絕對係佢地嘅滷水~
我地配左個米線 熱度ok! 不過米線一大餅 唔係太夠汁🤪

鹽酥雞滷肉飯

炸雞軟骨
份量嚇死人🤣🤫 4個人都夠食
不過我覺得炸得有小小乾

樽仔奶茶 必叫!
入口好香好滑~ 茶味夠! 一人一枝就岩哂!

價錢:$人均60up
抵食指數:🐷🐷🐷🐷
2021-07-04 131 views
今晚係樓下嘅台式外賣舖叫外買,我話要1號2人餐,收銀嘅女仕話唔做1同2,咁我問有無客飯1號餐,佢粗聲粗氣咁答:「都話唔做1同2!」跟住我話要4號餐,佢好勞氣咁再次答:「話咗唔做1同2囉!」但我要4號餐啫😡跟住有個姐仔經過話:「咁好意思,今晚唔做所有1人及2人餐!」嗰位接order嘅女仕表達能力和態度都需要好好改善!
嗰位接order嘅女仕表達能力和態度都需要好好改善!
☆士林·便當達人🍚𝘔𝘢𝘴𝘵𝘦𝘳 𝘚𝘩𝘪𝘭𝘪𝘯有沒有人跟我一樣好想念去台灣旅行🥺🙌🏻唔知幾時先可以再去夜市掃街同飲珍珠奶茶~所以掛住台灣美食嘅時候就可以到訪呢間高水準台式便當小店,相當抵食又大份,當日見到好多人都排隊點外賣🍱-鹽酥雞古早肉燥便當($58)𝘾𝙧𝙞𝙨𝙥𝙮 𝙘𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙘𝙝𝙤𝙥 𝙩𝙖𝙞𝙬𝙖𝙣 𝙖𝙣𝙘𝙞𝙚𝙣𝙩 𝙩𝙖𝙨𝙩𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙢𝙞𝙣𝙘𝙚𝙙 𝙥𝙤𝙧𝙠 𝙗𝙚𝙣𝙩𝙤肉燥便當份量足料又大份,大大塊鹽酥雞炸得非常香脆,而且炸粉不厚,吃到啖啖嫩滑雞肉😋肉燥和滷蛋滷得正宗,而且便當吃得出是即叫即做,新鮮熱辣又可口,性價比高!(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數: 8/10.手作惹味烤焗雞鎚肉燥乾拌烏冬($62)𝙃𝙖𝙣𝙙-𝙢𝙖𝙙𝙚 𝙙𝙚𝙡𝙞𝙘𝙞𝙤𝙪𝙨 𝙜𝙧𝙞𝙡𝙡𝙚𝙙 𝙘𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙝𝙖𝙢𝙢𝙚𝙧 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙙𝙧𝙮 𝙢𝙞𝙭𝙞𝙣𝙜 𝙪𝙙𝙤𝙣烤焗雞鎚味道也做得出色入味,感覺沒有炸雞咁熱氣🍜肉燥份量一點也不吝嗇,肉燥汁拌烏冬吃味道一流,而且烏冬口感軟硬適中,加上原隻滷蛋,這個價錢絕對值得一試🤩(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數: 8/10. 酥炸花枝丸($20)𝘾𝙧𝙞𝙨𝙥𝙮 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙙 𝙝𝙪𝙖𝙯𝙝𝙞 𝙗𝙖𝙡𝙡小

士林·便當達人🍚
𝘔𝘢𝘴𝘵𝘦𝘳 𝘚𝘩𝘪𝘭𝘪𝘯
鹽酥雞古早肉燥便當($58)
鹽酥雞古早肉燥便當

手作惹味烤焗雞鎚肉燥乾拌烏冬($62)

(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數: 8/10
酥炸花枝丸($20)
𝘾𝙧𝙞𝙨𝙥𝙮 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙙 𝙝𝙪𝙖𝙯𝙝𝙞 𝙗𝙖𝙡𝙡
小食款式十分多樣,猶如去了台灣夜市~花枝丸一份三粒,炸得香脆可口,炸粉只佔薄薄一層,不會太厚,還有椒鹽調味,非常惹味!🍡
酥炸花枝丸

樽仔鴛鴦/奶茶 (跟餐 +$10)
吃台灣菜當然要喝一杯奶茶🧋奶茶口感幻滑,茶底香濃,鴛鴦咖啡和奶茶混合的味道醇厚,層次分明,但整體味道偏甜,若可以少甜就更好~
(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數: 7.5/10
樽仔奶茶

❁please support + like + share❁
IG/FB: Foologerhk

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Lunch
酥炸花枝丸
樽仔奶茶
2021-05-27 194 views
好掛住台灣呀!真係好想去台灣食嘢啊!但係可惜疫情真係冇辦法可以去台灣度食嘢!不過我都算好彩!係屋企附近有間正宗台式料理!可以俾我望梅止渴!為咗可以慢慢品嚐到台式料理,所以今日叫咗外賣..以下係我哋今日order嘅晚餐!台客荔芋燜雞配麵 配無糖可樂台式一級腩炒汁燒茄子配客飯 配無糖可樂台式三杯雞配客飯 配無糖可樂(每一個餐都有一碗高麗菜)同埋小食地瓜薯條(粟米爆谷粉)全部台式餸菜都好足料,而且味道適中!因為實在太好味我哋另外再煮多碗飯來餸飯!食到我哋成家人都好滿足!

台客荔芋燜雞配麵 配無糖可樂
台式一級腩炒汁燒茄子配客飯 配無糖可樂
台式三杯雞配客飯 配無糖可樂
(每一個餐都有一碗高麗菜)
同埋小食地瓜薯條(粟米爆谷粉)

2021-05-26 136 views
外賣🥡自取還是熱騰騰的,紙盒講究環保,炸物用鏤空紙盒裝著透氣,讓水蒸氣排走不會那麼快變淋。#鹽酥雞 $28大大舊,外層酥脆好香,肉嫩不會乾,輕量版都好多件,停不了口,推介~#地瓜薯條 $27入口微甜,很香地瓜味,幼身不會脆,配上台味青森甘梅粉,酸酸甜甜很開胃。可以選擇其他口味的Shake Shake 粉#蒜脆杏鮑菇 $33杏鮑菇一片片,爽口彈牙多汁~杏鮑菇沾上薄薄一層的粉酥炸,加上蒜香粉,微辣惹味#麻辣火爆雞 配客飯 $68雞塊嫩滑,麻辣很香又不會太辣,非常惹味。份量比想像多,配料方面有:青紅椒,辣椒,洋蔥,香蔥等炒到十分入味~除了有碗白飯,還有碗椰菜~#香酥排骨肉燥乾拌 #手工烏冬 $60手工烏冬彈牙入味,每一口都被滷肉汁包住。厚切炸豬排,外層脆内嫩 ,還有甜甜的肉燥、椰菜和滷蛋伴餐。ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8.5/10

外賣🥡自取還是熱騰騰的,紙盒講究環保,
炸物用鏤空紙盒裝著透氣,讓水蒸氣排走不會那麼快變淋。

#鹽酥雞 $28
鹽酥雞

#地瓜薯條 $27
地瓜條

#蒜脆杏鮑菇 $33
杏鮑菇

#麻辣火爆雞 配客飯 $68
麻辣爆雞
雞塊嫩滑,麻辣很香又不會太辣,非常惹味。
爆雞

#香酥排骨肉燥乾拌 #手工烏冬 $60
香酥排骨滷水拌烏冬
手工烏冬彈牙入味,每一口都被滷肉汁包住。
手工烏冬
厚切炸豬排,外層脆内嫩 ,還有甜甜的肉燥、椰菜和滷蛋伴餐。

ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8.5/10

鹽酥雞
杏鮑菇
麻辣爆雞
爆雞
香酥排骨滷水拌烏冬
手工烏冬
推薦大家一定要嗌小食【MASTER蒜脆杏鮑菇】😍 勁好食、勁多汁!有別於平時餐廳/夜市嘅一粒一口杏鮑菇,呢間係一整片菇拎去炸,充份鎖住最多菇汁,好Juicy😋主食都真係幾驚喜!份量相當足料,一啲都唔吝嗇💕 味道亦抵讚!無論係飯/烏冬、肉燥、同雞嘅份量都好多!雞扒好Juicy,仲食到我哋超飽😋【脆口甘薯紫芋餅】絕對係紫薯控必試💜紫薯味極極極濃!!真係好滿足😆 不過食哂2件就好飽啦🤣 最好同人share呢間雖然係賣台式食物,但其實都有港式【樽仔奶茶】同埋【樽仔鴛鴦】,好有特色,跟餐可以加嚟一試👍雖然堂食位置只得2張枱,但由於整體CP值極高💯 吸引咗好多銅鑼灣/灣仔嘅打工仔外賣!值得一提,呢間嘅炸物小食嘅炸粉一啲都唔厚,唔會油膩👍 所以記得留肚try try佢地嘅小食啦!總分評價:⭐⭐⭐⭐⭐(5/5)--- 食物:⭐⭐⭐⭐⭐(5/5)--- 性價比:⭐⭐⭐⭐⭐(5/5)--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 環境:⭐⭐⭐(3/5)

總分評價:⭐⭐⭐⭐⭐(5/5)
--- 食物:⭐⭐⭐⭐⭐(5/5)
--- 性價比:⭐⭐⭐⭐⭐(5/5)
--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 環境:⭐⭐⭐(3/5)
@master.shilin 連貓貓都想食呀 😻分量大 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 兩個人食都幾多! 1. 便當🍱: 炸雞 🍗 唔錯,唔會太「鞋」,配撈烏冬 2. 三杯雞配米線 🔥 好入味,用個湯撈米線!Perfect!3. 炸薯條配 shake shake粉!紫菜山葵味 , 正!4. 炸花枝丸! 邪惡 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🧋樽仔奶茶 ,茶味好濃!☕️ 樽仔冷泡咖啡 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Overall: 抵食 $200 份量咁多
@master.shilin 連貓貓都想食呀 😻

分量大 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 兩個人食都幾多!

1. 便當🍱: 炸雞 🍗 唔錯,唔會太「鞋」,配撈烏冬

4. 炸花枝丸! 邪惡 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

🧋樽仔奶茶 ,茶味好濃!
☕️ 樽仔冷泡咖啡 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Overall: 抵食 $200 份量咁多
2021-05-14 90 views
台灣士林夜市美食岀名,疫情無得去台灣,唯有係香港找尋,今次發掘一間以士林命名嘅台灣美食餐廳,由於餐廳好台灣feel, 但就比較細,所以叫左外賣😛🧡香酥雞扒肉燥便丼:好大份嘅便丼,肉燥好入味,亦算結實,高麗菜,有一隻滷水蛋,雞扒又大塊,份量真係十足👍飯粒口感適中,雖然外賣,但呢個便丼完全無影響,回家後仲係熱辣辣👍💙士林必點狂惹雞軟骨:個名已經好吸引,⼀盒雞軟骨,件件炸得香脆,喜歡咬口的你可以試下💛 士林鹽酥雞:招牌菜,台灣鹽酥雞,大塊香口,肉質不會粗糙,好嫩口,番到屋企都仲係脆口💚 人氣地瓜薯條:落單先知原來有shake shake 粉可以選擇,口味多到有二十多種,最後選左五重奏芝士粉,聽到都覺得邪惡😈 不過呢個算係外賣中較爲影響質感,因為番到家已經淋左,不過加人芝士粉後,shake 完一打開好香芝士味😍💗酥炸花枝丸: 好大粒,面上有啲粉,有少少辣係面頭🧡蒜香百葉豆腐:未聽過個名,所以一試,幾有趣,口感外邊硬,中間軟,都係屬於炸食物,量都吾少,好大方💜 四季豆:打算食番少少蔬菜,叫左四季豆,味道無咁濃密,不過不失,食完炸野,食番健康少少😆 (有一個係蒜香四季豆,有興趣人士可以試下)🥤:樽

🧡香酥雞扒肉燥便丼:

💙士林必點狂惹雞軟骨:

💛 士林鹽酥雞:

💚 人氣地瓜薯條:

💗酥炸花枝丸: 好大粒,面上有啲粉,有少少辣係面頭

🧡蒜香百葉豆腐:

💜 四季豆:

🥤:樽仔奶茶
好有趣個樽仔,不過因為夏天關係,拎到番去無咁凍,不過小妹就第一時間放入雪櫃後再飲😚好香奶香,口感軟滑, 唔使怕拎到返屋企已經倒瀉晒

✴️雖然係外賣,但個熱嘅溫度都仲keep度,只係薯條同飲品就差少少,不過問題都不大,另外小店真係比足料,樣樣數量都比左好多(除左花枝丸已經固定粒數),價錢合理,每份食物都獨立包裝,好乾淨,而且仲發現可以Waspp 落單,十分方便!

推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️ ½
2021-05-09 1449 views
放假支持一下本土小店,上年11月開店,現時已有兩間分店既士林便丼,老闆年紀輕輕原來曾經都係foodie一名,之前試過佢啲便當都唔錯,今日試一試夜晚啦!為左配合香港人口味台式便當竟然有雞煲😂 $118 仲送埋燃料同腳架,留意番係二人餐包飯同飲品,利潤應該真係唔多,靠薄利多銷,等外賣時都有好多網上飲食平台外賣員一齊等緊。講番包裝先,麻辣雞煲個鋁盤都幾硬淨我覺得洗乾淨重用都得,因為佢啲燃料係話可以用4次下,下次再幫襯都得。啲雞大大件好入味,係好夠麻,超正!最緊要係佢啲洋蔥,煲到最後淋哂食落勁麻,勁推!鹽酥雞同花枝丸上次都試過,大大盒質素穩定,同埋外賣盒設計幾好,logo 係空心會可以透氣唔會變淋,番到去食都係脆卜卜!樽仔齋啡都唔錯,下次再試埋樽仔奶茶都好似幾出色。—————————————————士林·便丼達人 (置富南區廣場) (薄扶林)薄扶林置富南區廣場2樓FC1號舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram

—————————————————
士林·便丼達人 (置富南區廣場) (薄扶林)
薄扶林置富南區廣場2樓FC1號舖
—————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #lunch #dinner #foodstagram #picoftheday #hkig #hkiger #食好西 #相機食先
___

#eathkgirls
#食港女
2021-04-30
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
  • 麻辣雞煲