2024-06-26
今日朝早6月26號, 行入美心見到有新推出嘅產品, 就諗住試吓啦。因為喺附近返工,新鮮麵包其實都冇咩選擇。眼見有兩位女士應該係美心推廣產品嘅員工,或是品質監察, 都有叫顧客嘗試新產品。呢個包嘅嘗鮮價係$16, 中環嘅價錢嚟講係正常,但返到公司食第一口,已經感覺好難食! 首先外面的pancake好甜,那種甜是死實的甜!!! 然後成個包都係凍嘅,你見到嗰塊芝士唔會融你就知道係根本上將幾層凍嘅pancake, 漢堡扒, 凍蛋, 室溫芝士隨便放埋一齊。其實咁大個集團有專人嚟做新產品推廣,咁點解唔做好產品本身嘅質素呢? 佢哋連火腿蛋三文治都可以放喺冷氣風口吹到凍晒乾晒先賣畀客, 推新產品又唔好食,。好心出新產品都要過到自己,先再俾顧客食啦! 唔好見到人整佢又整,以為可以呃到人買! 嘥氣!