2012-08-31
每次得閒無無聊聊就會同細妹朋友黎食,其實麥當勞都幾嘈下,不過聽住歌仔,幾嘈都聽吾到la!我食過飲過:1oreo曲奇蛋糕,有3分層,第一層係幾甜既白朱古力,第二層係酸酸地既芝士忌廉同粒粒曲奇,第三層應該係5太甜既朱古力布朗里,淨食頭2層包保我下次吾會叫,但多左第3層,中和頭2層,令我成日叫呢個cake3層不同口感,不同味道,不同既感覺,加埋一齊食,真係好正!2菠蘿芝士雞肉包熱食d芝士可以拉出黎,菠蘿甜甜酸酸醒目,微微辣既冰鮮雞肉起碼有d雞應該要有既味,而且算嫩滑,加上脆脆既包,好味道,我中意!我都有食其他包,吾夠呢個好食!3沙律um...好多料,但吾中意食硬硬地既豆豆,吾中意麥當勞既栗米,吾中意個汁4朱古力,芒果林明頓乾乾乾!放得太耐無嘜味甘5喜馬拉雅茶有少少玉貴粉,溝得幾滑幾特別,欣賞呢杯野6豆腐抹茶吾知想點,自己覺得好難飲,飲左一半頂吾順,之後好down,凍飲會吾會好d?!7mcmc新優惠!朱古力泡沫咖啡,凍飲甜到死,無咩咖啡味,熱飲好dd8曲奇咖啡一般,得淡淡餅味,吾啱我口味,吾會再叫!9朱古力碎冰~吾記得咩名,好香好濃好好飲!一定再叫
我食過飲過:
3層不同口感,不同味道,不同既感覺,加埋一齊食,真係好正!
2菠蘿芝士雞肉包
3沙律
4朱古力,芒果林明頓
乾乾乾!放得太耐無嘜味甘
5喜馬拉雅茶
有少少玉貴粉,溝得幾滑幾特別,欣賞呢杯野
6豆腐抹茶
8曲奇咖啡
一般,得淡淡餅味,吾啱我口味,吾會再叫!
9朱古力碎冰~吾記得咩名,好香好濃好好飲!一定再叫