2024-05-06 25 views
今日與同事去lunch, 當時人客並不多, 我們用手機下單後, 湯及小菜很快送到, 我的主菜亦很快送上可惜今日同事慘遭漏單, 催了3次仍沒下文, 等到過左鐘仍未到, 退使同事餓著肚, 我們也只有結帳離開
2024-05-03 41 views
👧🏻😋👅🍽✨新鮮感再現 音樂主題 -🇰🇷 我地同BB最鐘意黎食飯, 除左有得邊食邊玩遊戲室, 食物方面仲成日有新主題餐牌, 今次係音樂主題, 飲品有音符圖樣既曲奇, 連甜品都用音樂盒上!🇰🇷 店員一如以往地好好服務, 會幫手燒肉, 亦好主動地加爐邊蛋, 加前菜同收碟-🔥 燒肉 🥩 💯王者牛肋骨: 一大條骨燒到一半就剪開一塊塊, 再燒到自己鐘意既熟度, 油脂同肉味好平均, 包生菜同泡菜食係一流💯雪花厚切五花肉: 五花夠晒肥, 用板燒香到金黃色, 油香味重但食落都唔會太膩-🧒🏻 兒童餐 🍱 ✨繽紛兔仔造型飯團: 除左飯團仲有煎蛋卷, 炸雞翼, 士多啤梨, 蕃茄仔同西蘭花, 每款食一件都已好滿足! ✨韓國公主烏冬: 用甘筍薄片做公主裙好可愛! 裙下係甜甜既燒汁牛肉同冇小朋友可抵抗既湯烏冬! -🎶 甜品 🍮💯旋律甜品饗宴: 成個音樂盒咁上菜! 裝住五件甜品好滿足! 最愛焦糖布甸好滑, 另外主要都係有果醬夾心慕絲蛋糕, 唔會太甜有多款口味-🎼 飲品 ☕️✨花漾音符焦糖鮮奶特飲✨韻律朱古力狂想曲
👧🏻😋👅🍽✨

🎼 飲品 ☕️
✨花漾音符焦糖鮮奶特飲
✨韻律朱古力狂想曲

韓國公主烏冬
之前嚟過一次嘅韓燒親子餐廳,今個月新推出春天期間限定menu有幾款甜品好吸引!就連兒童餐menu都有新款式,似乎每個月嚟都有新嘢👍🏻上次食過✨王者牛肋骨同✨雪花厚切五花肉好好食,所以encore牛肋骨份量大兩個人食夠晒滿足,醬汁偏甜醃得入味五花肉因為好厚切所以要慢慢燒,有店員幫手燒,我哋去咗playhouse玩值得一讚係店員燒得好靚,每件表面金黃色而且唔會太乾兒童餐有靚靚便當✨繽紛兔仔造型飯團,除咗造型可愛,炸雞翼、煎蛋卷同飯團都好啱呀b食✨春天協奏曲全日早餐有勁大條炸魚、紫薯條同芝士火腿三文治,大人細路都會鍾意食✨旋律甜品饗宴以旋轉木馬音樂盒上枱,係打卡之選😆音樂盒係播生日歌,生日嗌呢個啱晒一共有四件mousse蛋糕同日式焦糖布甸,焦糖布甸好好味,其他都唔錯飲品揀咗春天menu✨花漾音符焦糖鮮奶特飲同✨韻律朱古力狂想曲,兩款都好靚好有心思,而且唔會太甜

王者牛肋骨
牛肋骨份量大兩個人食夠晒滿足,醬汁偏甜醃得入味
雪花厚切五肉
值得一讚係店員燒得好靚,每件表面金黃色而且唔會太乾

旋律甜品饗宴
✨旋律甜品饗宴以旋轉木馬音樂盒上枱,係打卡之選😆
音樂盒係播生日歌,生日嗌呢個啱晒

花漾音符焦糖鮮奶特飲 & 韻律朱古力狂想曲
Type of Meal
Dinner
旋律甜品饗宴
呢幾日不停落雨,連校運會都取消埋😮‍💨見阿仔咁失落,咁就搵間親子餐廳比佢放下電,又可以食餐飽!我地揀咗觀塘鴻圖道嘅「炑八」,平日人唔算多,我地為左玩得舒服啲,所以book咗4點!地方好大,啲玩具都好多種類,我地仲見到職員清潔緊啲玩具👍🏻食物方面都好多選擇,小朋友可以揀兒童餐,大人就燒下肉食,咁就滿足晒大人同小朋友喇❤️🍽️ 繽紛兔仔造型飯團有飯有肉有蛋有菜,仲有士多啤梨!賣相仲好吸引添!小朋友一定鍾意,而且營養均衡!🍽️ 春天協奏曲全日早餐我地搶住食個紫薯條😂好香紫薯味!仲有個炸魚柳,外脆內滑,大大塊又好食😋個芝士粟米火腿三文治都好特別,上面加左少少果醬,食落有甜有咸,配搭得好好!🍽️ 王者牛肋骨🌟🌟🌟(必選)好大份😍店員會幫手燒,燒到剛剛好,外層微焦,裡面充滿好香嘅肉汁!店員知道小朋友食,仲剪細粒啲,真係好細心❤️🍽️雪花厚切五肉又係勁大份,呢個加埋韓式醬同蒜頭,用生菜包住食,成個感覺係唔會油膩,口感仲好豐富,令人食完好想再食!☕️ 韻律朱古力狂想曲好靚吖😍塊曲奇都好好食😋🍹 花漾音符焦糖鮮奶特飲又係打卡必點!靚到唔捨得飲!😍我覺得唔算好甜,但有微微嘅蕉糖香👍🏻🍰 旋律甜品饗宴店員拎出嚟果陣,阿仔

🍽️ 繽紛兔仔造型飯團

🍽️ 春天協奏曲全日早餐

🍽️ 王者牛肋骨🌟🌟🌟(必選)

🍽️雪花厚切五肉

☕️ 韻律朱古力狂想曲
好靚吖😍塊曲奇都好好食😋

🍹 花漾音符焦糖鮮奶特飲

🍰 旋律甜品饗宴
店員拎出嚟果陣,阿仔好興奮,因為個底係個旋轉木馬,仲有音樂!上面嘅甜品都有5款,好精緻!

另外,仲有湯同前菜,韓燒旁邊嘅芝士粟米同泡菜蛋,好豐富,真係食到好滿足!

我最欣賞係店員服務態度好好,有傾有講,好有互動!燒王者牛肋骨同雪花厚切五肉都好專業!

呢度真係好啱落雨天同夏天嚟玩,大人食下燒肉傾下計,小朋友又可以喺安全嘅遊戲室放下電,一舉兩得!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2024-04-24
2024-04-25 26 views
這間韓燒親子餐廳絕對是大人和小朋友放電的好地方,上次小朋友玩得很開心,又想再玩過😂邊食邊玩,比其他playhouse 來說是很平😏😚💠王者牛肋骨牛肋骨爽肉. 肉質瘦且嫩,肥美多汁,有一定的嚼勁☺️☺️💠雪花厚切五肉五花肉的外層酥脆,內部依然保持著肉質的嫩滑。口感上有一定的脆嫩對比,同時五花肉的油脂也會增添味道👅💠春天協奏曲全日早餐有沙律,三文治、火腿、炸魚柳,份量超大🤩味道豐富不會單調,魚柳炸得很香,魚肉很滑易入口.💠旋律甜品饗宴為了幫小朋友慶生日,當天叫了這個甜品,有5款甜品,裝飾是旋轉木馬,播著生日歌,小朋友超開心😃味道不會太甜,款款好食😋💠繽紛兔仔造型飯團這個款式小朋友超喜歡,因為實在太可愛了🥰🥰除了有炸雞翼,還有蛋卷、蔬菜沙律,好適合小朋友食👍🏻💠花漾音符焦糖鮮奶特飲 (凍) 叫了少甜,賣相很美,牛奶味香甜又濃厚.💠韻律朱古力狂想曲 (熱) 同樣不會太甜剛剛好,朱古力香濃.

💠王者牛肋骨
牛肋骨爽肉. 肉質瘦且嫩,肥美多汁,有一定的嚼勁☺️☺️

💠雪花厚切五肉

💠春天協奏曲全日早餐

💠旋律甜品饗宴

💠繽紛兔仔造型飯團

💠花漾音符焦糖鮮奶特飲 (凍)
叫了少甜,賣相很美,牛奶味香甜又濃厚.

💠韻律朱古力狂想曲 (熱)
同樣不會太甜剛剛好,朱古力香濃.
點解咁鍾意帶小朋友嚟?因為呢度完全係一個一石二鳥嘅好地方😂👍🏻既能滿足大人韓燒嘅慾望,又可以俾小朋友放爆電,大人燒得好放心,小朋友又玩得好開心🥳小朋友仲可以免費着韓服🇰🇷😍佢哋真係著得好可愛🎎仲要呢度嘅抽風系統做得勁好,燒完個身都唔覺得有韓燒嘅味道👅講返啲嘢食先😋- 王者牛肋骨🐮 $298牛味好重,我好鐘意😍- 雪花厚切五花肉$238🥬用生菜,包住肉(沾韓醬)加埋泡菜&生蒜片🧄一齊食,好鬼正!🤪當日侍應好好💌牛同豬都有幫我哋燒埋🩷- 春天協奏曲全日早餐$168小朋友勁like 炸💜紫薯,條條都超甜塊炸魚柳都好出色,而且勁大塊😆- 繽紛兔仔造型飯團$162呢個飯真係整得好有心思同好靚🐰個女爭住食😛- 花漾音符焦糖鮮奶特飲 $42呢杯味道偏甜🥛- 韻律朱古力狂想曲 $42🤣其實即係一般既熱朱古力🍫-韓國啤酒🍻$57唔苦,好易入口,食韓燒飲絕對爽!- 旋律甜品饗宴$168🐻🦄呢個甜品侍應捧出嚟嘅時候,我啲小朋友簡直尖叫🙀佢哋好鍾意好鍾意❤️❤️另外,餐廳做緊優惠,消費$500可以玩一次轉盤拋波波,我哋滿$1000所以可以拋兩次✌🏻最後得到張優惠券,下次生日book場🥳可以有七八折&布甸兩份🍮 🍮
點解咁鍾意帶小朋友嚟?
因為呢度完全係一個一石二鳥嘅好地方😂👍🏻
既能滿足大人韓燒嘅慾望,
又可以俾小朋友放爆電,
大人燒得好放心,
小朋友又玩得好開心🥳

小朋友仲可以免費着韓服🇰🇷
😍佢哋真係著得好可愛🎎
仲要呢度嘅抽風系統做得勁好,
燒完個身都唔覺得有韓燒嘅味道👅

講返啲嘢食先😋
- 王者牛肋骨🐮 $298
牛味好重,我好鐘意😍

- 雪花厚切五花肉$238

當日侍應好好💌
牛同豬都有幫我哋燒埋🩷

- 春天協奏曲全日早餐$168
小朋友勁like 炸💜紫薯,條條都超甜
塊炸魚柳都好出色,而且勁大塊😆

- 繽紛兔仔造型飯團$162
呢個飯真係整得好有心思同好靚🐰
個女爭住食😛

- 花漾音符焦糖鮮奶特飲 $42
呢杯味道偏甜🥛

- 韻律朱古力狂想曲 $42
🤣其實即係一般既熱朱古力🍫

-韓國啤酒🍻$57
唔苦,好易入口,食韓燒飲絕對爽!

- 旋律甜品饗宴$168🐻🦄
呢個甜品侍應捧出嚟嘅時候,
我啲小朋友簡直尖叫🙀
佢哋好鍾意好鍾意❤️❤️

另外,餐廳做緊優惠,
消費$500可以玩一次轉盤拋波波,
我哋滿$1000所以可以拋兩次✌🏻
最後得到張優惠券,
下次生日book場🥳可以有七八折&布甸兩份🍮 🍮

一家人咁樣食一餐真係好開心😁
想搵個大人小朋友都啱嘅地方,親子餐廳就最適合。今次嚟到呢間韓式燒烤,有埋兒童遊戲室。小朋友最低消費係一份兒童餐,大人平日係$100今期做梗春日音樂主題,食物,飲品都用音樂造型。繽紛兔仔造型飯糰有小朋友啱食既紫菜蛋卷,兩隻小炸雞,兔仔造型飯糰,再配大量蔬菜,配搭均衡得來小朋友鐘意食。春天協奏全日早餐有半份三層火腿果醬面包,有好大份炸魚,仲有炸紫薯條。炸魚炸得唔錯,唔會好厚粉,魚亦都實肉,加埋炸紫薯條,小朋友當然開心。韻律朱古力狂想曲熱朱古力上仲有個可愛音符,襯哂主題。花樣音符焦糖鮮奶特飲好好豐厚既焦糖cream,配埋鮮奶,小朋友可以當埋甜品。大人都好多選擇,我地當然選擇韓燒。王者牛肋骨一上枱好震撼,因為真係好大條牛肋骨😆完全唔識點燒,好彩店員仲會幫手燒。牛肉有牛味仲要燒得啱啱好,出面燒到有少少脆脆,真係好好食呀。雪花五花肉又係好大塊嘅五花肉,四個人都夠食。五花肉肥瘦肉層次分明,燒完之後脂肪燒左反而唔會膩。店員真係好專業,燒得好好之餘仲貼心幫你剪細方便食。旋轉甜品很饗宴最後上埋呢個春日音樂主題限定既甜品。一客有5款甜點,有芝士蛋糕,焦糖布甸,熊仔造型蛋糕等,識轉仲會播音樂,完全俘虜小朋友嘅

小朋友最低消費係一份兒童餐,大人平日係$100

今期做梗春日音樂主題,食物,飲品都用音樂造型。

繽紛兔仔造型飯糰

春天協奏全日早餐

韻律朱古力狂想曲
熱朱古力上仲有個可愛音符,襯哂主題。

花樣音符焦糖鮮奶特飲
好好豐厚既焦糖cream,配埋鮮奶,小朋友可以當埋甜品

大人都好多選擇,我地當然選擇韓燒。

雪花五花肉

旋轉甜品很饗宴
最後上埋呢個春日音樂主題限定既甜品。一客有5款甜點,有芝士蛋糕,焦糖布甸,熊仔造型蛋糕等,識轉仲會播音樂,完全俘虜小朋友嘅心。
今日下午想帶小朋友去放電,但係天氣太熱,於是諗起親子餐廳有冷氣、有嘢食、有得玩都好耐冇食過韓燒,所以決定去觀塘鴻圖道炑八親子餐廳,餐廳距離地鐵站唔算太遠,而且位於九龍市中心,所以地點好方便,而且地下搭𨋢上2樓就係餐廳入到餐廳左手邊就係好大嘅playhouse,裏面有波波池有滑梯有超級市場、廚房、同埋大量益智玩具積木等等,大人食嘢嘅時候可以俾小朋友喺入邊大玩特玩,仲有韓服可以體驗,真係可以玩多個食黎得韓燒梗係要食燒烤啦,我哋叫咗王者牛肋骨同埋雪花厚切五肉牛肋骨好有牛味,而且店員會幫手燒,所以唔會過熟或者過生,火候啱啱好!真係好體貼如果小朋友需要進入遊戲室係需要叫一份兒童餐,所以我哋叫咗 繽紛兔仔造型飯團🍙賣相真係好精美,好似一幅畫咁,小朋友食得好開心另外仲叫咗一個春天協奏曲全日早餐,旋律甜品饗宴,全日早餐係有炸魚柳、芝士火腿粟米、薯條同埋雜菜沙律,佢哋嘅薯條係番薯條嚟,比較健康,而且炸魚柳魚肉好嫩滑,好出現想特別提吓旋轉甜品真係好靚,佢係一個旋轉木馬架上面放咗五款精美蛋糕,而且其中一款仲有豬仔造型,仲會播音樂,所以店員一送上枱,小朋友好開心飲品叫左花漾音符凍焦糖鮮奶同韻律熱朱古力狂想曲😆

黎得韓燒梗係要食燒烤啦,我哋叫咗王者牛肋骨
同埋雪花厚切五肉

飲品叫左花漾音符凍焦糖鮮奶同韻律熱朱古力狂想曲😆
2024-04-16 37 views
烤肉又可以親子,這裡有免費小朋友韓服試穿,波波池更是小朋友至愛期間限定 旋律甜品饗宴音樂盒慢慢轉動,5款蛋糕可愛又好食,小朋友睇到心心眼雪花厚切五肉五花肉好厚身,半肥瘦,慢慢燒出金黃色,肉質彈牙王者牛肋骨牛肋骨有手前臂般長,肉質香嫩,甜甜地好味道。春天協奏曲全日早餐燒魚好大件,外脆內嫩,三文治芝士配士多啤梨醬,鹹甜有致繽紛兔仔造型飯團兔仔造型好可愛,配搭蛋卷,雜菜,色彩繽紛。花漾音符焦糖鮮奶特飲 (凍) 音符曲奇配多色朱古力豆,啖啖焦糖香韻律朱古力狂想曲 熱飯更香甜

期間限定 旋律甜品饗宴
音樂盒慢慢轉動,5款蛋糕可愛又好食,小朋友睇到心心眼

雪花厚切五肉
五花肉好厚身,半肥瘦,慢慢燒出金黃色,肉質彈牙

王者牛肋骨
牛肋骨有手前臂般長,肉質香嫩,甜甜地好味道。

春天協奏曲全日早餐
燒魚好大件,外脆內嫩,三文治芝士配士多啤梨醬,鹹甜有致

繽紛兔仔造型飯團
兔仔造型好可愛,配搭蛋卷,雜菜,色彩繽紛。

花漾音符焦糖鮮奶特飲 (凍)
音符曲奇配多色朱古力豆,啖啖焦糖香

韻律朱古力狂想曲 熱飯更香甜

2024-04-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
以前從來無諗過自己會去親子餐廳😂做左呀媽之後反而想搵啲親子餐廳食有得食之餘,我同小茉莉又有得玩😝今次去左觀塘間炑八韓烤親子餐廳佢地有個媽咪圍爐煮茶套餐入面啲燒肉、蔬果、小食、飲品都可以refill特製LA骨同蜜糖雞腿肉都好好食~仲有啲特別啲既食材可以燒例如香蕉,柑,腰果,紅棗等等😂除左大人有得食,小朋友都有兒童餐~有車車盤🚗公主麵👸🏻貓貓飯🐱我叫左個貓貓魚柳飯~個造型好可愛😍魚柳都幾大塊,茄汁底酸maymay好開胃🤤粟米,火腿,薯仔粒都好岩小朋友食最後叫左兩個期間限定既甜品🍮甜蜜朱古力火鍋🍲朱古力好濃唔會甜到膩,有4球雪糕🍦藍莓🫐草莓🍓多士🍞棉花糖旋律甜品饗宴🎠好似旋轉木馬咁伴隨住音樂轉轉轉,上面有5種唔同既小蛋糕🧁一個價錢5種享受😋
以前從來無諗過自己會去親子餐廳😂
做左呀媽之後反而想搵啲親子餐廳食
有得食之餘,我同小茉莉又有得玩😝

今次去左觀塘間炑八韓烤親子餐廳
佢地有個媽咪圍爐煮茶套餐
入面啲燒肉、蔬果、小食、飲品都可以refill
特製LA骨同蜜糖雞腿肉都好好食~
仲有啲特別啲既食材可以燒
例如香蕉,柑,腰果,紅棗等等😂

除左大人有得食,小朋友都有兒童餐~
有車車盤🚗公主麵👸🏻貓貓飯🐱
我叫左個貓貓魚柳飯~個造型好可愛😍
魚柳都幾大塊,茄汁底酸maymay好開胃🤤
粟米,火腿,薯仔粒都好岩小朋友食

最後叫左兩個期間限定既甜品🍮

2024-04-12 27 views
今晚帶呀仔去食韓燒,去到見到有一邊大大波波池及環境已經😍😍眼繽紛兔仔飯團-有單骨雞翼,雞蛋卷,蕃茄,士多啤梨及西蘭花,小兔仔飯團一見到就嘩一聲,好靚,呀仔開心一啖啖入口,雞翼香脆,雞蛋卷帶小小甜,小朋友至愛春天協奏曲全日早餐-炸魚柳超大塊,夠香口,芝士火腿包,紫蕃薯脆口又健康,火眼變成花朵型食得更開心。燒烤方面,鍋邊有泡菜雞蛋,芝士粟米,雞蛋好嫩好滑,芝士拉絲夠邪惡。👍🏻👍🏻五花腩厚切-超厚好大塊,肥度適中,店員幫忙燒,服務態度好。加入生菜更解油膩,更滋味王者牛肋骨-店員有熟悉嘅方法先至離骨,再細心分切,燒至香軟,咬口不錯,醬汁小甜但香濃,一讚整體飲品食品十分精緻,放下不小心思,食物高質,價錢合理,呀仔玩波波池玩得好開心,大人慢慢食,小朋友慢慢玩,讚👍🏻
  • 王者牛肋骨
  • 雪花厚切五肉
2024年3月28日 星期四終於開始咗復活節假期,可以每一日都帶小朋友出去玩,今日就帶咗佢去觀塘嘅呢間餐廳,因為網上見到餐廳裏面有地方可以俾小朋友放電,而且大人又可以喺出邊慢慢食嘢一入到餐廳,小朋友已經急不及待衝咗入去遊樂嘅部份玩,地方都幾大,除咗有波波池之外,仲有瀡滑梯、煮飯仔既玩具,連買餸車仔都有添,所以小朋友既興奮又開心我哋大人就慢慢坐低睇吓餐牌有咩食,原來餐廳提供緊媽咪圍爐套餐,係兩小時放題形式,有齊肉類、蔬果、小食同飲品幾多選擇,而且仲有兒童餐添,所以好快就落咗單一落單之後店員就即刻為我哋送上前菜同新鮮生菜,冇諗過會有咁多碟前菜,而且大部份都好好食,其中醃蘿蔔酸酸甜甜咁,越食越開胃,魚糕就有少少辣,幾惹味呢一杯飲品係我哋加嘅花漾音符焦糖鮮奶特飲,賣相一流,啱晒用嚟打卡,飲落去充滿焦糖味,但唔會太甜,奶味都好香濃,上面仲有朱古力豆同音符形狀脆餅食添之後食物開始陸續送到,分別有特製LA骨、月見韓牛前胸肉、香烤梅花肉等等,全部都好新鮮,見到脂肪同肉嘅分布好平均,仲有韓式大蝦同南瓜添放左爐燒既時候受力好均勻,由於店員已經預先剪開咗梅花肉,所以燒嘅時候唔需要等太耐就已經燒得熟,咬落去有
2024年3月28日 星期四

放左爐燒既時候受力好均勻,由於店員已經預先剪開咗梅花肉,所以燒嘅時候唔需要等太耐就已經燒得熟,咬落去有肉汁,唔會太過韌,同新鮮蔬菜一齊食感覺會冇咁油膩

呢度分別有唔同嘅小食同水果,全部都可以燒或者直接食都得,最估唔到嘅係堅果燒完之後脆卜卜,用嚟送酒一流,紫薯餅啖啖都係紫薯蓉,甜甜地幾香口

小朋友嘅食物方面我哋點左韓國公主湯烏冬,嚟到嘅時候賣相好靚,條公主裙原來就係紅蘿蔔片,下面就係湯烏冬,烏冬幾有咬口同埋好滑溜

最後甜品分別有旋轉甜品饗宴同甜蜜朱古力火鍋,個盤下面有旋轉木馬同甜品一路轉,仲有燈光添,十分漂亮,每款甜品嘅味道都唔差,唔會太過甜,小朋友就最鍾意小熊造型嘅蛋糕,至於朱古力火鍋嘅朱古力同樣地唔會好甜,無論配雪糕或者麵包一齊食都好夾

冇諗到兩小時會過得咁快,無論大人或者小朋友都好盡興,期望下一次再有機會嚟可以試吓韓服體驗
2024-03-28
$400 (Tea)
觀塘呢間炑八親子餐廳,有playhouse、有波波池,夾啱時間仲有特別既工作坊,小朋友玩極都唔厭❣️😂枱面有畫紙同顏色筆,俾小朋友油顏色。😊👍一如以往,一坐低店員就好快上小食:芽菜,醃蘿蔔,泡菜,魚蛋片,海帶。全部都可以免費任添❣️for大人,食物都好好,成日會轉新menu,大人都唔怕食得厭,最近又出左個新menu:🔥🫖媽咪圍爐煮茶套餐$868呢個價係包2大2小!!全新嘅套餐同之前唔同,呢個係2小時嘅放題形式!仲包免費韓服體驗同埋小朋友娛樂遊樂場。計落比平時抵喎❣️👍🉐️兒童餐有3個選擇,都係賣相精緻、兒童餐造型:小跑車之旅/韓國公主蛋包意粉/可愛貓咪飯,小朋友一定鐘意🩷燒肉都唔錯架!牛、豬、雞、蝦都有,又係放題任食。圍爐煮茶當然唔少得叫返壼茶,有堅果、紫薯餅、棉花糖,紫薯餅同棉花糖都幾好食生果都可以燒!南瓜、香蕉、菠蘿、柑桔,第一次食燒熱左既柑桔,又幾得意。飲品就除咗熱茶之外,其他都可以refill添架❣️叫左菠蘿梳打/荔枝梳打/果汁/朱古力,大大杯。呢個餐真心抵食❣️另外因為小朋友生日,我地仲加左甜品。旋律甜品饗宴$168勁大推❣️有5件蛋糕,個盤自轉仲會放音樂!!大人小朋友見到都嘩一聲,好靚好
觀塘呢間炑八親子餐廳,
有playhouse、有波波池,
夾啱時間仲有特別既工作坊,
小朋友玩極都唔厭❣️😂

枱面有畫紙同顏色筆,
俾小朋友油顏色。😊👍

一如以往,
一坐低店員就好快上小食:
芽菜,醃蘿蔔,泡菜,魚蛋片,海帶。
全部都可以免費任添❣️

for大人,食物都好好,
成日會轉新menu,
大人都唔怕食得厭,
最近又出左個新menu:

🔥🫖媽咪圍爐煮茶套餐$868
呢個價係包2大2小!!
全新嘅套餐同之前唔同,
呢個係2小時嘅放題形式!
仲包免費韓服體驗同埋小朋友娛樂遊樂場。
計落比平時抵喎❣️👍🉐️

兒童餐有3個選擇,
都係賣相精緻、兒童餐造型:
小跑車之旅/韓國公主蛋包意粉/可愛貓咪飯,
小朋友一定鐘意🩷

燒肉都唔錯架!
牛、豬、雞、蝦都有,
又係放題任食。

圍爐煮茶當然唔少得叫返壼茶,
有堅果、紫薯餅、棉花糖,
紫薯餅同棉花糖都幾好食
生果都可以燒!南瓜、香蕉、菠蘿、柑桔,
第一次食燒熱左既柑桔,
又幾得意。

飲品就除咗熱茶之外,
其他都可以refill添架❣️
叫左菠蘿梳打/荔枝梳打/果汁/朱古力,
大大杯。

呢個餐真心抵食❣️

另外因為小朋友生日,
我地仲加左甜品

旋律甜品饗宴$168
勁大推❣️
有5件蛋糕,個盤自轉仲會放音樂!!
大人小朋友見到都嘩一聲,
好靚好開心架!
個布甸都幾好食,
仲有一個好靚嘅豬豬蛋糕。

甜蜜朱古力火鍋$168
呢個都不錯,
有士多啤梨、藍莓、麵包脆、棉花糖、雪糕,
又係小朋友一定會鐘意既食物。

2024-04-02 41 views
親子餐廳又有得食又有得玩😂😂大人仲可以一邊食一邊從玻璃窗睇住佢地,設計非常貼心❤️▫️媽咪圍爐煮茶套餐特製LA骨/月見韓牛前胸肉/香烤梅花肉/蜜糖雞腿肉/韓式大蝦呢幾款肉都係放題式,食完可以再食😋每款肉都好新鮮,肉質鮮嫩多汁,連雞肉都好嫩滑👍🏻👍🏻仲有蔬果同小食,套餐內容好豐富!▪️甜蜜朱古力火鍋濃濃既朱古力即時熱溶,配上新鮮生果,小朋友最愛👏🏻▫️ 旋律甜品饗宴店員一拎出黎,大人都^嘩^左聲😹好靚既擺盤,仲有音樂既旋轉托盤,好有驚喜🥳🥳每件cake都好可愛,小朋友都食得好開心▪️ 音符跑車之旅+可愛貓咪魚柳飯叫左2個兒童餐,造型非常吸睛👀,野食都好岩小朋友,又健康又飽肚
親子餐廳
又有得食又有得玩😂😂

大人仲可以一邊食一邊從玻璃窗睇住佢地,設計非常貼心❤️

▫️媽咪圍爐煮茶套餐
呢幾款肉都係放題式,食完可以再食😋
每款肉都好新鮮,肉質鮮嫩多汁,連雞肉都好嫩滑👍🏻👍🏻
仲有蔬果同小食,套餐內容好豐富!

▪️甜蜜朱古力火鍋
濃濃既朱古力即時熱溶,配上新鮮生果,小朋友最愛👏🏻

▫️ 旋律甜品饗宴
店員一拎出黎,大人都^嘩^左聲😹
好靚既擺盤,仲有音樂既旋轉托盤,好有驚喜🥳🥳
每件cake都好可愛,小朋友都食得好開心

▪️ 音符跑車之旅+可愛貓咪魚柳飯
  • 韓牛前胸肉
2024-03-30 41 views
平時同小朋友一齊出去食嘢都盡量會揀啲「寶寶友善」、「親子」嘅餐廳 除咗要有兒童餐具、兒童餐 最好有埋俾佢地放電嘅空間 所以今次同屋企人食飯就揀左去位於觀塘嘅⭐️炑八韓烤親子餐廳⭐️《媽咪圍爐煮茶套餐》✨兩小時放題形式 包括免費韓服體驗同進入兒童區✨套餐分蔬菜類/肉類/飲品類/小食/兒童餐🥩肉類嘅質素好高 特別推介 「特製LA骨」同「韓式大蝦」 前者好juicy 後者大大隻又爽口彈牙 叫咗好多轉呢兩款😆 🥬蔬菜類有香蕉/南瓜/菠蘿/柑桔 燒菠蘿同香蕉味道都唔錯🥤梳打都幾解渴 小朋友可以揀冷壓果汁🥜小食方面主要放係爐邊暖住 溶咗嘅棉花糖配埋堅果手指餅一齊食 口感好特別👍🏻👧🏻小朋友揀咗食「造型小跑車之旅」每樣都試試 最鍾意食蛋卷同紫菜飯《甜蜜朱古力火鍋》想試朱古力火鍋好耐架啦 今次終於試到 有四款材料可以點朱古力 分別係雪糕、生果、棉花糖同多士 最鍾意係多士 多士配埋朱古力醬汁 非常香脆又唔會太甜 《旋律甜品饗宴》呢款甜品打卡一流!上枱時已經著哂燈同開住歌咁轉 小朋友睇到眼定定呀 😍 最好味係布甸🍮花漾音符焦糖鮮奶特飲 (凍) 韻律朱古力狂想曲 (熱) 成個套餐非常豐富 飽住咁返屋企呀 食完仲

《媽咪圍爐煮茶套餐》
✨兩小時放題形式 包括免費韓服體驗同進入兒童區✨
套餐分蔬菜類/肉類/飲品類/小食/兒童餐
🥬蔬菜類有香蕉/南瓜/菠蘿/柑桔 燒菠蘿同香蕉味道都唔錯
🥤梳打都幾解渴 小朋友可以揀冷壓果汁

《甜蜜朱古力火鍋

《旋律甜品饗宴》

花漾音符焦糖鮮奶特飲 (凍)

韻律朱古力狂想曲 (熱)

成個套餐非常豐富 飽住咁返屋企呀 食完仲帶小朋友去著韓服 係韓式嘅餐廳度打卡 真係好靚呀😍

大人可以盡情食韓燒 小朋友食完又可以盡情放電 下次一定會再嚟呀!