2024-09-10 345 views
📍 炑八韓烤 (瓊華中心) (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心5樓我們點了匠心餐,裡面有薄切牛舌 韓牛,厚切五花肉等等。我最喜歡的是韓牛,稍微烤一下,沾點鹽就可以吃,牛肉味道濃郁,肉質鮮嫩,簡單的調味就能帶出牛肉的自然鮮味。除了這幾款指定的牛肉之外,這裡還有多種選擇,像是豬肉、雞肉、海鮮、蔬菜,甚至連韓國小菜和韓式料理也都可以任點任吃。炑八厚切五花腩真的是一大亮點,肥瘦分明,烤過後油脂香濃,豬皮部分燒得脆脆的,單吃已經很香,但我更喜歡夾著生菜、泡菜和芽菜一起吃,口感特別豐富。我們還試了韓國紅蝦,每隻蝦都大而鮮甜,燒過後口感依然爽脆,讓人忍不住再追加一份。

📍 炑八韓烤 (瓊華中心) (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心5樓

店舖環境污煙漳氣 地下好跣叫左個$400幾一人既放題,唔知係咪佢編咗我係好角落頭嘅位,所以基本上冇待應經過咁濟。舉手啲侍應都好似睇唔到咁。坐咗成9個字啲牛肉淨係上咗一碟,問侍應佢又話你有冇落單,我冇落單我唔使問啦下話😡跟住原來漏單,剩係得個死人手寫單,QRcode都冇。我話寫10份牛小排(1份2塊),又話唔會上咁多既要再叫,如果你哋上得夠快,我唔使嗌咁多啦🤬炸雞好難食,牛好一般,牛油菇得2滴牛油🙄,除咗牛小排冇樣好食!雪櫃仲要一個雪糕都冇嘅(當時8:30)真係好過分,我呢一個價錢我出邊求其食一間都唔使咁L嬲😡2個人埋單$914,完全唔知食咗乜L野🤯

店舖環境污煙漳氣 地下好跣
成日都覺得燒肉要放題先盡興,最近發現炑八出左燒肉放題,好吸引!❣️入門價燒肉放題$228起,價錢幾親民。除左燒肉海鮮類,仲有韓式小食同前菜都係任食❣️好多肉類水準都比放題質素出色▪️燒肉/海鮮類▪️🐷炑八厚切五花腩- 真係超厚,燒出來豬肉味濃,肥瘦均勻,難得嘅係肉質juicy又唔會太膩,勁正!(encore左來食🐷韓國梅花肉薄切- 有紋理,肉質唔錯🦐韓式紅蝦- 估唔到係大大隻,而且肉質都唔錯又鮮甜,幾有水準🦪蒜蓉牛油生蠔- 超級推介,每隻都好肥美又creamy口感,底部全部係蒜,整出來香口惹味🍄另外仲有蒜蓉牛油雜菇,蒜香+牛油夠滋味▪️任食小食▪️🍗甜辣炸雞都幾好食,甜辣醬出色另外仲有好多款前菜如芽菜、大醬湯、石鍋飯都可以任食!以呢個肉質來說,真係值得再去!

❣️好多肉類水準都比放題質素出色

▪️燒肉/海鮮類▪️
🐷炑八厚切五花腩

🐷韓國梅花肉薄切

- 有紋理,肉質唔錯

🦐韓式紅蝦

- 估唔到係大大隻,而且肉質都唔錯又鮮甜,幾有水準

🦪蒜蓉牛油生蠔

🍄另外仲有蒜蓉牛油雜菇,蒜香+牛油夠滋味

▪️任食小食▪️

🍗甜辣炸雞都幾好食,甜辣醬出色

另外仲有好多款前菜如芽菜、大醬湯、石鍋飯都可以任食!

以呢個肉質來說,真係值得再去!
2024-08-30 461 views
當日我太太在瓊華打算食火鍋放題時在發現同座的炑八竟然是做放題的,普通炑八食過很多次,但放題真的沒試過,於是便和太太決定臨時轉場過去☺️✏️位置(9/10):瓊華5樓,地點交通非常方便✏️環境(8/10):一貫炑八的裝潢,乾凈衛生✏️服務(9/10):服務比想像中好,出餐快又主動幫忙✏️食物(9/10):除了爐邊蛋及前菜外,多款韓式食品都可以任食,超爽🌟匠心燒肉放題套餐 - $288/位(星期五六日$318/位)選了中間的匠心燒肉放題套餐,有超過60款可以任食90分鐘,仍然有無限添加爐邊蛋及芝士粟米,以及多款前菜,比炑八非放題性價比更高😁🍴燒肉食材其實第一款放題套餐已有多款肉類任食,包括炑八最常點的蔥蒜韓牛五花、香烤豬五花及梨汁雞肉,同時有韓國嚴選牛肉、炑八梨汁牛扒、蒜蓉牛油生蠔及蒜蓉牛油八爪魚,相當抵食。而我們選的套餐另外加了頗優質肉嫩的韓牛外群肉、薄切牛舌、厚而香口的炑八厚切五花腩,口感飽滿的芝士八爪魚及鮮味突出的韓式紅蝦,個人覺得相當值得加配🥰🍴韓式小食想不到放題有無骨炸雞任食,更可選原味、醬油、蜂蜜牛油、甜辣及芝士五種口味,炸得亦夠外脆內嫩。另外少不了海鮮煎蔥餅、泡菜蔥餅、韓式炒粉絲及韓式

✏️位置(9/10):瓊華5樓,地點交通非常方便

芝士八爪魚

無骨炸雞
蒜蓉生蠔
🍴韓式小食
想不到放題有無骨炸雞任食,更可選原味、醬油、蜂蜜牛油、甜辣及芝士五種口味,炸得亦夠外脆內嫩。另外少不了海鮮煎蔥餅、泡菜蔥餅、韓式炒粉絲及韓式炒年糕等韓式小食,其中泡菜蔥餅既香又脆,比想像中出色得多😍
蟹籽紫菜手抓飯

🍴主食
雖說放題通常不會點,但亦有類似牛角飯的蟹籽紫菜手抓飯,還有烤牛肉蓋飯、烤牛肉紫菜包飯、韓國水冷麵、大醬湯及海帶湯等多款選擇,不怎麼燒肉的朋友同樣能滿足😊

🍴飲品及雪糕
套餐還包括多款品牌汽水及啤酒任飲,亦可以優惠價升級梳打特飲任飲,感覺不錯。同時亦有牛奶公司雪糕任食,為晚餐增添甜美😘

🏠炑八韓烤(旺角)
📬旺角彌敦道628號瓊華中心5樓
2024-08-20
$317 (Dinner)
泡菜煎餅
芝士八爪魚
無骨炸雞
蒜蓉生蠔
蟹籽紫菜手抓飯
2024-08-24 383 views
炑八梨汁牛扒唔算好厚,不過醃得好入味,油花分佈平均薄切牛舌牛舌非常軟嫩,燒一燒好快熟,而且食起來唔會有好大陣騷味韓國嚴選牛肉已經切成幼條,唔會太肥膩,食起嚟都好重牛味除咗肉類其實仲有好多海鮮韓式紅蝦夠大隻,而且肉質爽口,我就用剪刀切背,再切開蝦頭就會快熟D。蒜蓉牛油生蠔非常大隻,肉質肥美,非常補身。當然少不了都要食佢哋嘅韓式料理名品大醬湯湯料非常豐富,有牛肉,蜆肉,豆腐,蔬菜,白蘿蔔,湯頭有少許辣但係可以接受。烤牛肉紫菜包飯餡料,有薄薄嘅牛肉片,黃瓜,紫菜,蘿蔔,食起嚟非常紮實。飲品放題就要全枱計的,我哋飲左清涼的甜米水下火,食咗啲燒肉就梗係飲返杯荔枝梳打,真係好爽。
炑八梨汁牛扒
唔算好厚,不過醃得好入味,油花分佈平均
薄切牛舌
牛舌非常軟嫩,燒一燒好快熟,而且食起來唔會有好大陣騷味
韓國嚴選牛肉
已經切成幼條,唔會太肥膩,食起嚟都好重牛味

除咗肉類其實仲有好多海鮮
蒜蓉牛油生蠔非常大隻,肉質肥美,非常補身。

當然少不了都要食佢哋嘅韓式料理

2024-08-23 541 views
好耐無去食炑八 原來而家夜晚有放題食! 今晚我地揀左set B匠心燒肉放題 每位$288 佢同最平嘅set A比多左5樣野 韓牛外群肉,厚切五花腩,芝士八爪魚,韓式紅蝦同埋薄牛舌韓式前菜爐邊芝士同蛋都係可以任加咁我地每款都揀左d嚟食 我最鍾意係佢韓式小食都可以一小份咁叫 炸雞我地試左幾隻味 每次一件咁 可以過下口癮 仲有試左水冷面 海鮮煎餅仲有出面雪櫃有啤酒同汽水任飲 仲有牛奶公司雪糕任食 不過佢得90分鐘食真係有d趕 加完第二單就要埋單咁
1925 views

韓式前菜爐邊芝士同蛋都係可以任加

仲有出面雪櫃有啤酒同汽水任飲 仲有牛奶公司雪糕任食

不過佢得90分鐘食真係有d趕 加完第二單就要埋單咁
2024-08-09 383 views
唔好食!服務差!叫嘢食又唔黎!淨係黎嘢飲!準時要人埋單!跟住話你超時冇得再加!!最慘我唔係想加,係等左好耐都未到!有耐性咁等係會冇得食!勸大家喺埋單前三思!!俾咗錢啲人就唔會再理你!點追都唔會有得食!
2024-08-07 623 views
今次我地黎到旺角瓊華諗住食韓燒,呢間炑八燒烤都開左好耐,相信大部分人都唔會陌生,佢地原來推出放題餐,係瓊華分店限定,一場黎到就梗係試下新野✌🏻B匠心燒肉放題餐($288)佢地既放題係食90分鐘,分3個級別,分別就係牛肉有唔同,其餘全部都一樣,而我食既B餐就比A餐多4款牛,分別有頂級霜降牛小排,月見韓牛前胸肉,韓牛貝身肉,薄切牛舌,而A本身都有4款牛肉,如果對牛有要求就起碼食B餐好,個頂級霜降牛小排係幾得🥩食放題餐一開始就會上齊沙律同韓式前菜,沙律只有一碗,其餘所有都可以任食,而炑八燒烤最出名既爐邊蛋同芝士仍然都係任食🥗🧀🍳除左燒牛肉,當然唔少得豬肉,厚切五花腩我非常推薦,燒熟後剪成一條條再點醬同包生菜食,好有韓式風味,夾菜食又中和到d肥肉,其餘仲有單骨雞翼,蒜蓉牛油八爪魚等等🐷🥬放題餐仲有唔同既熟食,我食左烤牛肉紫菜包飯,迷你泡菜煎餅,同埋水冷麵,呢3款都ok,而我最鐘意就係個人參雞湯,真係成件雞係度,雞湯味濃,我一個人飲左2碗😋最後飲品同雪糕都係外面自助區自己攞,飲品款式唔算多,兩個雪櫃夾埋大約8款左右,雪糕就係牛奶公司既杯裝,有芒果,香芋同雲呢拿,有香芋味我覺得幾驚喜🥤🍦呢個放題餐

B匠心燒肉放題餐($288)

呢個放題餐我覺得係抵食既,食物質素唔差,特別佢地係除左小童有折,長者都係收小童價,星期一至四食先$158,反正長者們唔洗第二日起身番工,平日帶佢地黎食真係平,佢地d小食全部整迷你版,可以比客人試多幾款,呢個舉動抵讚👏🏻
2024-07-29
  • 前菜
  • 牛小排
  • 厚切五花腩
2024-07-26 556 views
今日同FD去炑八食韓燒,原來宜家旺角店提供燒肉放題,300出頭已經可以食到韓牛,咁一定要試試啦。今次試咗匠心燒肉放題,288HKD一人。前菜有泡菜,白蘿蔔,爐邊蛋等任食,爐邊蛋仲可以加埋芝士。白蘿蔔酸脆可口,泡菜香辣惹味,就烤肉一流。飲品同甜品係出面櫃檯任揀,包埋放題裡面。傳統韓國豬手,店家好貼心嘅減咗份量,一份有9-10件。豬手做得好Q彈,豬皮彈牙脆爽,豬肉鹹香軟爛,搭配埋韓式辣醬同蒜片食,更加好味。頂級霜降牛小排,牛小排雪花分明,睇到都覺得好高質。牛肉入口即化,牛油味勁香。搭配埋蒜片,生菜一齊食,簡直係人間美味。韓國嚴選牛肉,韓牛較普通牛要肉質緊致。大火逼出牛油油脂,牛香味好濃鬱。韓牛貝肩肉,肉較嚴選牛肉脂肪少,入口彈牙爽口唔會覺得韌。薄切牛舌,牛舌微微卷起已經可以食。牛舌質素好高,軟嫩帶點Q彈口感,好味。韓式豬皮,豬皮用韓式醬汁醃制過,食落好似食緊牛筋,軟糯鮮甜骨膠原滿滿。韓式紅蝦,好特別嘅蝦,全身都係紅色。蝦肉新鮮,食落鮮甜彈牙。炑八梨汁牛排,用自家制醬汁醃制牛排,水果香味滲落牛排肉裡。較普通牛肉要香甜juice,肉質又好軟嫩。名品大醬湯,配料勁豐富,有牛肉,豆腐,洋蔥等。入口
前菜有泡菜,白蘿蔔,爐邊蛋等任食,爐邊蛋仲可以加埋芝士
白蘿蔔酸脆可口,泡菜香辣惹味,就烤肉一流
飲品同甜品係出面櫃檯任揀,包埋放題裡面
名品大醬湯,配料勁豐富,有牛肉,豆腐,洋蔥等。入口好濃郁韓式辣醬味,飲落身體都暖咗
2024-07-23
$320 (Dinner)
  • 傳統韓國豬手
  • 頂級霜降牛小排
  • 韓國嚴選牛肉
  • 韓牛貝肩肉
2024-07-25 614 views
平時去炑八多數都係叫佢哋嘅套餐,聽朋友講最近旺角瓊華分店推出咗限定全日放題,有3個級別嘅肉可以選,一於同老公去試下新嘢先。 A. 特選燒肉放題 (90分鐘)B. 匠心燒肉放題 (90分鐘)C. 至尊燒肉放題 (120分鐘) 今次我哋揀咗匠心燒肉放題,除咗牛之外,仲有前菜、🐷豬、雞🐔、海鮮、蔬菜同埋韓式料理,食物多達60款任食。 店員先喺爐邊加蛋同埋芝士🧀,而且會不時問你需唔需要refill。 我哋第一轉基本上每一款牛都有點,試下邊款最好味先,之後就主打點頂級降霜牛小排、月見韓牛前胸肉、韓牛貝身肉、薄切牛舌。個頂級降霜牛小排真係好正,含霜降油花,加熱後油香釋出,芳香撲鼻,肉質柔嫩。 香烤豬五花擁有豐富嘅脂肪,燒烤時,肉中冒出大量豬油,令五花肉外皮酥脆,又帶著火燒的嘅香味,超美味!😋 海鮮方面,生蠔算肥美,蒜蓉牛油混合埋一齊食非常美味;大蝦新鮮彈牙;八爪魚亦新鮮軟嫩。 我哋點咗個韓國炒雞半份(原味)🐔,份量非常多,同平時散叫一樣咁多,一啲都無縮水,真係回晒本。炒雞即叫即炸,食落熱辣辣,外皮金黃香脆,炸粉又唔會過厚,肉質嫩滑多汁。除咗原味之外,仲有醬油味、 蜂蜜牛油味、甜辣同埋芝士味可以選擇

A. 特選燒肉放題 (90分鐘)
B. 匠心燒肉放題 (90分鐘)
C. 至尊燒肉放題 (120分鐘)

我哋點咗個韓國炒雞半份(原味)🐔,份量非常多,同平時散叫一樣咁多,一啲都無縮水,真係回晒本。炒雞即叫即炸,食落熱辣辣,外皮金黃香脆,炸粉又唔會過厚,肉質嫩滑多汁。除咗原味之外,仲有醬油味、 蜂蜜牛油味、甜辣同埋芝士味可以選擇。

迷你烤牛肉蓋飯細細碗,份量啱啱好, 唔使怕食完個飯食唔到其他嘢。 烤牛肉軟嫩份量亦夠多,味道可口。

人蔘雞湯都好大碗,雞湯乳白濃郁,滲發出淡淡嘅蔘香,雞燉得好軟嫩,而且雞肉入面仲包含糯米,口感豐富。

水冷麵麵身煙韌彈牙,極有嚼勁。梨片和青瓜清甜爽口🍐🥒,大熱天時食,真係透心涼😌。

出面自助吧有基本啤酒汽水任飲,不過如果想飲啲特色飲品,可以每位加$28 升級飲品放題

最後食埋杯雪糕就非常之完滿喇!🍦
2024-07-18
2024-07-20 686 views
整個90分鐘的用餐時間,我們只收到第一次下單的肉類,而且送上來的份量也明顯和下單的不符。之後我們多次下單,卻完全沒有任何食物送上來。中途我們向服務員查詢,要求跟進,但並沒有得到任何有效的回應。餐廳經理後來解釋說廚房的冰鮮肉未能解凍。我們耐心等待,期間又再次向服務員查詢要求跟進,但直到90分鐘用餐時間結束,我們還是沒有收到任何肉類或其他食物。整個用餐過程中,我們只吃了第一次下單的牛肉,每人大概只吃了5至6片。連其他熟食,例如泡菜煎餅和紫菜包飯等都沒有送上來。這是我第一次吃燒肉居然沒沾上一點燒烤味,因為我們根本沒有燒烤到任何東西。
2024-07-19
1. 強迫消費入到餐廳,接待男同事得知是2位用餐,沒有問是否食韓燒,便將我們帶到有爐的卡位。男同事表示今日只能選擇套餐或3份肉。因曾在該餐廳其他分店用餐,除了套餐有其他食物可以選擇。當時有疑問為何強迫消費?一位女同事回答因為開爐,所以只能叫套餐或3份肉。但我沒有指定要坐開爐的座位?女同事並沒有回答。2. 落錯單,態度差因店員已快手開爐,在旁邊倒入芝士粟米及蛋漿,無奈之下便叫咗一個套餐。很快就送上1碟肉🥩,因趕時間,快快將肉燒好準備食用之際,一位店員走來表示落錯單,邊匆匆將1碟燒好的肉拎走,沒有禮貌,亦沒有道歉,態度惡劣。3.食物質素欠佳,用餐後肚瀉燒肉難食,似布渣,根本無法咬開,深感失望,食咗1碗紫菜飯和蛋充飢,食用餐後感覺食唔飽要再去其他地方用膳,真係貼錢買難受。返程回家時,家人感到肚痛要立即在街上搵洗手間,懷疑食物唔乾淨引起肚瀉。4.經理無能力處理食到一肚氣🔥埋單後向經理反映情況,姓江經理沒有能力處理,建議我們報警處理。因覺得浪費警力,以及浪費本人寶貴時間並無採納此等不切實際的建議。5.十分無奈,投訴無門原本打算向經理反映,得到合理解釋和道歉便小事化無。既然江經理希望警方介入處理,
1. 強迫消費

2. 落錯單,態度差

3.食物質素欠佳,用餐後肚瀉

4.經理無能力處理

5.十分無奈,投訴無門

原本打算向經理反映,得到合理解釋和道歉便小事化無。既然江經理希望警方介入處理,於是我最後選擇向消委會反映上述事件。

6.小心中伏,被強迫消費

今天看到評論,原來早前都有人中過伏,呢個並不是單一事件,是該餐廳一貫的營銷手法,強迫顧客消費,而沒有保證食物質素和服務態度。今時今日的香港,呢類餐廳應該很快被淘汰,不會得到消費者支持,讓我們失去信心。希望大家不要中伏,如曾經受害的消費者記得勇敢保障合理消費權益。

2024-07-12
$250 (Dinner)
  • 黑店,不要中伏!
2024-07-11 343 views
今日有朋友生日,過黎食燒肉,得到了一次史上最獵奇的用餐體驗,具體來說有以下幾點:佈滿前人用餐痕跡的碗碟,可能經營不善導致需要使用廉價的洗碗精,唯有原諒;兩次從食品中挖掘到隱藏款頭髮,還是限定款一長一短,深感榮幸。另外,還出現了靈異事件,廚房切肉的員工是男的,結果肉裡出現的是長的頭髮,店員也很貼心地特意告知我們這件靈異事件,不過不夠體貼的是未有補償之餘還沒有道歉呢,本土化的價錢本土化的服務,香港精神體現在每一處呢!深感安慰;未告知的隱藏收費,叫了一個石鍋飯,服務員問我們要不要幫你撈飯,我們答應了,後來結帳發現多收了20,原來是幫手撈飯的收費。怎麼說呢,撈飯其實也不是一個很艱難的運動,只是拿起勺子在石鍋中左右攪拌,如果我們被告知要收20,想來我們應該是會自己撈的吧。最後的最後,要求上蛋糕時,幫我們收桌了,其實也很感激呢,但是這是不必要的,是否收桌前先問過客人會比較好?切餅費是必備的且只收現金,不清楚是公司有這項收費還是店員自行收費,合情合理的收費原則😽😽嘻嘻,真的很有趣的獵奇體驗呢
2024-07-09 316 views
🥢今日同朋友去咗旺角食韓燒,揀左炑八,真係抵食之選😌👍🏻仲會播韓文歌好有feel🥹✨炑八厚切五花腩五花腩肉質豐腴多汁,每一片都帶有層次分明嘅肥瘦,燒完肉質更加嫩滑,口感鮮美,肉香四溢,必食呀😋🤌🏻✨蔥蒜牛五花牛肉鮮嫩彈牙,帶有蔥蒜嘅香氣,有咬口,又唔會太韌🤤🤤✨大八爪魚大型八爪魚鮮甜彈牙,肉質鮮嫩多汁,搭配醬汁更加好食😍👍🏻✨韓式紅蝦紅蝦鮮美鮮甜,肉質鮮嫩,燒完都好彈牙🤣🤣🤍✨泡菜煎餅外脆內軟,口感豐富,泡菜嘅酸辣味道同煎餅嘅酥脆口感相結合🤤👍🏻✨韓國水冷麵清涼解渴,麵條經過冰水浸泡後,彈牙爽滑,搭配特調醬汁同各種配料,帶出麵條嘅鮮美口感😋😋✨柚子檸檬梳打柚子同檸檬嘅酸味同梳打水嘅氣泡結合,帶來一種清新嘅口感🥶🎏✨冰凉薄荷乳酸梳打冰凉又清爽,薄荷嘅清香同乳酸梳打嘅酸味幾夾,舒爽愉悅,好消暑😭🤍

✨炑八厚切五花腩

✨蔥蒜牛五花
牛肉鮮嫩彈牙,帶有蔥蒜嘅香氣,有咬口,又唔會太韌🤤🤤

✨大八爪魚
大型八爪魚鮮甜彈牙,肉質鮮嫩多汁,搭配醬汁更加好食😍👍🏻

✨韓式紅蝦
紅蝦鮮美鮮甜,肉質鮮嫩,燒完都好彈牙🤣🤣🤍

✨泡菜煎餅

✨韓國水冷麵

✨柚子檸檬梳打
柚子同檸檬嘅酸味同梳打水嘅氣泡結合,帶來一種清新嘅口感🥶🎏

✨冰凉薄荷乳酸梳打
2024-07-08 294 views
好耐無食韓燒喇😍見炑八最近轉左新既lunch menu,即刻黎試下🥰前菜|最鍾意炑八既前菜、無食一排原來轉左款😍有薯仔沙律同涼拌豆角。薯仔沙律口感綿密,海帶同大豆芽都好爽口,熱辣辣食呢啲涼拌醃物真係透心涼😌醬油牛肋骨|牛肋骨好大條🤤醃得好入味👍🏻肉質軟腍肉味濃。蔥蒜牛五花|油脂豐富,入口甘香,加埋蔥蒜更惹味😋豬肋肉|口感鮮嫩 夾埋生菜同泡菜一齊食可以減低油膩感👍🏻蔥蒜雞腿肉|好出色既雞肉,好滑同好juicy🤩韓式豬肉泡菜炒飯|份量好大,而且配料都好多🥰用上鐵板炒仲有小小飯焦!#旺角美食#旺角#韓燒#韓式料理#炑八#炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #無限添加爐邊蛋 #韓國直送食材 #koreanfood

前菜|

醬油牛肋骨|

牛肋骨好大條🤤醃得好入味👍🏻肉質軟腍肉味濃。

蔥蒜牛五花|
油脂豐富,入口甘香,加埋蔥蒜更惹味😋

豬肋肉|
口感鮮嫩 夾埋生菜同泡菜一齊食可以減低油膩感👍🏻

蔥蒜雞腿肉|
好出色既雞肉,好滑同好juicy🤩

韓式豬肉泡菜炒飯|

份量好大,而且配料都好多🥰用上鐵板炒仲有小小飯焦!

Lunch
  • 特級牛肋骨