2023-01-10
幫襯一年,差唔多試勻晒,味道普遍唔錯,屬於韓式濃味風,基本上所有款都值得平日一試,但都係飯多肉少唔夠食,要自己加餸。如果中意食肉,絕對唔可以揀炒粉絲,因為只會得幾片肉粒攝「牙喇」。而石鍋飯就相對偏淡同健康。我有住戶證9折所以覺得抵食,但原價就唔建議因為肉少,並且鐵板餐雖然幾惹味,但可能有需要落多油,所以食到中段開始會好似飲緊油咁。琴日外賣6號鰻魚牛肉飯諗住食多舊肉,點知拎到番屋企先發現冇俾牛肉我,得條鰻魚,姐係話我俾多左十蚊去食鰻魚飯!呢間野已經唔係第一次漏俾野(唔同員工),第一次係堂食某個有泡菜嘅飯,冇俾泡菜我,我即時發現問佢拎番。第二次又係漏俾泡菜但外賣冇計,唯有當食少樣配菜。今次第三次直程冇俾我搵十蚊買嘅牛肉!下次真係要當面打開盒飯check清楚!!今日就食泡菜牛肉飯,本身想食豬手,但呢間野十次有八次都係冇豬手,我嗌左咁多次只係成功食過兩次,我真係唔明豬手咁普通嘅野點解會冇貨,不如直程咪鬼出呢款好過啦!今日女店員特別西面,態度特別差,連俾飛都係好晦氣求其咁隊俾我就即刻走開去做其他嘢,好似好不滿有人點餐咁。講真,呢間野係多人食而且員工只有兩個,忙到甩轆係可以體諒,但我都企喺前台等左
今日女店員特別西面,態度特別差,連俾飛都係好晦氣求其咁隊俾我就即刻走開去做其他嘢,好似好不滿有人點餐咁。講真,呢間野係多人食而且員工只有兩個,忙到甩轆係可以體諒,但我都企喺前台等左咁耐等佢做完手頭野再好好態度咁點餐,佢都咁西,做唔起餐飲同服務業就轉行啦小姐!