2023-04-19
呢度既餐湯好好飲,係忌廉湯,有啲麵包粒係面,湯好香忌廉味,好creamy好濃密,好滑身,仲有少少粟米粒係入面,食飯前飲一碗暖下胃就岩晒啦😌之後小食既呢個伏特加火焰帶子就吸睛又好食,裝住帶子既盆下面有好多鹽粒醃住,上枱前倒啲酒去鹽上面,再用火槍黎燒,即刻着晒火,好吸睛,帶子咁樣燒完就岩岩熟,燒到表面焦香入面仲好嫩,帶子有啲忌廉汁浸住,燒完都好濃忌廉味,仲食到啲酒香😚另外都係小食既呢個煙三文魚他他配牛油果藜麥沙律及西班牙火腿肉拼盤就相當豐富,擺碟好靚,三文魚他他好軟好嫩,配埋藜麥沙律爽爽地,口感已經好好,火腿拼盤都有幾款火腿,我好中意佢地既辣肉腸,辣辣地又幾煙韌,另外仲有啲車打芝士伴碟,好抵食🤪主菜係呢個比目魚柳堡雲酥配忌廉椰菜花飯,魚柳真係外脆內軟,魚肉好滑好香,食得出好新鮮,椰菜花飯就幾爽,口感好得意,又重忌廉味,成個都好豐富呀😋我地仲叫佐Prosecco Free Flow,任飲汽泡酒,啲酒質素好好,中意飲幾多就飲幾多!