2025-01-31
係佐敦逸東酒店嘅一間Cafe,如果唔留意都唔會發現餐廳入面嘅特色。無論係裝飾同餐廳環境方面,Cafe都充滿住墨西哥風情,即使飲咖啡或者飲酒都係一個幾特別嘅地方。餐廳另外有仲有推出D包含香港文化元素嘅fusion菜,中西合壁好鬼特別下火 $130有無諗過食意粉原來可以加皮蛋真係未試過,呢款餐廳嘅fusion菜之一勁有驚喜。用左上環李焕糖心皮蛋加埋自製芫荽醬撈埋成個意粉,面頭再加左豬肉鬆,食落好濃芫茜味,食完又真係有消膩下火嘅感覺西班牙烤洋蔥薯仔5”原個蛋餅蛋餅焗到外層微焦幾夠香,入面塞滿洋蔥同薯仔片,薯仔片綿得黎唔會散,幾鍾意食落好多唔同嘅口感MOBIN香烤香蕉花生醬甜脆餅 $108甜脆餅好脆,面頭鋪滿左香蕉加埋個雲呢拿雪糕球,脆餅切開後入面有啲蛋糕仔。脆餅就咁食偏硬,要連埋D雪糕同花生醬食會好食好多,不過食多少少會有D濟,兩三個人分就岩晒
下火 $130
西班牙烤洋蔥薯仔5”原個蛋餅