2006-06-06
為了給壽星女有一個驚喜又難忘的生日,同咗朋友一齊商量最終決定來到這裡食,安排生日晚餐。係開飯見其他食家寫食評都話d Chesses Cake 吾錯,所以就順便訂埋個芒果芝士蛋糕啦!!(希望baby能喜歡la!)(^.^)這裡地方位置算方便,只不過部left 去到13樓,要由走火通道再行上多一層14/F(頂樓)先到,係這個少少吾方便。入到cafe 見有部剛琴,好浪漫! 擺設及環境是令人舒服的,仲有個開放式廚房和水bar,吾錯!有位幫我訂位的姐姐見到有4位靚女先行入黎就同我地打招呼,幾親切!然後幫我們安排在最後面的有咕的梳化位。店員姐姐更給我看今朝新鮮做的芒果芝士蛋糕,見到想食!!!!今晚有9個女仔...可算是當晚cafe 店當中最多人的一檯,我們每人都叫了當晚的晚餐,有西蘭花湯,有雞扒、鴨胸、等3-4款選擇,伴薯蓉、飯或意粉,有包餐飲。味道方面算吾錯,意粉幾爽,但汁較咸咗DD咁多啦,同d Saurce 較少!希望下次再去多返d同大碟DD就perfect 啦! 野飲有花荼,沙冰....好多款...味道還可以,唯coffee吾夠濃味!9個女仔一個大墟,實在舒服加投入,蛋糕出場情況温馨,唱生日
9個女仔一個大墟,實在舒服加投入,蛋糕出場情況温馨,唱生日歌仔哈哈!"生日快樂HonHon"
芒果芝士蛋糕幾好芒果味好新鮮好好食,朋友仔覺得如果係餅底吾係蛋糕底會仲好食,再硬身D更好。
Overall我自己非常之滿意,真係一個好舒服可以好好地同朋友慶祝生日的地方!