2024-07-24
約左朋友打邊爐,lee間日式任食火鍋做緊泰式主題,仲有榴槤甜品添。我地就揀左Lv5嘅澳洲極上和牛 + 海鮮放題,仲可以免費升級「泰式船麵湯」湯底。Lv5肉類選擇真係好多,除左澳洲極上和牛任食之外,仲有澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛、特選牛小排等等都可以無限追加,澳洲極上和牛油脂分布平均,入口即溶,SRF美國極黑牛肉味夠濃。海鮮方面都好多款式,有鮑魚、日本帆立貝、大海蝦、花膠、魷魚等都新鮮彈牙,仲有鮮甜嘅挪威三文魚刺身同脆雕魚片。限定泰式主題有生菜包、生蝦、黃咖喱牛筋腩、海鮮冬蔭功等等,榴槤fans必試貓山王榴槤酥皮撻、D24 榴槤酥皮撻,仲有榴槤大福、榴槤糯米糍、榴槤巴斯克同榴槤雪條,有香濃榴槤味,仲有香濃泰式奶雪糕。仲有比較少見嘅麻吉燒,第一次用黎打邊爐,芝麻味好食😚。
限定泰式主題
仲有比較少見嘅麻吉燒,第一次用黎打邊爐,芝麻味好食😚。