2016-09-07
係圓方行咗個圈、好耐冇食越南牛肉粉、預咗麻麻(好耐之前食過)、但諗住可以順便嘆杯咖啡!😆Set lunch$108有沙律、牛肉粉都OK喎!牛肉唔錯、粉雖然係河粉起碼都算滑、湯底可以接受!但難頂係啲服務員態度、個個木口木面、聾啞學校出嚟咁!😳😳😳事源:隔離枱客人質疑送上的食物與她的order有別、問其中一位女服務員、點知得來的反應是木口木面不發一言、轉身走到門口取來Lunch menu、雖然結果是客人自己點錯、但由始至終都好似個女客人自言自語!服務態度真係頂唔順!😳😳😳生意不算太好、好幾個服務員空手經過幾次、都好似冇睇到我成枱食完嘅碗碟都唔收!問佢攞牙籤、攞到嚟擺到天國咁遠!呢間都算知名食肆、係咪應該唔係茶餐廳咁嘅服務態度?😳😳😳自己也曾經是70年代香港飲食服務行業出身、睇見今時今日咁嘅服務水準、真係有點惋惜、香港點解會退步成咁?
但難頂係啲服務員態度、個個木口木面、聾啞學校出嚟咁!😳😳😳