2008-03-30
事原尋日o係開飯見到中環南記的comment.食南記癮起,今日午餐立即同媽媽去開餐~!哇..爆位,長龍成為左兩間南記的標誌!當然係lunchtime先會咁啦..等左10分鐘先有野食! 等的途中有多位顧客投訴好耐好耐.ok,一唻真人多人,二唻,小姐呀你嗌小窩米線都預左架啦係咪呀.. 嘈都無謂.本人做過賣食物的工作深明南記員工的慘況,我做唔切都未出聲,你等多一陣都有啦.又唔係係漏你單!我食的係豬腩肉小窩米線,都係見到comment先第一次試的,果然係好介紹,豬腩肉好稔好夠味,唔太食得辣的我,小辣已經覺得好刺激了! 我向來欣賞南記的小窩米線,因為其中的酸辣真係做得好好! 仲有配菜的芽菜腐皮都好好味!十個讚!媽媽食的係肥牛河+春卷,haha 但係冇問到媽媽的意見!講真身為南記由細到大的粉絲,都知道質素唔差! 肥牛同粉都夠多.所以咁ge價錢真係好抵!飲埋杯小豆漿就閃人喇.因為真係太多人喇~~~
飲埋杯小豆漿就閃人喇.因為真係太多人喇~~~