2024-07-20 711 views
NENE Chicken喺朗豪坊嘅一間餐廳,我試咗佢哋嘅招牌炸雞(無骨)、雞翼四重奏、脆薯條同脆炸紫菜雙重芝士飯卷。餐廳環境時尚舒適,氣氛輕鬆,適合朋友聚餐。服務態度親切友善,讓人感到受到照顧。招牌炸雞(無骨)真係好好味!皮炸得香脆,內裡肉質嫩滑多汁,每一口都帶來滿滿的滿足感。雞翼四重奏有不同口味嘅雞翼,每款都有獨特嘅風味,讓人愛不釋手。脆薯條炸至金黃酥脆,味道香脆可口。脆炸紫菜雙重芝士飯卷結合了紫菜的香脆和芝士的濃郁,口感豐富。佢嘅炸雞系列味道出眾,各款菜式都有韓式獨特風味。餐廳環境時尚舒適,服務態度親切。如果你喺朗豪坊,而且鍾意炸雞同其他創意菜式,呢度係一個值得一試嘅餐廳!

2024-07-20
$100 (Tea)