2022-02-19
📍九龍城寧靜小空間‼️· 飲得嘅格仔餅🧇 -- 玖捌😋==============================⭐️Bagel 配龍蝦醬$38Bagel唔係煙韌口感,烘過後有啲似多士😂但個人覺得個龍蝦醬幾有驚喜,混合埋cream chesese,好有鹹香,會有食上癮個感覺🤣·⭐️格仔餅 $52 (4.4/5)舖頭嘅招牌飲品💓base係牛奶同椰奶混合,再加咗花生醬,味道好濃郁😻面頭再放糖蔥、椰絲,飲落鹹鹹甜甜幾特別!🥰同埋飲完一杯幾飽🤭------------------------------整體嚟講飲品幾有特色,但價錢就貴咗啲🙈不過勝在環境幾舒服,店員都幾有禮貌~------------------------------賣相:3.5/5味道:4/5性價比:3/5回頭度:3/5------------------------------店舖資料名稱:玖捌地址:九龍城太子道西368-374號龍珠樓地下19號舖前往方法:宋皇臺站B2出口
⭐️Bagel 配龍蝦醬$38
⭐️格仔餅 $52 (4.4/5)
賣相:3.5/5
味道:4/5