2022-01-03
難得去西貢,緊係要搵D小店食下啦🤪今次呢間位於西貢碼頭附近,因為佢係巷仔入面,所以唔係幾起眼,要花少少時間搵🙊//環境🌕🌕🌕🌕🌑間餐廳細細間,淨係得三檯,不過見佢都主要係做外賣,所以想堂食都唔怕無位😛佢一檯係餐廳入面,兩檯就係街,個日我坐街個檯感覺幾舒服,可以睇住D街坊打招呼,D狗狗係到散步,吹下風,好chill😂-//食物🌕🌕🌕🌕🌑其實佢有好多款特色熱狗,不過我就叫左最簡單既經典熱狗($28)🤪個包表面脆脆地,咬落去好鬆軟,香腸上面加左D洋蔥粒同番茄粒,配埋個茄汁同黃芥末醬,簡簡單單但非常滋味😚我仲+$25跟左個套餐,會多個小食同野飲,小食我就揀左芝士汁薯條😍個汁落得好重手好正,好香濃😋下次可能會試埋佢個雞翼😂-//總結成個環境同食物質素都好滿意,同埋員工都非常nice! 佢會問下D野食O唔OK,同D客吹下水,個日隔離檯坐左個妹妹,佢食到污糟想執,個員工就同佢講掃曬D碎落地就得,佢一陣會清🙈呢間好值得encore,推薦大家去幫襯下😍
//環境🌕🌕🌕🌕🌑
//食物🌕🌕🌕🌕🌑