2022-05-02
🍣中環高質日本餐廳😋💕💕有日lunch同同事出去食豪啲😝同事食過幾次介紹比我地食!啲丼真係好高質😍😍😍 💖豐州直送海鮮丼 $148嗰日我揀左呢個丼食😋個丼有海膽 金目鯛 深池 油甘魚 三文魚籽😍超滿足😍啲魚生好新鮮🤩而且唔會話好細塊咁😚海膽都好鮮甜😌冇腥味👍🏻啲飯都啱啱好 唔會話太硬太淋🤤份量都好夠😬整體黎講都好唔錯🤭呢個價錢食到咁高質既魚生真係好正😋可以一試!💖粒粒魚生丼 $98同事叫左個粒粒魚生丼😋同平時既角切魚生丼唔同 唔係淨係得三文魚 吞拿魚 青瓜同玉子🤣🤣有多啲唔同品種既魚 滿足☺️💖海膽魚生丼 $138另外個同事叫左個海膽魚生丼😍個丼有海膽同3款時令魚😋位於中環黎講其實都唔算話好貴🤭呢個價錢食到咁高質既魚生丼真係好滿足🤣而家已經好掛住好想再食啦🥲留意返個價錢係lunch既價😉📍 Nunu燒 (中環)中環和安里4-5號地舖
💖豐州直送海鮮丼 $148
💖粒粒魚生丼 $98
💖海膽魚生丼 $138
另外個同事叫左個海膽魚生丼😍個丼有海膽同3款時令魚😋
📍 Nunu燒 (中環)
中環和安里4-5號地舖