2023-07-31
同朋友去左鑽石山行街,諗緊晚餐食咩既時候,俾呢間餐廳既蜜瓜熱香餅吸引住,就入左去試試😌🟠奧斯蜜瓜雪山熱香餅($108)呢個蜜瓜熱香餅非常吸引我眼球,所以一落單都唔使諗就叫左。熱香餅上枱,果然非常配合圖,好吸睛,就咁睇都已經覺得好清新🌟熱香餅同蜜瓜好match,蜜瓜夠甜,熱香餅同蜜瓜一齊食好fresh😋而且仲有雲呢拿雪糕增加層次,食完個蜜瓜仲有勁多果肉可以整出黎食😎🟡燒蜜餞南瓜件紅菜頭藜麥牛油果沙律($88)呢個沙律絕對對得住呢個價錢,非常大份,而且有好多紅菜頭、同南瓜,牛油果都有半個,個汁甜甜地,加埋沙律菜食,非常有口感,味道豐富😍絕對係好飽同健康之選👍🏻🟢歐陸全日早餐($128)全日早餐一樣份量足,材料有雜沙律菜、蜜糖腸、芝士腸、煙肉、薯條、牛油滑蛋、蜜糖、焗豆、牛油粟米粒、窩夫同焗大啡菇。特別想提既係滑蛋恰到好處。我朋友係男仔,食完都話夠哂飽🤓環境方面,裝修明亮,俾人感覺好闊大舒適,牆上既畫好可愛,餐牌亦帶可愛感🥰鑽石山荷里活廣場2樓283-284號鋪
🟠奧斯蜜瓜雪山熱香餅($108)
🟡燒蜜餞南瓜件紅菜頭藜麥牛油果沙律($88)
🟢歐陸全日早餐($128)
鑽石山荷里活廣場2樓283-284號鋪