2021-07-07
前身係食鐵板燒嘅,當時唔覺餐廳咁大,轉咗手,打通晒無曬啲牆原來都幾大。裝修好用心,角落有仙人掌,有啲墨西哥風情,玻璃門有自然光入,幾舒服,天氣熱,冷氣好夠❣,檯都擺得濶落嘅。連消毒樽都有餐廳logo 💪set lunch 2個course 118, 3個course 138, menu 字都細,有啲難睇,而且墨西哥食物唔係平時睇開嘅字眼,好彩waiter 都用心解釋👍。Tortilla soup 同事要咗個湯,上到檯先斟嘅,佢話有少少雞肉,有啲粟米仲有牛油果,有啲啲辣嘅Pablo Cobb salad 有車厘茄,蘋果,牛油果,青瓜,芝士粉同沙律菜,整體都幾新鮮嘅Grilled King trumpet mushrooms 即係好大隻嘅雞脾菇,面有少少調味,有啲紅椒,旁邊有一碗仔飯,好乾身嘅,似印度嗰啲飯,另有一碗紅豆蓉咁嘅,同事表示欣賞紅豆蓉。除此之外仲有燒過嘅牛油果,彷彿牛油果係無敵嘅配搭,咩都有佢😆Burrito 即墨西哥卷,我地要咗雞,個皮唔夠香,不過中間有芝士幾香,有少少辣嘅,同樣地有飯同紅豆蓉。cheesecake配個雪糕球,cheesecake 面有幾種berry ,飯落質
連消毒樽都有餐廳logo 💪
Tortilla soup
Pablo Cobb salad
Burrito
cheesecake
配個雪糕球,cheesecake 面有幾種berry ,飯落質感有啲“鞋”,而且有啲鹹,應該加咗鹽。