Windsor House is a good venue for families – full of baby products and with an arcade.Ordered their house salad (small size), it was average. Then we were pleasantly surprised by their pasta!We had 2 pasta and 1 pizza – (1) seafood, mushroom with cod roe spaghetti, (2) baked black truffle mac n cheese and (3) Parma ham pizzaSeafood, mushroom with cod roe spaghetti was creamy with al dente spaghetti. The spaghetti were evenly covered by good amount of cod roe. My kid loves it.Black truffle mac n

Black truffle mac n cheese was aromatic and delicious. It has a killer aftertaste, which makes you want to have more!

Parma ham pizza came with a thin crust. It was a good side kick of the pasta.

I had a parfait afterwards. The Chocolate parfait was layered with 2 scopes of black and white ice-cream, chocolate pudding and corn flakes. Love its texture and flavor.
2019-04-12 121 views
黎到商場2樓見到大大個招牌寫住(意粉狂熱)好,等我黎會一會你先。入到鋪頭,有一種好relax嘅感覺,客人多,但唔會覺得好迫一睇個餐牌,款式好多,2個女人仔睇左成15mins, 決定揀$318嘅2人餐上菜速度好快,南瓜粟米忌廉湯好香好creamy, 好好飲喔;袐製炸雞係超水準之作,雞肉好滑好Juicy, 炸皮薄,睇一睇餐牌,原來單點都只係$48,嘩嘩嘩,好抵食喔跟住到pizza黎喇,自家製嘅餅底好薄,有2大塊火腿鋪響面,食落去有陣陣芝士香味溫泉蛋磨菇意粉,淡淡嘅蒜香味道,意粉軟滑,正喔雞肉凱撒沙律份量適中,為食兼大食嘅我,嗌餐之餘,仲嗌多個炸魷魚圈,炸漿薄而脆本身個餐仲有跟埋甜品,可惜我地2個女人仔真係飽到食唔落喇,唯有放棄啦下次再黎呢個商場,我會再同你見面架😍😍
黎到商場2樓見到大大個招牌寫住(意粉狂熱)
溫泉蛋磨菇意粉,淡淡嘅蒜香味道,意粉軟滑,正喔
下次再黎呢個商場,我會再同你見面架😍😍
特濃南瓜粟米忌廉湯
香草雞肉凱撒沙律
帕爾馬火腿3色沙律披薩
溫泉蛋蒜香磨菇鮮製意粉
祕製炸雞
意式炸魷魚圈配他他汁
水果茶
2019-04-11
$190 (Dinner)
特濃南瓜粟米忌廉湯
帕爾馬火腿3色沙律披薩
溫泉蛋蒜香磨菇鮮製意粉
祕製炸雞
意式炸魷魚圈配他他汁
  • 秘製炸雞
  • 溫泉蛋蒜香蘑菇鮮製意粉
2019-04-11 75 views
去到商場諗住睇下食乜嘢見到咁多外國人行呢入間鋪頭食野,同裏面都坐咗好多外國人士,,所以入咗去試一試,如果大家糧尾又想出去食好嘢,不妨一試,又大碟又抵,最緊要質數好。忌廉南瓜粟米湯,香濃南瓜帶粟米味,個湯都縛濃味下,有少少粟米粒咬下,都幾有口感。精選海鮮蒜香番茄意粉,香濃GGE蕃茄味,再帶少少蒜香味,意粉啱啱好唔會太淋,亦唔會太油,食起黎好香。海鮮份量都好多,而且有蝦,又有魷魚,青口,認真豈富,必點同抵食推介。意式炸魷魚配他他汁, 對沙律怪黎講,佢個他他汁唔錯幾好味,魷魚新鮮現炸,入口仲係好脆卜卜,魷魚唔會太多炸粉,唔會太油。主廚精選沙律,賣相非常靚仔,色彩繽紛, 沙律菜夠哂新鮮,而且夠哂誠意,Mix左好多野,呢一間沙律菜夠曬新鮮配三文魚同雞蛋再加上佢嘅秘製醬汁忍唔住要叫多份食。車厘茄配水牛芝士沙律,車厘茄夠新鮮咬落去有少少脆口,唔會沐,再加一舊舊水牛芝士配搭幾好幾得意。

2019-04-01
2019-04-11 137 views
如果你鍾意食意粉就啱喇,呢間食肆有好多選擇,仲會不時推出新菜式,我上次食過佢嘅芝士火鍋,質素唔錯,所以今次特登嚟試下佢d意粉,4人每一叫一款,每款份量剛好一個人,叫4款大家開心share食啦。照燒鷄蛋黃醬披薩 (1人前) $48估唔到佢嘅PIZZA餅底會烤焗得咁好味,好香好脆,雞加蛋黃醬好惹味,仲有面嘅紫菜增添一點鮮,每人1/4好似唔多夠喉海蝦牛油果羅勒忌廉意粉 $98牛油果控大叫好味,牛油果粒夠熟夠腍,牛油果蓉再加上羅勒一齊炒令煙韌意粉又滑又香又creamy,各自有各自味道,非常夾;而海蝦開邊方便食,蝦有蝦味黑松露雜菌Mac and Cheese $88最搶手就係呢個通粉,通粉煮得煙韌度剛好,松露醬加芝士醬早已混合通粉中,已經令人食指大動,仲有面層嘅黑松露、焗熟嘅芝士同雜菇,令美味度偣升,大家越食越著迷呀,必食推介忌廉菠菜蘑菇焗飯 $58飯係用蕃茄醬炒,但飯焗得太硬太乾,完全唔覺得香,而菠菜同忌廉就較為淡身,整體唔好食4人共消費: $322

照燒鷄蛋黃醬披薩 (1人前) $48

照燒鷄蛋黃醬披薩 (1人前)

海蝦牛油果羅勒忌廉意粉 $98

黑松露雜菌Mac and Cheese $88

黑松露雜菌Mac and Cheese

忌廉菠菜蘑菇焗飯 $58

忌廉菠菜蘑菇焗飯

4人共消費: $322
2019-04-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$81 (Lunch)
照燒鷄蛋黃醬披薩 (1人前)
黑松露雜菌Mac and Cheese
2019-04-10 60 views
朋友生日, 想搵間傾到計又唔會太貴嘅餐廳食飯見到呢間係銅鑼灣, 地點啱晒大家唔知係唔係店有d 隱蔽, 7pm去到竟然唔洗等位直入, 餐廳都唔太full, 坐得好舒服我地2 個都太肚餓, 叫咗最貴嘅dinner set (都係$368好reasonable)洋蔥湯有d鹹, 只係飲咗半碗salad d菜好fresh, 三文魚都好食, 不過如果大塊d就好la蒜香白酒汁海蜆意粉上到檯聞到好香嘅蒜味蜆肉都算多 (最緊要無沙) , 意粉軟硬適中好食得嚟又唔會太濃味太heavy味道剛剛好香烤安格斯一口牛柳熱辣辣勁香牛肉一d都唔韌, 連埋燒汁食超正仲有薯角都炸到好好食啊!仲有餐茶送, 不過無影到埋單$400, 坐得舒服又唔會趕人走食物唔錯, 銅鑼灣區嚟講CP值好高~
朋友生日, 想搵間傾到計又唔會太貴嘅餐廳食飯
見到呢間係銅鑼灣, 地點啱晒大家

洋蔥湯有d鹹, 只係飲咗半碗

蒜香白酒汁海蜆意粉

上到檯聞到好香嘅蒜味
蜆肉都算多 (最緊要無沙) , 意粉軟硬適中
好食得嚟又唔會太濃味太heavy
味道剛剛好

熱辣辣勁香

牛肉一d都唔韌, 連埋燒汁食超正
仲有薯角都炸到好好食啊!

仲有餐茶送, 不過無影到
埋單$400, 坐得舒服又唔會趕人走
食物唔錯,
銅鑼灣區嚟講CP值好高~
2019-04-09 54 views
意粉狂熱係和民轄下嘅餐廳,所以水準應該都唔錯。 原來佢有幾間分店,今日嚟咗銅鑼灣食。 餐廳座位都算多,而且枱與枱之間有一定距離,坐得舒服,方便傾偈。呢度叫意粉狂熱,除咗意粉之外仲有好多其他食物,例如pizza、小食等等。 價錢親民,menu睇落都好似幾好食。今期有mac and cheese menu,我哋就叫咗個意大利香蒜蝦通粉。呢個焗得好出色,來到面上鋪滿蝦同芝士,用料十足,而且面上芝士焗得金黃。 一用叉叉起有芝士拉絲。除咗通粉之外,我覺得pizza仲好食,新鮮焗起,pizza邊脆得黎入面煙靭,而且配料都夠多,夾埋啲醬好match見到個拼盤幾靚就叫咗嚟試,有parma ham 、炸魷魚圈、牛油果蝦多士、炸薯波 及帶子大啡菇。 炸薯波有黑松露味,my favourite ! 小食拼盤好豐富,所有都幾好食。價錢抵食,又坐得舒服,下次都會再黎。

價錢抵食,又坐得舒服,下次都會再黎。
2019-03-31 1386 views
約了很久沒見的朋友吃飯, 為了遷就我們的上班地點, 銅鑼灣皇室堡就是一個好的選擇而這家意粉狂熱在OPENRICE好評甚多, 環境都唔錯所以今晚就黎左食啦意粉狂熱位置方便, 好易就揾到啦香草雞肉凱撒沙律-SET由至SET比較抵, 我們就叫左兩人SET, 這個沙律菜幾新鮮, 芝士的濃度又剛好, 也有不少雞肉, 食完有開胃的感覺特濃南瓜粟米忌廉湯-SET講明是特濃, 當然不會有很開水的感覺, 感覺是真材實料的, 南瓜粟米味很濃, 我們都很滿意秘製炸雞-SET炸得好香, 外脆內嫩, 雞肉還有很多肉汁, 不錯意式魷魚圈-$38由於工作辛苦, 我們都想吃多點, 所以我們多叫了一道小吃, 魷魚圈不難咬開, 幾嫩, 炸很幾好蒜香白酒汁海蜆意粉-SET蒜香味濃, 白酒味更令整道意粉的味道提升了一個層次, 意粉軟硬度適中, 蜆沒有沙, 難怪這間餐廳會叫意粉狂熱啦芝士牛油果烤雞PIZZA-SETPIZZA滿香脆的, 炸得剛好, 而配料也有很多, 原來除了意粉外, PIZZA也不錯甜品-SET這個甜品的甜度剛好, 而口感有點像沙X蛋糕, 都幾好味隨SET配兩杯飲品總結這個SET $318有咁多野食都幾抵, 環
約了很久沒見的朋友吃飯,
為了遷就我們的上班地點, 銅鑼灣皇室堡就是一個好的選擇
而這家意粉狂熱在OPENRICE好評甚多, 環境都唔錯
所以今晚就黎左食啦
意粉狂熱位置方便, 好易就揾到啦

香草雞肉凱撒沙律-SET

特濃南瓜粟米忌廉湯-SET

秘製炸雞-SET
炸得好香, 外脆內嫩, 雞肉還有很多肉汁, 不錯

意式魷魚圈-$38

蒜香白酒汁海蜆意粉-SET

芝士牛油果烤雞PIZZA-SET

甜品-SET
這個甜品的甜度剛好, 而口感有點像沙X蛋糕, 都幾好味
隨SET配兩杯飲品

總結這個SET $318有咁多野食都幾抵, 環境都幾好, 岩晒傾計, 性價比高!
2019-03-25
2019-03-26 118 views
同男朋友嚟食第二次第一次已經又貴又唔好食,賣相差今日因為嚟開銅鑼灣食lunch,想再俾多次機會pastaholic,俾個藉口佢話只係因為上次失準,點 知 今 次 都 係 一 樣 咁 差!有圖有真相呀師兄!!!特製巴馬臣芝士番茄意粉,淨係得一小pat醬pat上去,賣相仲差過茶記嘅肉醬意粉呀!溫泉蛋蒜香蘑菇鮮製意粉,我都唔知自己食緊咩,汁就淨係得啲好水嘅蛋汁,睇圖啦各位!咁多好評,內有乾坤啦,心照啦各位。勿中伏了世人,小心
同男朋友嚟食第二次
第一次已經又貴又唔好食,賣相差
咁多好評,內有乾坤啦,心照啦各位。
勿中伏了世人,小心

2019-03-25 52 views
星期五放工之後去到8:30,仲要攞飛排隊,好彩book 左位。 座位唔算闊,但勝在location 好。照燒雞蛋黃醬披薩 $48⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️佢menu 有分一人份同二人份,呢個係一人份,但其實都分到三至四塊。味道幾好食,teriyaki chicken 好有味,餅底唔硬100%牛肉!芝士蕃茄肉醬鮮製意粉 $78⭐️⭐️⭐️⭐️味道符合香港人口味,麵質可口,鮮茄肉醬味道十足意式炸魷魚圈配他他汁 $38⭐️⭐️⭐️⭐️個他他汁非常出色,佢係似沙拉,配上炸物,減少左油炸味

照燒雞蛋黃醬披薩 $48
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

100%牛肉!芝士蕃茄肉醬鮮製意粉 $78
⭐️⭐️⭐️⭐️
味道符合香港人口味,麵質可口,鮮茄肉醬味道十足

意式炸魷魚圈配他他汁 $38
⭐️⭐️⭐️⭐️
個他他汁非常出色,佢係似沙拉,配上炸物,減少左油炸味
2019-03-25 153 views
PASTA HOLIC是和民旗下的意菜LINE,走的是和風意菜路線一直是本人的飯堂名單一行四人做完狗收工都不太想再考究食什麼便隨便在飯堂名單「點指冰冰」點了這個晚上1900到達,不多人,不用等位餐廳內裡是走WARM的風格除了幾幅紅磚外,大多都是木的元素給予人明亮和舒適感覺焗珍寶大啡菇釀帶子 $48大啡菇肉質厚實,沒有菇的腥味迷你帶子彈牙,配上蟹籽的脆卜卜不錯的前菜意式薄切三文魚忌廉芝士卷 $48三文魚新鮮,與CREAM CHEESE一起食可謂是不死組合主廚精選沙律(L) $78最欣賞的是沙律有加入CREAM CHEESE沙律菜新鮮,麵包粒夠脆要吹毛求疵的話就是沙律醬不太夠但也是高質的沙律秘製炸雞(4/PCS) $48即點即炸,外皮夠脆雞肉很嫩又很JUICY,驚豔的小食侍應姐姐,追加丫唔該!海蝦牛油果羅勒忌廉意粉 $98這道是每次來都必點的意粉有牛油果的關係,口感很CREAMY羅勒味很香,向喜歡羅勒的人推薦精選海鮮蒜香蕃茄意粉 $88海鮮有藍青口、墨魚和切邊大蝦鮮味十足,配上蕃茄有清新感覺中和了剛才忌廉意粉的膩感芝士牛肝菌濃汁鮮製意粉 $78濃汁是帶微辣的蕃茄汁,頗惹味鮮製意粉比剛才的來
一直是本人的飯堂名單
一行四人做完狗收工都不太想再考究食什麼
便隨便在飯堂名單「點指冰冰」點了這個

晚上1900到達,不多人,不用等位
餐廳內裡是走WARM的風格
除了幾幅紅磚外,大多都是木的元素
給予人明亮和舒適感覺

焗珍寶大啡菇釀帶子 $48
大啡菇肉質厚實,沒有菇的腥味
迷你帶子彈牙,配上蟹籽的脆卜卜
不錯的前菜
焗珍寶大啡菇釀帶子

意式薄切三文魚忌廉芝士卷 $48
三文魚新鮮,與CREAM CHEESE一起食
可謂是不死組合
意式薄切三文魚忌廉芝士卷

主廚精選沙律(L) $78
最欣賞的是沙律有加入CREAM CHEESE
沙律菜新鮮,麵包粒夠脆
要吹毛求疵的話就是沙律醬不太夠
但也是高質的沙律
主廚精選沙律(L)

秘製炸雞(4/PCS) $48
即點即炸,外皮夠脆
雞肉很嫩又很JUICY,驚豔的小食
侍應姐姐,追加丫唔該!
秘製炸雞

海蝦牛油果羅勒忌廉意粉 $98
這道是每次來都必點的意粉
有牛油果的關係,口感很CREAMY
羅勒味很香,向喜歡羅勒的人推薦

精選海鮮蒜香蕃茄意粉 $88
海鮮有藍青口、墨魚和切邊大蝦
鮮味十足,配上蕃茄有清新感覺
中和了剛才忌廉意粉的膩感
精選海鮮蒜香蕃茄意粉

芝士牛肝菌濃汁鮮製意粉 $78
濃汁是帶微辣的蕃茄汁,頗惹味
鮮製意粉比剛才的來得煙韌
神奇在食時口感和味道與台灣的拌麵很相似
還與友人戲謔如果蒙眼試食,大概會估錯吧
芝士牛肝菌濃汁鮮製意粉

黃金四重芝士披薩(配蜜糖) $88
PIZZA是薄批,圍邊炸得香脆
芝士味香濃,沒想過配蜜糖是很夾
味覺大發現,好味的

西班牙白雞尾酒(瓶) $88
西班牙雞尾酒(瓶) $88

進餐沒酒怎像話,於是便點了兩梳SANGRIA
一紅一白,而且有不少水果粒
白酒味道頗酸,紅酒則帶點甜
大家都是偏愛紅酒的那瓶
西班牙白雞尾酒(瓶) 、西班牙雞尾酒(瓶)

總括而言,這是不錯的平民意粉
毫不節制地點也是每人二百多大洋,食到超級飽的
地點就在皇室堡,超級方便
想平食和風意菜是不錯的選擇
呢間絕對是隱世意粉專門好的店,因為就如店名意粉狂熱佢有不同口味、款式的意粉,而且是煮得很好👍🏻兩人餐有$268、$318、$368比較過我地想食既野好似散叫先食到同差不多錢所以我地放棄了湯、飲品、甜品🔶前菜叫左個 - 海蝦牛油果蛋士 $38意想不到好味,好香牛油果味,多士軟硬度岩岩好咁先唔會搶左啲芝士、蝦、牛油果味道!🔶雜菌照燒雞蛋黃醬意粉 - $68蛋黃醬味道唔會太咸不過淡左少少但食到意粉質地是岩岩好,唔太淋/唔太硬可見是對意粉的熱誠🔶香烤安格斯一口牛柳$158侍應很好地提示我地幫我地點五成熟,因為佢用熱辣辣的鐵板會再熟啲!牛柳好鮮甜、而且很嫩口,不過多左少少肥膏薯仔好熱好脆,放左10幾分鐘都係咁熱🔶明太子海鮮pizza $98佢個包皮係薄身既包皮,但唔會太硬有啲似牛角包個啲皮咁,所以好好味加上明太子醬令個pizza唔會太淡,海鮮料都好多總括呢間餐廳經濟實惠,唔會太貴,份量適中朋友來聚餐一流,好多位又安靜舒服!侍應們都好nice,都幾有熱誠(因為入來帶位個侍應會大叫歡迎光臨,然後其他侍應聽到跟住再叫歡迎光臨)
呢間絕對是隱世意粉專門好的店,因為就如店名意粉狂熱
佢有不同口味、款式的意粉,而且是煮得很好👍🏻

兩人餐有$268、$318、$368
比較過我地想食既野好似散叫先食到同差不多錢
所以我地放棄了湯、飲品、甜品
🔶前菜叫左個 - 海蝦牛油果蛋士 $38
意想不到好味,好香牛油果味,多士軟硬度岩岩好
咁先唔會搶左啲芝士、蝦、牛油果味道!
海蝦牛油果多士

🔶雜菌照燒雞蛋黃醬意粉 - $68
蛋黃醬味道唔會太咸不過淡左少少
但食到意粉質地是岩岩好,唔太淋/唔太硬
可見是對意粉的熱誠
雜菌照燒雞蛋黃醬意粉

🔶香烤安格斯一口牛柳$158
牛柳好鮮甜、而且很嫩口,不過多左少少肥膏
薯仔好熱好脆,放左10幾分鐘都係咁熱

🔶明太子海鮮pizza $98
佢個包皮係薄身既包皮,但唔會太硬
有啲似牛角包個啲皮咁,所以好好味
加上明太子醬令個pizza唔會太淡,海鮮料都好多
明太子海鮮pizza

總括呢間餐廳經濟實惠,唔會太貴,份量適中
朋友來聚餐一流,好多位又安靜舒服!
$200 (Dinner)
海蝦牛油果多士
雜菌照燒雞蛋黃醬意粉
明太子海鮮pizza
2019-03-23 37 views
今晚同男朋友去銅鑼灣食飯,行過皇室堡,見到依一間餐廳好多人排隊,就一於試吓啦👍🏼👍🏼當晚係星期六夜晚,我哋排咗至少大半個鐘先有位!我哋要咗個明太子意粉,中規中矩啦!明太子意粉冇咩味,雖然有好多明太子,但食唔出明太子嘅味道!凱撒沙律,都OK!三十幾蚊有一大碟!脆皮腸pizza,第一次食依一類pizza!即叫即整,都唔錯!性價比高!佢係薄底批,所以食食吓都唔知飽😂😂😂😂👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

凱撒沙律,都OK!三十幾蚊有一大碟!

2019-03-20 56 views
同朋友去左銅鑼灣皇室堡食pastaholic,食左個$318 二人餐,包湯、沙律半份、小食、意粉、薄餅、甜品同飲品。上菜速度超快,不過餐廳都坐得幾舒服,可以坐起到吹下水。特濃南瓜粟米忌廉湯,個湯都幾好,唔會太淡或太咸。香草雞肉凱撒沙律,個沙律似係一早準備好,放入雪櫃雪,連碟也是凍的。意式炸魷魚圈配他他汁,個炸魷魚圈都好大舊,脆漿炸得幾好,沾埋個汁酸酸地幾好味。香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉 ,好多菇同雞肉,個醬汁夠晒,味道濃。瑪格麗特披薩配新鮮水牛芝士,簡單pizza 有蕃茄同芝士,味道都幾好,pizza 底淋淋地,如果乾身d會好一點。是日甜品,係朱古力蛋糕,上面有半粒士多啤梨,有d cream,個朱古力蛋糕好濃郁,幾好喎。食晒正餐,上甜品個陣叫埋飲品,世外果園茶,茶壺上,飯後飲杯熱茶消消滯,有少少果香味。另外一杯叫左熱咖啡,係我最愛的UCC。

2019-03-19
2019-03-19 95 views
今日去咗皇室堡睇戲買完飛仲有45分鐘就只好係返皇室堡食飯啦行下行下都諗唔到食咩好見到呢間好似啲野食都幾吸引咁就入咗去喇首先我叫咗個特濃南瓜粟米🌽忌廉湯都真係幾濃郁好重南瓜味🎃另外叫咗個帕爾馬火腿仲有呢個經典三式拼盤有炸雞🍗、炸薯角🥔、仲有三文魚卷炸雞幾好味,呢個小食拼盤幾滿意☺️之後我地叫咗兩個粉仔第一個係呢個大蝦🦐蝴蝶粉配羅勒醬另一個係呢個日本魷魚🦑雜菌🍄明太子忌廉意粉意粉質地好👍🏻我朋友叫咗杯啤酒🍻我冇試,因為今日唔係幾舒服廢事飲凍野同酒精😅呢度有款自家製意粉,係用小麥粉製,帶香濃嘅小麥味;仲有芝士火鍋,下次都想過嚟試下,呢度嘅服務唔錯,坐得都幾舒服,燈嘅裝飾都好靚同埋價錢都幾平
今日去咗皇室堡睇戲

帕爾馬火腿

另外叫咗個帕爾馬火腿
經典三式拼盤

仲有呢個經典三式拼盤
炸雞🍗、炸薯角🥔、仲有三文魚卷
炸雞幾好味,呢個小食拼盤幾滿意☺️
大蝦蝴蝶粉配羅勒醬

之後我地叫咗兩個粉仔
第一個係呢個大蝦🦐蝴蝶粉配羅勒醬
日本魷魚雜菌明太子忌廉意粉

另一個係呢個日本魷魚🦑雜菌🍄明太子忌廉意粉
意粉質地好👍🏻

我朋友叫咗杯啤酒🍻
我冇試,因為今日唔係幾舒服
廢事飲凍野同酒精😅

經典三式拼盤
之前Mary 團購左野要去皇室堡拎🕌,所以今日放咗工就衝左去銅鑼灣,攞完就喺皇室堡行吓,順便睇吓有乜嘢食😋。俾Mary 見到呢一間pastaholic🍝,佢非常興奮🥰,因為佢真係一個pastaholic 🙈。佢係咁以喺門口睇一睇個餐牌就話食呢間👀。入到去都幾大裝修又幾靚,以為會好貴啦,但係又唔係喎😗。佢有幾個二人套餐都係三百左右,有基本嘅🍝pastaholic set 有招牌pasta,🍕pasta x pizza set 🍝,🥩pasta x fish/ meat set 🍝,每個set都包好多嘢食。我地叫左⭐️pasta x pizza。⭐️Pumpkin and corn cream soup呢個忌廉湯幾好味,但唔夠熱。⭐️French onion soup呢個幾新嘅嘗試,中間有塊面包,上面就有塊芝士。⭐️Herb chicken Caesar salad🥗雞肉好食,沙拉嘅料新鮮,分量都足夠。⭐️Salmon and cream cheese roll🧀好鐘意呢個,加上自己鐘意食芝士,所以對呢個菜係冇抵抗力。⭐️Mixed mushrooms with Teriyaki Mayonnaise

⭐️Pumpkin and corn cream soup
呢個忌廉湯幾好味,但唔夠熱。

⭐️French onion soup
呢個幾新嘅嘗試,中間有塊面包,上面就有塊芝士。

⭐️Herb chicken Caesar salad🥗
雞肉好食,沙拉嘅料新鮮,分量都足夠。

好鐘意呢個,加上自己鐘意食芝士,所以對呢個菜係冇抵抗力。

⭐️Mixed mushrooms with Teriyaki Mayonnaise sauce 🍝
因爲有青蔥炒香左雞肉再加個d紫菜,所以日式風味都幾強,味道幾好。意粉都炒得適中。

⭐️Mentai mayo with cream cheese shrimp 🦐pizza🍕
推薦呢個pizza,佢嘅pizza 底係薄嘅批,每一啖都有滿滿嘅芝士,再加上蝦同cream cheese 分佈平均,所以每啖都有口感。讚👍🏼!

⭐️甜品

⭐️Drinks

$170 (Dinner)