2018-01-04
因為朋友揀咗呢間旺角餐廳黎食,見大家啲食評都話好平又大份,所以我都忍唔住過嚟試吓!晚餐時間大約夜晚八點鐘呢間餐廳就充滿咗人頭,一入黎嘅人都可能要同人地搭枱!所以如果你唔想同人搭台嘅話,咁就早啲過嚟食啦!嘢食方面我覺得呢間餐廳的確水準好高,環境幾好,缺點就係呢間餐廳啲枱比較細咗啲,可能我哋叫啲嘢食比較多,所以冇辦法放晒係二人枱嗰度,要食完就清走左啲嘢先可以再上下一碟餸!首先,我哋叫左一個雞翼小食,啲雞翼炸到好香,卜卜脆!食完仲想再叫,不過驚食唔晒兩個女仔,下次先啦!之後叫左一個澳洲和牛,因為見到隔離枱食到好正,見佢哋可以親自自己燒,好似韓燒咁樣好過癮!最重要係啲和牛好正,我哋食完又再落多一次單!!!我下次過嚟你間餐廳一定會在啊呢個澳洲和牛!!另外叫咗一個煎飯,唔知係咪我冇食過定係點喇,牛柳配煎飯真係好創新!煎飯有少少似飯焦咁樣,最重要係好香噴噴!