2010-08-05 61 views
是日大塞車, 7:30pm到, 定了閣樓, 樓上冷氣不足.環景唔錯, 又有畫筆, 可在餐枱上任畫.五個人叫了: (95/100) Nachos (墨西哥粟米薄脆), dips and sauces are good! (85/100) Dinosaur Ribs 秘製醬汁燒排骨, 有水準, 味唔錯, 很嫩. (80/100) BBQ串燒: 平凡點. (70/100) 招牌 Pepperonis Pizza, 芝士足夠, 配料亦足夠, 但唔多夠味, 餅底麻麻, 唔夠脆, 做招牌就......算把啦! (80/100) Spaghetti Calamari: 唔算特式,但好味. (90/100) Apple Crumble, 全日買點, Apple爽甜, Crumble 超脆, 加上雪糕, 冰火享受! 正!總體氣氛, 食物都可以, 過了個愉快晚上!
是日大塞車, 7:30pm到, 定了閣樓, 樓上冷氣不足.

環景唔錯, 又有畫筆, 可在餐枱上任畫.

五個人叫了:

(80/100) BBQ串燒: 平凡點.

總體氣氛, 食物都可以, 過了個愉快晚上!
All you can Draw!
Menu
Nachos (墨西哥粟米薄脆) 正!!
Dinosaur Ribs 秘製醬汁燒排骨, 有水準!
BBQ串燒: 平凡點
招牌 Pepperonis Pizza, 不吃也可!
Spaghetti Calamari 冇驚喜.
Apple Crumble, Super!!
2010-07-31
$160 (Dinner)
All you can Draw!
Menu
Nachos (墨西哥粟米薄脆) 正!!
Dinosaur Ribs 秘製醬汁燒排骨, 有水準!
BBQ串燒: 平凡點
Spaghetti Calamari 冇驚喜.
Apple Crumble, Super!!
  • Apple Crumble
  • Nachos
Pepperoni's is good, in fact, very good. I live in Tsing Yi, and I get so happy each time i travel there for a good pizza! (hint hint Pepperoni's..........open a branch nearer). My wife always tells me, shut up about being hungry when we are heading that way!!!! I guess i grumble about my tummy on the way each time!It's always tasty, always satisfies. Wildfire and Pepperoni's...........in my opinion, the best in HK.

$120 (Dinner)
  • duh
  • the pizza
  • whatever you want on top
  • it must be good
2010-06-25 222 views
某天出完簽名會後就去了吃西貢這店,上OR跟著地圖走,怎料越來越不對勁就打去店裡問,果然又是標錯位置,實際位置為X記甜品轉上去就是了。一行五人所以就點了如下五款食物(這是甚麼理論)Spaghetti Carbonara 火腿芝士汁意大利粉($99)醬汁的份量夠多而且夠稠身令每一條麵都能掛上醬汁,芝士汁味道濃淡適中,意粉軟硬適中即所謂al dente,這個很好吃。Chicken Salad 燒雞沙律($75)這個就失水準了,雞肉有點靭而且沒甚味道,生菜的味道也不很新鮮,比較好是份量頗豐。Dinosaur Ribs 秘製醬汁燒排骨($165)看圖可見排骨份量很大而且肉量多,肉質頗嫩滑,用刀能很輕易的把肉切下來,醬汁惹味而帶一點辣。配菜的薯角也做得不錯,不會炸得過火,份量也不少,蘸上那甜中帶酸的蕃茄醬很快就吃完了。Pizza忘了,應該是BBQ Chicken烤雞薄餅($130)pizza薄得來不十分脆,不過芝士就下得很多,也能做到拉絲,屬合格以上。Baked Pork Knuckle 脆皮焗豬手($110)這個因為前面幾款已經吃得很飽想要取消的,不過又剛好送到就多飽也要吃。這豬手外皮真的很脆,

一行五人所以就點了如下五款食物(這是甚麼理論)

Chicken Salad 燒雞沙律($75)

Dinosaur Ribs 秘製醬汁燒排骨($165)

這個因為前面幾款已經吃得很飽想要取消的,不過又剛好送到就多飽也要吃。這豬手外皮真的很脆,可以想像成是乳豬的皮般薄脆。豬手肉不會靭,也是能很輕易的把肉切下來,味道就像燒肉般但再鹹一點,皮與肉之間的那層肥膏有著入口即溶的感覺,雖然膽固醇高又膩但偶一為之一不怕喇。

飲品是要單點的,看到汽水價錢就寧願點特飲來喝了。

這杯朱古力特飲有濃濃的朱古力味,中間的冰層打得夠細碎不會有騙錢感,不錯。

環境也可以,雖然室外坐位貼近馬路但車不多不是問題,唯獨廁所實在太細了。
用一個杯就能做出特色的燭光
Spaghetti Carbonara
Baked Pork Knuckle
冰夠細碎
2010-06-23 101 views
Since I am living in Sai kung and always order take-away from this restaurant...Taste good with low price, especially they have some special offer for Monday~Wednesday...around HKD110 for one large pizza and pasta....I love their new orlena pizza/ carbornara/ desserts...also the lamp too~

2010-06-20
$100 (Dinner)
Anniversary
2010-06-20 39 views
今日帶了4哥仔去打針針.順便去了西貢食lunch, 無意中見到這個招牌, 又有露天坐位, 所以決定一試去到了先問準可否帶狗光顧, 有一個類似經理級的, 用英文說可以, 但狗隻不可以坐椅子, ok. 呢樣可以接受, 只是他的語氣不太好,令人不好受我地點了一個意粉及fish & chips. 以及兩杯凍咖啡飲品. 意粉是三文魚意粉. 呢個好惹味, 朋友和我都一致讚好, fish & chips賣相很好, 但味道就不過不失, 炸魚的粉漿很厚~~另兩杯咖啡飲品, 味道很淡, 又沒甜味, 不知是否忘了加糖水總括來說, 不是太差, 但又未至於好好~~~

總括來說, 不是太差, 但又未至於好好~~~

餐牌
三文魚意粉, 好味
fish & chips
木台面上有一張大型白畫紙及蠟筆, 可以給你亂畫一番XD
2010-06-13
$150 (Lunch)
三文魚意粉, 好味
木台面上有一張大型白畫紙及蠟筆, 可以給你亂畫一番XD
2010-05-16 188 views
一起吃飯的機會很多,偕同媽媽到處玩的時光卻是不多。今年母親節,帶同兩位媽媽參加教會崇拜後,一起到西貢遊玩作樂!  感恩是當日天公做美,陽光明媚又風和日麗;抵達市中心後,轉搭船再出海前,一起先到Pepperoni's吃頓下午茶。回想曾幾何時,此店開了不少分店,現在卻慢慢退做外賣生意,只得西貢店的門市碩果僅存。與同集團的Jaspa's一樣,白色餐墊紙上有多色蠟筆,供各食家發揮藝術才華,老公當然沒有客氣,在落單後即開始展示其鬼才,繪出五人行的驚世傑作!! 細妹也不甘示弱,畫了一個pizza,並添加殊不客觀的comments,哈哈! 畫畫好了,食物也差不多上檯了: 美式燒豬助骨-又可稱恐龍骨,是老公大學時期的至愛,當然要重溫一下。這裡豬助骨,肉質鬆化且香辣入味,真是頗有水準的,不過要講始終是Tony Roma's的略勝一籌。配菜的薯角也很美味,飛快就被掃個清光,細妹更有點意猶未盡呢! New Orleans pizza-這裡的薄餅共有大中小三個選擇,我們選擇的大批相信是錯誤決定,因為,份量真的大得太驚人了,約有一個救生圈大小!! 對於吃了豐富早餐打底的一家人,這絕對是項重大挑戰....

畫畫好了,食物也差不多上檯了:

對於吃了豐富早餐打底的一家人,這絕對是項重大挑戰.... 不過,由雞肉+蘑菇+菠菜+酸忌廉組合成的餡料滋味動人,美味惹人垂涎,加上較薄身又香脆的批身,最後大家很努力的將之消滅了。不過之後一直飽到夜晚啊!!

Apple crumble-各位甜迷放心,無論幾飽甜魔也會照顧甜胃,一場來到至少掃下兩個甜品吧! 先試菲藉侍應推介的蘋果批,面層的crumble很香脆可口,中間的蘋果餡芯亦十分甜美,媽咪亦十分欣賞;再加上頂上兩球冷凍雲尼拿雪糕,營造出冷熱對比、奶香交融的對比感,果然值得推介!

Chocolate brownie-我是太迷朱古力沒得救了,雖記得oli講過此店brownie水準一般,還是情不自禁點了一份,果然朱古力批身很乾涸,我自己焗的也比之好十倍,;而帶來拯救是兩球雲糕,以及額外朱古力醬。為了盡量不浪費甜品,我盡了人事吞掉七成後,就唯有瞪著淨brownie乾發呆了... 幸而菲藉侍者超級好人,額外多送我兩球雪糕,並主動加額外朱古力醬,真是太爽了,嘩哈哈哈!!
甜品加料之後,最後當然清碟無難度了,嘻嘻~~

十分喜歡此店的親切人情味,以及悠明寫意氣氛。且因食物份量巨大,如今次4款食物已夠填飽5人肚皮,其實十分超值。見鄰桌的蜆肉意粉也很吸引的樣子,好想再找多些食友一起,徹底掃一次餐牌呢!
風和日麗的下午 :)
發揮才華的工具 :D
驚世傑作!! XD
美式燒豬助骨
New Orleans pizza
apple crumble
chocolate brownie
加料雪糕 :D
2010-05-09
$90 (Tea)
Mother's Day
風和日麗的下午 :)
發揮才華的工具 :D
驚世傑作!! XD
美式燒豬助骨
New Orleans pizza
apple crumble
加料雪糕 :D
  • Apple crumble
2010-05-08 10 views
小妹第一次寫食評,寫得比較長篇,寫得亦唔係幾好,請見諒呀!!!今次係同我老公仔一齊去食既,因為佢之前試過都話幾好唔錯,而我又未試過,所以就帶我去試下啦!!我地8點幾去到,經過時見到都係得返幾張枱,所以都唔諗咁多野,即刻去搵位安頓好我地個仔仔先,但都略嫌果到D車位實在好難等我地等左半個鐘以上先至有位,仲差D比個失魂魚撞到TIM....安頓好仔仔之後,我地就即刻行去,好在都仲有一張吉枱,我地坐低就急不及待睇下有咩好食,經過一返商議,我地一致決定左...唔記得咩拼盤(SORRY...小妹記性唔太好): $110入面有數件炸洋蔥圈,三條雞肉春卷,三件疑似係咖哩角既三角形物體同三串雞肉串燒,隨盤附上4個醬汁...我覺得4樣野入面最好食既都莫過於洋蔥圈啦,其他既我諗只屬一般!!!先講講佢個串燒,嘩!!D雞"鞋"利架,仲老過呀婆D肉呀...仲完全無雞肉味可言!!(不過又難怪既...因為我諗應該都係D冰鮮雞黎架啦!!)之後到春卷,入面D雞肉餡都一樣係"鞋"既,但勝在岩岩炸出黎,熱辣辣,卜卜趣再到洋蔥圈,係成個盤最好味既,因為我見到佢要頭D炸粉應該加左D香草落去開既,而且炸粉又岩岩好唔會太厚,岩岩

但都略嫌果到D車位實在好難等

唔記得咩拼盤(SORRY...小妹記性唔太好): $110
先講講佢個串燒,嘩!!D雞"鞋"利架
,仲老過呀婆D肉呀

再到洋蔥圈,係成個盤最好味既,因為我見到佢要頭D炸粉應該加左D香草落去開既,而且炸粉又岩岩好唔會太厚,岩岩炸起時熱辣辣,再點埋D茄汁...一流呀
!!但個盤一黎試一定要先食左D洋蔥圈先,如果唔係凍左D粉就會淋身左同有小小"UN UN"地既感覺!!
最後到個三件三角形物體,因為無法知道佢係D咩,所以無法好詳細咁評論,總之點埋D雞醬都OK既!!!
三文魚濃汁闊麵: $99
佢一上枱我就比佢濃濃既香味吸引住,我就即刻試小小,D汁好香好靚,紅紅地,望落好開胃,質地都好幼滑,仲有D蕃茄同芝士味,
小妹好辣,所以加幾滴辣椒仔落去就更好!!而D闊麵都好好,唔會太淋,咬落去好有口感!!
不過就略嫌D三文魚就小左D,如果多返D就更加好啦!!!
整體上感覺都唔錯,D侍應都好有禮拜,餐廳既環境都唔錯,下次一定會再去食!!!
其實我打開個餐牌有好多野都想食,無奈既係我同老公仔都算係細食之人,叫得多既就怕浪費,所以就只叫得二樣野,
下次去食既話一定會試佢地既秘制醬汁燒排骨同海鮮意大利飯,呢間餐廳真係值得一試!!!
2010-05-07
$230 (Dinner)
  • 三文魚濃汁闊麵
  • 炸洋蔥圈
2010-04-22 16 views
不知為何,我對於意大利菜特別鍾情~~可能是意大利菜讓我覺得是朋友聚餐聊天的好機會~所以來到西貢的時候~其實就想試這邊的意大利餐廳~~當然找了在這裡十分了解的朋友仔來帶路吧~我們來了較為偏僻一點的Pepperonis來食我們的晚餐~我們一坐下就打開meau看看有甚麼好吃~我們3個人叫了3個菜~Dinosaur Ribs (half)$85不知道為何一看到就想叫它來試試~沒想到半份量的ribs也很大碟~這個ribs外脆肉軟,而且骨跟肉很易分離,真的很少見~配菜有一些薯角跟沙律~薯角炸得剛剛好~吃起來不會很油膩~配上bbq醬更好吃~Texas Chicken Strips BBQ (med)$105我們叫了一個med size來吃~這是一個蠻足料的pizza~所以材料都很平均佈滿了整個PIZZA~雖然是香蒜雞柳,但其實香蒜味不重,只是肉質較為乾了一點~大致上是OK的~Risotto Marinara $90我最愛吃RISOTTO的~可能是它能夠吸收很多醬汁精華~使它的味道增添了不少~可能是遷就香港人的口味吧~所以廚師們把RISOTTO煮得較為軟身~很易入口~醬汁是蕃茄醬,味道剛剛好不會過酸~
不知為何,我對於意大利菜特別鍾情~~
可能是意大利菜讓我覺得是朋友聚餐聊天的好機會~
所以來到西貢的時候~其實就想試這邊的意大利餐廳~~
當然找了在這裡十分了解的朋友仔來帶路吧~
我們來了較為偏僻一點的Pepperonis來食我們的晚餐~
我們一坐下就打開meau看看有甚麼好吃~
我們3個人叫了3個菜~

Dinosaur Ribs (half)$85

不知道為何一看到就想叫它來試試~
沒想到半份量的ribs也很大碟~
這個ribs外脆肉軟,而且骨跟肉很易分離,真的很少見~
配菜有一些薯角跟沙律~
薯角炸得剛剛好~吃起來不會很油膩~配上bbq醬更好吃~

我們叫了一個med size來吃~
這是一個蠻足料的pizza~
所以材料都很平均佈滿了整個PIZZA~
雖然是香蒜雞柳,但其實香蒜味不重,
只是肉質較為乾了一點~大致上是OK的~

Risotto Marinara $90

我最愛吃RISOTTO的~可能是它能夠吸收很多醬汁精華~
使它的味道增添了不少~可能是遷就香港人的口味吧~
所以廚師們把RISOTTO煮得較為軟身~很易入口~
醬汁是蕃茄醬,味道剛剛好不會過酸~
其實海鮮材料不多,魷魚跟青口~但材料蠻新鮮的~

很喜歡這裡的氣氛~蠻有情調的~
更喜歡他們的小聰明~利用墊枱紙供客人畫畫~
我們也畫了一些自畫像在上面~呵呵~
我們3個只是點了3樣菜式都覺得飽飽的~
如果想嘗試跟多不同的菜式的話~
我會建議約大夥朋友來食會比較好~
meau
秘制醬汁燒排骨~
海鮮意大利飯~
香蒜雞柳薄餅(香蒜雞柳,洋蔥,燈籠椒,芝士)
Starberry milk shack
朋友仔之一~
自畫像~
2010-04-20
$130 (Dinner)
meau
秘制醬汁燒排骨~
海鮮意大利飯~
香蒜雞柳薄餅(香蒜雞柳,洋蔥,燈籠椒,芝士)
Starberry milk shack
朋友仔之一~
自畫像~
  • 海鮮意大利飯
  • 秘制醬汁燒排骨
2010-03-07 22 views
當天由朋友介紹下到此店享用晚餐。當天服務員雖然十分友善,不過因地方的限制,很難才找到他們點餐。我們先點一個PIZZA (我忘了名字,不過記得有酸忌廉,口感不錯。之後,我們點了一個拼盤,我喜歡食咖哩角,洋蔥圈都叫OK。我們仲食了一個燒豬仔骨,味道雖然和外面食沒有太大的分別,但也不錯。最後,食了一個蜆肉意粉,因擔心敏感,只食了少少,真的很香。整體今餐的晚餐也不錯,氣氛良好,不過坐位有點迫.....幸好我們四個人,他比了六人枱我們。特別之處,枱上有畫筆,可以和墊枱紙畫畫,幾有心思。
當天由朋友介紹下到此店享用晚餐。

之後,我們點了一個拼盤,我喜歡食咖哩角,洋蔥圈都叫OK。

最後,食了一個蜆肉意粉,因擔心敏感,只食了少少,真的很香。

特別之處,枱上有畫筆,可以和墊枱紙畫畫,幾有心思。

PIZZA
2010-03-03
$120 (Dinner)
PIZZA
2010-03-05 75 views
If you've had the Chili beef pizza from Marks and Spencers frozen food section, the Acalpulo pizza from here tastes the same, except with extra sour cream on top.Crispy pizza base with kidney beans, sour cream, guacamole sauce and beef.Apart from the pizza, their pasta with clams is also another good choice, spicy chili and pasta tossed in olive oil with crushed garlic.

2010-02-19 10 views
是日年初三, 一班齋表妹來了西貢拜年. 係我地家玩了大半天之後, 晚餐就決定出去西貢食, 然而係西貢要照顧素食朋友, 最佳選擇就是西餐廳, 叫pizza黎食就最容易解決. 係西貢, 坐得最舒服, 就是Pepperonis. 呢間Pepperonis感覺非常之外國feel, 完全沒有市區分店的俗氣, 是日雖沒有訂位, 但事因我們食6點鐘, 找個5人位給我們不難. 當中我們有兩個可以食肉既人士. 我們叫了3個菜, 一個Risotto, 一個 Pizza, 一個 雞批. 等食物時, 侍應派了一杯臘筆給我們, 鋪檯的白紙, 原來是可以讓我們畫畫畫, 大家覺得得意, 當然拿起臘筆, 盡情塗鴉. 不一會, 我們點的 Risotto 到了, 我們始放下筆, 手上換上匙羹刀叉.就了素食人士, Risotto 要求了素食的, 只配上蕃茄醬, 芝士, 同乾蕃茄. 意大利飯最重要就是夠粘, 沒有經過洗米程序再就咁用生米煮熟至起槳, 再拿去用喜歡的汁or 芝士煮多一煮, 就成形. 因為米飯槳力非常夠, 所以蕃茄醬可以好容易咁完全滲入整個飯團之中. 味道, 有甜甜的蕃茄味, 加了芝士同`飯本身的粘性, 令到成個

就了素食人士, Risotto 要求了素食的, 只配上蕃茄醬, 芝士, 同乾蕃茄. 意大利飯最重要就是夠粘, 沒有經過洗米程序再就咁用生米煮熟至起槳, 再拿去用喜歡的汁or 芝士煮多一煮, 就成形. 因為米飯槳力非常夠, 所以蕃茄醬可以好容易咁完全滲入整個飯團之中. 味道, 有甜甜的蕃茄味, 加了芝士同`飯本身的粘性, 令到成個飯, 非常之軟. 加上乾蕃茄又令口感再豐富一點. 唔好睇小意大利飯只是一小碟, 其實佢非常非常之Full架.

Pizza, 我們5個人, 當然叫一個大批, 不過, 廚房弄錯了, 搞了一個中批, 再賠一個細批俾我地. 點的topping, 當然是以vegetarian為主. 成個pizza topping, 除了應有的芝士多, 青椒多, olive也多. 平常不太吃 olive 的我們, 時常因為有 Pizza 配一配, 我們可以食上好多好多片. 餅底是厚批, 芝士足夠, 配料足夠. 只是大批變成一中一小批, 有點唔係咁開心.

Chicken and Mushroom Pie, 蘑菇雞批, 焗好出來時, 香味四溢. 而且, 只供兩位食肉既男士享用. 味道香, 我們開始解剖個批時, 一破開批皮, 裡面既蘑菇雞, 更香, 味道仲非常之濃烈. 我們二人把內心的肉槳挖出來, 面頭的酥皮當然也不能放過. 味道, 極有歐陸感覺.

地方雖不大, 但感覺非常歐陸得黎, 又非常之Party feel, 同情侶兩個人撐檯腳, 同小朋友來個 family day, 同朋友來嘻嘻哈哈, 叫外賣, 電單車送入村, 無論點樣食呢間Pepperonis, 都非常之啱feel.
檯紙可供我們塗鴉
$70 (Dinner)
檯紙可供我們塗鴉
  • Risotto
  • Pizza
2009-11-15 6 views
等左成年.....终於有機會同有時間去試間野啦~今日天氣唔好~間中都落大雨~唔知係咪咁,所以唔係好多人~六點到去到,但已經full左7成啦~我地無book位~但都有位~當然之前有上網睇過食評啦~試了好多人都有試過的食物~蒜蓉蜆肉意粉 :呢個意粉用左扁身意粉~用左蒜蓉黎整,所以好入味~而且有好多蜆,多到數唔到咁多隻,所以覺得份量好夠~仲要唔係用左好多油......幾爽~秘制醬汁燒排骨 :只係要左half~但比想像中大份好多~出面食既half係細份好多呀~有薯角同小小生菜伴碟~排骨都幾肥美....因為都幾多肉.....肉又夠"淋".....新奧爾良pizza :要左細size,每件pizza上都有甜酸醬同酸忌廉.....材料多~好好食~個pizza都多醬,唔會好難入口~由於睇小了佢地d份量....所以兩個人係食唔晒咁多野架~下次都係只可以叫兩樣野就好多~因為佢地d食物份量都幾多~

2009-11-15
2009-09-13 16 views
友人生日,大伙兒先到沙灘嬉戲,然後才到餐廳歡聚慶祝!壽星發辦點葉,包括烤雞沙律、炸洋蔥圈、水牛雞翼、雞肉烤餅、Ribs、海鮮意大利飯、千層寬麵、新奧意良Pizza(大),及自製的生日蛋糕-Chocolate Truffle Cake,結果大家都撐著肚皮離去,要到海旁散步消消脂!整體味道很好,服務亦不俗,特別是烤雞沙律及雞肉烤餅。沙律上的烤雞仍香嫩;而烤餅的醬汁有濃濃的蕃茄香,帶微辣,似加入了Tabasco,配合得很好!但海鮮意大利飯則不合格!飯煮得過火,似小孩吃的爛飯,雖然味道不俗及海鮮亦新鮮,但仍難以將功補過!用餐日期:5-9-2009
友人生日,大伙兒先到沙灘嬉戲,然後才到餐廳歡聚慶祝!

用餐日期:5-9-2009
2009-09-05
  • 烤雞沙律、雞肉烤餅
7點多接近8點,2個人去食,天氣算熱,入到去食,已經唔係坐露天,一路食一路出汗,又唔係多人,得2枱客....叫左RIB,西冷同招牌PIZZARIB OK西冷牛扒算OK,其實水準一般個PIZZA可以話係差,無乜味之餘,最重味既係陣面粉味,除左個邊比較脆可取之外,唔會最食多次。完全係劣......
,又唔係多人,得2枱客....
叫左RIB,西冷同招牌PIZZA
RIB OK

西冷牛扒算OK,其實水準一般
個PIZZA
2009-09-02
$200 (Dinner)
Birthday
  • 無咩推介,但勁力唔推介PIZZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-06-03 116 views
上星期生日, 同太太兩個人一齊黎食晚飯~~之前係Openrice依度已經睇過d食評, 所以未去已經預左order咩喇~~ ^o^"駕車由彩虹入, 泊在滿記甜品對出既車場, 都幾方便, 不過睇你等唔等到位喇.好在我地行過時見到個招牌, 原來佢係 "滿記甜品轉彎", 係 「油蔴甫街」斜路上面.依度裝潢不算優雅, 簡簡單單, 不過都算坐得舒服,我地叫左三樣野, 連加一總共食左 $301, 包括:1) Dinosaur Ribs (Half) - 真係好大份, 味道不錯, 只是略為肥膩左少少.2) 新奧爾良pizza - 都幾多料, 幾特別, 有少少香草味, 不過可能唔岩我既口味, 所以覺得佢一般.3) 蒜蓉蜆肉意粉 - 估唔到佢咁好食喎, 本身諗住是但叫個意粉, 飽下肚, 點之佢夠味之餘仲幾足料, 雖然蜆肉唔算大, 但係都ok多架喎, 三款菜之中, 最欣賞依個!!
上星期生日, 同太太兩個人一齊黎食晚飯~~

依度裝潢不算優雅, 簡簡單單, 不過都算坐得舒服,
我地叫左三樣野, 連加一總共食左 $301, 包括:

Dinosaur Ribs (Half)
新奧爾良pizza
蒜蓉蜆肉意粉
Pepperonis 大門
2009-05-24
Birthday
Dinosaur Ribs (Half)
蒜蓉蜆肉意粉