👉🏼炙燒半溶芝士吐司 $92估唔到呢個吐司🍞又幾鬆軟喎,係外脆內軟既質地🥰👉🏼濃鮮龍蝦意大利飯 $165食意大利粉最怕好膩,呢個又唔會,同埋真係有龍蝦🦞肉架,仲要係拆左肉,每一啖都好濃味😎👉🏼士多啤梨慕絲梳乎厘 $126每次黎到呢度一定會叫梳乎厘,梳乎厘一如既往地好香蛋味,做到入口即溶嘅感覺😍,梳乎厘呢個主角係幾出色,如果伴碟嘅士多啤梨🍓份量可以多D就無懈可擊啦!👉🏼伯爵茶鮮奶咖啡 $48幾鍾意呢杯☕️,咖啡同埋伯爵茶味相比,伯爵茶味濃D🤓,熱飲份量都好夠。👉🏼蜜瓜在沙冰降溫時 $68成杯綠色唔好嚇親🤣,皆因呢杯係用蜜瓜整成的,入面都有兩件蜜瓜🍈可以食,唯一係略嫌蜜瓜冰溶得太慢,中間有舊大冰等左好耐都未溶到😹
👉🏼炙燒半溶芝士吐司 $92
估唔到呢個吐司🍞又幾鬆軟喎,係外脆內軟既質地🥰

👉🏼濃鮮龍蝦意大利飯 $165

👉🏼士多啤梨慕絲梳乎厘 $126
👉🏼伯爵茶鮮奶咖啡 $48

👉🏼蜜瓜在沙冰降溫時 $68

2024-08-06 1079 views
主打日式梳乎厘的PHI Coffee & Pancake 係元朗開左分店,我一定要去捧場啊💓炙燒半溶芝士吐司 $92超級邪惡,但又超級好味!牛油麵包口感鬆軟,面層舖滿炙燒過的芝士,中間再夾上巴馬火腿,咸香味十足,勁好食,好啱芝士控食😋💓蕃茄海鮮扁意粉 $112蕃茄醬汁香甜濃郁,海鮮配料非常之足料,有青口、蝦同八爪魚仔等等,意粉質疑煮得軟硬適中,入口彈牙有嚼勁,而且醬汁濃稠好掛汁,每一啖都食到意粉同海鮮,十分滿足💓蜜瓜在初夏升溫時🍈$142好驚喜啊,這個蜜瓜疏乎厘擺盤賣相好精緻,打卡一流,疏乎厘入口軟綿,充滿輕盈空氣感,帶有香濃蛋香,配以香甜多汁的日本青肉蜜瓜,還有蜜瓜味的啫喱和忌廉,非常欣賞整個配搭,又靚好好味💓蜜瓜在沙冰降溫時🍈$68新推出既夏日系列限定飲品,幾乎每枱客人都必點,蜜瓜味好濃郁,非常適合夏天飲用💓人見人愛花茶 $52有一顆顆花粒係茶壺入面,好精美,入口清新解膩💸平均每位消費$260(收加一服務費)#pancakes #honeydew #yeunlong #foodstagram #foodporn #hkblogger #hkfoodreview #blogger #

💓炙燒半溶芝士吐司 $92

💓蕃茄海鮮扁意粉 $112

💓蜜瓜在初夏升溫時🍈$142

💓蜜瓜在沙冰降溫時🍈$68

💓人見人愛花茶 $52
有一顆顆花粒係茶壺入面,好精美,入口清新解膩

💸平均每位消費$260
(收加一服務費)

#pancakes #honeydew #yeunlong #foodstagram #foodporn #hkblogger #hkfoodreview #blogger #foodhk #相機食先
#元朗美食 #cheese #元朗 #cheeselover #yummy #吃貨 #吃貨人生 #foodphotography #foods #foodgram
#phicoffeeandpancake
#Phicoffee #phi #coffee #Souffle #Pancake #Cafe #打卡 #Chill #coffeeshop #dessert #hkcafe

1K
𐂂 梳乎厘喫茶店PHI最近在元朗開新分店,今個月推出密瓜主題,好吸引ღ ⸜♡⸝ 設有內外座位,面積不大,以深木系裝潢為主,搭配少許綠植,門面以開放式、露台設計來增加空間感,整體很雅致舒適,也很適合打卡。。゚・𖥸──────-ˋˏ 𝓜𝓮𝓷𝓾 ˎˊ-──────𖥸 。゚・✎ ̼煙三文魚蟹肉熱香餅  HKD105熱香餅很有驚喜,是有厚度及鬆軟口感,配上煙三文魚、蟹肉和牛油果蓉,味道豐富又不會過膩,好喜歡๑˃̶͈̀Ⱉ˂̶͈́๑ ✎ ̼粉紅吞拿魚貓耳朵粉 HKD112少女心十足的賣相,用上火龍果忌廉醬製成,吞拿魚入口有點乾身,而貓耳朵則很軟韌,整體飽肚而味道清淡ᵔ︡⌔ᵔ︠ 。✎ ̼藍莓希臘乳酪梳乎厘 HKD125藍莓醬酸酸甜甜,淋上空氣感十足的梳乎厘,味道是很開胃,一點膩的感覺都沒有,個人非常喜歡這個配搭,十分推薦(๑´ڡ`๑)✎ ̼黑糖鮮奶咖啡(熱)HKD48本來想點抹茶牛奶,怎知賣完˃̣̣̥᷄⌓˂̣̣̥᷅唯有點咖啡,好在也不錯,尤其喜歡加上一層朱力粉的忌廉~✎ ̼蜜瓜在沙冰降溫時 HKD68賣相打卡一流,配上兩片密瓜肉,喝起來清新有果香,中間還有一層忌廉,更有層次感ʕっ˘ڡ˘ςʔ
𐂂 梳乎厘喫茶店PHI最近在元朗開新分店,
今個月推出密瓜主題,好吸引ღ
⸜♡⸝ 設有內外座位,面積不大,
以深木系裝潢為主,搭配少許綠植,
門面以開放式、露台設計來增加空間感,
整體很雅致舒適,也很適合打卡。
✎ ̼煙三文魚蟹肉熱香餅  HKD105
煙三文魚蟹肉熱香餅
熱香餅很有驚喜,是有厚度及鬆軟口感,
配上煙三文魚、蟹肉和牛油果蓉,
味道豐富又不會過膩,好喜歡๑˃̶͈̀Ⱉ˂̶͈́๑
✎ ̼粉紅吞拿魚貓耳朵粉 HKD112
粉紅吞拿魚貓耳朵粉
少女心十足的賣相,用上火龍果忌廉醬製成,
粉紅吞拿魚貓耳朵粉
吞拿魚入口有點乾身,而貓耳朵則很軟韌,
整體飽肚而味道清淡ᵔ︡⌔ᵔ︠ 。
✎ ̼藍莓希臘乳酪梳乎厘 HKD125
藍莓希臘乳酪梳乎厘
藍莓醬酸酸甜甜,淋上空氣感十足的梳乎厘,
藍莓希臘乳酪梳乎厘
味道是很開胃,一點膩的感覺都沒有,
個人非常喜歡這個配搭,十分推薦(๑´ڡ`๑)
✎ ̼黑糖鮮奶咖啡(熱)HKD48
黑糖鮮奶咖啡
本來想點抹茶牛奶,怎知賣完˃̣̣̥᷄⌓˂̣̣̥᷅
唯有點咖啡,好在也不錯,
尤其喜歡加上一層朱力粉的忌廉~
✎ ̼蜜瓜在沙冰降溫時 HKD68
蜜瓜在沙冰降溫時
賣相打卡一流,配上兩片密瓜肉,
喝起來清新有果香,中間還有一層忌廉,
更有層次感ʕっ˘ڡ˘ςʔ
2024-07-29
$250 (Dinner)
2024-08-04 522 views
Sunday再光顧早餐,只得一樓面、沒有水、咖啡等到熱變唔熱、味也淡、食物質素變差、salad不新鮮…上次幫襯是weekday只得兩台客、服務和食物質素好好多。
上次幫襯是weekday只得兩台客、服務和食物質素好好多。
2024-08-04
PHI Coffee & Pancake (元朗)元朗YOHO一直都有唔少日式Café Shop進駐,見店舖裝修精緻同食物賣相幾靚咁就入咗去試吓。今次介紹嘅係位於元朗嘅Café Shop – PHI Coffee & Pancake。☄灸燒半溶芝士吐司 ($92)吐司本身厚身鬆軟,半溶芝士味濃郁加上焦糖嘅顆粒感,同Ham嘅咸味。糖份同鹽份互相制衡食落唔會好膩,罪惡感加倍。☄粉紅吞拿魚貓耳朵粉 ($112)粉紅色少女心滿滿嘅貓耳朵粉,絕對係相機食先嘅首選。意粉厚身煙韌,帶有淡淡洋蔥香,用上火龍果調色,新鮮感十足!☄經典英式伯爵茶梳乎厘 ($158)淡淡伯爵茶香味配上雲呢拿雪糕,梳乎厘本身蛋味濃郁,口感鬆軟綿密。涼浸浸清甜嘅日本蕨餅加上雪糕,作為炎炎夏日晚餐嘅收尾就再適合不過。🍹天然蜂巢棒棒冷熱咖啡 ($58)非常Iconic嘅咖啡,蜂巢同咖啡嘅配搭,對於唔好咖啡嘅朋友都非常易入口。
PHI Coffee & Pancake (元朗)

☄灸燒半溶芝士吐司 ($92)

☄粉紅吞拿魚貓耳朵粉 ($112)

☄經典英式伯爵茶梳乎厘 ($158)

🍹天然蜂巢棒棒冷熱咖啡 ($58)
2024-07-26
2024-07-28 623 views
PHI Coffee & Pancake開到來元朗,這次約了朋友一齊來試試。🔎 蜜瓜在初夏升溫時($142)賣相非常漂亮💕梳乎厘有三塊,蛋味濃郁,整體空氣感十足,非常鬆軟~蜜瓜也很香甜🍈 😋🔎 濃鮮龍蝦意大利粉($165)意大利飯吃起來鮮味十足👅每一口都可以吃到龍蝦的鮮味,很好吃~🔎漢堡扒全日早餐($132)全日早餐非常豐富,包括:煎蛋🍳、漢堡扒、煙肉🥓、煙三文魚、牛油果🥑、吐司🍞和沙律🥗等。🔎天然蜂巢棒棒冷熱咖啡($58)蜂巢咖啡很特別,也很少見,咖啡配上香甜蜂巢,味道有層次~🔎 人見人愛花茶($52)花茶味道清香,養生又解膩~🔱另有加一服務費

🔎 蜜瓜在初夏升溫時($142)
賣相非常漂亮💕
梳乎厘有三塊,蛋味濃郁,
整體空氣感十足,非常鬆軟~
蜜瓜也很香甜🍈 😋

🔎 濃鮮龍蝦意大利粉($165)
意大利飯吃起來鮮味十足👅
每一口都可以吃到龍蝦的鮮味,
很好吃~

🔎漢堡扒全日早餐($132)
全日早餐非常豐富,

🔎天然蜂巢棒棒冷熱咖啡($58)
蜂巢咖啡很特別,也很少見,
咖啡配上香甜蜂巢,
味道有層次~

🔎 人見人愛花茶($52)
花茶味道清香,
養生又解膩~

🔱另有加一服務費
知道推出季節限定🍈蜜瓜梳乎厘班戟,J當然要即刻來啦!😘🍈 蜜瓜在初夏升溫時 $142fluffy又有蛋香的梳乎厘班戟,配有蜜瓜、藍莓、蜜瓜脆餅、蜜瓜芝士奶蓋、蜜瓜忌廉、蜜瓜啫喱,啖啖蜜瓜清甜#蜜瓜控 實鍾意!🍈🍽️ 漢堡扒全日早餐 $132吐司是日賣晒,聽講過PHI的ADB好食,就叫咗碟啦! 有多士配楓糖漿、車厘茄、煙肉、煎蛋、厚身juicy漢堡扒配微微辣的羅宋湯汁、煙三文魚、炒蘑菇、牛油果、沙律菜🦞 濃鮮龍蝦意大利飯 $165意大利飯陣陣鮮香,飯粒煙煙韌韌,仲有龍蝦鉗肉🍈 蜜瓜在沙冰降溫時 $68蜜瓜沙冰味道淡淡清新,中間有層奶cream☕️ 天然蜂巢棒棒冷熱咖啡 $58已放蜂巢棒棒的冷鮮奶加入香濃熱咖啡_______________PHI Coffee & Pancake (形點 II) (元朗)元朗朗日路8號形點 II L3樓A315b號舖_______________
知道推出季節限定🍈蜜瓜梳乎厘班戟,J當然要即刻來啦!😘

🍈 蜜瓜在初夏升溫時 $142
#蜜瓜控 實鍾意!🍈

🍽️ 漢堡扒全日早餐 $132

🦞 濃鮮龍蝦意大利飯 $165
意大利飯陣陣鮮香,飯粒煙煙韌韌,仲有龍蝦鉗肉

🍈 蜜瓜在沙冰降溫時 $68
蜜瓜沙冰味道淡淡清新,中間有層奶cream

☕️ 天然蜂巢棒棒冷熱咖啡 $58
已放蜂巢棒棒的冷鮮奶加入香濃熱咖啡

_______________

元朗朗日路8號形點 II L3樓A315b號舖

_______________
2024-07-27 464 views
濃鮮龍蝦意大利飯龍蝦味香濃,佢嘅意大利飯配合咗香港人飯粒比較軟,啱晒我整體嚟講都好食😋漢堡扒全日早餐好耐冇食過all day breakfast,佢呢個全日早餐有熱潮嘅漢堡扒,嚟到嘅時候好香,呢個除咗有漢堡扒之外,仲有多士,牛油果,紅酒燴牛,煙肉,煙三文魚,太陽蛋同埋必備嘅沙律菜每樣嘢都好好食,無可挑剔,最令我印象深刻係佢嘅漢堡扒,啖啖肉之餘肉汁香,雖然唔知日本嘅漢堡扒係咪真係咁好食,但係呢個真係唔錯蜜瓜在初夏升溫時即起佢依家最新款式係蜜瓜,咁當然我要試吓佢佢除咗有一大件嘅蜜瓜之外,仲有蜜瓜啫喱同埋蜜瓜班戟,蜜瓜香甜,連蜜瓜cream都係滿滿嘅蜜瓜味蜜瓜在沙冰降溫時嘢飲都有蜜瓜沙冰,好濃郁嘅蜜瓜味道,夏天飲真係降溫同個名好夾人見人愛花茶我真係好中意飲花茶,我咁養生就岩曬🤭🤭好睇又好飲,飲完真係會好舒服

濃鮮龍蝦意大利飯
龍蝦味香濃,佢嘅意大利飯配合咗香港人飯粒比較軟,啱晒我
整體嚟講都好食😋

漢堡扒全日早餐

蜜瓜在初夏升溫時即起
佢依家最新款式係蜜瓜,咁當然我要試吓佢

人見人愛花茶
我真係好中意飲花茶,我咁養生就岩曬🤭🤭
好睇又好飲,飲完真係會好舒服
2024-07-27 458 views
放暑假喇~當然要玩盡食盡啦~見哥哥考試成績唔錯兼入到理想中的科目做媽媽的一定要帶他食好西吧~喜愛吃西餐又好甜的大哥哥我腦海即時想起了PHI Coffee & Pancake好開心終於喺元朗有分店喇❤️貫徹一直以來的日式木系裝修,好舒服新餐牌每款食物都好吸引😋最吸晴的當然是用時令水果日本蜜瓜🍈來入饌🦞濃鮮龍蝦意大利飯➡️ 意大利飯永遠是我第一選擇,還配上龍蝦,絕對是不二之選吧~➡️ 龍蝦肉份量也不少,而且肉質彈牙鮮甜味美➡️ 配上用龍蝦汁煮成的意大利飯,香甜creamy而帶有滿滿鮮甜龍蝦的意大利飯🍔漢堡扒全日早餐➡️ 一次過可以食不同食物,AlldayBreakfast就最適合不過➡️ 一碟有9款食物,超豐富➡️ 煙三文魚、串串茄、蘑菇、半隻牛油果、沙律菜、蜜糖多士、煙肉、太陽蛋、最後不少得有厚厚的漢堡扒➡️ 漢堡扒多汁兼牛肉味濃而不會有牛羶味,讚➡️ 沙律菜夠新鮮,配以酸甜的清新柚子醋,即時提升食慾🍫Godiva朱古力酒咖啡(凍)➡️ 鍾情Mocha的我對這杯以Godiva朱古力酒咖啡很有興趣, 試後果然有驚喜➡️ 香濃咖啡配上帶有少少甘甜的Godiva朱古力酒,出奇地夾,咖啡上還吱了甜甜的Cream來中和

放暑假喇~
當然要玩盡食盡啦~
見哥哥考試成績唔錯兼入到理想中的科目
做媽媽的一定要帶他食好西吧~
喜愛吃西餐又好甜的大哥哥
我腦海即時想起了PHI Coffee & Pancake
好開心終於喺元朗有分店喇❤️
貫徹一直以來的日式木系裝修,好舒服
新餐牌每款食物都好吸引😋
最吸晴的當然是用時令水果日本蜜瓜🍈來入饌

🦞濃鮮龍蝦意大利飯
➡️ 龍蝦肉份量也不少,而且肉質彈牙鮮甜味美

🍔漢堡扒全日早餐
➡️ 一碟有9款食物,超豐富
➡️ 漢堡扒多汁兼牛肉味濃而不會有牛羶味,讚
➡️ 沙律菜夠新鮮,配以酸甜的清新柚子醋,即時提升食慾

🍫Godiva朱古力酒咖啡(凍)
➡️ 香濃咖啡配上帶有少少甘甜的Godiva朱古力酒,出奇地夾,咖啡上還吱了甜甜的Cream來中和咖啡酒的苦澀味,令整杯咖啡甜中有少少回甘,就是喜愛這獨特的味道❤️
➡️ 還有一小片Godiva白朱古力吃,值回票價的咖啡

ŵ

🍈蜜瓜在沙冰降溫時
➡️ 天氣熱到一個點,來一杯沙冰真的能即時解暑
➡️ 蜜瓜與清涼的冰打成沙冰,清新香甜味美,飲品一上枱,哥哥已喝了半杯

🥞蜜瓜在初夏升溫時梳乎里
➡️ 必試期間限定款式,而且蜜瓜更是哥哥最愛
➡️ PHI的梳乎里係我心目中的No.1,其梳乎里夠厚之餘,而且非常鬆軟,絕不是食空氣,這是有質感的梳乎里
➡️ 除了有3件厚厚而又鬆軟的梳乎里外,還有香甜蜜瓜、藍莓、綠色啫喱、綠色的焦糖脆及綠色cream和2塊朱古力片,豐富
➡️ 加配了香滑雲呢拿雪糕、甜美香脆的焦糖香蕉及天然蜂巢棒棒,用這三款加配軟棉的梳乎里來吃,都各具特色,都一樣味美

📍PHI Coffee & Pancake (形點 II)
元朗朗日路8號形點 II L3樓A315b號舖

2024-07-26 383 views
- 炙燒芝士半溶吐司🍞芝士控表示無敵呀🥰好鍾意食到呢個質感既半溶芝士🧀好濃,好滑,配埋咸煙肉好加分❤️- 濃鮮龍蝦意大利飯🦞龍蝦味好出,鮮味十足👍🏻- 蜜瓜在沙冰降溫時🍈係時令特飲,清甜,好咬口👍🏻蘋果汁- 經典英式伯爵茶梳乎厘勁Q,彈下彈下咁樣上檯,三大件,極度鬆軟,食入口好似食緊棉花糖咁彈🫢成個配搭都好豐富,伯爵茶、焦糖、蛋糕⋯⋯⋯令到食落口感都好豐富!整體來講,餐廳直接在Yoho,極方便,裝修同食物都好美觀,幾適合幾個女仔gathering或者拍拖過黎食😊
- 炙燒芝士半溶吐司🍞

- 濃鮮龍蝦意大利飯🦞
龍蝦味好出,鮮味十足👍🏻

- 蜜瓜在沙冰降溫時🍈
係時令特飲,清甜,好咬口👍🏻
蘋果汁

- 經典英式伯爵茶梳乎厘

2024-07-25 373 views
食物係ok嘅,但服務絕對不能接受,侍應將成杯水倒落客人身上,我嗌咗嘅soufflé,我知道係需要15-20分鐘,但竟然坐咗半個鐘之後,再追之下同我講原來唔知道要上菜,等我白咗30分鐘😓😓😡😠
2024-07-25 388 views
同親朋戚友入元朗唔知想食咩好?想係有冷氣嘅地方舒舒服服咁打卡?咁去PHI Coffee & Pancake 就啱晒啦,店內設計以原木為主,打做和諧環境氣氛,真係好識合一家大小情侶嚟gathering!我哋今次嚟叫左以下幾款:雙重濃郁芝士肉醬意粉🍝🧀個人對肉醬意粉情有獨鍾,今次都唔例外,意粉上面鋪住厚厚嘅芝士層,店員仲會係意粉上面放多左啲芝士碎,真係夠晒吸引!肉醬調味惹味,份量又夠多,真係幾唔錯,值得推薦!士多啤梨慕絲梳乎厘(兩件)🍓🥞餐廳除左意粉出名之外,一定要記得叫疏乎厘,士多啤梨味賣相非常之吸引,疏乎厘食落非常鬆軟一啲都唔死實實,而且仲有豐富嘅蛋味,配埋厚厚帶嘅cream同非常甜嘅士多啤梨,簡直係絕配!漢堡扒全日早餐食材用料新鮮,蔬菜類好新鮮,車厘茄清甜爽脆,個份量真係多到夠兩個人食,個漢堡扒先係重點,煎得啱啱好又夠香,扒身夠厚仲好juicy,多士又係好吸引,金黃金黃色,脆口得黎又軟熟,配搭上蜜糖估唔到真係幾夾!

我哋今次嚟叫左以下幾款:

雙重濃郁芝士肉醬意粉🍝🧀

士多啤梨慕絲梳乎厘(兩件)🍓🥞

漢堡扒全日早餐
2024-07-19 521 views
元朗打卡cafe「PHI Coffee & Pancake」餐廳位於形點II相當方便就腳餐廳主打疏乎厘熱食都吸引🤩⭐️漢堡扒全日早餐有牛肉漢堡扒、煙三文魚、煙肉、煎太陽蛋、牛油果、沙律菜、吐司份量非常滿足😍特別推介牛肉漢堡扒外面夠焦香裏面肉質嫩滑非常好食😋 ⭐️濃鮮龍蝦意大利飯廚師用咗龍蝦汁煮成意大利飯加上龍蝦肉味道唔錯😆咬落去啖啖肉好有口感值得推介🫰🏻⭐️蜜瓜在初夏升溫時季節限定蜜瓜味疏乎厘有新鮮蜜瓜、蜜瓜啫喱、蜜瓜cream等等疏乎厘軟熟好好食🤤而且蜜瓜好新鮮⭐️抹茶鮮奶抹茶味道香濃唔會好甜加埋鮮奶真係好夾正呀💕⭐️蜜瓜在沙冰降溫時呢杯係夏天特飲用蜜瓜做沙冰加埋牛奶面頭仲有新鮮蜜瓜消暑解渴一流😙
餐廳位於形點II

好有口感
值得推介🫰🏻

⭐️蜜瓜在初夏升溫時
季節限定蜜瓜味疏乎厘
有新鮮蜜瓜、蜜瓜啫喱、蜜瓜cream等等
疏乎厘軟熟

2024-07-16
Type of Meal
Dinner
2024-07-17 427 views
PHI第一次去食既時候係同2個好姊妹慶生食,個次既食感覺得唔算好突出🫢今次再訪,同🐷先生去食💕可能我地今次叫既食物都係餐廳比較多人叫既款式,感覺進步左💪🏻🔸經典英式伯爵茶梳乎厘梳乎厘果然係餐廳既招牌,震震下咁上到枱,食落蛋味濃但冇腥味,配埋淡淡既伯爵茶忌廉味🔸漢堡扒全日早餐完全係比漢堡扒征服左,厚身不在話下,仲好juicy,多士又係好吸引,金黃金黃色,脆口得黎又軟熟🔸粉紅吞拿魚貓耳朵少女心爆發,用紅肉火龍果汁烹調,但唔會失去忌廉味,吞拿魚用鹽水處理過,有口感之餘但又唔會鞋口🔸人見人愛花茶用花朵圍滿左茶壺既外圍,儀式感加分,飲落花香四溢🔸蜜瓜在沙冰降溫時餐廳E個季節時令水果做緊蜜瓜,蜜瓜沙冰果香清新,中間仲有一層cream,令到口味唔會咁單一食飽飽仲可以玩輪盤拎優惠🤭

🔸經典英式伯爵茶梳乎厘

🔸漢堡扒全日早餐

🔸粉紅吞拿魚貓耳朵

🔸人見人愛花茶
用花朵圍滿左茶壺既外圍,儀式感加分,飲落花香四溢

🔸蜜瓜在沙冰降溫時

食飽飽仲可以玩輪盤拎優惠🤭
$250 (Dinner)
2024-07-17 328 views
這杯飲品采用優質的抹茶粉與新鮮牛奶精心調製,香氣撲鼻、口感細緻綿滑。濃郁的抹茶清香與牛奶的甜美完美融合,在舌尖上交織出層次豐富的口感。不會過於濃烈,反而帶來一股清爽怡人的感受。價格合理。