2023-07-07 371 views
天氣熱,想食沙律凍盤開胃啲!呢間Pickabowl都係同事食過介紹嘅,又真係好啱夏天或想食得健康嘅人去食! Pickabow特色係夏威夷魚生便當,呢度啲醬油同調味料都係自家製嘅,帶出食材嘅鮮味。我同friend分別order左一份經典雙拼便當,裡面有三文魚和吞拿魚,另上面還額外加了魚籽和牛油果,好fresh好match! ; 另外點了加州三文魚配熟蝦沙律,同樣都額外加左牛油果,口感清新爽口,非常適合夏天食啊!第一次食覺得幾驚艷~食物唔錯,餐廳環境都舒適,價位亦非常合理,尤其咁高質嘅營健美點!堂食或外賣都好ok,如果鍾意健康又美味嘅餐飲,呢度可以一試!

2023-07-04
$120 (Lunch)
2023-06-28 176 views
Pickabowl賣嘅係夏威夷魚生飯, 醃製好嘅魚生配以色彩繽紛的蔬菜, 健康又好味!黃薑椰菜花Giant's bowl 加半份辣三文魚 ($132)呢個bowl係有辣三文魚,經典吞拿魚,泰式熟蝦同牛油果,配彩虹色配菜三款海鮮都醃得好好, 同本身嘅彩虹配菜好夾。而黃薑椰菜花就有淡淡的黃薑香味,好食又有營養Spicy couple配烏冬, 加配套餐 ($114) 入面有辣三文魚同辣吞拿魚, 再加泡菜做配菜,少少辣好開胃。 烏冬好有彈性,同出面好食的烏冬店差唔多質素加配套餐嘅甜品有驚喜,應該係黑糖mousse, 好好食wo見到menu除左魚生外仲有得選擇豬肉同雞肉熟食,同埋可以DIY自己個bowl, 有興趣可以自己mix &match一下個餐

Spicy couple配烏冬, 加配套餐 ($114)

加配套餐嘅甜品有驚喜,應該係黑糖mousse, 好好食wo

2023-06-22 144 views
之前同friend上網搵嘢食見到Pickabowl可以食清新的夏威夷蓋飯,已經好想試,今次專登嚟到荃灣Pickabowl探店,睇吓究竟食乜東東😋😋😋原來係用自家製醬油和醬料醃製不同食物,例如三文魚、吞拿魚,配上其他健康食材例如黃薑椰菜花、白飯、糙米飯、烏冬、沙律,意外地好好味😋由於第一次去食,店員好耐心解釋餐牌,佢建議第一次最好揀套餐,因為味道都係餐廳親自調製好,味道有保證,當然有勇氣都可以第一次就自選DIY😀我揀咗夏威夷四重奏,牛油果好大嚿,而且好新鮮唔會起晒筋,好好食,雖然配沙律以為唔太飽,但因為份量多,而且餐廳將材料例如青瓜紅椒切到細細粒,所以其實裏面好足料!朋友揀咗泰式青檸熟蝦,好多隻蝦之餘,每一隻都彈牙爽口,配上青檸味好清新,夏天食真係啱晒,呢個醬汁超好味,配烏冬真係一絕😋😋為咗健康,專登配多個特飲Superfood,裏面有羽衣甘藍、紅菜頭、蘋果、檸檬和藍莓,入口先有羽衣甘藍味,跟住有紅菜頭同蘋果嘅甜味,尾隨檸檬嘅酸味,好特別👍🏻感覺將健康一啖吞落口,正!

2023-06-21 79 views
今日經過見到一間健康餐廳,貪靚嘅我哋,當然要入去試吓拉,我地叫左煙燻油辣味三文魚配紅菜頭,材料非常豐富,有蕃茄,沙律菜,青瓜,味道香香辣辣,非常開胃,絕對冇介紹錯
2023-06-16 107 views
3-6-2023 (Sat)同老公帶亞姨嚟我哋喺27-5-2023 (Sat)食過嘅呢間食健康飯(上次食評係2023年6月10日刊登嘅呢篇:https://www.openrice.com/zh/hongkong/review/%E5%86%87%E4%BB%8B%E7%B4%B9%E9%8C%AF%E5%98%85%E5%A5%BD%E5%91%B3%E5%81%A5%E5%BA%B7%E9%A4%90%E4%BD%86%E6%9C%8D%E5%8B%99%E9%BA%BB%E9%BA%BB-e4852902) 我哋坐低睇完menu後,都決定懶,要佢哋set好嘅蓋飯,亞姨同老公分別要$85.00嘅B Victoria Secret 經典吞拿魚(紅菜頭配菜),要黃薑梆菜花+白飯,再加$8.00要莓乾同$89.00嘅G Thai Dragon 泰式青檸熟蝦(蛋黃配菜),要沙律加$8.00要蟹籽. 我全部都冇食到.我自己就要$79.00嘅M Red Phoenix慢煮天多利雞(蛋黃配菜),要沾烏冬都係加$8.00要蟹籽.睇見慢煮天多利雞份量唔多,但我食到佢係辣,原來呢隻係辣,而蟹籽同烏冬口
) 我哋坐低睇完menu後,
經典吞拿魚(紅菜頭配菜),黃薑梆菜花+白飯,加莓乾,The Only
泰式青檸熟蝦(蛋黃配菜)沙律加蟹籽同The Only

睇見慢煮天多利雞份量唔多,
慢煮天多利雞(蛋黃配菜)沾烏冬加蟹籽,The Only同三文魚生藥湯
但我食到佢係辣,原來呢隻係辣,而蟹籽同烏冬口感正常,不過今次烏冬係熱同有好多水,而蛋黃配菜就有青瓜粒同少量菠蘿粒,菠蘿粒口感麻麻.
味道:4分

老公加多個$40.00嘅三文魚生藥湯一齊飲,呢個冇乜問題.
味道:3分

而3個嘅$36.00折扣飲品都係要The Only(羽衣甘藍,蘋果,石榴,青提子,檸檬同薑)
呢個又幾好味,但我飲到香蕉味嘅?

服務:
經過上次,個收銀識用openrice pay喇.

抵食係 2.6分
2023-06-03
$141.67 (Lunch)
  • The Only
2023-06-10 84 views
一間好清新好健康的便當店。C餐和D餐。三文魚和大蝦,好似食緊沙律咁。色彩繽紛。店內可以免費添飲蔬果水。有蔬果及西柚味,好fresh好冰涼,幾特別。茗寧茶係花茶,清新解渴。
27-5-2023 (Sat)同老公又送完環保物品後食晏,喺前一篇”1樓冰室”嘅食評中提過未嚟呢間,於是呢日嚟啦,因為男同事KY俾咗一張惠顧滿$100.00可當$10.00用嘅coupon我.我哋嚟到時冇人,坐低睇完menu,就決定要店方set好嘅蓋飯:2. $64.00嘅Kid’s Poke 親子Poke有慢煮雞胸配淡味醬油同彩虹配菜,我揀黃薑椰菜花.原來呢個重有個柚子布丁.我先食呢個飯,慢煮雞胸可以話係淡而無味,不過撈埋紫菜嘅鹹就啱啱好;彩虹配菜有青瓜,黃椒同菠蘿粒,味道酸酸地,幾開胃;黃薑椰菜花都冇乜味,正正常常咁.味道:5分柚子布丁有少少澀係正常,但又不失蛋味,唔錯.4. 折扣飲品要$36.00嘅Super Food有紅菜頭,蘋果,羽衣甘藍,藍莓同檸檬.呢個老公揀嘅,我覺得唔好味,但又唔係,味道幾易入口,接受到.味道:5分1. $118.00嘅I  Giants’ Bowl 夏威夷四重奏有辣味三文魚,經典吞拿魚,泰式熟蝦,牛油果,彩虹配菜,老公揀配沾烏冬.雖然話係辣味同泰式,但我食唔到辣味,而吞拿魚較腍,烏冬口感正常,食到有蒜香,但成個味道都溫和舒服.不過我𠲖 o家至睇到,佢哋
我哋嚟到時冇人,坐低睇完menu,

就決定要店方set好嘅蓋飯:
2. $64.00嘅Kid’s Poke 親子Poke

黃薑椰菜花
都冇乜味,正正常常咁.

柚子布丁
柚子布丁
有少少澀係正常,但又不失蛋味,唔錯.
4. 折扣飲品要$36.00嘅Super Food

烏冬
食到有蒜香,但成個味道都溫和舒服.不過我𠲖 o家至睇到,佢哋冇俾烏冬上嘅紫菜同醃瓜.
味道:4分
Super food 同Giants’ Bowl
3. 折扣飲品要$36.00嘅Red Dragon
有蘋果,紅提子,藍莓,紫椰菜同火龍果.呢個係我揀嘅,飲落唔係難飲,但竟然Super Food好飲過佢.
味道:3分
Kid’s Poke 親子Poke同Red Dragon
服務:
我出去買飛,我話要I餐然後問佢可唔可以要L餐?佢就幾寸咁問我要I定L餐?我答兩個餐都要.心諗,有啲食肆(Pokka)唔俾大人叫兒童餐食㗎.

然後我話要嘢飲,由於我冇留意收銀機前有飲品menu,我就望向門口另一邊嘅menu同佢講,佢又寸我話呢喥有.

而最後,我冇用同事俾嘅嗰張劵,因為見openrice用$880.00買一套10張$100.00喺荃灣區用嘅coupon,我就買咗同即用2張.

咁我話用openrice pay,佢就揀掃我嘅QR code,但掃極都掃唔到,之後我反過嚟話我掃佢至掃到.

我哋食完後,將啲盤歸還(呢喥冇要求客人自己咁做),另一個坐喺喥嘅妹妹仔一聲唔該都冇.
2.5分
其他:
呢喥有水俾客人自己斟嚟飲.
抵食係 2.6分
2023-05-27
$115 (Lunch)
Dining Offer
Coupon
  • SuperFood
  • Kid’sPoke親子Poke
2023-06-09 62 views
Pickabowl📍荃灣楊屋道18號荃新天地2地下G06號舖Pickabowl以亞,美混合口味的美式魚生蓋飯為主打,另外亦有多款原創口味的蓋飯,健康又有營養😃Tapas Garlic Mix$88蒜片油雙拼 - 三文魚、熟蝦,黃薑椰菜花+白飯朋友在網上看過有人分享黃薑椰菜花很特別,將椰菜花製成碎粒像飯般,所以我們都點了試試看。熟蝦有好幾隻,肉質彈牙好味😋Lomi Lomi$106夏威夷海浪三文魚,彩虹配菜,黄薑椰菜花醃好的三文魚味道很好吃,配燈籠椒和椰菜花一起吃口感味道都剛剛好,很有層次感😋Super Food$36紅菜頭、蘋果、羽衣甘藍、藍莓、檸檬惠顧任何食品就可以以優惠價加購冷壓果汁,我選了Super Food這款,可以消脂減重,降血脂,對視力有幫助😃很適合經常吃油膩食物的我🤪冷泡御茗寧茶$18(跟餐優惠價)茗寧茶原來即係玫瑰同薰衣草,茶味香濃,朋友話飲到好似蜂蜜咁嘅味道😮除預設的款式外,大家可以自由搭配材料,選擇自己喜愛的蓋飯組合😉
Pickabowl
📍荃灣楊屋道18號荃新天地2地下G06號舖

Tapas Garlic Mix$88
蒜片油雙拼 - 三文魚、熟蝦,黃薑椰菜花+白飯

Lomi Lomi$106
夏威夷海浪三文魚,彩虹配菜,黄薑椰菜花

Super Food$36
紅菜頭、蘋果、羽衣甘藍、藍莓、檸檬

冷泡御茗寧茶$18(跟餐優惠價)
📍「Pickabowl」- 荃灣📷餐廳位於荃新天地2期地下,比較近荃灣西站,座位幾闊落,呈半開放式,不過座位唔算多😗餐廳採取自助形式,首先拎咗餐牌睇下想食咩,有signature bowl 亦有自選bowl,再到前台Order & Pay,隔離有自助bar拎餐具同水果水😇🍴DIY 自選(經典三文魚、蒜辣八爪魚,彩虹組合,白飯,加慢煮雞胸、中華沙律)💰HK$120✨推薦指數:8/10一嚟到超大碗呀‼️擺盤擺得幾靚,面頭鋪上三文魚、蒜蓉八爪魚同慢煮雞胸,中間彩虹配菜包括青瓜、蕃茄、甜椒,底層放上生菜、菠蘿粒同熱嘅白飯,份量幾多好豐富🤩三文魚用自家醬油浸過,所以本身都幾夠味,蒜辣八爪魚勁重蒜蓉香‼️食落辣辣哋好惹味,而且好爽口😋慢煮雞胸相對失色,而且比較鞋🥹不過份量都算多,滿滿嘅蛋白質岩哂健身人士💪彩虹配料色彩繽紛又好咬口,配埋白飯食一啲都唔dry ,👦🏻仲加咗中華沙律,好岩撈埋其他配料同白飯一齊食,就算男仔食完都夠飽😌 👦🏻覺得個飯食到最後都幾辣,可能佢啲飯吸哂啲辣油,食完仲有啲後勁😝🍴DIY自選(經典吞拿魚、香草芥末大蝦,和風組合,黃薑椰菜花,加慢煮天多利烤雞、中華沙律)💰HK$116✨推薦
📍「Pickabowl」- 荃灣

💰HK$120
✨推薦指數:8/10

💰HK$116
✨推薦指數:8/10
👧🏻最鐘意自選,因為可以揀哂自己鐘意食嘅配料😎
呢款都係好大碗,面頭鋪上吞拿魚、大蝦同烤雞,中間係和風組合包括烤南瓜、玉子燒、炸豆腐、四季豆、毛豆,配以自家製醬油,底層放上生菜、小蕃茄、菠蘿粒同黃薑椰菜花,好豐富🤩
全部配料都切得細細粒,岩岩好放便食,吞拿魚幾新鮮,大蝦夠彈牙,烤雞嘅印度醬幾惹味,不過肉質有少少🤏🏻鞋,嫩滿啲就Perfect 🫢其他配料都夠新鮮,最特別係椰菜花比想像中爽口,而且份量好夠,食勁都未食哂咁🤣
另外再揀咗中華沙律,醃得好入味,連埋未經調味嘅椰菜花食,味道岩岩好😙
溫馨提示:因為唔同配料有唔同醬料,揀得愈多有醬料嘅食材,味道就會愈豐富/複雜😂呢間嘅調味偏重手,所以睇返自己喜好去選擇啦😛
Type of Meal
Dinner
向來會周圍去試唔同地方夏威夷bowl嘅我,今次終於試到荃灣喇。今日黃昏時間6:45pm去到,店舖有好多空間,先付款點餐,因得我一位,好快有得食。到7點多開始人流多,因為一人收銀一人製作,需要一定的等候時間。.✅同其他同類型餐廳比較,呢間有得睇住店員製作,透明度高,可以望到過程點樣一層層加上。亦都因為透明度高,留意到最後會加幾種味粉落去(雖然唔知係咩味粉,但感覺就係唔夠原汁原味🤣).⭕️「C餐-蒜片油雙拼-三文魚、熟蝦」配薑黃椰菜花&糙米-其他餐廳只有沙律/飯的選擇,呢到有椰菜花又有烏冬,多選擇!不過,個椰菜花飯都幾硬,同糙米飯有少少唔夾。-🥹事前無諗過蒜片油會咁多油,滲透到碗底都有油,原來想健康啲,下次未必再揀呢個。另外,覺得三文魚份量都唔太足夠(相比其他食過嘅舖頭)-整體味道都唔錯,喺荃灣想健康嘅都可以一試。
⭕️「C餐-蒜片油雙拼-三文魚、熟蝦」
配薑黃椰菜花&糙米
另外,覺得三文魚份量都唔太足夠(相比其他食過嘅舖頭)
整體味道都唔錯,喺荃灣想健康嘅都可以一試。
2023-06-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
  • 黃薑椰菜花
———🌞🌴🌴🌴夏威夷蓋飯🌴🌴🌴🌞———前幾年開始流行食,可能因為用料健康選擇多得嚟又飽肚,近年呢類食店都越開越多Pickabowl都唔係第一次食,今日再嚟幫襯佢哋有好多預設嘅款式,等大家唔駛煩惱今次叫咗經典雙拼(三文魚 • 吞拿魚)(和風)和風配菜組合 :烤南瓜,玉子燒,炸豆腐,四季豆,毛豆,紫洋蔥,自家制醬油再加咗牛油果🥑同泰式青檸孰蝦🦐飯底揀咗黃薑椰菜花+半糙米飯魚生份量夠多,無雪味泰式青檸蝦酸酸地啱晒夏天食和風呢個組合嘅配料全部都好鐘意特別係炸豆腐同烤南瓜,好好食黃薑椰菜花+半糙米飯嘅配搭prefect match👍🏻總結💭💭:吸取過之前嘅教訓,自己食晒一個bowl會超級飽,所以今之同家人一齊happy sharing, 簡直滿足🫶🏼
———🌞🌴🌴🌴夏威夷蓋飯🌴🌴🌴🌞———
前幾年開始流行食,可能因為用料健康
選擇多得嚟又飽肚,近年呢類食店都越開越多
Pickabowl都唔係第一次食,今日再嚟幫襯
佢哋有好多預設嘅款式,等大家唔駛煩惱
今次叫咗經典雙拼(三文魚 • 吞拿魚)(和風)
再加咗牛油果🥑同泰式青檸孰蝦🦐
飯底揀咗黃薑椰菜花+半糙米飯

魚生份量夠多,無雪味
泰式青檸蝦酸酸地啱晒夏天食
和風呢個組合嘅配料全部都好鐘意
特別係炸豆腐同烤南瓜,好好食
黃薑椰菜花+半糙米飯嘅配搭prefect match👍🏻

總結💭💭:
簡直滿足🫶🏼
2023-06-03
Type of Meal
Tea
2023-05-28 1356 views
現代人飲食越來越講究健康,因此開了不少標榜健康的餐廳,這間連鎖店就是其中之一。看她們一直很有人氣,網評也不錯,便決定和太太來試試✏️位置(8/10):荃新天地2地下,對面便是楊屋道街市,位置算便利✏️環境(8/10):商場舖,四四正正,環境不錯✏️服務(8/10):櫃檯下單後,準備好會通知器會響,另店內提供免費蔬菜水✏️食物(8/10):以蔬菜及魚生為主菜,現以不同款式米飯及烏冬,較清新健康🌟Giants' Bowl(夏威夷四重奏) - $114這款包括辣味三文魚(切粒、香滑微辣)、經典吞拿魚(切粒、鮮嫩)、泰式熟蝦(大隻爽口)、牛油果(肥美香濃、份量很多)四款主菜,配合自選的白飯,以及一些切粒配菜,如青瓜、燈籠椒、洋蔥、芫荽及芝麻,令味道及口感均很豐富,同時醬汁有不少,撈飯不錯🌟Spicy Couple(煙燻油辣味雙拼) - $89主菜有三文魚及吞拿魚,同樣夠新鮮,切粒,配菜有泡菜、洋蔥、蒟蒻、青瓜、蘿蔔、紫菜及芝麻,加上本身醬汁很夠香辣,用來伴日式稻庭烏冬出奇地夾,味道相當不錯+$25升級套餐買餐點加$25可以升級成套餐,有溫泉蛋、鰹魚昆布湯及甜品。溫泉蛋是比較完整不是太流心那一種,個人很

✏️環境(8/10):商場舖,四四正正,環境不錯
Giants' Bowl

🌟Giants' Bowl(夏威夷四重奏) - $114

🌟Spicy Couple(煙燻油辣味雙拼) - $89

套餐
柚子布甸

+$25升級套餐
買餐點加$25可以升級成套餐,有溫泉蛋、鰹魚昆布湯及甜品。溫泉蛋是比較完整不是太流心那一種,個人很喜歡;而甜品是來自日本的柚子布甸,香甜而口感獨特

🏠Pickabowl(荃新天地2)
📬地址:荃灣楊屋道18號荃新天地2地下G06號舖
2023-05-27
$118 (Dinner)
Giants' Bowl
套餐
柚子布甸
#開餐好去處 🎈 Pick a bowl 健康美味彩紅沙律🎈荃灣美食遍地📍總有一間美食喺附近😍今次我哋就嚟到荃新天地二期嘅主打高纖有營既Pick a bowl🌟可以自選配菜同揀白飯、黃薑椰菜花🥦、糙米飯🍚、沾烏冬或者沙律🥗😚💟夏威夷海浪三文魚彩虹配菜魚生迷必食😍除咗有三文魚,仲有大量彩虹配菜🥗甜椒、蕃茄粒、青瓜粒、菠蘿粒、沙律菜等等,顏色七彩繽紛非常開胃!最重要係高纖又有營養💓三文魚大大粒,新鮮嫩口😋💟煙燻油辣味三文魚配紅菜頭洋蔥🧅煙燻油辣味三文魚口感獨特!三文魚油脂甘香加上煙燻辣油味蕾相當刺激!非常惹味!仲有大量配菜😍泡菜、青瓜粒、番茄粒、蒟蒻、沙律菜等等🥗多重口感,超級滿足😚 💟親子poke慢煮雞胸配淡味醬油烏冬配黑糖布丁親子poke配料同樣豐富😍菠蘿粒粒🍍、青瓜粒粒🥒、蕃茄粒粒🍅、甜椒、慢煮雞胸配沾烏冬😚慢煮雞胸肉質嫩滑,沾烏非常彈牙!健康又好味🥰仲有埋個甜品黑糖布丁🍮小公主食完超級滿足😍

💟夏威夷海浪三文魚彩虹配菜

💟煙燻油辣味三文魚配紅菜頭洋蔥🧅

💟親子poke慢煮雞胸配淡味醬油烏冬配黑糖布丁

2023-05-22
$80 (Lunch)
2023-05-21 131 views
岩晒減肥瘦身既你同我🤭去餐廳是以在收銀處點餐付款後入座的。估唔到減肥都有咁多款式同有咁好餸架,除左set之外仲可以自選丼,連飯既種類都好多選擇俾大家,真心喜歡💗💗I同J最吸引我地就點左黎試試喇💗I餐 Giants‘ Bow! Spicy Salmon, Classic Tuna, Thai Shrimp & Avocadc夏威夷四重奏(含洋蔥、芫茜)辣味三文魚、經典吞拿魚、泰式熟蝦、牛油果(彩虹配菜)有種清新牛油果沙律🥗feel💗J餐 Spicy CoupleSpicy Salmon & Tuna煙燻油辣味雙拼 三文魚、吞拿魚(含洋蔥)(泡菜配菜)我配黃荳椰菜花 +半糙米飯,呢款就配烏冬泡菜較辣但接受到的加埋飲品:飲品都係健康為主,有以新鮮水果製作既果汁同茶 餐廳有種感覺適合OL,文職工作的人士🤭但增肌減脂既朋友仔都好岩既

I同J最吸引我地就點左黎試試喇

💗I餐 Giants‘ Bow!
夏威夷四重奏(含洋蔥、芫茜)
辣味三文魚、經典吞拿魚、泰式熟蝦、牛油果
(彩虹配菜)
有種清新牛油果沙律🥗feel

💗J餐 Spicy Couple
Spicy Salmon & Tuna
煙燻油辣味雙拼 三文魚、吞拿魚(含洋蔥)
(泡菜配菜)
我配黃荳椰菜花 +半糙米飯,呢款就配烏冬泡菜較辣但接受到的

加埋飲品:飲品都係健康為主,有以新鮮水果製作既果汁同茶

2023-05-16
$100 (Lunch)
  • 黃薑椰菜花
  • 夏威夷四重奏
2023-05-15 134 views
Pickabowl荃新天地夏威夷魚生便當,係荔枝角見到都已經想食。睇吓menu 都好多款選擇。N. Lazy Ginger 和風組合薑汁松板豬追加咗車厘茄和風配菜有烤南瓜、玉子燒、炸豆腐、四季豆、毛豆、配自家製醬油。撈勻佢嚟食真係幾好味😋配埋黄薑椰菜花+半糙米飯H. Classic Couple 和風組合經典雙拼(三文魚、吞拿魚)雙魚bowl😆魚生粒粒新鮮好食又有口感。配咗黄薑椰菜花。Red Dragon (Cold Pressed)冷壓果汁蘋果,紅提子,藍莓,紫椰菜,火龍果呢款冷壓果汁夠哂健康又好飲。

Pickabowl
荃新天地
夏威夷魚生便當,
係荔枝角見到都已經想食。

睇吓menu 都好多款選擇。
N. Lazy Ginger 和風組合
薑汁松板豬
追加咗車厘茄
撈勻佢嚟食真係幾好味😋
配埋黄薑椰菜花+半糙米飯
H. Classic Couple 和風組合
經典雙拼(三文魚、吞拿魚)
雙魚bowl😆
魚生粒粒新鮮好食又有口感。
配咗黄薑椰菜花。
Red Dragon (Cold Pressed)冷壓果汁
蘋果,紅提子,藍莓,紫椰菜,火龍果
呢款冷壓果汁夠哂健康又好飲。