2024-07-05
又好耐冇黎呢度,初初黎果時都好多年前,果時仲有appetizer buffet,感覺好豐富😆到今日,我諗menu都轉過改良過好多次,但basic嘅meatballs,pasta都仍然係有嘅😎今次佢有個summer menu統一係 $168有3 courses,有正常menu上嘅某啲款式都算係抵食嘅🫢問可否轉一個starter做湯因為唔啱食🤰呢位好nice嘅staff話冇問題✌️首先黎咗麵包,其實我係好中意佢包包嘅質感😚外面偏硬但裡面好軟,唔算熱辣辣但好味🥰上枱時好熱辣辣,有好多雜菜薯仔同豆嘅湯,好味,另外有好多火箭菜嘅salad😂,同埋小牛仔,然後主菜我哋全部揀chicken involtini 😆雞肉中間有菠菜蓉,外面係炸嘅皮,口感同味道都唔錯,雖然話係雞腿肉但肉質唔算好滑有啲嚡添,薯蓉好香松露味,食落都好滑,好味之後食埋甜品,酸酸甜甜嘅莓醬,滑滑嘅奶凍,雖然我會prefer少啲醬😆其他人揀tiramisu睇落都好正,上面有chocolate crumble,下次食得我一定叫呢個試