2021-08-12
今日屋企人個個有約掉底我一個人食飯,吾緊要我自己一個人去食好西先🤗土瓜灣都幾多小店,我就發現薄餅怪獸既環境都坐得幾舒服,就決定入去食餐好既🙈返左全日工既我已經餓到傻左,所以叫左飽肚啲既焗飯醫肚,然後再叫多個沙律清清腸胃🤫吞拿魚焗飯$54應該用左啲芝士焗的,成個飯好香,再加上吞拿魚既魚油仲香,啲粟米岩岩可以中和返,同埋意粉/焗飯送餐湯一客,我就要左羅宋湯,酸酸甜甜好開胃,入面都好足料☺️田園沙律$47本身認為食菜係吾會飽既我,見到碟沙律真係呆左幾秒,竟然咁大碟,人地幾個人share黎食的,我一個人淨係叫一碟沙律當晚餐我諗分分鐘都夠飽🤣醬汁我就要左日式芝麻醬,吾洗講都知菜好新鮮無錯最後我係飽到不得了咁走的,仲要食吾晒個沙律,所以外帶左食剩既返屋企夜啲再嘆過🙈食都咁飽都只係百幾蚊真係抵抵抵!
吞拿魚焗飯$54
田園沙律$47