2014-06-21 1901 views
下午 5 時食 lunch 好奇怪? 也不會啦,當吃個早晚飯也不錯呢。本來呢,在星期一來 PizzaExpress 點素菜的話是有折扣的,但既然午餐餐牌已有我想吃的東西,而且價錢更相宜,也就無謂跟自己的荷包作對了。吃 Executive Lunch Set ($69+10%) 已有頭盤、主菜和飲品。頭盤選了是日餐湯-蕃茄湯,附有一件麵包,是 PizzaExpress 的拿手作,唯蕃茄湯茄膏味過重。主菜可選沙律、薄餅或意粉,貫徹我星期一要吃素的宗旨,點了我想吃很久的紅菜頭沙律 (Beets & Gorgonzola)。內有紅菜頭、意大利藍芝士、菠菜葉、火箭菜、合桃和黑醋沙律汁。紅菜頭是很健康的食物,味道甜美,所以也不用下很多調味和沙律汁;BB 菠菜葉和火箭菜份量也不少 (雖然這只是單點的縮小版),但意大利藍芝士就沒有應有的濃烈,感覺若有所失。飲品點了礦泉水,就是市面都買得到的 250 ml 小號意大利礦泉水。講完。這個尷尬時候吃飯的好處就是不會人擠,還可以坐落地大玻璃的位置欣賞街景,很是愜意。

$76 (Lunch)
2014-06-18 1213 views
之前去過尖沙咀和赤住分店吃過晚飯這次跟同事們到公司附近的分店吃午餐真的令人極度失望幸好有訂位否則要跟別人排長龍一入座看到枱面只有三瓶開水直到我忍不住叫店員給我杯子都沒有人看到整張枱一隻杯都沒有枱面好骯髒,好像沒有人抹過枱午餐餐牌沒有寫清楚頭盤只可選餐湯「或」沙拉我們等了好久在等沙拉來點了大薄餅,皮薄味濃,要讚是日餐湯:西蘭花芝士忌廉湯,不膩,不錯!三文魚白汁蝴蝶粉:三文魚每碟份量不一,整體份量少最後點餐飲,等了二十分鐘也沒到結果過了公司吃飯時間我們還未埋單和沒有餐飲跟店員說全部餐飲改外帶杯對方竟然說:沒有外帶杯唯有全部改為罐裝汽水!全單$8xx完全不覺得有飽的感覺只有一肚氣沒下次!店員要好好再訓練一下!
之前去過尖沙咀和赤住分店吃過晚飯

一入座

看到枱面只有三瓶開水

直到我忍不住叫店員給我杯子

都沒有人看到整張枱一隻杯都沒有

枱面好骯髒,好像沒有人抹過枱

午餐餐牌沒有寫清楚頭盤只可選餐湯「或」沙拉

我們等了好久在等沙拉來

點了大薄餅,皮薄味濃,要讚

是日餐湯:西蘭花芝士忌廉湯,不膩,不錯!

三文魚白汁蝴蝶粉:三文魚每碟份量不一,整體份量少

最後點餐飲,等了二十分鐘也沒到

結果過了公司吃飯時間

我們還未埋單和沒有餐飲

跟店員說全部餐飲改外帶杯

對方竟然說:沒有外帶杯

唯有全部改為罐裝汽水!

全單$8xx

完全不覺得有飽的感覺

只有一肚氣

沒下次!店員要好好再訓練一下!
2014-06-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
  • 皇后薄餅
2014-06-13 1421 views
中午去到APM唔知食乜好, 上上下電梯見到Pizza Express, 又冇人等緊 (當時大概12點半前), 於是去試下。第一印象而經相當唔好, 上到櫃台冇人帶位。當時有staff掛住吹水, 望到有人都唔過黎... 啱啱想走佢就行過黎, 我就算啦。明明有大把位, 唔知點解要帶我地迫埋一堆咁坐, 佢地嗰度D枱排得好貼, 我問後一張係咪book左, 可唔可以坐後一張, 佢話冇book, 死死氣俾我地坐, 但要限時。未食都已經頂住頂住條氣。我叫左個light lunch set, $58 (未加一) 有main加飲品。叫左個giardiniera pizza同raspberry cool。個pizza味道OK, 材料都算實在, 不過似乎大多數香港pizza連鎖店, 材料既份量都係掙D, 同外國食pizza真係仲有D距離。個raspberry cool難飲到爆, 千期唔好叫。冇味, 好似齋飲蘇打水一樣, 一D甜同raspberry味都冇。

$64 (Lunch)
2014-06-05 1137 views
本身帶住興奮嘅心情去pizza express食個lunch,冇諗過原來連鎖「高級」西餐廳嘅服務質素可以咁差,原來食個lunch可以咁嬲。一去到門口,原來要排隊入場,而唔係攞飛。排左15分鐘後,終於輪到我地了,侍應姐姐話我地6位冇book位要等到13:45先有位(那時12:45),聽到嚇左一跳,要等超過一粒鐘先有位,唔係下嘛?!之後我地答分開坐啦咁,侍應姐姐竟然聽到我地話分開坐後走到隊尾問有冇兩pairs兩位。吓!我地嚟先,點解會畀後面d人先,都話左我地肯分開坐咯!侍應姐姐敷衍我地話:「等我安排下先」。當時好嬲,我地排左咁耐先黎講d咁既說話?好彩佢帶完後面嗰兩pairs兩位後返轉頭帶我地三pairs兩位入去。入到去餐廳裡面,見到有連住4張吉檯(2人檯),不過中間有一張個客走左但未執檯,我地有一pair想坐落去,侍應姐姐唔畀坐,話未執,所以唔坐得,逼我地幾張檯分開好遠坐。我心諗,既然未執檯,咁你點解唔執左佢,等我地幾個好朋友唔洗分得咁開呢,你遲早都要執架啦?咁算啦,坐低叫野食,叫個侍應哥哥落單,佢話轉頭搵同事幫我地,點知佢轉頭就唔記得左,等左勁耐都冇人黎幫我地落單(到此刻,嗰張2人檯仲未

咁算啦,坐低叫野食,叫個侍應哥哥落單,佢話轉頭搵同事幫我地,點知佢轉頭就唔記得左,等左勁耐都冇人黎幫我地落單(到此刻,嗰張2人檯仲未有人去執檯)。同時,我見到遠處有張大檯已經走左。

落單後,竟然等左成半個鐘先上第一個餐。份量好少,都唔知有冇30條。唔夠熱,都唔知廚房做起幾耐先拎出黎。又冇芝士味既,少少grated parmesan都唔落d,好失望。一d新鮮感都冇,自己屋企都煮到呢個味道啦!
蕃茄芝士長通粉
見朋友個餐咁耐都未到,就追下單。該餐廳職員解釋因為今日落雨,廚房好忙。吓!唔好玩啦,你間餐廳仲有好多吉檯未執喎,你個廚房露天架,落雨煮唔到野食?都等左咁耐,唯有繼續等。

我差唔多食完(13:45,即係距離落單時間45分鐘),朋友的pizza餐才上到,咁遲先到,唯有食快d。呢個時候,我見到張大檯到依家都仲未人有坐,換句話講,張大檯已經空置左45分鐘。最後我地14:00離開,張大檯依然空罝,我好想知點解一早唔安排我地坐嗰張大檯呢?

呢一餐真係食到成肚氣!
2014-06-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$65 (Lunch)
2014-05-09 1552 views
話說當日就係約左幾個朋友一齊嚐鮮啦Pizza Express都唔係成日會食唔係成日食到幾個一齊share就最optimal啦Carpaccio di Salmone Affumicato煙三文魚只是薄薄幾片,不過鹹香味滿分又唔會過乾過黏,橙紅色睇落好吸引油膩感主要來自olive oil睇menu話係extra virgin,食我就食唔出係咩啦,但似乎選材都用心都健康既caper酸味我就唔太中意,只可以清得黎真係好解膩少少檸檬汁都好去膩,亦增添清淡既香氣刁草香氣雖重,但味道唔算太搶一旁既麵包球鬆軟,咀嚼間會有好重麵粉香同埋微微甜味:^)鹹甜酸都有,整體仍然算係幾清新Baked MushroomsButton mushroom烤焗後外表乾爽點知一咬落去馬上爆汁,感覺新鮮非常青醬同cheese都只係增添鹹香味道同香氣,唔會搶走蘑菇既原汁原味Baked Dough Balls麵包團質感鬆軟可口,有點烤焗焦香加上咀嚼間會滲出麵粉香味及淡淡甜味其實唔點醬汁已經好好食Bruschetta Originale蕃茄酸中帶甜,清新開胃,多汁令整體有點濕潤感易入口red onion同garlic好香口,但唔
話說當日就係約左幾個朋友一齊嚐鮮啦
Pizza Express都唔係成日會食唔係成日食到
幾個一齊share就最optimal啦
煙三文魚只是薄薄幾片,不過鹹香味滿分
又唔會過乾過黏,橙紅色睇落好吸引
油膩感主要來自olive oil
caper酸味我就唔太中意,只可以清得黎真係好解膩
少少檸檬汁都好去膩,亦增添清淡既香氣
刁草香氣雖重,但味道唔算太搶
一旁既麵包球鬆軟,咀嚼間會有好重麵粉香同埋微微甜味:^)
鹹甜酸都有,整體仍然算係幾清新
Baked Mushrooms
Button mushroom烤焗後外表乾爽
點知一咬落去馬上爆汁,感覺新鮮非常
Baked Dough Balls
麵包團質感鬆軟可口,有點烤焗焦香
加上咀嚼間會滲出麵粉香味及淡淡甜味
其實唔點醬汁已經好好食
Bruschetta Originale
蕃茄酸中帶甜,清新開胃,多汁令整體有點濕潤感易入口
red onion同garlic好香口,但唔會乸口,唔刺激,單單係散發清清香氣
又有少許青醬,不過都係香氣為主,油膩感不太重,尤其配上大片厚麵包時
麵包底有烤焗既焦香,外皮微脆,略為乾身
配搭上各種配料增加左濕度,食落唔會哽喉:^)
Mixed Salad
有蕃茄、青瓜同埋其他蔬菜
整體黎講好清新
即使有d dressing,都會覺得佢係好清好爽脆好有水份:^)
Garlic Bread
蒜味好重,但佢係清香,而非辣非嗆
Rosemary既香氣更見濃烈
麵包食落唔會好油膩,都係重麵粉香甜味道
重點係唔會俾佢既配料調味蓋過
Rigatoni al Pomodoro
Rigatoni意粉煮得熟透之餘仲係彈牙帶點嚼勁
食食下會有麵粉既香甜味散發,係冇俾醬汁蓋過既
醬汁既酸甜味道開胃、清新又解膩
重點係帶有芝士香卻未見膩劑感
仲有微微basil香味,更見清新

• 煙三文魚
  • 麵包團
  • 焗蘑菇
2014-05-05 1335 views
之前好耐大夥去過尖沙咀個間,感觉不錯但經過今次,應該未必再去,價錢吾平但食物質素一般, 香蒜意粉真係剩蒜蓉, 咩配料都無, 感覺慳左D囉;PIZZA 味道不錯, 不過我認為都係應有水準; 服务ok,環境亦ok。
香蒜意粉
唔記得
Other Info. : 食套餐會抵D
2014-04-24 1535 views
同朋友兩點幾食pizza express,人流唔算多!我地安排坐窗口位,佢地d食物唔算特別平,但份量都好夠!我地叫左個蜜糖雞肉薄餅,超級好食,因為本人好鍾意食蜜糖,我以為佢落少少調下味,點知唔係,好夠蜜糖味,蜜糖同蕃茄醬好夾,甜酸之間,互相配合,一d都唔漏!雞肉好滑,個pizza真係啱兩個人食,因為我可以食到一件,哈哈!我地叫多個小食,好出名既烤蘑菇,蘑菇size中等,有6粒!配合兩個醬,一個係香草醬,一個係類似蕃茄醬,但勁濃羊肉味,食到我..我至怕食羊!但配香草醬好香好夾!佢隔離個包唔好以為係配襯品,好鬆軟,好好味!食哂!甜品無論幾時都要食,好似食完飯都要飲杯水咁!我叫左chocolate cake,朋友叫tiramisu, 我覺得後者好食d,因為無咁乾身,同埋又cream又cake,多d層次感!Chocolate cake甜度適中,但乾身左d,否則係ok架!咖啡好飲,但無咩特別之處可以寫!

甜品無論幾時都要食,好似食完飯都要飲杯水咁!

咖啡好飲,但無咩特別之處可以寫!

2014-03-16
Type of Meal
Lunch
2014-04-20 1605 views
四月十五日同豬仔行完apm 肚餓見到依度環境幾好就選擇黎食,等左大約十分鐘便安排到坐位俾我地我地點左個二人餐$235三選一一種包類三選一一種沙律主菜可選意粉或薄餅我地加$10升級轉蘋果汁飲甜品加$20轉芝士餅同朱古力蛋糕+朱古力波波食完埋單$305ps :服務態度好好,唯獨果日同我地寫單既侍應係外藉人士,同我地講英文,我地都係用我地有限既英文同佢溝通,黎食要遇左同你落單既有機會係外國人,因為入面有講廣東話同英文既侍應食完依餐飽飽亦好滿意

我地點左個二人餐$235

甜品加$20轉芝士餅同朱古力蛋糕+朱古力波波

食完埋單$305

食完依餐飽飽亦好滿意
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2014-04-16 1151 views
話說是日黎到已是下午茶時間店內無咩客人先黎前菜, 係三粒蘑菇撻加甜甜地的pizza 蘑菇味好出 而且有配左少少薯蓉再黎係意粉加沙律不過份量少左d 沙律夠新鮮但意粉的汁就未夠出 有少少似食無咩ga麵再黎當然到pizza 因為係叫下午茶餐 所以得兩塊咁大把 唔算厚派 芝士同洋蔥味好濃 整體上ok下次會再去的
話說是日黎到已是下午茶時間
店內無咩客人
先黎前菜, 係三粒蘑菇撻加甜甜地的pizza
蘑菇味好出 而且有配左少少薯蓉
再黎係意粉加沙律
不過份量少左d 沙律夠新鮮
但意粉的汁就未夠出 有少少似食無咩ga麵

下次會再去的
2014-04-15
$100 (Tea)
2014-04-09 1609 views
好友自外地公幹回港,相約吃飯,提議來 apm,我在當中揀了來 PizzaExpress,貪其可以供我們一起 Green Monday! 這家分店我可是未來過的,環境跟其他分店一樣的不俗,門口的半開放式廚房讓人可以看到即場製作 pizza 的過程,裡面樓底夠高。不過我們被編到近後方的桌子,因此無緣欣賞窗外的街景。見到餐牌裡夾著這樣一個二/四/六人套餐,價錢很化算而且也有我想吃的東西,當然是點套餐啦。二人套餐包一個頭盤、一個沙律、一個 pizza 或意粉,還有甜品和兩杯飲品,只售 $238,非常之抵!頭盤選了 "PizzaExpress"布斯加達麵包 (Bruschetta Originale "PizzaExpress") ,以前吃過挺喜歡,上面有蕃茄粒、紅洋葱粒和香草汁 (pesto),其實幾重口味,二人分三個包都幾飽的了。沙律方面,朋友選了雞肉凱撒沙律 (Grand Chicken Caesar) ,我也沒有異議,只消避開那些雞肉便成。味道正常,不過我們吃那個 bruschetta 吃飽了,要清掉這個有少少困難。(如果給我選的話我當然會選其他那兩個素食沙律!)朋友知我是日 Go Gr

朋友知我是日 Go Green,陪我吃蔬菜芝士薄餅 (Giardiniera) 。這個是我在 PizzaExpress 最喜歡的薄餅之一,蔬菜種類夠多也營養豐富,有橄欖芝士的鹹香又有蔬菜的香甜,薄餅底也質感實在,帶點焦香,難得朋友也就好吃。
女生照例有第二個胃吃甜品Tiramisu 的芝士層太厚重,咖啡味和酒味也不算濃郁,但真是好大件!
飲品是汽水,不用拍照了吧?

一個氣氛輕鬆又開心的 catch-up 晚餐,吃到捧腹而回,而且物超所值,值得推介。

$130 (Dinner)
2014-04-06 1240 views
遊走商場尋找美食時被人群吸引了過去,原來一邊正在排隊入座,另一邊就是觀看師傅正在猜薄餅皮,小小的一個粉團轉眼就變了大餅底,好不神奇。鑑於PIZZA店食物易飽肚,所以只是點了3樣食物和一杯無限添飲的凍檸茶:蒜蓉包: 只是看外表完全聯想不了是什麼包,幸好咬下去香熱同時有陣蒜蓉味,只是味道還是略為單薄馬莎拉雞肉長通粉: 個人不太了解什麼是馬莎拉,只是上台就是白汁一堆配上香料。 汁底非常濃厚而很滑,雞肉大件量多肉嫩而入味,磨菇更是大片而很有味感,令到整個意粉開胃非常。四色芝士薄餅: 小時候很喜歡厚餅底因為很喜歡那股麵粉味,但長大了才知道是搵笨的食法。 今次選取了薄底而且全芝士,但感覺一點都不單調。 別以為少了肉香青椒等的香會香味下降,四重芝士蓋上蓄茄醬餅底激香四起,雖然搞不清哪種芝士但絕對只有好味來形容,而且芝士拉起一絲絲長長的很過癮。除了食物出色,餐廳環境氣氛都很好,幽暗而柔和的燈光令人感覺舒服,但坐椅卻有點失色,木板椅坐得有點不舒服同時有點像快餐廣場感覺。 至於服務外藉員工相對出色,會熱心介說內容同時而且較主動協助。

2014-03-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
2014-01-10 1792 views
Today is my brithday. My parent celebrated on that day with me. We went to that restaurant because it is the favourite pizza restaurant of me. The atmosphere in there are good. Although it is a lot of people. Let me describe what we have eaten.There were a lot of people, so we needed to wait.We had orderedMelanzane Piccante (HK129)It make of eggplants marinated with chilli, ginger, sicilian spices & garlic,roquito chilies, rocket, parmesan.The eggplants is very tasty because it do not like some

We had ordered
Melanzane Piccante (HK129)
roquito chilies, rocket, parmesan.The eggplants is very tasty because it do not like some eggplant that sometimes I have had at home. Mixed all the vegetables, they are very palatable.
Melanzane Piccante
Sloppy Giuseppe (HK135)
Is is make of spiced beef, green peppers, onions. Although this pizza is simple, it taste good! the spicy beef is not very spicy so it suitable who liked spicy, but cannot taste spicy people.
Sloppy Giuseppe
Spaghetti ai Frutti di Mare (HK118)
There are prawns, clams, mussels, squid, white wine & pomodoro sauce. My father said that it was delicious. According to my taste, I think it just a OK level, not excellent. It is because it is very little and the sause is sweet.
Spaghetti ai Frutti di Mare
The service in here was excellent. The waiter are very nice. When we ordred food, they also gave us some advice. I think some of the waiter is the Nepalese because they always said English.

2013-02-16
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$140.1 (Dinner)
Celebration
Birthday
Melanzane Piccante
Sloppy Giuseppe
2014-01-08 1367 views
朋友吹雞開八婆會, 吖, 唔係, 其實重點係水貨客在 Gmark 訂了面膜急於分贓, 哈哈...咁為咗就近水貨客, 係apm食最理想... 咁朋友想食PizzaExpress 或 Pok Cafe, 2間我都經常食, 對我來講揀邊間都冇分別, 就由得朋友決定啦...特別鳴謝水貨客及大戶將Cutie到不得之了的贈品朱古力化妝袋送給我, You're so sweeeeeeeet!!!呢度裝修都幾靚, 而且仲有特大橢圓形梳化, 我地坐果張是圓形的, 好舒服哦... 嘆嘆...落單前問清楚有咩優惠, 我9月尾申請的會員卡仲未收到, 服務生話冇卡冇得儲分, 好絕情哦... 服務生話有Citibank卡或唔記得咩卡有9折仲抵啦... 好, 我地有!!! (1星期後的今天終於收到會員卡了)由於只可以逗留90分鐘, 7:00PM入座, 8:30PM要交枱, 都好趕下, 水貨客仲話想竄出去工廠區買手機電池, 我即時阻止佢, 理據係佢竄返來時都冇咗一半時間... 服務生話唔會趕人走, 到頭來咪又...時間緊迫, 急急選了4人餐... 埋單簽卡就$510鬆少少, 已包括9折及餐飲附加費(3杯紅莓汁+1杯多
時間緊迫, 急急選了4人餐... 埋單簽卡就$510鬆少少, 已包括9折及餐飲附加費(3杯紅莓汁+1杯多檸走冰Unlimited Refill凍檸檬茶)... 4個人夾, 都抵啦... 發票可以拎去Redeem Free Car Park...
"PizzaExpress"布斯加達麵包 (蕃茄、紅洋葱、蒜蓉、香草汁)
-- 點解4人餐得3件?!! 問咗講英語的服務生, 佢又搵個講廣東話的服務生來, 個妹妹好好人咁話個套餐咁包3件, 但可送多1個比我地, 咁正常人都估比多1件總共4件啦, 點知, 佢竟然比多3件, 佢口中的1個=3件!!! 噢... 太讚啦!!! 超級驚喜!!!
麵包厚厚的, 口感又香又鬆軟, 蕃茄好清新, 香草汁好滋味!!!
布斯加達麵包
蒜蓉包
-- 口味像白薄餅, 沒有任何配料, 外圍烘得脆脆的, 帶點焦香, 蒜蓉味適中, 濃淡得宜...
蒜蓉包
紅菜頭沙律 (紅菜頭、意大利藍芝士、菠菜葉、火箭菜、合桃、黑醋沙律汁)
-- 很新鮮的紅菜頭及火箭菜, 意大利藍芝士不是人人接受得了, 口感怪怪的, 朋友倒了太多黑醋沙律汁, 好酸呀!!!
紅菜頭沙律
蔬菜芝士薄餅 (蘆筍、烤洋薊、蘑菇、燈籠椒、車厘茄、橄欖、蒜蓉、香草汁)
-- 好正的素Pizza, 色彩豐富, 酸酸的蕃茄醬餅底, 加上香草汁, 味道一點也不寡, 吃完1件又1件...
蔬菜芝士薄餅
香辣蒜蓉意粉 (蒜蓉、辣椒、蕃茜、特純橄欖油)
-- 好多紅色點點, 好辣呀!!! 但食落又好惹味, 夾了1注想再夾時碟已清...
香辣蒜蓉意粉
朱古力蛋糕配 XTC 雲呢拿雪糕
-- 朱古力蛋糕不太甜, 朱古力味不太濃, 我是朱古力怪, 可能你會覺得朱古力味爆燈, 因為朋友們讚好味... XTC 雲呢拿雪糕是有雲呢拿籽(黑色點點)的呀, 天然的雲呢拿真係好香, 正!!!
朱古力蛋糕配 XTC 雲呢拿雪糕
甜品拼盤 (芝士蛋糕、意式芝士餅、焗麵包球配朱古力榛子醬)
-- 朱古力榛子醬係我玩完東歐咳咗2個月的元兇, 因為自助早餐時日日勁食!!! 芝士蛋糕唔係我杯茶, 意式芝士餅已不再是10年前的PizzaExpress Tiramisu...
甜品拼盤
味道中規中矩, 環境舒適, 服務很好, 價錢公道, 儘管只能吃1.5小時, 還是覺得抵吃...
話明開八婆會, 緊係唔可以就咁打道回府啦... 轉場去Food Court買杯飲品繼續八卦!!!
$130 (Dinner)
Celebration
New Year's Eve
2013-12-29 1073 views
是日,哥哥很有心地陪我晚膳及送我聖誕禮物。由於要幫朋友拎團購的關係,所以選擇apm晚膳pizza express 我都冇食過,所以藉此一試吧!意式肉丸:賣相略為失色,味道感覺普通肉丸跟茄汁,唔太特別。由於我係沙律迷的關係,沙律一定會佔一席。(本人㥛其愛烤南瓜的沙律)此沙律有我至愛、牛油果、羊奶芝士足及果仁,其實有牛油果及果仁,卡路里也不少吧。不過也不能阻止吃沙律的理由。味道:配特製燒烤汁,感覺也特其一新的,不過看似大碟,不過份量也比較小,以$138的價錢也比較不值吧。最後點了pizza,以防哥哥不夠飽,味道還好,不過餅底略燶,也失色了。
是日,哥哥很有心地陪我晚膳及送我聖誕禮物。
由於要幫朋友拎團購的關係,所以選擇apm晚膳

pizza express 我都冇食過,所以藉此一試吧!

意式肉丸:賣相略為失色,味道感覺普通肉丸跟茄汁,唔太特別。

由於我係沙律迷的關係,沙律一定會佔一席。
(本人㥛其愛烤南瓜的沙律)

2013-12-23
$200 (Dinner)
2013-11-25 761 views
Lemonade was really refreshing!!!LOVED IT!!!Try it without syrup!份量極少...一個細食既女仔都係啱啱好咋白汁肉丸蝴蝶粉白汁味夠濃蝴蝶粉彈牙salad very fresh唔係肉丸係肉丸碎...manager 見到唔夠肉丸碎都即刻換過俾我service very good!!!
LOVED IT!!!
Try it without syrup!
份量極少...
一個細食既女仔都係啱啱好咋

白汁肉丸蝴蝶粉
白汁味夠濃
蝴蝶粉彈牙
salad very fresh

唔係肉丸係肉丸碎...
manager 見到唔夠肉丸碎都即刻換過俾我

service very good!!!