2010-06-07 17 views
上次試過4個人食蒲鍋都覺得唔錯, 今次試下成班人黎食!無訂位, 差唔多8點前踩到門口, 一行11人就直接入沙發座, 剛好係12人位, 原來都幾鬆動~一坐低大家望到個爐都好興奮, 望到個menu已經急不及待係咁tick野, 足足tick左大半張menu! 當問到連啤酒都係任飲時, 即叫Asahi, 最後足足叫左4支4個人飲! 先黎送既刺身 + 壽司!刺身有海膽呀!!!都算新鮮, 海膽難得唔腥, 連埋紫菜送算專業啦, 其他刺身都一樣好食! 可惜溝通不足, 侍應完全無同我地講呢度既刺身係for幾多人份量, 只係放左係左邊半檯人個度好彩我地半檯人食到一半見佢仲未黎另一盆就問, 先知原來係for所有人, 灰左... tick左一堆野終於送黎!!!大家極度興起~ 幾乎倒左一半落爐!一聽到唔駛落油, 調味料又係自己加既, 大家都狂加好好味既黑椒粒, 感覺有d似 BBQ 緊咁! 得番反下d野食, 又可以幾個爐燒完既野share俾大家, 似韓燒, 但肯定無咁多油煙! 基本上所有野都好新鮮, 而且tick個陣係會按人數俾份量, 所以都好多!食物種類好多, 牛、豬、雞、魚、瓜、菜、金菇、帶子、蝦....真係
上次試過4個人食蒲鍋都覺得唔錯, 今次試下成班人黎食!

先黎送既刺身 + 壽司!
刺身有海膽呀!!!

tick左一堆野終於送黎!!!
大家極度興起~ 幾乎倒左一半落爐!

食物種類好多, 牛、豬、雞、魚、瓜、菜、金菇、帶子、蝦....真係咩都有!!
男仔覺得牛係最好食, 真係好有牛味, 而且任叫你仲想點呀~哈哈!

咁樣食位位都係$157左右, 都ok抵架~
成班人去食應該最開心!

服務態度都唔錯, 大部份侍應都好nice, 只係某一兩個可能會粗魯左d, 不過起碼唔會話你/黑面, 亦都無漏單情況出現

現場環境座位都好寬敞, 而且仲有好幾部大電視, 個晚成班睇住電視燒野食, 感覺非常好!!

略嫌不足有二:
(一) 冷氣有別: 我地坐個位唔知係唔係因為角落, 開爐前就已經feel到唔太夠凍, 之後好似好d, 不過老闆狀既人同我地講話冷氣無得較...有可能係之後人多佢開埋出面幾部所以先凍d掛
(二) 電視太大聲: 因為我地有個小BB係度, 當做到某受歡迎節目時, 侍應無理到小BB個刻係訓緊覺, 竟然自行開大聲個電視! 事後我地需要叫佢細聲番先得, 佢都好, 無黑面個d, 只係唔太識視乎客人情況而做野而已...
2010-06-05
$157 (Dinner)
  • 牛舌
2010-06-02 18 views
自從N年前在東京食過"燒肉"之後一直念念不忘,咁啱在今年年頭(2010年1月)路經九龍城廣場的<蒲燒>發現了類似的"燒肉店",唔好理咁多,一於本住乜都試嘅心態入去.地方自大,食物雖然不能夠與東京相比,但係呢一間係我第一次喺香港食到嘅燒肉店,暫時未知仲有冇其它好過佢.缺點都係一般燒烤店死症 - 身上一定留有燒烤味!!同埋再夜啲嘅時候會好焗,唔知係咪趕客走!!哈哈.不過聽朋友講而家質素己經冇咁好!!博士評語:試吓無妨譔寫日期:2010-05-27
自從N年前在東京食過"燒肉"之後一直念念不忘,
唔好理咁多,一於本住乜都試嘅心態入去.
暫時未知仲有冇其它好過佢.
缺點都係一般燒烤店死症 - 身上一定留有燒烤味!!
同埋再夜啲嘅時候會好焗,唔知係咪趕客走!!哈哈.
不過聽朋友講而家質素己經冇咁好!!

博士評語:試吓無妨
譔寫日期:2010-05-27
尚欠新鮮,但還可入口
2010-01-10
$160 (Dinner)
我個fd不嬲都成隻食肉獸咁款,佢話冇食肉就手軟腳軟咁…上個月朋友去蒲鍋燒過肉,翻黎話幾好味,唔洗OT,咪約班食肉獸try下啦上到去,就梗係嗌肉食先啦,剔左好多不同款肉類,d野食都幾快就黎,放題上菜速度算快@o@佢d肉就全部無醃過既,初初真係有d怪,咪自已加d鹽同黑椒調味,燒好後幾原味....不俗。 佢d料都算OK新鮮,不算名貴,我食過有d放題店收費貴過佢好多,食材重差佢好多!鱔片同中蝦真係非常可口,不加醃味反而very good!鮮味出晒。我食左10隻中蝦,破紀錄…好在無人理我叫幾多….4個人送刺身及一板海膽,不過不失,(如果有刺身及壽司任叫就最好,我不吃太多肉) ,個fd就狂叫牛肉同安格斯牛粒,死唔蝕抵,好在d waiter無白眼,仲幫我地齋要牛肉,超讚XD 重要一讚就係個爐,d油漏晒落下面,燒出黎效果好好,外面脆內juicy,我覺得效果好過用火燒烤,亦易控制。 Asahi 啤酒同罐裝汽水任飲,幾抵w0r 燒牛舌:薄薄地爽爽地,幾OK w0r 安格斯牛粒:好lum..啖啖肉汁@o@ 日本南瓜..好有果甜味.. 加d鹽,唔識形容xd : 燒元貝:中size大隻元
我個fd不嬲都成隻食肉獸咁款,佢話冇食肉就手軟腳軟咁…

4個人送刺身及一板海膽,不過不失,(如果有刺身壽司任叫就最好,我不吃太多肉) ,個fd就狂叫牛肉同安格斯牛粒,死唔蝕抵,好在d waiter無白眼,仲幫我地齋要牛肉,超讚XD

Asahi 啤酒同罐裝汽水任飲,幾抵w0r
燒牛舌:薄薄地爽爽地,幾OK w0r
安格斯牛粒:好lum..啖啖肉汁@o@
日本南瓜..好有果甜味.. 加d鹽,唔識形容xd
: 燒元貝:中size大隻元貝,好鮮甜,個服務員好細心教大家點燒先好食
燒手羽:即係燒雞翼啦,個個鍾意食,加埋七味粉,又幾襯w0r
樣樣任食無限制,這就是任食的樂趣吧
(如果有熱食重好)
咁既價錢有咁多野, 都算OK抵食架喇
食到勁滿足
每位$148 加一 ,仲送左張$600餐券比我地下一次用tim!
班fd成日番叮既和牛
日本南瓜加 d salt,掂!
食物素OK,蟹柳好味
2010-05-27
$148 (Dinner)
班fd成日番叮既和牛
日本南瓜加 d salt,掂!
食物素OK,蟹柳好味
  • 中蝦,安格斯牛粒,牛舌,日本南瓜
我同老婆仔好多時都去九龍城食晚飯,今晚夜左d,過左晚飯時間,又唸起九龍城廣場有間食放題的蒲鍋,咪當宵夜試下lu。約9:15到達,個場幾大下。我們很快已被安排入2人位,卡位ok舒服,刺身立刻就上,我們對住笑,真係好快就有得食。刺身ok既:三文魚幾鮮甜,另有幾隻細細甜蝦及少少其他魚生片,都ok好味!我地一路食一路點野,食物以肉類為主,我點了他們主打霜降牛肉,安格斯牛粒,中蝦,秋刀魚,鴨舌,牛舌及其他很多肉類,wow!超快上菜,一大碟肉幾跨下,好彩我係食肉獸,立刻開始燒,燒時又點第二轉食物。汽水、Asahi啤酒任飲,我地飲左二支啤酒及無數罐汽水,d牛肉及牛舌真係好得,其他食物不算貴價但係幾新鮮,我同老婆都捧住個肚走!總括來說,$138一位真係抵食,一定再去!

總括來說,$138一位真係抵食,一定再去!
2010-05-27
$138 (Last Night Supper)
  • 中蝦
  • 鴨舌
(Non-member)
2010-05-22
閒日同事聚會, book位後上黎見到d食評好驚嚇, 不過既然有人黎過話ok又費事轉就試下送既魚生拼盤好新鮮, 好幸運冇下文果位人兄講到咁得人驚, 但d 壽司飯就好大舊, 所以一上左d燒肉就無人問津啦....燒肉種類都多而且新鮮喎, 唔識分係咪和牛但好夠肉味, 亦都有海鮮食 雖然冇醃過但佢有蒜鹽調味反而可以食到食物本身既鮮味, 我自己就好buy, 雞軟骨真係好好味!同埋有好多蔬菜燒, 炒下金菇燒下瓜感覺好健康食飽仲送左生日蛋糕, 仲即場寫埋壽星仔個名上個蛋糕度, 夠細心! 蛋糕係blueberry cheese cake, 質素可以接受, 咁當然唔算好好啦8送一每人只係百五左右,想點?大家都捧住個肚走值得支持, 希望可以keep到水準啦
同埋有好多蔬菜燒, 炒下金菇燒下瓜感覺好健康
8送一每人只係百五左右,想點?大家都捧住個肚走
值得支持, 希望可以keep到水準啦

$150 (Dinner)
  • 雞軟骨
  • 金菇
2010-05-09 9 views
和女友是盛八的常客,可惜價錢太貴不能經常到盛八吃燒肉,於是被蒲鍋不用二百元一位的價錢吸引,誰不知卻吃食完之後一肚氣。首先是環境,非常焗熱,冷氣不足而且鋪門滿是油煙,不過山長水遠來到只好硬著頭皮入去食。首先來的是刺身,我地咩都未食好肚餓,都吃不外那一碟所謂的刺身,女友說甜蝦是臭的,我吃的三文魚極不新鮮,只好試一試燒了來吃,老老實實我地第一次吃幾片刺身都吃剩。食物方面非常普通,基本上是去BBQ買平價燒烤包的貨仔,最差的還是沒有醃過,如果說是靚肉的話還可以,但那種質素的BBQ凍肉,本身無肉味要不停加味精粉,好難入口,難食!食到的只係味精粉味,一粒粒未溶,幻想下用出前一丁味精粉撈白飯食就知咩事了。最好的是推介的牛肉片,老實說是比行市牛肉好一點,卻未到可以就咁食的level, 即使吃盛八的牛肉都有醃,他們的牛肉片干食也不討好。落單之後食物來得慢,我和女友只共吃了三轉!!出面寫了任食時間是兩小時,我們九時半來到,滿以為十二時才關門時間非常充足,但十點半經理居然話last order!!!!!!每次來的只有六片牛肉,我地總共兩個人只食了十八片牛肉就last order了,如果要出去食面補數,而記得食

皮入去食。
每次來的只有六片牛肉,我地總共兩個人只食了十八片牛肉就last order了,如果要出去食面補數,而記得食過的1有司華力腸和牛肉片幾片,女友食過海鮮之後話好大陣雪味,好吾新鮮,之前有位朋友講得好「用黎約魚D魚都吾食」!
結果二人近四百元埋單,食到一肚氣!
有人話呢個價錢不要高要求,老實講四百元的價錢在中價壽司店,即使在盛八的宵夜時段也足夠別飽了,為什麼要來這個油煙洞受罪,又吃不飽又難食!

還有一點,佢地自稱你日式,但除了開頭送的那個難食生魚片外同日本完全咩關係都無,老老實實的叫燒肉不就好,不要山寨了
2010-05-07
2010-05-04 2 views
放工好肚餓...所以同男朋友黎左食放題......d食物係無咩味...一定要點汁食....不過值得一讚係個爐唔洗用油, 食落好似感覺會無咁肥~~~sasimi ---> 未解得哂凍肉類 ---> 好淡, 無醃過芝士腸 + 德國牛肉腸 + 八爪魚酥---> 係咁多樣最好食食物其實真係好普通, 不過咁既價錢任食唔可以要求咁多.....

sasimi ---> 未解得哂凍
肉類 ---> 好淡, 無醃過

2010-04-26
$190 (Dinner)
2010-04-24 7 views
睇雜誌見到個廣告幾正!!所以book 位試下!!去到睇地方ok夠大係暗d囉,場爆晒甘制!坐係窗邊位置,感覺很優雅!燒烤方面的確係唔錯好多野食簡下,不過有限時間燒,只有兩粒鐘,但我都食到飽晒總括一下:生口野係送既,人頭份量既併盆燒肉多野簡!霜降牛肉,安格斯牛,澳洲羊架,牛仔骨,海中蝦,雞子等等...用料幾新鮮,有質數,價格適中都幾底!!最可惜唔食魚+生口野!如果唔係就perfect喇~~~埋單每位170到啦~~~
睇雜誌見到個廣告幾正!!所以book 位試下!!
去到睇地方ok夠大係暗d囉,場爆晒甘制!
坐係窗邊位置,感覺很優雅!

燒烤方面的確係唔錯
好多野食簡下,
不過有限時間燒,只有兩粒鐘,但我都食到飽晒
總括一下:
生口野係送既,人頭份量既併盆
燒肉多野簡!
用料幾新鮮,有質數,價格適中都幾底!!
最可惜唔食魚+生口野!
如果唔係就perfect喇~~~
埋單每位170到啦~~~
人客讚我個team人good job,大家過關,開心之餘咪同幾個同事出來慶祝一下上一次我們去盛x,好味是好味了,不過太貴lu,一碟肉最平都成$70 $80左右,每人分一件到,好喇利,無法盡興 最後都係去番蒲鍋食放題把啦…我以前去食過,D肉素幾得,好新鮮!大班人食都係食放題好,唔駛計住計住….今次我地人多有一個免費,又有刺身海膽送,仲多左一盤壽司拼盤,感覺真的很著數!以價論貨,真係好得!尤其安格斯牛粒非常好味,侍應教我厚的放中間燒,燒出來效果好好,我只加了少少,超掂!霜降牛肉他們說即是貴價酒店buffet的和牛,效果亦好,隔離食火鍋,不停聽到他們說d火鍋野食很正,我下次都試下火鍋先得,不過最好笑他們成日望過來,仲話下一次要試燒肉放題喎個三色醬料不要也吧,鬼咁難食難為我個fd仲同佢成碗日式燒汁,得個甜字,我介左甜野,覺得salt或black pepper已ok,d日本燒鳥都係咁ka wo雞柳: 好味,鱔片新鮮,D蝦最正,是海蝦,好新鮮,最衰無晒魷魚鬚,too bad….茄子: 燒極都攪佢唔掂,濃晒牛舌: 厚薄剛好,夠牛味 金沙骨: 燒極唔熟,最後掉埋豬腩片:非常好,我不喜歡趣口,略

個三色醬料不要也吧,鬼咁難食
雞柳: 好味,鱔片新鮮,
D蝦最正,是海蝦,好新鮮,
最衰無晒魷魚鬚,too bad….
茄子: 燒極都攪佢唔掂,濃晒

牛舌: 厚薄剛好,夠牛味
金沙骨: 燒極唔熟,最後掉埋

豬腩片:非常好,我不喜歡趣口,略燒吃加少少excellent
整體都好,好在任食任飲汽水,食物素又ok高,唔駛就住就住叫,一定有下次!

2010-04-22
$145 (Dinner)
Anniversary
  • 牛舌
  • 鱔片
由於分享左lei間新發現既比朋友們知既關係~朋友都要我帶佢地黎食~今次我地一行4人~~食燒烤! 刺身~~海膽繼續係送既~!! 燒既野..同樣都係狂食我最<3既牛肉勁食....真係覺得好抵!!嘩哈哈XD其他肉~真係冇"葉"~~~同一般燒烤唔同!! 但我會支持冇"葉"多d!因為....唔知係咪絕大多既燒肉全用調味料先調出味...反而冇"葉"真係食得出佢既鮮味!!D肉質素係明顯同平時既唔同:0 感覺食得好健康!! 今次唔同既係!!竟然...鵝肝都有得送*0*!!!咁佢地咪好SIT?!不過我唔太好...所以都讓比D朋友食... 佢地燒法::先將金菇加鹽燒到8成熟la~~然後先放鵝肝上去燒...好似好正咁lor 我d胃食朋友都話堅抵食! 佢地又多左個新食點LA!! 1定要再黎

今次我地一行4人~~食燒烤! 刺身~~海膽繼續係送既~!!

燒既野..同樣都係狂食我最<3既牛肉
勁食....真係覺得好抵!!嘩哈哈XD
D肉質素係明顯同平時既唔同:0 感覺食得好健康!!

不過我唔太好...所以都讓比D朋友食...

佢地燒法::

2010-04-15
$176 (Dinner)
2010-04-03 16 views
想食燒烤, 在網上不斷搜尋, 最後選擇了此間, 但真令我們失望侍應全無制服, T恤又係侍應,圍裙又係侍應...最怕叫錯人o者.我一入門口踏入餐廳,嘩嘩嘩好有feel ! 係好煙煙煙果d feel...(無煙燒肉店信不信由你)今次就=去郊外bbq一樣, 全身衣服油煙到.....想像燒烤完一樣的...我們三個人汽水唔凍果碟刺生通知佢無黎到先至比我地講到食物質數誇啦啦!基本上所有食物全都無味! 唔怪得之枱面有入廚四宝 Salt、Blackpepper、Soya Sauce、七味粉、原來極之有用架!係連應該好味的雞翼都好唔掂檔仲比左$44叫鵝肝(罐頭)

我們三個人
汽水唔凍

果碟刺生通知佢無黎到先至比我地

講到食物質數誇啦啦!
係連應該好味的雞翼都好唔掂檔

仲比左$44叫鵝肝(罐頭)

鵝肝喎! 另付$44
無味的食物
2010-03-21
Birthday
鵝肝喎! 另付$44
無味的食物
2010-03-22 6 views
我今晚去了蒲鍋,我都係一行五人,見到下面食評話五個人比得一個爐,我去到即刻同門口個不男不女的仕應講,我五個人,最好比兩個爐我,點知果個仕應話唔得,我就死都唔入去食啦!起初以為無兩個爐果種檯,後來我朋友遲到,見我重唔入去,就再過去問,好彩有個著黑西裝的仕應走過來,先比檯我地,原來真係重有兩爐檯,當時個不男不女仕應都好唔想比咖,後來著黑色西裝仕應,可能職位比較高級D,一定要佢比我地,都唔明果個不男不女的仕應…點解係都唔比兩爐檯我地,佢寧願唔做生意,都唔肯比……講到食物質數…除左牛仔骨比較好,其他就一般到唔一般,最慘係連牛肉都一般囉……跟本唔係咩和牛……完全無味!就算有鹽同黑椒都係無味……跟本就唔直$170位講真去漢和好過……平、靚、正比我地點果個汁有三個味,其中一個味我食完,叫仕應加番D汁比我,佢重話今次比你,下次要收錢咖…真係想頂佢,嘩…你D野無味,唔點汁食跟本同煲熟無分別,重話要收錢,咩做任食先,我又唔係要佢比另類醬汁我,只係要番原本佢地送個款汁……都話要收錢,我都未試過去食野,加番送的醬汁,要再比錢,不知所謂!呢間野又貴、無唔好食,款色又少,態度又差下次真係唔好搞!
我今晚去了蒲鍋,我都係一行五人,
見到下面食評話五個人比得一個爐,

我去到即刻同門口個不男不女的仕應講,
我五個人,最好比兩個爐我,

點知果個仕應話唔得,我就死都唔入去食啦!

起初以為無兩個爐果種檯,
後來我朋友遲到,見我重唔入去,
就再過去問,好彩有個著黑西裝的仕應走過來,
先比檯我地,原來真係重有兩爐檯,

當時個不男不女仕應都好唔想比咖,
後來著黑色西裝仕應,可能職位比較高級D,一定要佢比我地,

都唔明果個不男不女的仕應…點解係都唔比兩爐檯我地,
佢寧願唔做生意,都唔肯比……

講到食物質數…
除左牛仔骨比較好,其他就一般到唔一般,
最慘係連牛肉都一般囉……跟本唔係咩和牛……完全無味!

就算有鹽同黑椒都係無味……跟本就唔直$170位

講真去漢和好過……平、靚、正

比我地點果個汁有三個味,其中一個味我食完,
叫仕應加番D汁比我,佢重話今次比你,
下次要收錢咖…

真係想頂佢,嘩…你D野無味,唔點汁食跟本同煲熟無分別,
重話要收錢,咩做任食先,我又唔係要佢比另類醬汁我,
只係要番原本佢地送個款汁……都話要收錢,

我都未試過去食野,加番送的醬汁,要再比錢,
不知所謂!

呢間野又貴、無唔好食,款色又少,態度又差
下次真係唔好搞!

每格醬汁少到爆…想加都話要比錢
全部食物都無味
2010-03-22
  • 無咩掂……食物無味
2010-03-12 6 views
食想吃燒烤很久, 在網上不斷搜尋, 最後選擇了此間, 但真的很失望.1) 我地一行5人, 只提供一個爐, 如果火力ok便可, 但火力實在太差, 只有2個鐘任食, 根本是不夠時間, 我地唯有將所有食物放入爐燒.2) 食物質素一般, 最重要是任何食物都沒有味道, 我與朋友已不斷放調味料亦沒有改善3) 食物選擇亦不多, 只很一般, 提不起任何興趣唯一的好處是 ------ 汽水任飲.
3) 食物選擇亦不多, 只很一般, 提不起任何興趣

唯一的好處是 ------ 汽水任飲.
2010-03-02
$180 (Dinner)
2010-03-04 10 views
同band隊慶功宴, 選擇呢間主要原因係budget之內 & 地點就近最後發現都係一間平價又好好玩既無火韓燒餐廳!!一訂就問有冇窗口位, 佢話多數窗口位都係打邊邊的, 不過都會盡量留窗口位當日再打去confirm (佢唔會打黎confirm的), 再問一次有冇窗口位, 佢都話會盡量留幸好去到都真係有窗口位, 雖然外面唔算有咩風景, 不過算係餐廳比賽入既區域, 都比較靜而且卡座2邊都望到大電視, 一路食一路睇劇集都唔錯!因為有人遲到, 所以落order計2小時就可以延遲至齊人, 不過上限應該係半小時為止坐低時見有個蓋蓋住燒爐, waiter奉上一碟3款既調味料, 應該係麻醬、豉油、甜酸醬order字很環保地有4個直行, 第一行係「落單」, 之後3行都係「加單」, tick滿4行先換另一張紙人齊可以開始食喇!一落order就即有飲品送上, 汽水任飲, 酒精飲品 & 果汁半價waiter即時開爐, o~原來係無火煮食! 下面係發熱線呀!! 好特別!事後我地就會發現好好多, 因為無火, 唔需要用油, 所以無咁肥~ 每人會送刺身拼盤, 本來4人送海膽一板, 佢話無晒, 話俾多d刺身我地, ok
最後發現都係一間平價又好好玩既無火韓燒餐廳!!

而且卡座2邊都望到大電視, 一路食一路睇劇集都唔錯!

人齊可以開始食喇!

waiter即時開爐, o~原來係無火煮食!
下面係發熱線呀!! 好特別!

每人會送刺身拼盤, 本來4人送海膽一板, 佢話無晒, 話俾多d刺身我地, ok啦
雖然拎到黎都唔覺得有多左, 不過都無所謂啦~

開始燒喇!
佢有個鐵鉗既, 朋友幾乎全程拎住做大廚, 佢話都拎得幾吃力, 需要好大力先夾到...
waiter都有教路, 例如薄d既野放係邊d, 厚身既放中間...我地都照住燒, 加上材料拎黎係無調味料, 自己加的, 感覺比較健康吧!
可惜以肉居多, 菜類較少, 難以太健康...

大部份肉都好好味, 特別係「A5和牛」, 雖然唔知真偽, 但燒一陣放入口既感覺好正!

p.s. 無火無油, 少好多油煙...
2010-03-02
$163 (Dinner)
2010-02-06 9 views
o係雜誌度見到個廣告好似幾吸引, 上網睇lei間蒲鍋食評都幾好咁,假日$$158位都ok就黎試下lo,計過8位好似最抵咁,咪約8個fd順便慶生。到星期六點知有人唔得閒打去改7位,餐廳話唔夠8位蛋糕無得送-_-//,好在我個fd條仔又黎咋,唔係既話唔夠人會好唔抵~所以生日既話最好草齊人先去..仲要記得BOOK個時同佢講有人生日~book左8點,間野勁大ar,但係全場差5多爆晒咁濟,幾大壓迫感!好在Book左^v^一坐低自動波上2大碟刺身,刺身三文魚好正好厚,好似腩邊好肥美,其他都OK新鮮既~跟住汽水(有幾款任飲),壽司一大碟上埋,水準都唔錯~~因為得2個鐘食我地即刻狂點食物,可能人客真係太多,我地等左好一陣d野食都未黎,忍唔住吹佢地,佢地waiter服務都唔錯,即刻同我地跟,不過黎到始終都係漏單.....仲要係我最想試既蝦同帆立貝..我緊係同靚女侍應反映反映下,我地唔理咁多,又order埋第2round,蝦同帆立貝double叫,好彩冇托手。 我地食到差唔多就上個免費bday蛋糕,係藍莓芝士蛋糕呀!!估唔到係lei d呀..因為本身諗住生日送個d個樣都係勁cheap個d..出乎意料之外
book左8點,間野勁大ar,但係全場差5多爆晒咁濟,幾大壓迫感!好在Book左^v^一坐低自動波上2大碟刺身刺身三文魚好正好厚,好似腩邊好肥美,其他都OK新鮮既~
跟住汽水(有幾款任飲),壽司一大碟上埋,水準都唔錯~~

我地食到差唔多就上個免費bday蛋糕,係藍莓芝士蛋糕呀!!估唔到係lei d呀..因為本身諗住生日送個d個樣都係勁cheap個d..出乎意料之外呀真係!!@口@
超好味,同酒店食個d有得揮!仲要唔駛錢喎,好彩叫多個人咋

整體食物質素算高,飽到條褲想爆...........XD因為牛肉我食太多,太好味!!(牛肉堅推介!!)食完D好味牛..跟著個星期都唔想食肉..~o~ HAHA

係呀~~仲有廣場夠200蚊可以免費泊1個中400蚊就2個中唔駛$$ xD
2010-01-31
$176 (Dinner)
Birthday
  • 安格斯牛肉