Poking

2024-11-02 54 views
上次去過上環的店Poking,有個朋友喺銅鑼灣返工,今日我帶她去另一間開咗兩個月的新店,估唔到銅鑼灣嘅店再大啲,地方都好闊落!餐廳以橙色為主調,佈置都幾型格,一入門口已經有啲南瓜的充氣球 ,另外仲有蜘蛛網掛在牆上,好迎合Halloween嘅氣氛,呢度打卡啱晒Salmon The Classic (341 cal.) : 係一個壽司飯底上面蓋上三文魚切粒,食落去比較有口感,牛油果份量都好多,應該差唔多有半個,青瓜,蔥花等…再配上自製醬油, 食起嚟好清新!超滿足,三文魚同牛油果都係我至愛😋Nutty Shanghai Chicken (583 cal.) : 呢個揀咗蕎麥麵底,另外配料有手撕雞胸肉,食落去又唔會鞋;香煎雞扒份量都唔少,甘筍絲絲有醋醃過,增加味道層次感;仲有青瓜,芝麻等..,醋香果仁醬比你撈麵食。食落去我覺得有少少似胡麻醬,比較香!再點左個小食,特制莎莎八爪魚:有主角八爪魚之外仲有新鮮青瓜、芫茜、醃青瓜、蕃茄,加埋醋汁。冷泡菠蘿紅茶: 有點點菠蘿香嘅紅茶,少少甜,好清爽。椰青冷萃咖啡:好香咖啡香味,真係好醒神。兩個主食份量都好大,夠飽肚又能補充營養👍🏻而且款式種類都幾多,肉食

冷泡菠蘿紅茶: 有點點菠蘿香嘅紅茶,少少甜,好清爽。
椰青冷萃咖啡:好香咖啡香味,真係好醒神。

兩個主食份量都好大,夠飽肚又能補充營養👍🏻而且款式種類都幾多,肉食或素食人仕都照顧到,加分!! 而且menu都有標示卡路里,對健身或控制體重人仕就可輕易得知所吸收卡路里份量。

2024-10-30
$155 (Tea)
2024-11-02 35 views
去完日本大飲大食之後,都想個腸胃抖吓,食番健康d,減吓脂!銅鑼灣Poking就係最佳選擇喇!呢度仲有好多打卡靚位!The Ultra Omega唯一一個poke配煎三文魚。呢度用既三文魚幾高質,魚質好滑,無落太多油去煎。配菜有西蘭花及流心蛋,吸取蛋白質。Popeye Punch 糙米飯主要有雞胸、豆腐及西蘭花,調味則用照燒汁,唔太濃,亦有日式風味。非油炸手打蝦餅蝦餅有4粒,份量比想像中多。食到新鮮蝦肉,以七味粉及酸辣醬調味,清淡得嚟亦唔會無嚟味道。冷泡桂花烏龍冷泡菠蘿紅茶冷泡茶配poke bowl都唔錯,推薦試菠蘿紅茶,有淡淡菠蘿🍍香。🧸評分:🧸🧸🧸🧸 4/5

去完日本大飲大食之後,都想個腸胃抖吓,食番健康d,減吓脂!
銅鑼灣Poking就係最佳選擇喇!呢度仲有好多打卡靚位!

The Ultra Omega

Popeye Punch 糙米飯

非油炸手打蝦餅

冷泡桂花烏龍
冷泡菠蘿紅茶

🧸評分:🧸🧸🧸🧸 4/5
為咗拯救我哋嘅罪惡嘅肚腩,我哋決定嚟銅鑼灣新開嘅Poking食返個輕盈啲嘅poke bowl!🥗 呢度唔單止有好多健康又低卡嘅選擇,份量仲好大添!🤩 最正係仲有酒精飲品,可以同朋友chill吓!🥂✨1) Thai Good Day + 京都焙茶高蛋白飲喵仔揀咗個「Thai Good Day」,用糙米飯同沙律菜做底,低卡又飽肚!🍚🥗 上面有香煎雞扒、鮮蝦、新鮮菠蘿🍍、中華沙律、甘筍絲、花生碎等等,配埋泰式沙律醬,酸酸辣辣咁,好開胃!😋 雞扒內嫩,啖啖肉;蝦肉爽口彈牙,好新鮮!🍤 成個bowl嘅配搭好均衡,食完都唔會覺得好heavy!😌 未計飯,390kcal,唔會有罪疚感。京都焙茶高蛋白飲都好好飲,焙茶味好香濃!🍵✨2) Spicy Ahi Tuna + 芒果希臘乳酪特飲無辣不歡嘅喵女就揀咗個「Spicy Ahi Tuna」,用壽司飯同沙律菜做底。🍣🥗 上面有吞拿魚、枝豆、紫洋蔥、新鮮芒果、芝麻、指天椒碎等等,再淋上原辣醬油,味道清新又帶少少辣,好刺激!🌶️ 吞拿魚新鮮,芒果嘅甜味中和咗辣味,真係好夾!🥭 我地仲額外加咗蟹籽,口感更加豐富! 配埋芒果希臘乳酪特飲,清新又解膩!🍹今日要揸車,

✨1) Thai Good Day + 京都焙茶高蛋白飲

✨2) Spicy Ahi Tuna + 芒果希臘乳酪特飲
今日要揸車,酒精啊,唯有下次見!

😻吸喵指數:9.5/10
🤍份量大,抵食又飽肚
🤍食材新鮮多元化
🤍自由配搭,啱晒有選擇困難症~
🤍環境舒適,以橙白色為主調,仲有啲打卡位📸
🤍高蛋白高營養,啱晒健身減脂嘅朋友
🤍有酒精飲品提供,可以同朋友happy hour!🥂
2024-11-01
$100 (Dinner)
2024-10-31 42 views
Poking 地址: 銅鑼灣禮頓道125號地舖電話: 在上環住時,想食清d減肥時都會幫襯呢間食poke bowl ,佢終於衝出上環在銅鑼灣開了分店啦! 今日都想salad 低卡减脂,食材選擇多元化銅鑼灣新店地方大少少 有打卡位-popeye punch雞胸是高蛋白低脂,減肥一流。組合美味豐富更有蝦同菠蘿肉,可要salad 菜或飯或half half,減肥自然是salad !好食所以覺得不是苦事,更有豆腐 西蘭花菇等,我再加了溫泉蛋同蟹椰更豐富+$12 dunk hot lemon tea跟餐$20 椰子蜆像湯冬天就要開始減磅,迎接夏天 #keto#lchf #生酮 #好去處 #igable #假日好去處 #life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodgasm #foodporn #必食推介
Poking

地址: 銅鑼灣禮頓道125號地舖
電話:

銅鑼灣新店地方大少少 有打卡位
popeye punch

+$12 dunk hot lemon tea

跟餐$20 椰子蜆像湯

冬天就要開始減磅,迎接夏天

Poke bowl大行其道,岩晒注重健康人士。呢間poking 係我食過最滿意的,真係份量超大,選擇又多。銅鑼灣分店環境更大更舒服,裝修小清新,木系橙色調,臨近萬聖節,放左好多萬聖節裝飾品,打卡一流👻餐廳menu 選擇超多,有廚師推薦波奇碗, 另外都可以自己mix and match😍主食有壽司飯,糙米飯,沙律菜,蕎麥麵選擇,配料仲有高蛋白之選💪🏻真係瘦身健康首選。飲品選擇都係花多眼亂,全部都有減脂增肌功效,真係好岩我😆🍚vegetarian bibimbap 滿滿的蔬菜,有香菇,泡菜,甘筍絲,海帶芽,雞蛋絲,揀左沙律菜做底,新鮮爽脆,纖維爆燈🤩另外加左麻辣慢煮雞胸($20), 份量超多,有6大塊,肉質好嫩,好食👍🏻🍱蒲燒鰻魚拚雞排便當份量充足,照燒鰻魚同照燒雞惹味,另外配左一份野菜同半熟蛋,營養均衡。便當配埋湯/沙律/飲品,揀左南瓜湯,幾香濃😋🍹紅火龍果希臘乳酪特飲紅卜卜😍抗氧化,幫助腸道健康🍵宇治抹茶高蛋白飲有成25g乳清蛋白💪🏻加入左宇治抹茶,好香好飲。🌟餐廳menu 真係好健康,又多款色,仲有卡路里標示,日日黎食都吾會悶😆

飲品選擇都係花多眼亂,全部都有減脂增肌功效,真係好岩我😆

🍚vegetarian bibimbap

🍱蒲燒鰻魚拚雞排便當

🍹紅火龍果希臘乳酪特飲
紅卜卜😍抗氧化,幫助腸道健康

🍵宇治抹茶高蛋白飲
有成25g乳清蛋白💪🏻加入左宇治抹茶,好香好飲。

2024-10-26
  • vegetarian bibimbap
  • 蒲燒鰻魚拚雞排便當
2024-10-29 60 views
襯放假,去左銅鑼灣行街食野☺️Lunch time揀左呢間Poking ,餐廳主打poke飯及定食☺️Creamy Baby $128餐牌選擇幾多最後我揀左Creamy Baby,有三文魚,牛油果,雞蛋絲,豆腐,青瓜,蟹籽,木魚絲,脆炸蒜粒 配芥未乳酪沙律醬,材料勁豐富🤩三文魚食落非常新鮮,加埋其他配料同醬汁,真係愈食愈停唔到口😋蒲燒鰻魚拼雞扒便當另外點左一份自選飯,可以揀菜底,包餐湯/沙律/飲品(香濃南瓜湯)鰻魚食落少少焦香,醬汁惹味😋雞扒軟嫩,帶少少甜味,餸飯一流🤤熱情果菠蘿梳打熱情果同菠蘿都係帶酸酸甜甜嘅味道,飲落非常清新醒神🥰青瓜梳打Espresso一杯幾特別嘅配搭,令人喜出望外😍青瓜同梳打清新,配上香醇咖啡,真係值得一試👍📍Poking (銅鑼灣)銅鑼灣禮頓道125號地舖

Creamy Baby $128

蒲燒鰻魚拼雞扒便當

熱情果菠蘿梳打
熱情果同菠蘿都係帶酸酸甜甜嘅味道,飲落非常清新醒神🥰

青瓜梳打Espresso

📍Poking (銅鑼灣)
銅鑼灣禮頓道125號地舖

2024-10-20
Lunch
  • Creamy  Baby
刺身飯(I am greedy)包括三文魚、呑拿魚、鮮蝦、蟹柳沙律、蟹籽、雞蛋絲等配菜。成個飯既刺身份量超多,三文魚和吞拿魚新鮮嫩口,鮮蝦彈牙口感搭配蟹柳沙律,好清爽。加埋蟹籽和雞蛋絲增加豐富層次感。自選夏威夷蓋飯係可以自由配搭,我就揀左包括刺身帶子、枝豆、西蘭花、香菇、芥末乳酪沙律醬。 自刺身帶子鮮美,加埋枝豆的清脆口感、健康有營既配菜,絶少餐廳食到。蜜糖藍苺椰子脆片希臘乳酪藍莓酸甜與椰子香脆,搭配濃郁乳酪,酸酸地,幾不錯。

蜜糖藍苺椰子脆片希臘乳酪
藍莓酸甜與椰子香脆,搭配濃郁乳酪,酸酸地,幾不錯。

• Iamgreedy
2024-10-28 37 views
呢間銅鑼灣餐廳主打夏威夷bowl 之前試過上環店,銅鑼灣店係新裝修,比上環店大啲,多啲坐位環境衛生又舒適😀餐廳有多款選擇,有減脂餐、高蛋白餐、希臘yoghurt 、等等岩哂想keep fit 同減脂既人🔸Moo Moo Onsen bowl 色彩繽紛,賣相靚,見到都胃口大開😍牛腱肉 配上多款蔬菜有蕃茄洋蔥莎莎、芒果、紫洋蔥🧅、溫泉蛋樣樣都好新鮮,呢個餐份量大又高營養👍🏻🔸Grilled chicken self build bowl 自選餐先揀主食,再揀protein同配料近期興低碳飲食,所以揀咗蕎麥麵加沙律菜香煎雞扒有七件,有充足嘅蛋白質,雖然煎過,但係又唔會太油膩配料有車厘茄、粟米🌽、蘑菇🍄‍🟫🔸雞肉小丸子手打雞肉丸,配上日式醬汁,味道有驚喜😛🔸希臘乳酪芒果汁餐廳主打健康,所以嘢飲冇加額外嘅糖芒果汁酸酸甜甜,味道濃郁
呢間銅鑼灣餐廳主打夏威夷bowl
之前試過上環店,銅鑼灣店係新裝修,比上環店大啲,多啲坐位
環境衛生又舒適😀

岩哂想keep fit 同減脂既人

🔸Moo Moo Onsen bowl
色彩繽紛,賣相靚,見到都胃口大開😍
牛腱肉 配上多款蔬菜
有蕃茄洋蔥莎莎、芒果、紫洋蔥🧅、溫泉蛋
樣樣都好新鮮,呢個餐份量大又高營養👍🏻

自選餐先揀主食,再揀protein同配料
近期興低碳飲食,所以揀咗蕎麥麵加沙律菜
香煎雞扒有七件,有充足嘅蛋白質,雖然煎過,但係又唔會太油膩
配料有車厘茄、粟米🌽、蘑菇🍄‍🟫

🔸雞肉小丸子
手打雞肉丸,配上日式醬汁,味道有驚喜😛

🔸希臘乳酪芒果汁
餐廳主打健康,所以嘢飲冇加額外嘅糖
芒果汁酸酸甜甜,味道濃郁
2024-10-28 82 views
好友帶我去位於銅鑼灣禮頓道125號地舖的 Poking (高蛋白飯堂) 食Signature Bowl 減脂營養餐,環境舒適(較上環店大,兼有個歸一圍餐位置),坐得舒服。好友告知 Signature Bowl 係健身朋輩的減脂必選食饌,食材選擇多元化,份量大又高蛋白高營養呀。我點左個 (A餐) I Am Greedy 配壽司飯 $158, 好友點左個(D餐) Tuna The Classic 配糙米飯&沙律 $118,追加左個特色小食係 牛油果軟豆腐。I Am Greedy 和 Tuna The Classic 都係份量大,材料豐富又新鮮,小食係好清新,同樣都咁好味又好食。

• Iamgreedy
  • TunaTheClassic
  • 牛油果軟豆腐
2024-10-27 88 views
呢晚約咗個友人食飯,呢位友人呢排積極做gym,佢就提議嚟食夏威夷蓋飯,貪佢夠健康又高蛋白質,啱晒減脂一族💪🏻Creamy Baby呢款有三文魚、牛油果、雞蛋絲、豆腐、青瓜、蟹籽、木魚絲同脆炸蒜粒,配芥末乳酪沙律醬,個base就揀咗藜麥粟米沙律,感覺更加健康 🤗Moo-moo Onsen Bowl呢款就有牛腱肉、番茄洋蔥莎莎、新鮮芒果、溫泉蛋、紫洋蔥同芝麻,配自製醬油,base就特別啲,揀咗蕎麥麵配沙律菜 。估唔到蕎麥麵同呢啲toppings同醬汁都幾夾🤨飲品呢度有做緊happy hour優惠,$48就有買一送一嘅啤酒同氣泡酒,不過我哋唔想飲高熱量嘅酒精,就揀咗冷泡菠蘿紅茶同美式咖啡☕️呢間餐廳有好多款poke bowl,有好多款配搭都好吸引,如果唔啱心水嘅話都可以自選㗎,可以話係減肥人士增肌減脂必到嘅飯堂啊👍🏻要減肥都可以食得好飽肚㗎😂

Creamy Baby
Creamy  Baby

Moo-moo Onsen Bowl
Moo-moo  onsen  bowl

飲品

2024-10-26 220 views
今日放工去了位於銅鑼灣的「Poking」,是主打健康的夏威夷蓋飯,銅鑼灣新店以橙色為主調,舖面比較上環店大一點,還有打卡位呢🥰店家除提供招牌蓋飯🍚,飯底可以自選壽司飯、沙律菜🥬或雙拼,主菜選擇多達12款,當中包括三文魚、吞拿魚、鮮蝦🦐、八爪魚🐙、慢煮嫩雞肉🐔等,滿滿一碗色彩繽紛🌈、味道層次豐富,高蛋白又高營養,是健身減脂一族必到的打卡餐廳❗️而且這一間的Poke Bowl份量非常足,蓋飯的醬汁可以選擇少醬、走醬或者另上,更標明卡路里,非常貼心❣️食客不用害怕熱量超標❗️除Poke Bowl外,餐廳亦供應多款沙律、蕎麥麵、小食及飲品,總有一款適合你的口味。我和朋友點了一個夏威夷蓋飯、一個蕎麥麵及沙律,3款擺盤都很靚,健康又美味👍所有材料配搭得恰到好處,唔會令人有罪惡感😂Salmon The Classic (341cal) $118這個蓋飯非常足料,我揀選了飯拼沙律菜,配料相當豐富,包括有三⽂魚、牛油果、青瓜、蔥花及芝麻配自製醬油,食落有一種好清新的感覺。Seafood Scallion (556cal) $108這個是高纖蕎麥麵,材料包括鮮蝦、三文魚、溫泉蛋、蔥花、蕎麥麵、芝麻及紫菜絲配和風

Salmon The Classic

這個是高纖蕎麥麵,材料包括鮮蝦、三文魚、溫泉蛋、蔥花、蕎麥麵、芝麻及紫菜絲配和風沙律汁。蕎麥麵跟其他材料拌勻一齊吃,配搭埋和風沙律汁,非常滋味,一啲都唔會覺得寡口。

蟹柳藜麥沙律 $38
有大量蟹籽鋪滿沙律面‼️蟹柳鮮美,藜麥雜菜健康又飽肚,配合柚子醋一齊吃,味道好清新,除了健康,賣相亦非常搶眼,令人胃口大開😋
蟹柳藜麥沙律

冷泡菠蘿紅茶 套餐價 +$10
菠蘿與茶尤其配合,天然果甜香味,菠蘿味突出,低卡低熱量😙

蘋果醋氣泡紅茶 套餐價 +$25
🍎果醋的酸甜搭配上氣泡紅茶的清爽感,令胃口大增😊
蘋果醋氣泡紅茶,冷泡菠蘿紅茶
2024-10-23
Salmon The Classic
蟹柳藜麥沙律
蘋果醋氣泡紅茶,冷泡菠蘿紅茶
2024-10-22 136 views
如果你也在尋找一個能夠享受美味與健康的場所,poking 絕對值得一試!最近返工日日都咁忙,好想放工同朋友食得健康啲。而近日銅鑼灣新開的poking (我同朋友叫佢高蛋白飯堂),食完我好想推介俾大家在這裡,我嘗試了 Tuna the Classic和 The Ultra Omega,不僅食材新鮮,更是份量十足,讓人滿足。Tuna the Classic一道色彩繽紛的波奇飯,搭配了新鮮的吞拿魚、芒果、青瓜和牛油果,還有香脆的芝麻,淋上自製醬油,無論是視覺還是味覺都帶來極大的享受。這道菜的最大賣點在於它的份量,這晚餐我朋友感受到好飽好滿足。新鮮的吞拿魚肉質鮮嫩,與甜美的芒果形成絕佳的搭配,青瓜的清脆與牛油果的滑順,更是讓整體口感層次分明。每一口都是對味蕾的最佳犒賞,我覺得特別適合健身人士,因為它富含高蛋白質和健康脂肪,讓你在享受美味的同時,也能輕鬆控制熱量攝入。The Ultra Omega一道令人驚艷的麥麵選擇,香煎三文魚搭配西蘭花、牛油果和溫泉蛋,還有蕎麥麵和紫菜絲,淋上自製醬汁,讓這道菜更加豐富多彩。這道菜的份量同樣不容小覷,三文魚外脆內嫩,豐富的Omega-3脂肪酸對身體有很多益處

Tuna the Classic
Tuna  the  classic

The Ultra Omega
The  ultra  omega

一道令人驚艷的麥麵選擇,香煎三文魚搭配西蘭花、牛油果和溫泉蛋,還有蕎麥麵和紫菜絲,淋上自製醬汁,讓這道菜更加豐富多彩。這道菜的份量同樣不容小覷,三文魚外脆內嫩,豐富的Omega-3脂肪酸對身體有很多益處,我就覺得特別適合需要減脂的人士,例如我自己。西蘭花的清新口感與牛油果的滑順相得益彰,而溫泉蛋的蛋黃濃郁,為整道菜增添了不少風味。這樣的組合不僅營養豐富,還能提供持久的能量,讓你在運動後也能迅速恢復。

健康餐廳的絕佳選擇
這間餐廳不僅提供高蛋白、高營養的餐點,還特別注重食材的多元化。無論是海鮮、蔬菜還是穀物,所有食材都非常新鮮,讓人信心滿滿。對於追求健康飲食的人來說,這裡絕對是減脂餐的首選,既能滿足口腹之慾,又能保持身體的健康。
Tuna  the  classic
The  ultra  omega
2024-10-22 69 views
最近去咗銅鑼灣嘅「Poking」佢哋專做夏威夷波奇飯,份量足夠又健康。食物選擇包括高蛋白沙律碗、高纖蕎麥麵碗,同埋可以自選熱食便當,仲有希臘乳酪飲和健康小食,非常適合減脂或者想食得清淡啲嘅人。我試咗Thai Good Day 有香煎雞扒、鮮蝦、新鮮菠蘿,再配泰式沙律醬,酸酸甜甜好開胃。仲有一款叫Salmon The Classic嘅波奇飯,鮮美嘅三文魚配牛油果同青瓜,味道簡單清新。飲品方面揀咗個牛油果希臘乳酪特飲 好滑,帶有牛油果同乳酪嘅香味,仲加咗有機蜜糖,飲完好滋潤。另一款 :冷泡菠蘿紅茶 清爽茶香,菠蘿味清新解渴,無加糖,飲得好安心。小食加個牛油果軟豆腐 豆腐好滑,配上牛油果特別清新。

小食加個牛油果軟豆腐 豆腐好滑,配上牛油果特別清新。
2024-10-13
$156 (Lunch)
2024-10-21 171 views
位於銅鑼灣的這家健康餐廳,提供高蛋白、高營養的美食,對做開gym的人來說表示很需要。⭐️牛油軟豆腐 豆腐的質地細膩,搭配上牛油果,很健康。⭐️The Ultra Omega這是高蛋白餐,包含香煎三文魚、西蘭花、牛油果、溫泉蛋、蕎麥麵、芝麻和紫菜絲。三文魚的鮮嫩與西蘭花的清脆形成了美妙的對比,牛油果更是為整道菜增添了豐富的奶香。搭配自製醬油,味道層次分明。⭐️Creamy Baby 這道沙律的搭配很好,蕎麥麵與各種新鮮食材的結合,既美觀又美味。三文魚、牛油果、雞蛋絲、豆腐、青瓜、蟹籽、木魚絲和脆炸蒜粒的組合。淋上芥未乳酪沙律醬,酸香撲鼻,讓這道菜更加出色。

⭐️牛油軟豆腐

豆腐的質地細膩,搭配上牛油果,很健康。

⭐️The Ultra Omega

⭐️Creamy Baby

2024-10-18 76 views
友人同我都係多菜少肉既朋友,今次夾岩時間一齊開心隊草☺️Menu菜式吸引,有選擇困難症既我地揀左好耐先揀到食乜😂整體質素唔錯,而且menu設計非常友好,食材選擇多元化,份量十足,除左可自行配搭食材,仲列明卡路里及功效,高蛋白質又有營養,岩晒注重健康既朋友仔😉👍🏻The Ultra Omega $128香煎三文魚|西蘭花|牛油果|溫泉蛋|蕎麥麵|芝麻|紫菜絲|配自製醬油三文魚煎到外脆內嫩,溫泉蛋令蕎麥麵食上來唔會太dry,咸味適中,西蘭花口感爽脆,配埋紫菜、芝麻同牛油果一齊食,香口又好味😋⭐️OctoPoke $108八爪魚|海带芽|豆腐|青瓜|枝豆|紫菜絲|芝麻|糙米飯|配日式照燒醬材料非常豐富,食前先拌勻,令口感同味道更平均,口感清新爽脆,唔會過咸,可以食到食材原味道,夠晒天然健康,仲可以揀飯底或沙律,迎合不同食客既需要🐔自製雞胸小丸子 $58雞胸小丸子軟硬適中,醬汁咸香濃郁,友人就算唔好雞胸都覺得唔錯🍎蘋果醋氣泡紅茶(少甜少冰)$35蘋果醋酸甜開胃,幫助消化🥑牛油果希臘乳酪特飲 $58牛油果配yogurt幾夾,口感幼滑濃稠,應該足料無加水同糖,微酸帶果香😋通便抗氧化,有益又健康

👍🏻The Ultra Omega $128

⭐️OctoPoke $108

🐔自製雞胸小丸子 $58

🍎蘋果醋氣泡紅茶(少甜少冰)$35
蘋果醋酸甜開胃,幫助消化

🥑牛油果希臘乳酪特飲 $58