2019-02-27 226 views
終於唔使再去到機場先有得食😍😍平時去機場都一定食更何況而家喺旺角😂平時就食開雞翼餐 有6隻今次就食呢個2件雞 呢個雞勁大舊 真係有成隻手掌咁大!咁味道當然都係一流 熱辣辣脆卜卜不過如果鍾意食嫩啲嘅朋友食返雞翼餐會開心啲 始終呢個雞都有啲大唔夠滑😂😂😂最出色都係個薯條!!!真係炸得好好食😍😍😍熱辣辣外脆內軟 有少少胡椒味不枉我加大個餐有多啲薯條😂😂不過要挑剔嘅就係杯可樂個可樂唔夠氣 有啲難飲好似飲緊糖水😓😓不過最緊要都係啲雞好食❤️😍
終於唔使再去到機場先有得食😍😍
平時去機場都一定食更何況而家喺旺角😂
平時就食開雞翼餐 有6隻
今次就食呢個2件雞
呢個雞勁大舊 真係有成隻手掌咁大!
咁味道當然都係一流 熱辣辣脆卜卜
不過如果鍾意食嫩啲嘅朋友
食返雞翼餐會開心啲
始終呢個雞都有啲大唔夠滑😂😂😂
最出色都係個薯條!!!
真係炸得好好食😍😍😍
熱辣辣外脆內軟 有少少胡椒味
不枉我加大個餐有多啲薯條😂😂
不過要挑剔嘅就係杯可樂
個可樂唔夠氣 有啲難飲好似飲緊糖水😓😓
不過最緊要都係啲雞好食❤️😍
2019-02-26 226 views
值得一試既炸雞🍗今日放工同老婆👫落MK行街經過T.O.P,就記得e間舖頭食炸雞,上次食過好食所以今次再去食過。今次冇叫6款綜合套餐(上次食吾曬,但記得個沙律都好好食)今次就叫左1號雞翼同2號雞柳餐,再加多個雞包(份量都係好多)👅好欣賞佢既薯條🍟次次都脆卜卜,好好食搶住食,個雞包、雞翼同雞柳都好好食又脆又多汁。唯一不足,係叫加大左既其中一杯汽水🥤發現係倒唔滿同放多左好冰,同我冇加大個杯冇咩分別
值得一試既炸雞🍗

今次冇叫6款綜合套餐(上次食吾曬,但記得個沙律都好好食)
2019-02-26
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
2019-02-25 212 views
都有一段時間冇食炸雞咁岩經過旺角T.O.P商場開左都有一段時間,今日終於都有機會你逛一下呢個潮人嘅新地方。有一部智能機可在自助點餐,非常方便。而且佢可以自行選擇雞胸,上脾或者雞翼等等。不過有一樣唔好處,佢淨係接受八達通付款,不設找續。之前係機場見過呢間大力水手炸雞,但一直都冇機會試,今日終於都可以一嘗呢個炸雞嘅滋味。嘅大力水手炸雞就試吓拉咗個套餐同埋另外加咗炮谷蝦仁,水準不變雞皮好crispy 略嫌價錢稍貴薯條反而有驚喜,佢個味似扭扭薯條既味

薯條反而有驚喜,佢個味似扭扭薯條既味
2019-02-21 254 views
之前係朋友ig 碌到 個樣勁吸引!大家都知垃圾食物就係魔鬼 好食但好肥!不過呢間真係肥都肯食個日試左炸雞翼同炸雞柳炸雞翼就辣嘅 程度大概係中辣 一兜六隻 3翼3 槌我本身唔太食得辣 大概食兩隻就要抖抖但係佢啲辣味好吸引 同m記唔同 當然m記啲雞翼都世界級嘅 不過呢間都好食同埋佢炸粉唔厚 啲肉質都算嫩食過3次 次次都係即炸 夠脆夠熱 特別好食雞柳條就唔辣嘅 但肉質就一定冇咁嫩不過勝在冇咁有罪惡感同埋佢沾啲沙律醬嘅話都好好食 沙律醬店舖有提供 都可以好好咁滿足下自己想食垃圾嘅心 最後薯條真係好鬼好食啊!!覺得好食程度可以同five guys比雖然唔同薯種 但好味嚟講可以並排又係勝在基本上次次都即炸 外脆內軟凍左就冇咁好食!要趁熱食!平時好少飲可樂 但食親呢啲都要飲!咁就完美喇!
之前係朋友ig 碌到 個樣勁吸引!
大家都知垃圾食物就係魔鬼

同埋佢炸粉唔厚 啲肉質都算嫩
食過3次 次次都係即炸 夠脆夠熱 特別好食

雞柳條就唔辣嘅 但肉質就一定冇咁嫩
不過勝在冇咁有罪惡感

最後薯條真係好鬼好食啊!!
覺得好食程度可以同five guys比
雖然唔同薯種 但好味嚟講可以並排
又係勝在基本上次次都即炸 外脆內軟
凍左就冇咁好食!要趁熱食!

平時好少飲可樂 但食親呢啲都要飲!咁就完美喇!

2019-02-06 359 views
呢間炸薯條好有等式好好味,以前要去機場禁區入面先有得食,每次上機前趕頭趕命。自從進駐旺角TOP商場就隨時食到啦。叫左一號同二號餐,一號係脆辣雞翼併薯條,二號係我最鍾意炸雞柳併薯條,佢啲薯條有調咪先炸,食到一層粉漿同啲椒鹽味,真係呢度先食到,個炸雞柳一客五件,每件都大大件仲熱辣辣,雖然是雞胸,但多汁又唔會鞋,一撕開一半就會出晒煙,正呀!雞翼都有五件,有槌同中翼,份量都大大隻,唔會一啲大一啲細。佢地都響應無飲管,大家都支持環保啦,食完就得將餐盤回收。

2019-02-05 444 views
以往去旅行check in後就是要吃水手炸雞,現在終於在旺角開分店,真的方便太多了!而且價格也正常點,不用入機場吃貴雞🙈今次在旺角分店吃,水準依然!炸雞,薯條也同樣岀色,最驚喜是試了鬆餅,鬆軟度真係不得了!誠意推介🤤可是炸雞始終太熱氣,不能吃太多呢🙈水手炸雞在商場的地庫,food court那層。我們點了兩個餐(包薯條和汽水):🍗(1)6件奇脆辣雞翅 $49雞翼真的有點辣,不太吃得辣的我只能吃一隻就停手。不過味道是不錯的,可惜我吃不到辣。🍗(2)5件炸雞柳 $58這個雞柳很嫩,不「鞋」口!而且新鮮炸起,超級香口👍🏻🍟不得不提是個薯條很岀色!是快餐店中最好吃的薯條之一🤤🥞雖然影得不好,但這但鬆餅是今次的新發現,大力推介!牛油香味加上鬆軟的口感,係現在kfc的鬆餅不能比的🙊 雖有蜜糖,但其實不點更好吃!

水手炸雞在商場的地庫,food court那層。

炸雞柳(跟餐有薯條汽水)

我們點了兩個餐(包薯條和汽水):

🍗(1)6件奇脆辣雞翅 $49

🍗(2)5件炸雞柳 $58
這個雞柳很嫩,不「鞋」口!而且新鮮炸起,超級香口👍🏻

🍟不得不提是個薯條很岀色!是快餐店中最好吃的薯條之一🤤

牛油香鬆餅

2019-02-01
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
炸雞柳(跟餐有薯條汽水)
牛油香鬆餅
2019-01-12 472 views
【食個炸雞要排兩個鐘隊❓‼️】➖➖➖➖➖係旺角開咗個新商場 地庫個層仲要有一大層foodcourt?? 仲要唔係淨係得pepperlunch,pepperlunch同pepperlunch嘅food republic ! 食都食到厭😩呢個商場有🕰時計台拉麵! 🍚蓮香! 仲有我地今次嘅主角 💪🏼💧🖐🏼💥🐣🤤 (大力水手炸雞)以前想食呢個炸雞一定要山長水遠走入機場‼️仲要係喺禁區入面😡 唔去旅行都冇得食😭 依加岀一岀旺角就有得食😍炸雞係香港黎講算係幾好食🐛仲有好多汁喺入面 個皮都炸幾脆🍗好可惜冇得送啤酒🍻 而薯條調味都幾好食 唔係只係得鹽喺外面!!佢地嘅炸雞可以比你自已揀要咩part!!有雞鎚/雞胸/雞翅/上腿 比你揀😍➖➖➖➖➖𝐒𝐞𝐭 𝟐 ➡️ 2件炸雞+薯條+氣水𝐒𝐞𝐭 𝟓 ➡️ 蘑菇飯+2隻雞翼+氣水➖➖➖➖➖偏私主觀評價💁🏻‍♂💁🏻‍♀💁🏻‍♀️WI: 我第一次去食個陣啱啱開業兩日 結果我排咗足足成一個鐘先有得食😭😭排排下店員炸雞已經差唔多賣曬 會提早閂門🙇🏻‍♂️如果要指定部位嘅話要等多最少個幾鐘 咁加加埋埋咪成兩個鐘先有得食呢😭😭😭😭等咗咁耐令我對佢期望就更大 😩好彩拎到手都算熱辣辣
【食個炸雞要排兩個鐘隊❓‼️】
依加岀一岀旺角就有得食😍

炸雞係香港黎講算係幾好食🐛
仲有好多汁喺入面 個皮都炸幾脆🍗
好可惜冇得送啤酒🍻
而薯條調味都幾好食 唔係只係得鹽喺外面!!
𝐒𝐞𝐭 𝟐 ➡️ 2件炸雞+薯條+氣水
𝐒𝐞𝐭 𝟓 ➡️ 蘑菇飯+2隻雞翼+氣水
偏私主觀評價💁🏻‍♂💁🏻‍♀
💁🏻‍♀️WI: 我第一次去食個陣啱啱開業兩日 結果我排咗足足成一個鐘先有得食😭😭排排下店員炸雞已經差唔多賣曬 會提早閂門🙇🏻‍♂️如果要指定部位嘅話要等多最少個幾鐘 咁加加埋埋咪成兩個鐘先有得食呢😭😭😭😭等咗咁耐令我對佢期望就更大 😩好彩拎到手都算熱辣辣 夠脆夠juicy 💙但係cheese pizza 係我心目中都仲係number 1🤤💕💕💕
💁🏻‍♂️WU:本身見呀wi 去食完話好好食 我勁期待個炸雞,好彩都算係幾好😆對比起kfc 又係好食啲嘅🤤🤤同埋佢個炸雞胸改變左我對炸雞嘅睇法💕唔會炸到太乾!平時啲炸雞胸炸到好似瘦肉咁☹️ 不過咁 ...佢個蘑菇飯真係好難食好難食🤢🤮.....千祈唔好叫.....想食蘑菇飯可以去翻kfc ..
➖➖➖➖➖
大力水手炸雞 (旺角)
旺角彌敦道700號T.O.P地庫 旺角煮場
2019-01-06 332 views
早排大力水手炸雞好hit除咗響機場食之外喺旺角依家都食到咁肥雞梗係唔執輸又去排下隊啦肥雞嗌咗六隻雞翼嘅套餐一上到手問到好大陣香味 同埋因為係即叫即炸嘅關係所以都熱辣辣食落去一定會好香口嘅 但係死肥雞一咬落口雖然係脆 但係調味料就唔係好夠 肥雞真係有少少失望但係佢啲薯條呢有幾特別喎佢同麥當勞唔同佢係有啲連埋薯皮一齊炸而且佢啲調味粉呢有啲似麥當勞嘅薯角係有少少香辣嘅感覺 同埋相對地係比較淋心少少 即係入麵食到好多薯蓉嘅感覺成件事整體上都唔錯
2018-12-14
2018-12-27 371 views
大力水手喺旺角開咗咁耐,終於有時間過去試一試。地點係喺t0p商場地下,屬於foodcourt形式,另外設有一部自助點餐機。😁記得好耐以前,喺機場嘅時候食過。印象最深刻嘅唔係佢嘅炸物,反而係佢既菜絲沙律。💓搵咗好耐都唔見有餐係可以免費配菜絲沙律,要加錢,最後揀咗兩件炸雞,配菜絲沙律,同埋凍檸茶,埋單總數就56蚊。等咗唔使五分鐘就得攞啦。炸雞外型睇落好香脆,但真心好乾!好乾!好乾!🙄雖然之前睇評價已經會預咗,但冇諗過結果真係咁差。唯一值得安慰我嘅係,菜絲沙律真係好正,酸味甜味好配合好清爽😋,有別於其他餐廳只可以配薯條。或者下次嘅時候可能單嗌菜絲沙律就算啦😩

或者下次[口痕]嘅時候可能單嗌菜絲沙律就算啦😩
2018-12-05 456 views
近日食了不少炸雞店,其中令我不得不提的就是這間,大力水手炸雞新開了一段時間,但只看名字也令人很想試試,可能是大力水手的關係吧,哈哈~叫了一個炸雞同飲品,飲品都幾大杯下,炸雞方面,外皮很脆,內裡多汁嫰滑,入口沒有很油的感覺,就算冇帶手套也不怕隻手食完之後太油不過,店員亦會給予手套,這一點十分貼心...餐牌有寫上推介的選擇,如果想唔到選擇什麼的話,也可以看看那裡讓自己更容易挑選~整體來說,也是一間下午餐的首要選擇,經過那裡的話,可以一試!!

不過,店員亦會給予手套,這一點十分貼心...

2018-12-03 438 views
炸雞係香港黎講算係幾好食🐛仲有好多汁喺入面 個皮都炸幾脆🍗好可惜冇得送啤酒🍻 而薯條調味都幾好食 唔係只係得鹽喺外面!!佢地嘅炸雞可以比你自已揀要咩part!!有雞鎚/雞胸/雞翅/上腿 比你揀😍➖➖➖➖➖𝐒𝐞𝐭 𝟐 ➡️ 2件炸雞+薯條+氣水𝐒𝐞𝐭 𝟓 ➡️ 蘑菇飯+2隻雞翼+氣水➖➖➖➖➖我去之前勁期待個炸雞,好彩都算係幾好😆對比起kfc 又係好食啲嘅🤤🤤同埋佢個炸雞胸改變左我對炸雞嘅睇法💕唔會炸到太乾!平時啲炸雞胸炸到好似瘦肉咁☹️ 不過咁 ...佢個蘑菇飯真係好難食好難食🤢🤮.....千祈唔好叫.....想食蘑菇飯可以去翻kfc ..

炸雞係香港黎講算係幾好食🐛
仲有好多汁喺入面 個皮都炸幾脆🍗
好可惜冇得送啤酒🍻
而薯條調味都幾好食 唔係只係得鹽喺外面!!
𝐒𝐞𝐭 𝟐 ➡️ 2件炸雞+薯條+氣水
𝐒𝐞𝐭 𝟓 ➡️ 蘑菇飯+2隻雞翼+氣水
2018-11-29 1793 views
位於旺角「旺角道」跟「彌敦道」交界位置,前「工業貿易署大樓」的新購物商場「T.O.P This Is Our Place」,由樓上到地庫都有不少新穎的中外各地食店,方便食客選擇。我上次先試食了樓上,主打日系甜品,包括人氣甜品「梳乎厘班㦸」,以及人氣無防腐劑牛奶軟雪糕「Cremia」,還有日本拉麵提供的日本輕食餐廳「山下X子」之後,今日我走向樓下,講一講「T.O.P」的美食廣場。「T.O.P」的美食廣場,位於商場的地庫位置。由於「T.O.P」商場入口直接接駁「旺角港鐵站」的出口,所以食客不用飽受旺角汽車廢氣困擾,就可以直接進「T.O.P」所在的地庫位置。「T.O.P」的地庫美食廣場,裡面的食店主打熟食跟主餐食品,包括觀塘都有分店的中式燒臘食品食店「鴻X傅」,中環有名的老牌中式茶樓「蓮X」,還有我今次幫襯試食的美國連鎖炸雞專門店「大力水手炸雞」。雖然「大力水手炸雞」店名裡面有「大力水手」四個似曾相識的名字,相信年紀比較大,像我一樣的食客都可能會知道,知道「大力水手」食完「罐頭菠菜」會變大力士,甚至可能看過「大力水手」的卡通。但是「大力水手炸雞」實際的店舖裡面,其實是找不到任何,跟「大力水手

但是「大力水手炸雞」實際的店舖裡面,其實是找不到任何,跟「大力水手」有關的卡通人物或者圖案,這個是有點令我感到失望的地方。或許美國的「大力水手炸雞」餐廳環境,跟香港都是這樣。

但是我就在「大力水手炸雞」裡面怎樣找也找不到,任何跟「大力水手」有關的事物了。現實「T.O.P」裡面的「大力水手炸雞」,賣的食品都是炸雞,或者是炸蝦的食品,偏好豬肉或牛肉的人可能會有點失望。

而且「大力水手炸雞」所有套餐的價錢,其實也不算便宜,例如「大力水手炸雞」的招牌炸雞套餐,連一杯中汽水以及一小包份量的薯條,已經需要收港幣四十八元的昂貴價錢。

至於「大力水手炸雞」跟飯有關的「蘑菇飯」套餐,售價也跟「大力水手炸雞」的招牌炸雞套餐一樣,都是賣港幣四十八元。而且「蘑菇飯」套餐實際上只得兩件炸雞翼作配料,感覺就比較單薄了。
2031 views

我本着第一次光顧「大力水手炸雞」,以及想深入了解「大力水手炸雞」頭牌食品的宗旨,所以先選擇了,先了解「大力水手炸雞」的招牌炸雞套餐好了。

可能是「大力水手炸雞」剛剛新開張營業的關係吧,所以「大力水手炸雞」的店員準備食品的速度,比我最初預計的都來得慢,區區兩件炸雞都需要等候十五分鐘。

雖然我早已經在中午時間食了午飯,但是對於一份只有兩件炸雞、一包薯條跟一杯中汽水的「大力水手炸雞炸雞套餐,我自問仍然有足夠能力去應付它。
1972 views

雖然「大力水手炸雞」出餐速度,還未至於快到可以出「光速餐」,但是「大力水手炸雞」起碼還是螢幕顯示板,可以讓我即時知曉出餐情報。

所以一等到「大力水手炸雞」廚房店員,順利製作完成招牌炸雞套餐之後,就立刻捧着「招牌炸雞套餐」,到「T.O.P」近乎公共飲食區的檯櫈位置,開始試食「大力水手炸雞」的招牌炸雞

原來「大力水手炸雞」負責盛載招牌炸雞,以及炸薯條的餐盤,都只是以一個紙碟,跟一張隔油紙解決,餐具比我最初預計的來得簡單,但是還未稱得上算最環保。或者「KXC」的可循環再用塑膠膠籃比「大力水手炸雞」好。

另外「大力水手炸雞」,跟隨每份炸雞套餐附送一包「亨氏」的蕃茄醬當作調味料。「大力水手炸雞」的招牌炸雞套餐,實際面貌原來就是這樣樣子。

「大力水手炸雞」這樣的餐具不可以稱為失望,只是「大力水手炸雞」的餐具,讓我直覺以為,以為它實在很像在電視看過,美國南部州縣地方的飲食文化。

「大力水手炸雞」所在「T.O.P」地庫美食廣場環境,牆壁有一幅很漂亮,象徵「大力水手炸雞」美國飲食文化。「大力水手炸雞」在「T.O.P」場內的餐飲檯櫈區域,食客不算很多。

所以我坐「T.O.P」簇新的檯櫈區裡面,一邊享用「大力水手炸雞」的炸雞過程期間,一直都沒有遇上任何,例如搭檯的食客出現,氣氛環境都頗為有安全感。

說回「大力水手炸雞」的招牌炸雞套餐,「大力水手炸雞」套餐的炸薯條,屬於比較粗身的粗炸薯條,而且薯條還是連着薯仔皮一起放入油鍋裡面炸的。

「大力水手炸雞」跟餐的炸薯條,炸薯條雖然外型比較粗身,而且連着皮,但是薯條實際上咬下得到的口感,卻是比較有香脆,有少許空氣感,不會太過粉的炸薯條。

拿着「大力水手炸雞」連着皮的炸薯條,再點一下「亨氏」的酸甜味道蕃茄醬,炸薯條的味道立刻被提升至到最爽口的層次,而且有實際馬鈴薯的真實口感。

雖然「大力水手炸雞」給套餐提供的炸薯條,看似是「細薯條」的份量,但是「細薯條」連同兩件炸雞,散落在「大力水手炸雞」的紙餐碟上。

即使我把「大力水手炸雞」兩件炸雞都完全吃完,結果還會意外發現,發現炸薯條原因還剩下很多,可以繼續地食下去,直到炸薯條被完全吃光為止。

至於「大力水手炸雞」的招牌原味炸雞,我發現原來「大力水手炸雞」跟「KXC」都是一樣,都是會提供一件雞上髀,跟一件雞槌給食客。至於「大力水手炸雞」會否選擇提供炸雞胸肉,我就不清楚了。

「大力水手炸雞」的原味炸雞炸雞的皮也是造得十分之厚,「大力水手炸雞」廚房看來也使用了粉漿去包裹雞肉的表面。但是我認真咬一口「大力水手炸雞」原味炸雞,就發現炸雞皮其實不似我想像那麼油膩。

甚至「大力水手炸雞」原味燒雞表面的雞皮,也因為被高溫炸過,所以雞皮皮層的脂肪也被炸至收乾,雞皮入口口感是香脆爽口而不油膩。

至於「大力水手炸雞」原味炸雞的雞肉部分,炸雞肉的口感也不會太過乾身,雞肉肉質算是嫩口,雞肉有少許軟腍腍的口感,而且雞肉本身除了有鮮味,亦有來自醃料的一絲絲鹹味。

雖然我平時都有食「KXC」的炸雞,也會把炸雞的雞皮都一併食下去,但是「KXC」的炸雞雞皮,就沒有「大力水手炸雞」廚房的炸雞,炸得那麼爽脆收油了。

雖然食雞肉連着雞皮一起吞嚥下去,從健康角度去看其實不是好事,但是「大力水手炸雞炸雞的雞皮,的而且確是成功炸到口感爽脆而不油膩,若然不把「大力水手炸雞」整件炸雞連皮一起食,其實是很可惜的事。

即使把「大力水手炸雞」原味炸雞連皮一起享用,無疑是有違我個人需要健康飲食的大前提,但是我不顧忌得那麼多,今次先食得奢侈一點吧,下次再幫襯食不食雞皮留到下次再算。

「大力水手炸雞」的招牌炸雞套餐,炸雞套餐價錢相對於「KXC」可能會稍為昂貴了大點,但昂貴的錢最多也只不過是十元八塊而已。而且「大力水手炸雞」的炸雞,雞皮炸到脆得可以吞嚥下去,比起「KXC」又多了一個,值得下次幫襯的理由。
2018-09-14
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$48 (Tea)
2018-10-30 611 views
可取嘅位喺有雞胸,好多人唔鍾意食,我就覺得幾好,係鞋口啲,但好多肉,薯條都幾好食,係有連皮嗰種,唯獨係太油,而且無手套提供,仲要收銀嘅店員無表情,笑都唔笑。可以再試。
可以再試。
  • 雞胸
旺角新商場係正旺中隔離,仲有條天橋相連,勁方便今次就黎旺角煮場呢度搵食,身係炸物控就比呢間炸雞深深吸引住!!雞柳5件 $48私心大推呢個雞柳好大件,size大約係3件麥樂雞咁大佢係好Juicy而且一啲都唔鞋!5大舊包你過足引,不過都建議同人share 食5舊有啲單調薯條 M size $16佢睇落就係老麥薯條加黑椒,但食落就係KFC薯格同埋老麥一年一度既扭扭薯條個味好似,好味!不過一定要趁熱食,風味更佳好味指數:(for雞柳)
旺角新商場係正旺中隔離,仲有條天橋相連,勁方便
今次就黎旺角煮場呢度搵食,身係炸物控
就比呢間炸雞深深吸引住!!

雞柳5件 $48
私心大推

呢個雞柳好大件,size大約係3件麥樂雞咁大
佢係好Juicy而且一啲都唔鞋!
5大舊包你過足引,不過都建議同人share 食5舊有啲單調

薯條 M size $16
佢睇落就係老麥薯條加黑椒,
但食落就係KFC薯格同埋老麥一年一度既扭扭薯條個味好似,
好味!不過一定要趁熱食,風味更佳

好味指數:
(for雞柳)
2018-09-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2018-10-13 602 views
假期———又係尋找美食的時間😂。四點幾去到旺角,係食tea既時間。我地去左新開既TOP商場尋找美食。今次係試炸雞——-大力水手炸雞,一落去第一間,好似好多人食,於是就試一試佢🤣。由於本人非常鍾意食雞翼同磨菇既關係,我地就叫左呢兩個餐。雞翼賣相同kfx既雞翼好相似,味道亦幾相似,得個辣字。係份量大啲,有六隻雞翼,但同時價錢亦較貴。 薯條🍟都ok, 總體來講,雞翼同薯條好難會唔好食,所以呢間都係普通。磨菇飯既磨菇都ok多,可能因為佢係呢個餐既主角,唔係配角既關係,所以份量比較多。磨菇有啲似jolibxx磨菇飯,但jolibxx既磨菇飯好食啲。

1&5號餐

由於本人非常鍾意食雞翼同磨菇既關係,我地就叫左呢兩個餐。

$48 (Tea)