2021-09-02
流水蝦 (觀塘)位於觀塘工業大廈入面嘅餐廳,提供晚市2.5小時放題,有無限生猛大頭蝦供應,夾出嚟仲識扎扎跳,即夹即燒,店員會比一桶冰你,夾出嚟嘅蝦要放落去冰先,等佢死咗再燒。蝦肉比起出邊嘅急凍蝦更爽口,仲有蝦子蝦膏! 可以一邊玩一邊食!每位成人仲送一客海鮮船及美國Prime級牛肉。海鮮船有鮑魚、扇貝、白鱔、蜆等等都係有海水味,唔使調味都得。美國牛肉脂肪分布平均,牛味濃。除咗呢幾款嘢食之外,仲可以喺自助區攞各式海鮮,肉類同蔬菜,種類都算幾多。另外仲有沙律,熟食,炸物,湯喺另外一邊櫃,不過我就冇點食啦。最後梗係要食水果,甜品,馬卡龍味道都唔錯。5:00至7:30有早鳥優惠收費比較平,如果唔想等位最好book左位先!人均: $200-300📍觀塘開源道47號凱源工業大廈1樓B號舖
人均: $200-300
📍觀塘開源道47號凱源工業大廈1樓B號舖