2024-03-07
📝食評時間⏰又到了‼️經元朗朋友介紹,黎到呢間餐廳,今次我地weekend去所以要排一陣隊先入到去,提醒大家可以提早book位,咁就可以快d入座😎今次我地叫左幾樣野,分別係1️⃣牛油果雞肉野菌手打意大利面2️⃣鵝肝安格斯牛肉漢堡包薯條3️⃣虎蝦、蟹棒、蟹籽、煙肉粉紅汁卡邦尼手打意大利面4️⃣兩杯Americano 5️⃣綠茶Tiramisu 每款菜式都好出色,兩杯咖啡都正常發揮🙂每個意粉既味道都拿捏得非常好,手打意大利面面質彈牙牛肉burger塊牛肉,我地揀左全熟,都一樣肉汁爆滿,好juicy,成個combination好正個綠茶Tiramisu 甜度適中,入口好順,絕對推薦綠茶控try try💗🔖總括而言,食物水準好好,值得一提就係佢既手打意大利面同個鵝肝牛肉burger係必試,係必試呀5個🤩為滿分食物味道🤤:🤩🤩🤩🤩🤩餐廳環境、舒適度🍽:🤩🤩🤩價錢💸:🤩🤩🤩🤩服務🤗:🤩🤩🤩🤩打卡指數📸:🤩🤩🤩食過返尋味指數🎉:🤩🤩🤩🤩🤩
5個🤩為滿分
食物味道🤤:🤩🤩🤩🤩🤩
餐廳環境、舒適度🍽:🤩🤩🤩
價錢💸:🤩🤩🤩🤩
服務🤗:🤩🤩🤩🤩