2023-04-28
拉麵凪呢間拉麵店真係不得之了!嚟過幾次試咗唔同款嘅拉麵,但我自己最鐘情嘅係呢到嘅小食,超高質!首先介紹下拉麵🍜綠骨拉麵🧀呢款我覺得係最特別,湯底有羅勒葉、橄欖油,同埋大量芝士調味,食落真係有種意式嘅味道,好似食緊pizza味🍕嘅拉麵咁!限定赤蝦拉麵🦐 (限定款,而家應該冇得食)好濃郁嘅蝦湯味,配料、麵硬度各樣都已經set好最好食嘅狀態俾你凪豚餃🥟 (真係驚為天人😱)凪豚餃🥟 (真係驚為天人😱)呢個餃子真係不得了!第一次食嘅時候簡直顛覆咗我對餃子嘅認知🤯咬落去完全想像唔到我食緊呢個係餃子!真係好脆而且好多汁,脆嘅程度好似係我個口裡面溶化左咁,好想再食多嚿!呢個高質程度黎講價錢絕對唔貴,$23有三件!去呢間拉麵店一定要試!阿波尾雞翼雞翼係生炸,裡面保持好多肉汁,而且仲落咗店嘅秘製醬汁甜甜地好好食,亦都係一款好值得推介嘅小食!黎嘅時候店員遞埋紙巾,提你拎住雞翼尖食會更方便,好貼心總括黎講我覺得各樣食物都好高質,價錢同一般拉麵店相約,而整體體驗都十分好最後都想讚下店員服務質素好好,會提你唔好影相太耐要趁熱食,服務同態度都好好,都令我真正感覺到係一間日本過江龍嘅拉麵店,高度推介!
綠骨拉麵🧀
限定赤蝦拉麵🦐 (限定款,而家應該冇得食)
凪豚餃🥟 (真係驚為天人😱)
凪豚餃🥟 (真係驚為天人😱)
阿波尾雞翼