2024-11-18
環境佈置得好華麗又高檔。入面有個巨大嘅弧形酒吧櫃,擺滿各種酒類,再配合暖暖嘅黃光,營造一個高貴氣派嘅氛圍。餐檯擺設得好精緻,檯面係黑白相間嘅格子磚,再配以木製椅枱,令人感覺高雅特別。周圍牆身亦有特色裝飾,加上水晶吊燈,體現出呢個場所嘅優雅高貴。湯好濃郁,好暖胃。我好鍾意配件呢啲切片麵包,可以嘆晒個湯汁,絕對係最爽快嘅用餐體驗。呢啲暖呼呼嘅湯喺塊寒冬嘅天氣飲特別正!呢個沙律都OK!新鮮生菜同其他蔬菜,包括青瓜、番茄同紅葉生菜。牛油香辣蝦香忌廉手工戒指意粉戒指粉經過烹煮後呈現出濕潤又鬆軟的質地,上面綴有大顆的蝦仁,表面仲灑左D芝士碎屑,聞起來超級香濃,濃濃的奶香和海鮮香氣,食到停唔到口,一D都唔覺得滯。燒美國豬肉眼扒整道菜式顏色好豐富吸睛。醬汁為豬扒帶來一股濃濃嘅醬香味,加上肉排本身既鮮嫩多汁,整體味道相當迷人。經過煎烤,連表皮都酥脆,肉眼又肥又嫩,正
牛油香辣蝦香忌廉手工戒指意粉
燒美國豬肉眼扒