2022-07-11
1909 views
今日本來想嚟這附近食日式咖喱飯 最後發覺呢度都有日式料理 難得地無咩人 可以慢慢享受 就選擇這裡試一試 這裡的職員都好熱情和進取 只係在門口看餐牌 就已經不停介紹 不過這是一件好事 可以令我知道假期都有特價午餐 這裡假期和平日嘅午餐價錢只相差五蚊 所以我都覺得假期都可以試一次今次點咗三個餸和一個飯 這個餐就係$85 其實一睇嗰賣相 已經超失望 那嗰飯沒有飯素 沒有味道 應該唔係珍珠米 飯好凍 最灰就係佢係一舊舊 唔係一粒粒唯一一個可以讚 就係夠份量 但這個應該係基本野唔值得講話係優點三個餸份量好唔同 有些只有少少 有些又好足料 唔知佢用咩做準則 酸菜係黃蘿蔔 只有兩件 吉野家都有一包酸薑 真係好肉酸 包一杯茶 那杯茶可以任飲 這個菇有大量黑椒 都好夠味 雖然唔好味 因為凍晒 但起碼都算有味 這個雖然肥到無朋友 但真係算合格 份量都合格 不過都係凍冰冰 只有兩件 好失望 唔好食 凍冰冰 無咩汁 賣相唔靚 唔會再選 因為唔夠食這個餐我懷疑食料都係香港買料 只係食到這間餐廳失敗嘅地方 可能佢哋一早估到晚市唔開 所以根本全部都係之前整定雖然姐姐禮貌都幾好 但老實講 我今次用餐嘅感覺只係覺得好似
今次點咗三個餸和一個飯
這個餐就係$85
這個餐我懷疑食料都係香港買料 只係食到這間餐廳失敗嘅地方 可能佢哋一早估到晚市唔開 所以根本全部都係之前整定雖然姐姐禮貌都幾好 但老實講 我今次用餐嘅感覺只係覺得好似幫人清食材 將食材焗一焗比你就算