2021-10-08
嘟嘟妹最中意去勁隱蔽嘅鋪頭食野🤣因為真係次次都會有驚喜💕呢間鋪頭真係山旮旯咁遠😆但係無論係個店面定係菜式都真係好推薦大家黎🥳除左有意粉同pizza🤪我諗為左配合好多人嘅口味~都有好多fusion款嘅菜式比大家簡都見好多人order雞翼🐔或者香噴噴嘅薯仔牛柳粒🐮岩哂大家放左工入黎歎杯野飲吹水💕***✨推薦菜式:$168蜜柑三文魚pizza🍕👉🏻推薦指數:🌟🌟🌟🌟👉🏻食評:呢個pizza係厚批~上面有生熟嘅煙三文魚🍣三文魚嘅量都好多‼️所以真係一啖pizza一啖三文魚😆配埋酸酸甜甜嘅蜜柑真係口感勁豐富😍***✨推薦野食:黑松露帶子意大利飯🇮🇹👉🏻推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟👉🏻食評:呢個意大利飯真住好推薦大家嗌🥳因為煙煙韌韌~同埋黑松露味勁香☺️配埋煎到剛好嘅帶子真係食極都停唔到口🤪***👉🏻呢間嘅環境都係好舒服😌同埋有好多霓虹燈牌比大家打下卡chill下👉🏻亦都有慶生服務🥳你地可以打電話黎book位再查詢下😆***🎏店鋪:山旮旯 (銅鑼灣)🏚地址:銅鑼灣摩理臣山道84-86號香港銅鑼灣太平洋帆船酒店地下
因為真係次次都會有驚喜💕
呢間鋪頭真係山旮旯咁遠😆
但係無論係個店面定係菜式都真係好推薦大家黎🥳
除左有意粉同pizza🤪
我諗為左配合好多人嘅口味~
都有好多fusion款嘅菜式比大家簡
✨推薦野食:黑松露帶子意大利飯🇮🇹
👉🏻推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟
👉🏻亦都有慶生服務🥳你地可以打電話黎book位再查詢下😆
***
🎏店鋪:山旮旯 (銅鑼灣)